محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832118947
رییس مجلس ملی ترکیه:سفر روحانی به ترکیه فصل نوینی در روابط دوکشور خواهد گشود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رییس مجلس ملی ترکیه:سفر روحانی به ترکیه فصل نوینی در روابط دوکشور خواهد گشود آنکارا - ایرنا - ˈجمیل چیچکˈ رییس مجلس ترکیه، در آستانه سفر به تهران برای شرکت در نهمین اجلاس ˈمجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامیˈ، سفر ˈحسن روحانیˈ به آنکارا را زمینه ساز ˈفصل نوینیˈ در روابط دو کشور ارزیابی کرد.
اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی 25 تا 30 بهمن 1392 در تهران برگزار می شود.
رییس مجلس ملی ترکیه روز شنبه در آستانه سفر به تهران در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگاران ایرنا، دیدگاه هایش در خصوص روابط پارلمانی دو کشور ، نقش مجالس در توسعه مناسبات، اهمیت اجلاس اتحادیه مجالس اسلامی در تهران ، سفر رییس جمهوری ایران به ترکیه و فرآیند مناسبات ایران و ترکیه را تشریح کرد.
چیچک با اشاره به همزمانی سفرش به تهران با جشن های پیروزی سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: من سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به مردم ایران تبریک می گویم .
وی در پاسخ به سووالی مبنی بر اینکه با همکاری موثر مجالس ایران و ترکیه به عنوان دوکشور نمونه ای که دارای روابط ویژه ای در جهان اسلام هستند ، چه انتظاری از نشست مجمع پارلمانی سازمان کشورهای اسلامی در تهران می توان داشت، گفت: وظیفه ما این است که به هر انسانی با هر طرز فکر و عقیده و اعتقادی که دارد، احترام بگذاریم. امروز ما مشاهده می کنیم که در اتحادیه اروپا نیز از دنیای مسیحیت با مذاهب مختلف در کنار هم زندگی می کنند. آنها در گذشته جنگ های مذهبی و 100 ساله ای داشتند، ولی امروزه خشونت های گذشته را کنار گذاشته و با پذیرش تفاوت های همدیگر در صلح زندگی می کنند.
رییس مجلس ترکیه اضافه کرد: تفاوت های مذهبی هیچگاه نباید مانع از همکاری و نزدیکی بین کشورهای اسلامی شود . ما مخالف هرنوع فعالیت تروریستی به هر شکل و عنوان هستیم ، بنابر این همه باید برای مقابله با ریخته شدن خون انسان ها و مسلمان ها تلاش کنند.
وی افزود: اسلام هیچ گاه اجازه خشونت نداده است. سازمان همکاری اسلامی بزرگترین سازمان بین المللی بعد از سازمان ملل متحد است، ولی متاسفانه در جغرافیای اسلامی ما تاکنون نتوانسته ایم گردهم آمده و مشکلات دنیای اسلام را حل و فصل کنیم . این قابل قبول نیست. تفاوت مذهبی نباید مانع از حل اختلافات باشد.
مسلمانان حداقل در مسایل مشترک در دنیای اسلام و هم اتفاقاتی که در کنارشان جریان دارد و هر روز شاهد کشته شدن ده ها نفر از انسان های بیگناه هستند، حداقل می توانند گردهم آمده و این خونریزی ها را متوقف کنند.
چیچک گفت: نباید نشست و دیگران بیایند اختلافات مسلمانان را حل کنند. این رویکرد غلطی است. باید دید که آیا آنها واقعا مساله را حل می کنند و یا موجب پیچیده تر شدن مساله می شوند. خلاصه نباید با تعارفات صوری در همایش های مهمی چون مجمع مجالس اسلامی در تهران، فرصت سوزی کنیم. باید با عزم راسخ و جدیدیت روابط دوجانبه و چندجانبه بین کشورهای اسلامی را توسعه دهیم.
رییس مجلس ملی ترکیه در پاسخ به پرسش ایرنا مبنی بر اینکه شما از مشترکات فراوان بین دو کشور ایران و ترکیه سخن گفتید، با توجه به این ویژگی ها، آیا سطح فعلی مناسبات اقتصادی و تجاری قابل قبول است و برای توسعه و نهادینه کردن این روابط ، مجالس دو کشور چه نقشی می توانند ایفا کنند، اظهار داشت : ما روابط چند جانبه ای با ایران داریم ، اقتصادی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و علمی، ولی این روابط باید بستر حقوقی هم داشته باشد .
