محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843200604
استاد دانشگاه برلین:امنیت کشور نباید موضوع مباحثات روزنامه ای باشد
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
: استاد دانشگاه برلین:امنیت کشور نباید موضوع مباحثات روزنامه ای باشد برلین- ایرنا- استاد ایرانی دانشگاه برلین برنامه هسته ای ایران و ضرورت پیگیری و پافشاری در مورد آن در مذاکرات بین المللی را یکی از موضوعات مهم مرتبط با امنیت کشور دانست که به گفته او به هیچ عنوان نباید به دست مایه مباحثات روزنامه ای بین موافقان و مخالفان تبدیل شود.
دکتر بهروز عبدالوند مسئول امور تحقیقاتی مرکز مطالعات خزر در دانشگاه برلین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، درمورد بحث های مطرح شده درمخالفت با ضرورت پیگیری برنامه هسته ای و همچنین انتقادهای مطرح با انجام مذاکرات در این زمینه با کشور های گروه 1+5 برای تحقق حقوق ملت در این زمینه، گفت:ضمن احترامی که به نظرات همه دوستان اعم از مخالف و موافق دارم، معتقدم موضوعات مهمی از این دست که به نوعی به امنیت کشور مربوط می شود نباید به مباحثات روزنامه ای تبدیل شود.
عبدالوند خاطرنشان کرد: برخی صاحبنظران از جمله آقایان زیباکلام و شریعتمداری بحثی را در این رابطه گشوده اند که به نظرم باید اساسا مورد تجدید نظر قرار گیرد زیرا وقتی در مورد برنامه هسته ای کشور صحبت می کنیم در واقع یک زنجیره ای از مسائل امنیتی مورد بحث قرار می گیرد و ما نمی توانیم این زنجیره مسائل امنیتی که موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی را شامل می شود از هم جدا کنیم.
وی تاکید کرد: باید توجه داشته باشیم درصورتی که تغییر عمده ای در یکی از این حلقه های امنیتی صورت گیرد، بی تردید در دیگر بخش ها نیز شاهد تغییر خواهیم بود و ما باید شکل گیری این حلقه های امنیتی در کشور و مشکلات گذشته و حال آن را با جامعیت ارزیابی کنیم.
این استاد ایرانی دانشگاه برلین تصریح کرد: عقیده دارم که در این جامعیت، جای بحث در مورد مسایل هسته ای روزنامه ها نیست بلکه ضرورت دارد در مورد مسائل امنیتی کشور یک اجماع ملی تعریف کنیم و در قالب آن صرفنظر از اینکه چه دولتی با چه تمایلاتی روی کار است، سیاست های عمده در این حوزه باید ثابت بوده و به هیچ عنوان تغییر نکند.
عبدالوند گفت: به همه کسانی که از گروه های مختلف به این مسئله اعتراض داشته و انتقاد می کنند، توصیه می کنم به حافظه تاریخی خود مراجعه کنند، در آغاز انقلاب به دلیل شرایط ایجاد شده و ضعف دولت مرکزی که نهادهای امنیتی از کنترل دولت خارج بودند و برخی از کشورها نیز این موضوع را درک کرده بودند مورد تهاجم قرار گرفتیم.
وی ادامه داد: عراق تحت حکومت صدام با استفاده از همین ضعف دولت مرکزی ناشی از تحولات و ضعف تسلیحاتی کشور بود که هوس حمله به ایران کرد به همین خاطر ما وقتی در مورد ضرورت و یا عدم ضرورت مسائل اتمی از دید امنیتی صحبت می کنیم باید این را هم درک کنیم که ایران یکی از کشورهایی است که مورد تهاجم قدرت ها با استفاده از سلاح های کشتار جمعی قرار گرفته و ما هنوز هم در کشور تعداد زیادی از عزیزان را داریم که قربانی سلاح های شیمیایی هستند.
عبدالوند تاکید کرد : ما قبل از اینکه به خود اجازه داده و این سوال را مطرح کنیم که آیا اساسا ما به پدیده ای مانند انرژی اتمی برای امنیت خود نیاز داریم یا نه، ابتدا باید تعریفی ارائه دهیم که امنیت در کشور ما با چه شرایطی بر مبنای یک اجماع ملی شکل خواهد گرفت تا با آمدن و رفتن دولت ها نیز آن اجماع ملی ما را مجبور کند تا حداقل 80 درصد از قراردادهای امنیت ملی را حفظ کنیم.
به گفته رییس مرکز مطالعات خزر دانشگاه برلین، بخشی از این پدیده هم موضوع اتمی است که به نظر او تهاجم به این مسئله از جانب هر فرد و گروهی، یک امر نامعقول بوده و در شرایط حاضر به امنیت ملی کشور هیچ کمکی نخواهد کرد و درعین حال دست دولت را نیز در مذاکرات امنیتی مربوط به برنامه هسته ای خواهد بست.
عبدالوند تاکید کرد:یک مسئله ثابت در این پدیده وجود دارد و آن هم اینکه هیچ دولتی به هیچ عنوان حق صرفنظر کردن از مسائل اتمی را ندارد اما درعین حال مسئله مذاکره برای دستیابی به توافق با کشورهای دیگری که بر مبنای خود تعریف های متفاوتی از وضعیت اتمی ایران دارند نیز لازم است.
وی افزود: برای اینکه تعامل جهانی داشته باشیم، باید ضمن حفظ دستاورد های اتمی و همچنین حفظ امنیت ملی کشور با دیپلماسی فعال، اعتماد سازی کرده و خطرات امنیتی که کشور را تهدید می کند، کاهش دهیم.
عبدالوند مطرح شدن مباحثی از جمله صرفنظر کردن از برنامه هسته ای به خاطر مشکلات ناشی از آن را بسیار اشتباه خواند و گفت: یادمان نرفته که در آغاز انقلاب نیز عده زیادی از چپ و راست این انتقاد را مطرح می کردند که چرا در رژیم سابق تسلیحات زیادی خریداری شده است ولی دیدیم این نخریدن تسلیحات مورد نیاز کشور بود که به ایران صدمه زد و به خاطر فسخ برخی قراردادهای نظامی از سوی دولت بازرگان و یا خودداری آمریکایی ها از تحویل تسلیحات خریداری شده، در دوره جنگ هشت ساله با عراق که به ما تحمیل شد، آسیب های زیادی دیدیم.
عبدالوند با تاکید بر اینکه باید درمورد هسته ای یک اجماع ملی وجود داشته باشد،گفت:من هم با نظر آقای زیبا کلام موافق نیستم و هم با تهاجمی که از جانب برخی افراد از جمله آقای شریعتمداری و دوستانشان به مذاکرات اتمی صورت می گیرد مخالفم و معتقدم ما باید یک اجماع ملی در این زمینه داشته باشیم.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه به هر دوی این دوستان به خاطر نظرات و عقاید شخصی آنها احترام می گذارد، گفت : نباید فراموش کنیم که این دوستان یک شخصیت حقیقی دارند و یک شخصیت حقوقی، آقایان زیباکلام و شریعتمداری به طور حتم براساس شخصیت حقیقی خود می توانند نظر شخصی داشته باشند اما بر مبنای شخصیت حقوقی شان باید این را درک کنند که امنیت کشور پدیده ای نیست که موضوع بحث های روزنامه ای باشد.
عبدالوند تاکید کرد: درمورد برنامه هسته ای باید با سعه صدر برخورد شود و مسائل مختلف را درنظر گرفت و همچنین باید به دولت فرصت داد که از شانس مذاکره استفاده کند ضمن اینکه وظیفه مهم اش این باشد تا اجزای اصلی دانش اتمی را حفظ کرده و با مذاکره راه حلی برای حل مشکلات و برطرف کردن موانع پیدا کند.
از این استاد ایرانی دانشگاه برلین درخصوص استدلال برخی از مخالفان برنامه هسته ای ایران مبنی بر اینکه با داشتن ذخایر غنی انرژی های فسیلی، این کشور دیگر نیازی به استفاده از انرژی هسته ای ندارد، سوال شد که وی در پاسخ گفت: این استدلال به هیچ عنوان بر پایه منطق نیست.
عبدالوند تاکید کرد:بسیاری از کشورهای صنعتی دنیا از جمله آمریکا،روسیه و چین نیز منابع انرژی فسیلی بی حد و حصری در اختیار دارند اما از انرژی اتمی استفاده می کنند و نمی توانیم بگوییم چون روسیه بزرگترین منابع گاز طبیعی را در اختیار دارد امروز از انرژی اتمی استفاده نکند، امریکا هم به همین تناسب مورد سوال است.
وی تاکید کرد: وقتی این حق به دیگران تعلق می گیرد، پس ما نیز به عنوان یک دولت ملی مستقل این حق طبیعی را داریم که از این منبع انرژی هم استفاده کنند.
رییس مرکز مطالعات خزر دانشگاه برلین، ادامه داد: دولت آمریکا را می توان در مقابل این سوال قرار دارد در حالی که ذخیره گسترده ای از ذغال سنگ و منابع نفت و گاز را در اختیار دارد چرا خود از دانش هسته ای استفاده می کند و به همین تناسب نیز دولت چین مورد سوال است که چرا از انرژی های نو همچون انرژی هسته ای بهره مند است.
عبدالوند با تاکید بر اینکه توسعه پایدار نیاز به تامین انرژی پایدار دارد، گفت : کلیه انواع انرژی به طور حتم می تواند برای کشور ما مفید باشد ضمن اینکه نباید اینگونه فکر کنیم که از دانش اتمی صرفا برای پدیده نظامی استفاده می شود، زیرا از این دانش در موارد مختلف از جمله پزشکی هم استفاده می شود و حق هر کشور مستقلی است که از آن بهره مند باشد.
این استاد ایرانی دانشگاه برلین با تاکید بر اینکه خود وی نیز با ساخت تسلیحات اتمی و استفاده نامطلوب از دانش اتمی مخالف است، گفت:خوشبختانه سیاست کلی ایران نیز این بوده که سلاح های کشتار جمعی در برنامه های هسته ای این کشور جای ندارد و حتی در مورد سوریه نیز شاهد بودیم که پیشنهاد حذف سلاح های شیمیایی به طور عمده از سوی ایران مطرح شد که از سوی دولت این کشور نیز مورد پذیرش قرار گرفت.
عبدالوند خاطرنشان کرد: همه اینها نشان می دهد که ایران یقین دارد سلاح های کشتار جمعی به هیچ عنوان امنیت نخواهد آورد همانطوری که برای پاکستان و هند هم امنیت به ارمغان نیاورده است.
وی تاکید کرد: به طور کلی برای حفظ امنیت کشور نیاز به این است که دیگر مولفه های امنیت همچون قدرت سیاسی و اقتصادی و همچنین نیروی انسانی آموزش دیده و تحصیل کرده را افزایش دهیم البته در کنار آن به دانش اتمی نیز به عنوان یکی از علوم مدرن نیاز داریم.
عبدالوند با بیان اینکه درهای دانش را به روی هیچ کشور مستقلی نمی توان بست، گفت: حق ملت ایران است که از دانش اتمی استفاده کند زیرا در حال حاضر ما بیش از 35 هزار متخصص علمی در این زمینه در کشور داریم و این پدیده جا افتاده ای است که به این سادگی ها نمی توان از آن صرف نظر کرد.
استاد ایرانی دانشگاه برلین در پایان با اشاره به فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر حرام بودن استفاده غیر صلح آمیز از دانش هسته ای، گفت : من اطمینان دارم با توجه به پختگی سیاسی در اقشار و طیف های سیاسی مختلف کشور، ایران هیچ گاه به دنبال ساخت سلاح اتمی نیست اما هر ایرانی که به استقلال کشور فکر می کند باید این را درک کند که دانش اتمی به عنوان یک پدیده علمی امری لازم و غیرقابل صرف نظر است.
اروپام** 1701 ** 1064
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
20/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
اجرای بزرگترین دومینوی کشور با موضوع دهه فجر در دانشگاه بیرجند
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۷ رییس بسیج دانشگاه بیرجند گفت به مناسبت دهه فجر بزرگترین دومینوی کشور در سالن ورزشی فجر دانشگاه نمایش داده شد رسول حسینپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه خراسان جنوبی گفت دومینوی دهه فجر تشکیل شده از 120 هزار قطعه با هاستاد حوزه و دانشگاه: در خصوص نتایج مذاکرات ژنو نباید عجولانه قضاوت کنیم
یکشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۱۰ استاد حوزه و دانشگاه گفت تقابل ما با غرب در اندیشه توحیدی است چرا که ما اندیشه توحیدی را می پذیریم و آنها اندیشه الحادی را قبول دارند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه آذربایجانشرقی حجتالاسلام کمالالدین خداداده در جمع کارکنااستاد دانشگاه شهید بهشتی: چشماندازهای طبیعی کشور فاقد امکانات رفاهی استاندارد است
استاد دانشگاه شهید بهشتی چشماندازهای طبیعی کشور فاقد امکانات رفاهی استاندارد استاستاد گروه جغرافیا و گردشگری دانشگاه شهید بهشتی چشماندازهای طبیعی کشور را فاقد امکانات رفاهی استاندارد برشمرد به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر شهریار خالدی بعد از ظهر امروز در همایش اکوتوریسم در دامعرفی استاد دانشگاه تبریز بهعنوان خاکشناس ممتاز کشور
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۴۹ استاد دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به عنوان خاکشناس ممتاز در سال 1392 انتخاب شد به گزارش سرویس علمی ایسنا منطقه آذربایجان شرقی این انتخاب بنا بر تصمیم هیات مدیره انجمن علوم خاک ایران به دلیل زحمات این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز در پیشبرد علم و دانشاستاد و پروفسور دانشگاه آریزونا آمریکا در گفت کشورهای پیشرفته برای آبیاری چمن از آب آشامیدنی استفاده نمیکنند
استاد و پروفسور دانشگاه آریزونا آمریکا در گفتکشورهای پیشرفته برای آبیاری چمن از آب آشامیدنی استفاده نمیکننداستاد و پروفسور دانشگاه آریزونا آمریکا گفت کشورهای پیشرفته برای آبیاری چمن از آب آشامیدنی استفاده نمیکنند محمد پسرکلی عصر امروز در حاشیه برگزاری نخستین همایش بینالملاستاد دانشگاه منتقد چینی کشورش را ترک کرد
سهشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۲۱ یک استاد دانشگاه منتقد چینی پس از آنکه دانشگاه وی را به دلیل صحبت درباره دیدگاههای سیاسیاش اخراج کرد بدون هیچ مانعی به آمریکا رفت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه شیا یلیانگ استاد علم اقتصاد یکی از نخستین امضایک استاد حوزه و دانشگاه: قله ولایت نباید متزلزل شود
یک استاد حوزه و دانشگاه قله ولایت نباید متزلزل شودیک استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه قله ولایت نباید متزلزل شود گفت پشتیبانی از ولایت فقیه ضامن موفقیت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان حجتالاسلام علی باغستانی چهارشنبه شب در مراسم شبی با شهدا دشعب دانشگاههای معتبر خارجی در کرمان راه اندازی می شود/ دعوت از استادان ایرانی خارج از کشور به کرمان
استانها شرق کرمان فدایی شعب دانشگاههای معتبر خارجی در کرمان راه اندازی می شود دعوت از استادان ایرانی خارج از کشور به کرمان کرمان - خبرگزاری مهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به استفاده از فرصتهای علمی گفت از استادان ایرانی دانشگاهای خارج از کشور برای تدریس در داناستاد دانشگاه پاکستان: انقلاب اسلامی؛ ایران را به یک کشور مقتدر در جهان تبدیل کرد
استاد دانشگاه پاکستان انقلاب اسلامی ایران را به یک کشور مقتدر در جهان تبدیل کرد اسلام آباد - ایرنا - استاد روابط بین الملل دانشگاه قائد اعظم پاکستان با تاکید بر پیشرفت ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف گفت با گذشت سی و پنج سال از شکوفایی انقلاب اسلامی ایراندانشگاه صنعتی امیرکبیر، قطب انرژی کشور است
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۲۶ رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزایش کیفیت و راندمان را از ویژگیهای دانشگاه نسل آینده دانست و گفت برای رسیدن به این ویژگی در سال جاری آیین نامه جدید دانشگاه از سوی هیات امنای دانشگاه تصویب و اجرایی شد به گزارش ایسنا دکتر علیرضا رهایی در گردهمایی سالیاانتشار کتاب زبان همدلی استاد دانشگاه شیراز در ترکیه
شیراز انتشار کتاب زبان همدلی استاد دانشگاه شیراز در ترکیه جدیدترین کتاب کاووس حسن لی استاد دانشگاه شیراز و مهمان در دانشگاه استانبول با نام زبان همدلی در استانبول ترکیه منتشر شد به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز در این کتاب بیش از 40 نفر از نامدارترین شاعران وبازداشت عامل ضرب و جرح و اخاذی میلیاردی از استاد دانشگاه اصفهان
بازداشت عامل ضرب و جرح و اخاذی میلیاردی از استاد دانشگاه اصفهان فردی که با ورود به عنف به منزل یکی از استادان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و تهدید و ضرب و جرح وی و همسرش قصد اخاذی یک میلیارد و 500 میلیون ریالی از او را داشت توسط کارآگاهان پلیس آگاهی شناسایی و دستگیر شد به گزرئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی: نباید در برنامههای فرهنگی و قرآنی رویکرد کلیشهای داشت
رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی نباید در برنامههای فرهنگی و قرآنی رویکرد کلیشهای داشترئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی آذربایجان غربی گفت نباید در برنامههای فرهنگی و قرآنی رویکرد کلیشهای و تکراری داشت امین رستمزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اررئیس جهاد دانشگاهی: توسعه فرهنگی مبنای توسعه کشور است
رئیس جهاد دانشگاهی توسعه فرهنگی مبنای توسعه کشور استرئیس جهاد دانشگاهی گفت هدف جهاد دانشگاهی از ابتدای تاسیس توسعه فرهنگی است که مبنای توسعه کشور است به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل حمیدرضا طیبی پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس جهاد دانشگاهی واحد اردبیل اظهار داشاولین رادیوی درون دانشگاهی کشور در دانشگاه آزاد شاهرود راه اندازی شد
اولین رادیوی درون دانشگاهی کشور در دانشگاه آزاد شاهرود راه اندازی شد شاهرود - ایرنا - به مناسبت دهه مبارک فجر و در راستای ارتباط با اساتید کارکنان و دانشجویان و با هدف ارائه دیدگاهها و نقطه نظرات آنان اولین رادیوی درون دانشگاهی کشور با نام صدای دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی شتولید علم و سطح علمی دانشگاه ها با وضعیت صنعتی کشور تناسب ندارد
رئیس واحد علوم و تحقیقات تولید علم و سطح علمی دانشگاه ها با وضعیت صنعتی کشور تناسب ندارد با صدور حکمی از سوی دکتر عباسپور رئیس واحد علوم و تحقیقات دکتر محمد نجفی به عنوان رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و هوافضا واحد علوم و تحقیقات معرفی و منصوب شد به گزارش خبرنگار دانشگاهیامروز صورت گرفت رونمایی از نخستین خودرو کارتینگ کلاس رنتال کشور در دانشگاه آزاد همدان
امروز صورت گرفترونمایی از نخستین خودرو کارتینگ کلاس رنتال کشور در دانشگاه آزاد همداننخستین خودرو کارتینگ کلاس رنتال کشور در همایش تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی همدان رونمایی شد به گزارش خبرگزاری فارس از همدان نخستین خودرو کارتینگ کلاس رنتال کشور در دانشگاه آزاد اس-
گوناگون
پربازدیدترینها