محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832344428
چ محبوب ترین فیلم جشنواره فجر در قزوین/ تحسین و حسرت در شهرستانها؛ غافلگیری در تهران
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین مهر گزارش می دهد/
"چ" محبوب ترین فیلم جشنواره فجر در قزوین/ تحسین و حسرت در شهرستانها؛ غافلگیری در تهران
قزوین- خبرگزاری مهر: جشنواره بین المللی فیلم فجر برای سومین سال پیاپی در قزوین نیز اکران شد و با ایجاد جنب و جوشی خاص در میان جوانان و سینما دوستان توانست مورد توجه مخاطبان قرار گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر،جشنواره بین المللی فیلم فجر برای سومین سال پیاپی از شانزدهم بهمن در سینما مهتاب قزوین برگزار شد، در این جشنواره 20 فیلم منتخب هیئت داوران کشور تا 25 بهمن ماه سال جاری از ساعت 10 صبح تا ساعت 22 در قالب 6 سانس در سینما مهتاب قزوین اکران شد. روزهای ده گانه برگزاری جشنواره بین المللی فیلم فجر در قزوین، از نیمه خود عبور کرد و به پایان رسید و در این مدت فضایی از رضایت و جنب و جوشی مثبت در میان سینما دوستان و اهالی فرهنگ استان جریان داشت، در این بین اما مخاطبان سینما برخورد یکسانی با همه فیلمها نداشتند و تشویق ها و تحسین های جشنواره تنها سهم معدودی از فیلم ها بود، آثاری که توانستند با کیفیت بالای خود مخاطبان را جذب کنند هر کدام از مخاطبان را بنا به دلایلی به هواخواهی خود برانگیزانند.
"چ"، "رد کاپرت" و "خانه پدری" محبوب ترین ها در قزوین تا روز های پایانی جشنواره بیش تر استقبال ها و تحسین ها متوجه سه فیلم"چ"،"رد کاپرت" و "خانه پدری" بود، چنانکه تمام فضای سالن سینما مهتاب هنگام اکران این سه فیلم، مملو از جمعیت بود، به گونه ای که مدیران سینما با استفاده از صندلی هایی که به زحمت از بیرون فراهم شد توانستند جایی برای افرادی که ایستاده به تماشای فیلم آمده بودند، تهیه کنند. تماشای یک فیلم با این حجم از جمعیت که همگی نه به مناسبت طرح "سلام سینما" بلکه با تهیه بلیت به سینما آمده بودند یادآور فضای سینماهای قزوین در دهه شصت بود و دست کم این تکرار خاطره، کمترین دستاورد فیلم های با کیفیت حاتمی کیا، عطاران و کیانوش عیاری برای سینماهای بحران زده قزوین است. "چ" حرف های نگفته مردم ایران را گفت در این بین فیلم"چ" در روزهای نخست جشنواره اکران شد و توانست در همان روز نخست نظر مساعد بیشتر تماشاگران را به خود جلب کند و از این نظر در رتبه اول قرار گیرد و حتی با اکران آثار قابل قبولی چون"ردکاپرت"،"خانه پدری"و ... در روزهای بعدی، کماکان خللی در این رتبه ایجاد نشد و تا پایان جشنواره آخرین ساخته حاتمی کیا، همچنان محبوب ترین و تحسین شده ترین فیلم جشنواره باقی ماند. محسن طالقانی از هنرمندان و منتقدان سینما در استان در رابطه با سطح کیفی فیلم "چ" به خبرنگار مهر اظهار داشت: این فیلم با وجود این که در حال روایت اتفاقاتی است که بیش از 30 سال از آن زمان می گذرد اما از بسیاری از فیلم های جشنواره معاصرتر و امروزی تر است. وی ادامه می دهد: فیلم "چ" در خلال روایت زندگی دو روزه از زندگی شهید چمران و تکریم شخصیت انسانی وی، در عین حال با ارائه یک فرم فوق العاده سینمایی، به لحاظ محتوایی نیز کدهای فراوانی در ارتباط با فضای سیاسی و اجتماعی ایرانِ امروز ارائه می دهد که بیان آنها سال هاست دغدغه آحاد مردم و دلسوزان کشور و نظام است.
حسین نصرتی از فیلمسازان استان نیز معتقد است که برخی از دیالوگ ها و سکانس های فیلم "چ" ماندگارترین دیالوگ ها و سکانس های تاریخ سینمای ایران است. خانم زهرا شایقی از کسانی است که برای دیدن فیلم جشنواره به سنما مهتاب آمده دلیل تمجید خود از"رد کاپرت" را اینگونه بیان کرد: این فیلم گرچه مانند"چ" به لحاظ سینمایی چندان فنی و دقیق نیست با این حال فیلمی است که می تواند مخاطب را بدون لودگی و شوخی های لوس و غیراخلاقی، واقعا از ته دل بخنداند و از این نظر این فیلم یک کمدی درجه یک محسوب می شود. نمایش ناامید کننده برخی از فیلم ها در این بین به همان اندازه که تماشای صحنه ها و دیالوگ های جذاب "چ" و شوخی های"ردکاپت" برای مردم قزوین لذت بخش و عالی بود، تماشای آثاری چون"روزگاری عشق و خیانت"، "انارهای نارس"، "زندگی مشترک آقای محمودی و بانو" توام با ملالت و نارضایتی بود به گونه ای که مخاطبان ترجیح دادند بیش تر جویای کیفیت تنقلات و ادامه صحبت با همراهان حاضر در سینما باشند تا مشتاق ادامه داستان فیلم. اما نکته در خور تامل کیفیت پایین فیلم "متروپل" ساخته مسعود کیمیایی و نارضایتی مخاطبان از این فیلم در روز ششم جشنواره بود، در حالی که انتظار می رفت آخرین ساخته خالق"قیصر" دست کم به جهت تجربه و خاطرات نوستالوژیک ایرانیان با آثار قدیمی تر او با استقبال مخاطبان قزوینی روبه شود اما چنین نشد.
تحسین و حسرت در شهرستان، غافلگیری در تهران با وجودی که خبر می رسد در سایر شهرستان ها نیز مانند قزوین"چ" همچنان تحسین شده ترین فیلم تماشاگران اعم از منتقدین و مخاطبان عام است؛ اما با اعلام برندگان سیمرغ بلورین، همه از جمله قزوینی ها غرق در بهت و حسرت شدند و تمام آن امید ها و پیش بینی های قاطع کسب جوایز، دیری نپایید که نقش برآب شد، چرا که فیلم محبوبشان کمترین سهمی در کسب جوایز مهمی چون بهترین فیلم، فیلم نامه و... نداشت. استقبال سرد اهالی رسانه قزوین از جشنواره با فاصله گرفتن از فضای محتوایی جشنواره و حاشیه های آن در تهران، در قزوین نیز تا روزهای پایانی جشنواره همچنان استقبال و انعکاس یکی از مهم ترین رویدادهای فرهنگی در غالب رسانه های استان چندان رمقی نداشت. از طرفی گرچه اداره ارشاد پیش تر سانسی را به اهالی رسانه اختصاص داده بود با این حال در شماره های جدید نشریات و آخرین به روز رسانی سایت های خبری استان، بیشتر رپرتاژآگهی و کمی اخبار سیاسی به چشم می خورد و با کمال تعجب انعکاس اخبار جشنواره با وجود استقبال بسیار خوب اهالی سینما، در رسانه های فرهنگی استان سهم و حجم در خوری نداشت. گذشته از مظلومیت جاودانه فرهنگ، اوضاع اقتصادی واقعا بحرانی نشریات در استان نیز مزید بر علت این استقبال سرد است.
ظرفیت محدود سینما مهتاب و اکران نشدن فیلم ها در سینما بهمن در بحبوحه روزهای نخست تا روز پنجم جشنواره، تعدادی از مخاطبان به دلیل ازدحام جمعیت به ویژه در سانس های عصر و شب و البته ظرفیت محدود سالن از تماشای آثار مورد علاقه خود بازماندند. چنانکه مینا غفاری از مخاطبان حاضر در جشنواره به خبرنگار مهر می گوید: از آبیک تا قزوین نزدیک به 55 کیلومتر مسیر را برای دیدن فیلم "چ" حاتمی کیا رانندگی کرده ام و حالا با وجود مشکل ظرفیت محدود اکران و سالن از تماشای این فیلم بازمانده ام. البته وقایع مشابه از این نوع به هنگام پخش فیلم های دیگر نیز روی داد، مسئله ای که باعث شد تا علاقمندان سینما، خواهان استفاده متولیان جشنواره از ظرفیت دیگر سینمای فعال در سطح شهر یعنی سینما بهمن باشند. به عقیده شهروندان استفاده از ظرفیت کمکی سینما بهمن گذشته از رونق جشنواره، باعث می شود که عده زیادی از علاقمندان از تماشای آثار مورد علاقه خود محروم نشوند. در این بین معاون فرهنگی اداره ارشاد طرح اکران فیلم های جشنواره در چندین سینما را مطلوب ارزیابی می کند و معتقد است که می تواند به بهتر شدن کیفیت جشنواره یاری رساند. مهدی رمضانی اما با اشاره به محدودیت ظرفیت اکران در سینما مهتاب، بیان کرد: سیستم اکران فیلم در سینما بهمن قزوین دیجیتالی نیست؛ حال آن که فیلم های جشنواره تنها در سینماهای مجهز به سیستم دیجیتال قابل پخش است که سینما مهتاب از این سیستم بهره می گیرد، بنابراین ما ناچاریم که تنها از سیستم پخش این سینما استفاده کنیم.
تهیه کنندگان با شهرستانی ها همکاری کنند یکی از نکات در خور تامل که طی دوره های برگزاری جشنواره در شهرستان ها از جمله قزوین مطرح است، عدم اکران برخی از آثاری است که توسط کارگردانان باسابقه و تهیه کنندگان معتبر ساخته شده است. چنانکه بسیاری از مخاطبان سینما در استان در گفتگو با خبرنگار مهر از اکران نشدن آثار کارگردانان بزرگی چون کیومرث پور احمد، رضامیرکریمی، کمال تبریزی، بهروز افخمی، احمد رضادرویش، شهرام مکری و... که همگی از بزرگان و افتخارات سینمای ایران هستند، گلایه داشتند. در این بین گرچه سطح کیفی همین 20 فیلمی که به قزوین رسیده است، با اغماض از چند مورد، قابل قبول است ولی اگر فیلم های کارگردانان یاد شده نیز در جشنواره حضور می یافت به طور حتم در غنای جشنواره و فرهنگ استان بسیار موثر بود. در همین رابطه مهدی رمضانی ضمن اشاره به نیاز مبرم استان به برگزاری با کیفیت و غنی چنین برنامه هایی و استمرار آنها تصریح کرد: امیدوارم عوامل و تهیه کنندگان، فقط نگاه اقتصادی نداشته باشند و استان ها را از دیدن آثار قابل تامل محروم نکنند. وی افزود: در نظر گرفتن ملاک های اقتصادی گرچه موقتاً به سود تهیه کننده است اما در بلند مدت به روند فروش فیلم و به طور کلی سینما صدمه وارد می کند؛ چرا که پخش فیلم های جشنواره در استان ها می تواند زمینه مساعدی برای ترغیب دیگران به تماشای همان فیلم ها در زمان اکران فراهم کند، موضوعی که به موفقیت فیلم ها در گیشه یاری می رساند. برگزاری مراسم اختتامیه در 27 بهمن ماه رمضانی با اشاره به این موضوع که معمولا جلسات و نقد و پاسخ میان مردم و عوامل فیلم ها در شهرستان ها در هنگام اوج برگزاری جشنواره، برگزار نمی شود یادآورشد: تلاش می کنیم تا در روز اختتامیه از عوامل برخی فیلم ها دعوت کنیم تا به قزوین سفر کنند و در جمع علاقمندان سینما حضور داشته باشند. رمضانی همچنین از برنامه ریزی برای برگزاری مراسم اختتامیه در روز 27 بهمن خبر داد.
دستاوردهای جشنواره برای فرهنگ استان سی و دومین دوره جشنواره فجر و سومین دوره این جشنواره در قزوین، با همه نتایج و رویدادهای عجیبی که در پی داشت به پایان رسید و اکنون پس از گذشت سه دوره، نوبت ارزیابی دستاوردهای برگزاری این جشنواره در قزوین است. در همین رابطه معاون فرهنگی اداره کل ارشاد استان قزوین در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نقش جشنواره در ارتقاء جایگاه سینما در فضای فرهنگی استان، اظهارداشت: حداقل دستاورد برگزاری جشنواره فیلم فجر و جشنواره هایی از این نوع در قزوین این است که می تواند به صورت مقطعی و کوتاه مدت، درآمد و گردش مالی قابل توجهی را برای صنعت سینمای استان و متولیان فرهنگ به همراه داشته باشد. مهدی رمضانی افزود: همچنین افرادی که به صورت مستقیم یا غیرمستقیم بلیت تهیه می کنند و به تماشای فیلم های جشنواره فجر در قزوین می نشینند به واسطه احساس مطلوبی که از تماشای فیلم ها به آن ها دست می دهد این روند را در آینده نیز ادامه می دهند و این کار به نوعی تبلیغ سینما رفتن است. وی خاطرنشان کرد: از طرفی شکل گیری فضای رسانه ای مثبت و جنب و جوشی که هر ساله در حاشیه برگزاری این جشنواره جریان دارد به اضافه عوامل یاد شده موجب می شود تا سینما تبدیل به یک فرصت فرهنگی و تفریحی دائم برای خانواده های قزوینی و ایرانی و در نتیجه ارتقاء سطح فرهنگ شود و این مورد دستاورد بلند مدت برگزاری جشنواره فجر در قزوین است. بهترین دوره جشنواره برای قزوین و جای خالی سینما ملت در خلال این سه سالی که فیلم های جشنواره فجر در شهر قزوین همزمان با سراسر کشور اکران می شوند، این دوره با وجود همه غافلگیری ها و حواشی ناخوشایندی که پیرامون برخی فیلم ها ایجاد شد، بهترین دوره جشنواره به لحاظ کیفیت آثار و نیز به جهت برگزاری منظم برای استان قزوین محسوب می شد.
البته استقبال خوب مردمی، روند برگزاری منظم جشنواره را هم می توان به این عوامل افزود البته در این بین تنها معضل جدی جشنواره ظرفیت محدود سینما مهتاب است که امیدواریم مسئولان مربوطه با دیجیتالی نمودن سیستم پخش سینما بهمن، این معضل را تا سال دیگر برطرف کنند. در پایان یادآوری این موضوع لازم است که درست یک خیابان پایین تر از سینما مهتاب، بزرگ ترین و یکی از خاطره انگیزترین سینماهای استان ،سینما ملت که توسط مرحوم کریم پورزند اداره می شد همچنان در وضعیت یک خانه متروکه قرار دارد که نه تنها سهم و ثمری از بهار سینمایی کشور ندارد بلکه امید چندانی نیز به بازسازی مجدد آن نیست. سینمایی که پیر و پیش کسوت خود کریم پورزند را نیز دیگر در خود نمی بیند و امسال در فروغ جشنواره این پیر عرصه سینمای استان در سکوتی مظلومانه بدون آنکه اهالی فرهنگ و هنر یادی شایسته از 30 سال خدمت این فعال سینمایی داشته باشند از میان ما رفت و چراغ سینما ملت نیز همچنان خاموش است و اگر این سکوت طولانی شود شاید مخروبه شود.
یادمان باشد که در"ناامیدی بسی امید است" و ما نیز امیدوار می مانیم تا سال بعد شاهد این اتفاق خوشایند باشیم که مخاطبان سینما، فیلم های جشنواره سی و سوم را در قزوین در سه سالن از جمله سالن مجلل و زیبای سینما ملت هم مشاهده و از صاحب قدیمی آن نیز یادی کنند. گزارش: هاشم اللهیاری
۱۳۹۲/۱۱/۲۶ - ۰۹:۰۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]
صفحات پیشنهادی
فارس گزارش میدهد ذرهبین مشهدیها روی فیلمهای جشنواره فجر/ کدام فیلمها تحسین شدند
فارس گزارش میدهدذرهبین مشهدیها روی فیلمهای جشنواره فجر کدام فیلمها تحسین شدندبا اکران 7 فیلم در 4 روز نخست یازدهمین جشنواره فیلم فجر در مشهد عملکرد کارگردانان و عوامل فیلم زیر ذرهبین قرار گرفته که خواندن آن خالی از لطف نیست به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد قبل از برگزاریجای سیمرغ بهترین فیلمنامه اقتباسی در جشنواره فجر خالی است
کارگردان سینما جای سیمرغ بهترین فیلمنامه اقتباسی در جشنواره فجر خالی است تهران- ایرنا- کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون درمورد رشد آثار اقتباسی در تولیدات سینمایی کشور و حضور چند اثر از این گونه در جشنواره سی و دوم فیلم فجر گفت جای سیمرغ بهترین فیلمنامه اقتباسی در این رویداد خحامد بهداد: جشنواره فیلم فجر بزرگترین فستیوال سالهای پس از انقلاب سینمای ایران است
همراه با پرواز سیمرغ امید 145 حامد بهداد جشنواره فیلم فجر بزرگترین فستیوال سالهای پس از انقلاب سینمای ایران است جشنواره فیلم فجر بزرگترین و مهمترین فستیوال سالهای پس از انقلاب سینمای ایران است و امیدوارم اتفاقات خوبی را در آن شاهد باشیم حامد بهداد بازیگر سینما در گفتگو بابهترین فیلمهای جشنواره فجر معرفی شدند / «چ» از «رستاخیز» جا ماند
بهترین فیلمهای جشنواره فجر معرفی شدند چ از رستاخیز جا ماند فرهنگ > سینما - هیات داوران جشنواره فیلم فجر در بخش بهترین فیلم دو سیمرغ را به تهیهکنندگان اهدا کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین سیدجمال ساداتیان به عنوان تهیهکننده برای فیلم «آذر شهدخترضا عطاران بهترین بازیگر مرد جشنواره سی و دوم فیلم فجر شد
فرهنگ و هنر سینمای ایران رضا عطاران بهترین بازیگر مرد جشنواره سی و دوم فیلم فجر شد رضا عطاران برای فیلم سینمایی طبقه حساس سیمرغ بلورین نقش اول مرد را در سی و دومین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد به گزارش خبرنگار مهر رضا عطاران برای فیلم سینمایی «طبقه حساس» ساخته کمسیمرغ بهترین فیلمنامه جشنواره فجر به بهروز افخمی اهدا شد
سیمرغ بهترین فیلمنامه جشنواره فجر به بهروز افخمی اهدا شد تهران- ایرنا- سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر به آذر شهدخت پرویز و دیگران اثر بهروز افخمی رسید به گزارش سه شنبه شب خبرنگار فرهنگی ایرنا افخمی در سال 1335 در تهران به دنیا آمد وی داراسی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در قزوین
عکس امین رحمانی سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر در قزوین قزوین – خبرگزاری مهر سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر همزمان در سینما ملت استان قزوین در حال برگزاری است ۱۳۹۲ ۱۱ ۲۰ - ۱۲ ۱۸عکس/ زیباترین دختر جشنواره فیلم فجر
عکس زیباترین دختر جشنواره فیلم فجر آیین افتتاح سی و دومین جشنواره بین الملی فیلم فجر عصر امروز جمعه در تالار وحدت برگزار شد شنبه 12 بهمن 1392کردستانی ها محروم از بهترین های جشنواره فیلم فجر
کردستانی ها محروم از بهترین های جشنواره فیلم فجر سنندج – ایرنا – نحوه انتخاب فیلم های جشنواره فجر برای اکران در استان کردستان که بدون هماهنگی با استان صورت گرفت کردستانی ها را از فیلم های خوب جشنواره محروم کرد و تنها تعداد محدودی از بهترین ها در کردستان به نمایش در آمد به گزارشگزارش گاردین از جشنواره فیلم فجر/ «شیار 143» واقعا بهترین بود
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۳۹ در حالیکه یک روز از پایان سیودومین جشنواره فیلم فجر میگذرد روزنامه گاردین در گزارشی که ترکیبی از انتقاد و تحسین است ضمن پرداختن به ابعاد مختلف جشنواره فجر شیار 143 را بهترین فیلم امسال جشنواره توصیف کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرااحمدرضا درویش بهترین کارگردان جشنواره سی و دوم فیلم فجر شد
فرهنگ و هنر سینمای ایران احمدرضا درویش بهترین کارگردان جشنواره سی و دوم فیلم فجر شد احمدرضا درویش برای فیلم سینمایی رستاخیز سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را دریافت کرد به گزارش خبرنگار مهر احمدرضا درویش برای فیلم سینمایی «رستاخیز» سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی رگزارش فارس از اختتامیه جشنواره فیلم فجر «رستاخیز» سیمرغهای بلورین برای «درویش»/ جایزه به
گزارش فارس از اختتامیه جشنواره فیلم فجررستاخیز سیمرغهای بلورین برای درویش جایزه بهترین بازیگر زن برای شیار ۱۴۳سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در حالی به کار خود پایان داد که رستاخیز بیشترین سیمرغها را به خانه برد و مریلا زارعی نیز سیمرغ بهترین بازیگر زن را برای بازی دربرگزیدگان سی و دومین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند/ سیمرغ بهترین فیلم و کارگردانی برای «رستاخیز»
برگزیدگان سی و دومین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند سیمرغ بهترین فیلم و کارگردانی برای رستاخیز زارعی درخواست کرد به احترام همه مادران این سرزمین که صبورانه ایستادند و عزیزانشان را در راه این سرزمین دادند بایستند و این مادران را تشویق کنند حرفهای زارعی اینگونه تمام شد پایندهحاتمی کیا جایزه ویژه و درویش بیرق طلایی بخش بین الملل جشنواره فجر را از آن خود کرد/ سیمرغ بلورین بهترین فیلم آ
حاتمی کیا جایزه ویژه و درویش بیرق طلایی بخش بین الملل جشنواره فجر را از آن خود کرد سیمرغ بلورین بهترین فیلم آسیایی به عسگرپور رسید برگزیدگان بخش بین الملل سی ودومین جشنواره فیلم فجر عصر امروز 14 بهمن با حضور بازیگران ایرانی و مهمانان خارجی در هتل پارسیان معرفی شدند به گزارش گحاشیههای جالب شلوغترین روز جشنواره فیلم فجر 92
حاشیههای جالب شلوغترین روز جشنواره فیلم فجر 92فیلم ردکارپت رضا عطاران بیشترین تماشاگران را طی یک هفته نمایش فیلمها به سالن برج میلاد کشاند و بخشهای زیادی از این فیلم با دست زدن و خندیدن حاضران همراه شد کاخ جشنواره فیلم فجر در هفتمین روز 18 بهمن ماه شلوغترین روز خمعاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی: سیمرغ جشنواره فیلم فجر در قزوین به پرواز در خواهد آمد
معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیمرغ جشنواره فیلم فجر در قزوین به پرواز در خواهد آمدمعاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت اکران فیلمهای سی و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر قزوین از 16 بهمن ماه در سینما مهتاب آغاز میشود مهدی رمضانی امروز در گفتوگو باجمشید مشایخی: جشنواره فیلم فجر ویترین سینمای ملی ایران است
جمشید مشایخی جشنواره فیلم فجر ویترین سینمای ملی ایران است تهران - ایرنا - جمشید مشایخی هویت و شناسنامه فرهنگی هر کشوری را سینمای برآمده از فرهنگ اتفاقات و حوادث روز آیین و سنن مردمان هر سرزمینی می داند و می گوید جشنواره فیلم فجر ویترین سینمای ملی ایران است این هنرپیشه پیشکسو-
گوناگون
پربازدیدترینها