وی افزود: این امر با قراردادهای دوجانبه صورت می گیرد که این قراردادها نیز باید به تایید مجالس دو کشور برسند، تا اجرایی شوند. پارلمان ها نقش مهمی در این زمینه دارند.
چیچک اضافه کرد: افزون بر آن، مجالس نقش کنترلی، حمایتی، تشویق کننده و پشتوانه ساز دارند. ما نیز سعی می کنیم که این نقش را به نحو احسن انجام دهیم. اخیرا ˈرجب طیب اردوغانˈ نخست وزیر ترکیه به تهران سفر کرد . وزرای خارجه دو کشور بطور مداوم با یکدیگر دیدار می کنند .
وی گفت: موضوع سفر رییس جمهوری ایران به ترکیه مطرح است. این سفرها خیلی مهم است و صفحه جدیدی در مناسبات دو کشور ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: سفر رییس جمهوری ایران به آنکارا زمینه ساز فصل نوینی در روابط دو کشور خواهد بود. نقش کارهای مهم در این صفحات به دست ما مسوولان است و باید سعی کنیم وظیفه تاریخی خود را در این زمینه ایفا کنیم.
چیچک در پاسخ به این سووال که موضوع سفر رییس جمهوری ایران به ترکیه و موضوعاتی که در سفر هیات بلندپایه ترکیه به ریاست اردوغان در تهران مطرح شد، ، با توجه به تصمیماتی که رهبران دو کشور برای ˈنقشه راهˈ روابط دو جانبه ترسیم کرده اند، چشم انداز مناسبات را چگونه ارزیابی می کنید ، گفت : البته دو کشور ظرفیتها و تواناییهای بالقوه ای دارند که راه را برای ارتقای پویای مناسبات دو کشور در همه زمینه ها باز کرده است.
وی افزود: ما هیچگاه سطح فعلی روابط را کافی ندانسته ایم و همواره باید در جهت بسط و تعمیق مناسبات در همه زمینه ها تلاش کنیم . اکنون هدف 30 میلیارد دلار تجارت سالانه است که با رسیدن به این هدف، هدفهای جدیدی پایه گذاری خواهیم کرد. مهم این است که ما همواره پویایی در روابط را حفظ کنیم. چرا که روابط دو کشور صرفا متوجه منافع طرفین نیست. روابط گسترده و خوب دو کشور تاثیر بسزایی نیز در سیاست منطقه ای و جهانی دارد و خواهد داشت.
چیچک در پاسخ به سووال دیگر خبرنگاران ایران مبنی بر اینکه عدم تحقق و یا دیرکرد در اجرایی شدن برخی طرح ها در مناسبات دو کشور را به رغم اراده سیاسی قوی رهبران ایران و ترکیه چگونه ارزیابی می کنید و آیا مقاومتی در دستگاه های بروکراسی دو کشور در این زمینه احساس می کنید، گفت: مقاومت نمی تواند باشد. چون وقتی اراده سیاسی وجود دارد، این مقاومت مطرح نیست. البته شاید انسدادی هر از چندگاهی پیش بیاید که با نهادینه شدن مناسبات دو کشور و دیدارهای منظم مقامات و مسوولان بلندپایه، این موانع نیز رفع خواهد شد. مهم این است که این مسایل به حدی نرسند که غیرقابل مرتفع شدن باشند.
وی با تاکید بر اینکه مجلس ملی ترکیه یکی از مهمترین ارکان حکومتی ترکیه است ، بیان کرد : مجلس ترکیه متفاوت از سایر کشورهایی که با نظام پارلمانی مدیریت می شوند، دارای ویژگی خاصی است.
وی افزود: در کشورها ابتدا دولت تشکیل می شود و سپس پارلمان و سایر ارگانهای حکومتی تشکیل می شوند. تنها نمونه و استثنا در نظامهای سیاسی جهان، ترکیه است. ترکیه مجادله ملی و استقلال خود را به دست مجلس ملی ترکیه در دوره زمانی 1920 تا 1923 میلادی دنبال کرده است. در 23 آوریل سال جاری میلادی نود و چهارمین سالگرد تاسیس مجلس ملی ترکیه را جشن خواهیم گرفت.
وی افزود: نمایندگان مجلس ملی ترکیه از شهرهای مختلف این کشور در آنکارا گرد آمده و سپس نیروهای مسلح تشکیل و در سال 1923 یعنی سه سال بعد از مجادله ملی، حکومت جمهوری ترکیه تاسیس شد. بنابر این مجلس ترکیه دارای ویژگی تشکیل دهنده حکومت، مدیریت مجادله ملی و تشکیل دهنده نیروهای مسلح می باشد. به عبارت دیگر شروع و مدیریت مجادله ملی را مجلس ترکیه انجام داده است. از این نگاه مجلس ملی ترکیه، مجلسی است که استقلال ترکیه را به نتیجه نشاند و راه گذار به دمکراسی را در کشور هموار کرد.
او در پاسخ به سووال دیگری در خصوص روابط پارلمانی دو کشور گفت: مجالس ایران و ترکیه روابط دوستانه دیرینه ای دارند که با گذشت زمان گسترده و فشرده تر می شود. از فرآیند روبه رشد مناسبات پارلمانی دو کشور خرسند هستیم و با ˈ علی لاریجانی ˈ رییس مجلس ایران نیز در خصوص توسعه و تعمیق مناسبات پارلمانی، همفکر و هم عقیده هستیم.
وی اضافه کرد: ایران همسایه ترکیه است. ورای این ما مشترکات بسیار مهمی داریم. تاریخ مشترک و فرهنگ مشترک داریم و در بین همسایگان، ترکیه گسترده ترین و عمیق ترین روابط را با ایران دارد. بنابر این هر تحولی در ایران را به عنوان یک کشور دوست و برادر از نزدیک تعقیب می کنیم و از هر تحول مثبتی در ایران ابراز خرسندی می کنیم.
چیچک اضافه کرد: پارلمان ها متشکل از نمایندگان است. ما به عنوان مسوولانی که به عنوان نمایندگان مردم در این نهادها انجام وظیفه می کنیم، به موازات تماسهایی که در سطح دولتها انجام می شود، تماسهای خود را همواره زنده و پویا نگه خواهیم داشت. پارلمانها نیز باید حامی سیاستهای دولتها در توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور باشند. چرا که در دنیای کنونی، صرفا دستگاههای دیپلماسی، مجری مناسبات بین کشورها نیستند. وی افزود: در ربع قرن اخیر در دنیا رویکردی به دیپلماسی پارلمانی نیز بوجود آمده که حایز اهمیت است و ما هر روز شاهد توسعه دامنه تاثیرگذاری دیپلماسی پارلمانی هستیم. چرا که پارلمانها در واقع دو وظیفه اصلی دارند. یکی قانون گذاری و دیگری کنترل و پیگیری است. یعنی برعملکرد دولتها نظارت می کند.
رییس مجلس ترکیه گفت: یکی از فعالیت های دولت ها نیز مدیریت سیاست خارجی است. مجلس ها نقش تمام کننده و راهگشا و نشان دهنده راه اجرای این سیاست را بر عهده گرفته اند، چرا که متشکل از نمایندگان مردم است. بنابر این پارلمانهای ایران و ترکیه در توسعه و تعمیق و تنوع در روابط دو کشور و تعیین چشم انداز مناسبات، دارای وظایف مهمی هستند.
وی افزود: روسای مجلس های ایران و ترکیه متوجه اهمیت این نقش مجالس در روابط دو کشور هستیم و با همبستگی ، همدلی و همراهی از هر فرصتی برای مشورت و رایزنی و همکاری استفاده می کنیم و علاوه بر تماسهای دوجانبه در کشورهای یکدیگر در مجامع بین المللی نیز همراهی و همکاری داریم.
چیچک در ادامه در پاسخ به سووالی در خصوص نقش پارلمانهای ایران و ترکیه در افزایش تاثیرپذیری مجمع پارلمانی سازمان کشورهای اسلامی، با تاکید بر اهمیت نشست بین المجالس اسلامی که نمایندگان مجالس 53 کشور اسلامی در آن حضور خواهند داشت، گفت: ایران و ترکیه در بین این کشورها، دارای موقعیت ممتاز هستند. ما پیشینه تاریخی داریم. دو کشور دارای سنت کشورداری دیرینه ای هستند. افزون بر این منطقه خاورمیانه اکنون از برهه تاریخی بسیار حساسی عبور می کند. حوادث و تحولات تلخی در حال وقوع است که قلبهای مسلمانان را جریحه دار کرده است. برخی از مسلمانان یکدیگر را می کشند. وضعیت را به جایی رسانده اند که در دنیای خارج متاسفانه نام اسلام در کنار تروریسم تلفظ می کنند. لذا مسایل و مشکلات زیادی داریم که باید در این نشست بحث و بررسی کرده و به جایی برسانیم. ایران و ترکیه هم در مرکز این تحولات قرار دارند. بنابراین همکاری و همبستگی و رایزنی دو کشور در خصوص تحولات منطقه ، حایز اهمیت زیادی است. بر این باور هستم که ایران و ترکیه با تلاشهای مشترک در چنین مجامع بین المللی می توانند در جهت حل مشکلات مهم منطقه ای گام بردارند .
