تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860325109




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمی توان ادعا کرد همه آزمایشگاههای کشور استانداردند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > بهداشت و سلامت
نمی توان ادعا کرد همه آزمایشگاههای کشور استانداردند
دبیر بخش بالین ششمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین با اشاره به وجود بیش از 5500 آزمایشگاه تشخیصی در کشور، تاکید کرد: نمی توان ادعا کرد که تمامی این آزمایشگاهها از استانداردهای کافی برخوردار باشند. 



به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا استقامتی در ششمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین که از صبح چهارشنبه در مرکز همایشهای بین‌المللی رازی آغاز شده است، با بیان اینکه بیماریهای مختلف غدد از لحاظ تشخیص به آزمایشگاهها وابسته است، گفت: کمترین رشته‌ای را می‌توان مانند رشته غدد و متابولیسم یافت که در آن وابستگی کامل به آزمایشگاه وجود داشته باشد. وی ادامه داد: حتی برای تشخیص گواتر تست‌های ساده‌ای لازم است که آزمایشگاه‌ها آنها را انجام می‌دهد. برای دیابت نیز که امروز سه تا چهار میلیون مبتلا دارد، لازم است برای تشخیص و پیگیری وضعیت بیمار، روشهای آزمایشگاهی بکار گرفته شود. علاوه بر این، بیماریهای غدد درون‌ریز، فوق کلیوی و تیروئید نیز نیازمند تشخیص آزمایشگاهی هستند. این فوق تخصص غدد و متابولیسم با بیان اینکه در این میان همکاری و تعامل مناسب میان پزشکان و متخصصان علوم آزمایشگاهی بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: متخصصان آزمایشگاه از اینکه پزشکان اطلاعات کافی در اختیار بیماری قرار نمی‌دهند، گلایه دارند و پزشکان نیز در مقابل از آزمایشگاهها به دلیل بروز خطاها ناراضی هستند. باید به دنبال راهکاری باشیم که با تعامل مناسب و ارتقای کیفیت خدمات، مشکلات پیش‌رو نیز حل شوند. این دو گروه با قرار گرفتن در کنار یکدیگر می‌توانند به اهداف متعالی خود در زمینه تشخیص و درمان دست یابند. استقامتی به وضعیت ارائه خدمات استاندارد در آزمایشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: نمی‌توان ادعا کرد مجموع 5500 آزمایشگاه موجود در سراسر کشور از استانداردهای کافی برخوردار باشند. لازم است برای استانداردسازی خدمات آزمایشگاهی به ویژه برای رشته‌های وابسته به آن تلاش کنیم چرا که تشخیص‌های اشتباه آزمایشگاهی می‌تواند استرس و هزینه بسیار برای بیمار به همراه داشته باشد. وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا همه آزمایشهایی که پزشکان می‌نویسند، ضروری و لازم هستند، گفت: بسیاری از تشخیصها را می‌توان با آزمایشهای محدودتر انجام داد. لازم است در این خصوص راهنماهای بالینی درمان را فعال و نظارت را در این خصوص تقویت کنیم. بخشی از کار در حیطه نظارت بر آزمایشگاهها و تدوین پروتکلهای درمان را باید از دوش وزارت بهداشت برداریم و به انجمنهای علمی تخصصی واگذار کنیم. دبیر بخش بالین ششمین کنگره بین‌المللی آزمایشگاه و بالین افزود: در این صورت از هزینه انجام آزمایشهای بیهوده کاسته می‌شود.


۱۳۹۲/۱۱/۲۳ - ۱۲:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن