واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کارگاه آموزشی شادی ونشاط در بهزیستی شهرستان دماوند برگزار شد دماوند-ایرنا- رییس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از برگزاری کارگاه آموزشی شادی و نشاط با حضور مشاوران و کارشناسان ویژه مددجویان بهزیستی دماوند خبر داد.
ˈگوهر اسدحیدریˈ روز پنچشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهارکرد: در این کارگاه به ایجاد شادی و نشاط اجتماعی در محیط فرهنگ اجتماعی، دین و خانواده برای پرسنل و مددجویان اداره بهزیستی شهرستان توسط مشاور و روانشناسان موجود در شهرستان پرداخته می شود.
رییس اداره بهزیستی شهرستان دماوند هدف از اجرای این کارگاه را ترویج فرهنگ شادابی و روحیه نشاط در محیط کار و خانه دانست و خاطرنشان کرد: این کار موجب افزایش طول عمر و احساس لذت از زندگی و امید به آینده و همچنین تقویت حس اعتماد به نفس و مسوولیت پذیری می شود.
وی افزود: ایجاد نشاط جمعی، موجب زمینه تقویت مبانی و ارزش ها٬ احساس تعلق٬ افزایش امید به زندگی، تقویت انگیزه کار و فعالیت در خدمت توسعه٬ تقویت سرمایه و انسجام اجتماعی را منجر می گردد.
اسد حیدری گفت: شادی و نشاط عمومی نه فقط مخل نظم عمومی نیست، بلکه در صورت مدیریت مناسب در چارچوب شئونات اخلاقی و فرهنگی جامعه٬ می تواند به تحقق نظم عمومی کمک زیادی کند و کارکردهایی چون سرزندگی٬ عشق به جامعه، دلبستگی به کار و مسوولیت و در نتیجه کاهش آسیب های اجتماعی پرهزینه خواهد بود.
*بازدید از مرکز فیاض بخش و مجتمع خدمات بهزیستی حورا دماوند
ˈگوهر اسد حیدریˈ رییس اداره بهزیستی در بازدید از دو مرکز مجتمع خدمات بهزیستی شهید فیاض بخش شهرآبسرد و مجتمع خدمات بهزیستی حورا واقع در شهر رودهن، گفت: مرکز حورا رودهن مسوولیت نگهداری 15 فرزند بد سرپرست را برعهده داشته و با گذشت سه سال از جابه جایی و نقل مکان فرزندان این مرکز توانسته است با همت خیرین و نیکوکاران شهرستان از آنان نگهداری شود زیرا تمامی هزینه تحصیل و زندگی آنان به عهده این مرکز می باشد.
وی در خصوص مرکز فیاض بخش اذعان کرد: این مرکز دولتی برخلاف مرکز حورا که از فرزندان سالم نگهداری می کند، دارای 10فرزند با معلولیت ذهنی و جسمی است که با دریافت یارانه از سوی دولت و کمک خیرین ونیکوکاران شهرستان مسوولیت نگهداری از آنان که همچون فرشته های آسمانی هستند را بر عهده دارد.
*بازدید از مراکز زنان سرپرست خانوار بهزیستی شهرستان دماوند
رییس اداره بهزیستی شهرستان دماوند همچنین از دو مرکز شهید ارشاد شهر آبسرد و مرکز شهید مطهری شهر کیلان که زنان سرپرست خانوار با همت و تلاش بی وقفه خود با مجموعه کلاس های آموزشی همچون معرق، قالی باقی، حوله بافی، خیاطی و گلدوزی گرد هم آمده و پس از یاد گیری آموزش های اولیه آثار خود را درمعرض عموم و به فروش می رسانند، بازدید کرد.
اسد حیدری در نحوه توانمند سازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی شهرستان عنوان کرد: زنان سرپرست خانوار که تحت پوشش این اداره هستند، پس از تشکیل پرونده برای آنان از خدماتی همچون دریافت مستمری، دریافت بیمه زنان سرپرست خانوار، ارزاق و پوشاک ، ارائه خدمات درمانی همچون فیزیوتراپی، کاردرمانی مشاوره های خانواده به طور رایگان و ...برخوردار می شوند.
وی ادامه داد: خوشبختانه توانسته ایم در دو مرکز شهید مطهری و شهید ارشاد بهزیستی شهرستان با اجرای کلاس های آموزشی متعدد به حرفه آموزی زنان و فرزندان سرپرست خانوار پرداخته که پس از تکمیل آموزش های اولیه بتوانند در همین مراکز به کسب درآمد با فروش محصولات خود دست یابند.
تهرام/7246/1457/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 214]