خاورم/2011**230**1651
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
26/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]
صفحات پیشنهادی
رییس مجلس عراق: بدنبال عادی سازی روابط ترکیه و عراق هستم
رییس مجلس عراق بدنبال عادی سازی روابط ترکیه و عراق هستم آنکارا - ایرنا - اسامه نجیفی رییس مجلس عراق هدف از سفرش را به آنکارا و دیدار با مقامات ترکیه تلاش برای عادی کردن روابط آنکارا و بغداد عنوان کرد به گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری ترکیه نجیفی روز پنجشنبه پس از دیداررییس مجلس و رییسجمهوری تونس دیدار کردند/ دعوت روحانی از المرزوقی برای سفر به ایران
رییس مجلس و رییسجمهوری تونس دیدار کردند دعوت روحانی از المرزوقی برای سفر به ایران علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و محمد المنصف المرزوقی رییس جمهوری تونس دیدار و در باره باره راههای گسترش روابط دو کشور گفت وگو کردند آفتاب به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی تونروحانی: سفرها تنها در قالب دیدار استانی نخواهد بود/قولهایم را تا آخر پیگیری میکنم/رییس دولت نمیتواند آسوده
روحانی سفرها تنها در قالب دیدار استانی نخواهد بود قولهایم را تا آخر پیگیری میکنم رییس دولت نمیتواند آسوده خاطر باشد رییسجمهور در یک گفتوگوی تلویزیونی بصورت زنده با مردم استان خوزستان گفتوگو کرد و به تشریح برنامهها و تصمیمات خود در سفر به این استان پرداخت و بر برنامهریزیحزب حاکم ترکیه همچنان حائز اکثریت مجلس ملی است
در پی استعفای 9 نماینده حزب حاکم ترکیه همچنان حائز اکثریت مجلس ملی است آنکارا- ایرنا- حزب حاکم ترکیه با وجود آغاز استعفاهای نمایندگان وابسته به جماعت گولن و کناره گیری اعضای خود در برخی از استان ها همچنان اکثریت کرسی ها در مجلس ملی ترکیه را در اختیار دارد به گزارش روز سه شنبرایزنی تهران با اردوغان درباره سوریه/ سفر روحانی به ترکیه طی دو ماه آینده
سیاسی دولت واعظی در پاسخ به مهر مطرح کرد رایزنی تهران با اردوغان درباره سوریه سفر روحانی به ترکیه طی دو ماه آینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در سفر اردوغان به ایران با وی در خصوص موضوع سوریه هم رایزنی شد گفت رئیس جمهور طی دو ماه آینده به ترکیه سفر خواهد کردرییس مجلس ترکیه به تهران میآید
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۱۱ جمیل چیچک رییس مجلس ترکیه برای حضور در کنفرانس بین المجالس اسلامی که از 25 بهمن ماه در تهران آغاز به کار میکند به تهران میآید به گزارش خبرنگار سیاسی خارجی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا رییس مجلس ترکیه 28 بهمن ماه 17 فوریه در راس هیاتی از نمانخست وزیر ترکیه و رییس مجلس عراق درباره اختلافات دوطرف گفت وگو کردند
نخست وزیر ترکیه و رییس مجلس عراق درباره اختلافات دوطرف گفت وگو کردند آنکارا - ایرنا - اسامه نجیفی رییس مجلس ملی عراق که به آنکارا سفر کرده است با رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه در باره چگونگی حل اختلافات دولت های آنکارا و بغداد در بخش انرژی و توسعه مناسبات دو کشور بحث و تبادتوسط مرکز پژوهشهای مجلس بررسی شد شکست راهبردهای امنیتی ترکیه در سوریه و ضرورت ترمیم روابط تهران ـ آنکارا
توسط مرکز پژوهشهای مجلس بررسی شدشکست راهبردهای امنیتی ترکیه در سوریه و ضرورت ترمیم روابط تهران ـ آنکارامرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در تحلیلی سیاسی شکست راهبردهای امنیتی ترکیه در سوریه و ضرورت ترمیم روابط تهران ـ آنکارا را مورد بررسی قرار داد به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاریسرکنسول ایران: اختلافات جزیی تاثیری در تحکیم روابط ایران و ترکیه نخواهد داشت
سرکنسول ایران اختلافات جزیی تاثیری در تحکیم روابط ایران و ترکیه نخواهد داشت آنکارا - ایرنا - سرکنسول ایران در ارزروم ترکیه گفت اختلافات جزیی در دیدگاه های دو کشور ایران و ترکیه تاثیری در تحکیم روابط دیرینه دو کشور نخواهد داشت به گزارش روز چهارشنبه ایرنا رضا قلیچ خان سرکنسوسفر اردوغان به تهران فرصتی دوباره برای احیای روابط میان ترکیه و ایران است
روزنامه ملیت ترکیه سفر اردوغان به تهران فرصتی دوباره برای احیای روابط میان ترکیه و ایران است روزنامه ملیت ترکیه در مقاله ای تحلیلی از تمایل ترکیه برای افزایش مبادلات و همکاری دو جانبه با ایران خبر داد به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران یک روزنامه ای ترکیه ای سفر ررییس مجلس عراق برای گفت و گو با مقامات ترکیه وارد آنکارا شد
رییس مجلس عراق برای گفت و گو با مقامات ترکیه وارد آنکارا شد آنکارا - ایرنا - اسامه نجیفی رییس مجلس ملی عراق برای گفت و گو درباره اختلافات آنکارا و بغداد در مورد همکاری ترکیه با اقلیم کردستان در بخش انرژی روز چهارشنبه وارد آنکارا شد به گزارش ایرنا وی قرار است امروز با رجب طیرییس مجلس و رییس جمهوری تونس دیدار کردند/ دعوت روحانی از المرزوقی برای سفر به ایران
رییس مجلس و رییس جمهوری تونس دیدار کردند دعوت روحانی از المرزوقی برای سفر به ایران بیروت – ایرنا - علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و محمد المنصف المرزوقی رییس جمهوری تونس دیدار و در باره باره راههای گسترش روابط دو کشور گفت وگو کردند به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از خبرگزاراردوغان: روحانی اول اسفندماه به ترکیه سفر میکند
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۴۷ نخستوزیر ترکیه اعلام کرد که رییسجمهور ایران در یکم اسفندماه برابر با 20 فوریه به ترکیه سفر میکند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از سایت خبری هابرلر ترکیه رجب طیب اردوغان نخستوزیر این کشور در جمع خبرنگاران در ارزیابی سفرش به تهرانروحانی یکم اسفند به ترکیه سفر میکند
روحانی یکم اسفند به ترکیه سفر میکند حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان احتمالا یکم اسفند به ترکیه سفر می کند آفتاب منابع خبری ترکیه اعلام کردند رئیس جمهور ایران احتمالا یکم اسفندماه به ترکیه سفر خواهد کرد به گزارش روزنامه تودی زمان حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان احتمالا یکم اسفند بنایب رییس کمیسیون امنیتملی مجلس:مذاکرات جداگانه با 1+5 لازم است
نایب رییس کمیسیون امنیتملی مجلس مذاکرات جداگانه با 1 5 لازم است نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که انجام مذاکرات و گفتوگوهای جداگانه با اعضای گروه 1 5 لازم است اما باید همه در یک قالب دیده شود تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم به گزارش نامه نیوز حمدرضا دستغاستراق سمع از رییس جمهوری ، نخست وزیر و معاون نخست وزیر ترکیه
استراق سمع از رییس جمهوری نخست وزیر و معاون نخست وزیر ترکیه آنکارا- در پی کشف دستگاه های شنود در دفتر کار نخست وزیر ترکیه اعلام شد که از محل کار و منازل رییس جمهوری و معاون نخست وزیر ترکیه نیز استراق سمع شده است به گزارش روز چهارشنبه ایرنا در پی سخنان رجب طیب اردوغان مبنی بدرخواست دیدهبان حقوق بشر از رییسجمهور ترکیه
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۵۳ سازمان دیدهبان حقوق بشر از رییسجمهور ترکیه خواست تا با محدودیتهای جدید وضع شده بر اینترنت مخالفت و آن را لغو کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا پارلمان ترکیه در پنجم فوریه - اواخر هفته گذشته - به قانون اعمال محدودیتهای جدید بر اینترنت-
گوناگون
پربازدیدترینها