تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از چند رنگى و اختلاف در دين خدا بپرهيزيد، زيرا يكپارچگى در آنچه حق است ولى شما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872023336




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وال استریت ژورنال: پیشنهاد هنرمندانه ایران،‌ سه چهارم دنیا را به اقدامات آمریکا معتقد کرد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
وال استریت ژورنال: پیشنهاد هنرمندانه ایران،‌ سه چهارم دنیا را به اقدامات آمریکا معتقد کرد

وال استریت ژورنال: پیشنهاد هنرمندانه ایران،‌ سه چهارم دنیا را به اقدامات آمریکا معتقد کرد
در حالی که ایران رو در رو با پنج کشور بریتانیا، چین، روسیه، فرانسه و آلمان مذاکره می کنند، در عین حال پیشنهاد مذاکره رو در رو با تک تک آن ها را هم ارائه می دهند. هنرمندانه نیست؟
به گزارش نامه نیوز، وال استریت ژورنال نوشت: در حالی که ایران رو در رو با پنج کشور بریتانیا، چین، روسیه، فرانسه و آلمان مذاکره می کنند، در عین حال پیشنهاد مذاکره رو در رو با تک تک آن ها را هم ارائه می دهند. هنرمندانه نیست؟

بنا به گزارش تیک، علی اکبر ولایتی مشاور بین الملل رهبر ایران گفته است "اگر مذاکرات یک به یک با شش کشور انجام نشود نمی توانیم در مسیر درست حرکت کنیم. ما باید با هر کشور مستقلا گفتگو کنیم."

این اقدام هوشمندانه می تواند در واشنگتن خریداران زیادی پیدا کند و درعین حال در لندن و برلین هم باعث خوشحالی شود.

به این ترتیب به گفته کامیل گراند، رئیس بنیاد تحقیقات استراتژیک در پاریس، هوشمندی ایران باعث شد که "سه چهارم دنیا به اقدامات آمریکا معتقد شوند."

این پیشنهاد روز ۲۷ دسامبر توسط علی اکبر ولایتی، وزیر امور خارجه پیشین و مشاور آیت الله خامنه ای، رهبر ایران، مطرح شد.

طرح تازه ایران، در نظر کاخ سفید چیزی است که باراک اوباما به آن نیاز دارد و همچنین می تواند بسیاری از اعضای کنگره را هم که در برابر دیپلماسی مقاومت می کردند راضی کند و هم می تواند با مخالفت های فرانسه در مذاکرات میان ایران و اعضای ۱+۵ پایان دهد.

در این زمینه دولت اوباما ممکن است تصور کند که دیگر نیازی به فرانسه ای ندارد که خود را سردمدار مبارزه با سلاح های هسته ای قلمداد می کند. واشنگتن ممکن است بیش از پیش پاریس را در حرکت به سمت معامله ای با ایران تنها بگذارد.

برخی از دیپلمات های سابق فرانسه نیز همین نظر را قبلا مطرح کرده بودند. "آمریکایی ها در نهایت به مذاکرات یک به یک روی می آورند و ما منزوی خواهیم شد زیرا اوباما به دنبال معامله ای است که ایران هم از آن استقبال می کند."

اکنون در حالی که فرانسه درگیر جلوگیری از جهادگرایان مرکز افریقاست، در پاریس اغلب گفته می شود که زمان مناسبی برای مقابله با آمریکا در مورد ایران نیست، بخصوص که فرانسه به نیروی نظامی آمریکا برای محافظت از ماموران خود در افریقا نیاز دارد.

لیکن دولت فرانسه از قصد خود برای جلوگیری از تبدیل ایران به یک قدرت "عملا هسته ای" صرفنظر نکرده است.

یک روز پس از سخنان ولایتی، فرانسوا اولاند، رئیس جمهور فرانسه دو روز را با پادشاه سعودی در عربستان سعودی گذراند. یکی از دیپلمات های فرانسوی گفت که عبدالله، پادشاه سعودی از همگرایی نظرات دو کشور در مورد مسائل ایران و سوریه سخن گفت و موضع فرانسه را متهورانه و پیشرو توصیف کرد.

همگرایی دو کشور در این است که هر دو اصرار دارند که ایران فعالیت های هسته ای خود را متوقف کند و بشار اسد نیز از قدرت در سوریه کنار برود.

نزدیکی فرانسه در این میان با عربستان سعودی، بیشتر شبیه تشکیل جبهه "عدم اعتماد" است که با تردید های اسرائیل و برخی اعضای کنگره آمریکا نیز هماهنگی دارد.

از یک مقام بلند پایه امنیتی عربستان سعودی در مورد شرایط ایران و سوریه و موضع سعودی ها پرسیدیم. او به شرط آن که نامش برده نشود گفت: "سعودی ها در مخمصه هستند و فرانسوی ها به آن ها می گویند شما دیگر نمی توانید به آمریکا و بریتانیا اطمینان کنید. ولی سعودی ها می دانند که بدون ارتباط قوی با آمریکا نخواهند توانست حرکت کنند. فرانسوی ها هم این را می دانند. آنچه در پشت این ارتباط وجود دارد منافع دراز مدت تجاری است که از احساسات فعلی سعودی ها علیه آمریکا بهره برداری می کند."






1392/10/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن