واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: دوشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰
پس از پخش و نمایش مستند "کمی بالاتر" لقمان خالدی در مورد رفتگر نویسندهای که 20 رمان نوشته و برای چاپ آنها با مشکلات موجود در راه نشر کتاب دست و پنجه نرم میکند، مسئولان شورای شهر و شهردار کرمانشاه را به فکر فرو برد تا در نهایت تحت تاثیر زندگی این فرد قرار گرفته و وی را به عنوان مسئول کتابخانه فرهنگسرایی در این شهر انتخاب کنند. لقمان خالدی - مستندساز - در گفتوگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد مستند «کمی بالاتر» خود که اینروزها زندگی "شهریار ربیعی " رفتگر کرمانی را دگرگون کرد، خاطر نشان کرد: این مستند در مورد رفتگری است که 20 رمان نوشته و درگیر چاپ کتابهایش با ناشران است. مستند «کمی بالاتر» در چندین جشنواره داخلی و خارجی شرکت کرده و جایزه اول فیلم جشنواره "فید مارسی" فرانسه و نیز جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره حقیقت را به خود اختصاص داده است. وی درباره محتوای این مستند، ادامه داد: مستند «کمی بالاتر» در مورد دغدغه رفتگری برای چاپ کتابهایش است تا با نشر این کتابها در جهت ارتقای طبقه اجتماعی خود برآید.
رفتگر
این مستندساز در مورد هدفش از ساخت این فیلم، اظهار کرد: بیش از آنکه به دنبال نمایش و کسب جایزه و نیز شرکت دادن این فیلم در جشنوارههای مختلف باشم به دنبال این بودم تا بتوانم اتفاق جدیدی در زندگی شهریار رقم بزنم. خالدی در مورد چگونگی تصمیم شهردار و شورای شهر بر انتخاب شهریار ربیعی به عنوان مسئول کتابخانه یکی از فرهنگسراهای شهر کرمانشاه، گفت: این مستند در حضور تمامی رفتگران شهر کرمانشاه، مسئولان شورای شهر و نیز با حضور شهردار کرمانشاه به نمایش درآمد تا در نهایت مسئولان با دیدن این فیلم تحت تاثیر قرار گرفته و به دنبال اقدامی برای شهریار باشند تا با دغدغه کمتری به فعالیت نویسندگیاش بپردازد و بتواند با حوزهای که دغدغه فکری و ذهنیاش است ارتباط بیشتری برقرار کند، که همین موضوع نشان دهنده دغدغه فرهنگی مسئولان شورای شهر و شهردار کرمانشاه است. این مستندساز همچنین در مورد انتشار کتب شهریار ربیعی نیز، بیان کرد: چند ناشر علاقمندی خود را برای انتشار کتابهای شهریار ابراز کردهاند. به گفته خالدی، شهریار ازدواج کرده و دو فرزند نیز دارد. او متولد کرمانشاه است و پس از آنکه فیلم مستند وی در جشنوارههای مختلف و نیز شورای شهر و کرمانشاه به نمایش درآمد با تصمیم مسئولان شهر، شغل او را تغییر کرد و او هم اکنون مسئول کتابخانهای شده است.
رفتگر
وی تاثیر ساخت مستند بر زندگی یک شخص را بسیار مهمتر از شرکت دادن آن در جشنوارهها و کسب موفقیت برای فیلم دانست و گفت: به نظر من مهمترین هدف یک مستند میتواند تاثیر آن بر زندگی یک شخص و نیز در اجتماع و جامعهای باشد که در آن زندگی میکند، به همین دلیل لذتی که در تغییر زندگی شهریار به وجود آمد برای من بسیار ارزشمندتر و خوشحال کننده تر از جوایز و موفقیتهایی بود که با نمایش این فیلم کسب کردم. انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]