تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هیچ تهیدستی سخت تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803810646




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ˈاحترامˈ و ˈ شرح صدرˈ ضرورت و زینت جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ˈاحترامˈ و ˈ شرح صدرˈ ضرورت و زینت جامعه تهران - ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنانی در باره شرایط گفتمان سیاسی در جامعه، ˈاحترامˈ و ˈشرح صدرˈ را به عنوان ارکان و پیش فرض های اصلی تبادل نظر صاحبنظران و نخبگان سیاسی و آحاد جامعه مطرح فرمودند.


از ویژگی های یک جامعه پویا برخورداری از نشاط و سرزندگی سیاسی و اجتماعی است و این امر جز با تعامل، همفکری و اشتراک مساعی نهادهای مدنی، حقوقی و ... میسر نیست، بنابراین تعامل افکار و اندیشه ها بین سطوح و قشرهای مختلف و همچنین منش های متفاوت می تواند از دستاوردهای جامعه حراست کرده و آن جامعه را در برابر تهدیدات مصون بدارد.
هر فرد، گروه و سامانه فکری برای نیل به فضای سالم ارتباطی نیازمند رعایت چارچوب ها و هنجارهای نوشته و نانوشته اجتماعی است که در بستر آن بتواند ضمن عرضه مبانی فکری خود، نتایج عقلی و نقلی آن را با معیارهای جامعه تطبیق داده و در فضایی سالم نه تنها خود را بلکه اندیشه و آرمان های خود را محک زده و ارزیابی کند.
بدون شک دریافت بازخورد صحیح از بازتاب های سیاسی، اجتماعی هر فرد و یا گروهی می تواند منجر به بالندگی و رشد هر اجتماعی بشود.
پذیرش تفاوت ها مقدمه ای در علم روانشناسی اجتماعی و همچنین یکی از آموزه های فرهنگ غنی اسلامی است که بر اساس آن افراد بنابر خاستگاه های متفاوت فردی، خانوادگی و اجتماعی خود و همچنین رشد در بستر گروه هایی مانند همسالان به نوعی از درک و بینش اجتماعی می رسند.
وجود فضای آرام در جامعه پیش شرط و بسترساز هر گونه تعامل فکری، سیاسی و اجتماعی است که می تواند صاحبان و تولید کنندگان فکر و اندیشه را به عرضه بدون دغدغه و ارزیابی بازخوردهای آن افکار در اجتماع رهنمون کند.
بر همین اساس است که فرد می تواند با شناخت حقوق خود و همچنین درک حقوق اجتماعی افراد دیگر، زمینه ساز رفتارهای هنجارمند و احترام آمیزی شود که این موضوع نمونه ای از یک جامعه مترقی را به نمایش خواهد گذاشت.
احترام به اندیشه های دیگران در چنین شرایطی نه تنها موجب تولید منش های متعادل فکری و عملی در جامعه می شود بلکه افراد در چنین اجتماعی خود را ملزم به رعایت قواعد و هنجارهای اجتماعی خواهند دانست.
در این جامعه واکنش هایی غیرعقلایی و تنش آمیز به حداقل خود می رسد و دوستی ها افزایش یافته و رشد و تعالی نیز در سایه آن ارتقا خواهد یافت.
نخبگان سیاسی و اجتماعی که به عنوان راهبران و پیشقراولان فکری جامعه در مشی های متفاوت هستند، بیشترین نقش را نهادینه کردن کنش های رفتاری و عقلانی جامعه دارند و به همین علت است که وظیفه آنان در رساندن جامعه به این حدا از عقلانیت سنگین تر از دیگران است.
شرح و سعه صدر نزد نخبگان سیاسی و اجتماعی جامعه پایه ریز کنش های منطقی نزد دیگر آحاد جامعه خواهد بود . افرادی که در گروه های وابسته و همبسته در تلاش برای ایجاد یک هارمونی اجتماعی قدرتمند تلاش می کنند.
جامعه اسلامی ایران با برخورداری از تاریخ و میراث فرهنگ غنی، می تواند الگویی از تضارب آرا سیاسی و اجتماعی را در بستری از ˈاحترامˈ و ˈسعه صدرˈ در قالب یک نمای رنگین کمانی از تمدن اسلامی ارائه کرده و پاسخگوی نیازهای متنوع فکری آحاد افراد جامعه باشد.
و به همین علت است که رهبری انقلاب آحاد مردم و نهادهای مدنی کشور را به در شرایط کنونی به شرح صدر و احترام فراخواندند.
ایرانم **1566**1144
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




20/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن