تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833972908




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سنگ تمام نمایندگان مجلس برای رسانه ملی/ اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان برای سیگنال رسانی زمینی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گزارش کامل از نحوه اختصاص بودجه به سازمان صدا و سیما؛
سنگ تمام نمایندگان مجلس برای رسانه ملی/ اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان برای سیگنال رسانی زمینی
نمایندگان با پیشنهاد حذف تبصره‌ای که براساس آن ۳۰۰ میلیارد تومان برای سیگنال رسانی زمینی به ایستگاه‌ها اختصاص یافت مخالفت کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ساعات پایانی نهمین روز بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور تبصره‌ای را بررسی کردند که نشان از حمایت قاطع نمایندگان خانه ملت از سازمان صدا و سیما بوده و به جرات در حق این سازمان سنگ تمام گذاشتند.
 
براساس این گزارش؛ در ادامه بررسی بخش هزینه‌ای بودجه ۹۳ نمایندگان تبصره الحاقی ۶ را بررسی کردند که تصریح می‌کرد مبلغ ۳۰۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات بند ۴۴ ردیف ۵۳۰ هزار برای سیگنال رسانی زمینی به ایستگاه‌ها و مراکز رادیویی و تلویزیونی ارتقاء پوشش سیگنال رسانی در سطح کشور با کمک فیبر نوری و اینکه فرستنده‌های سیگنال رسان به سازمان صدا و سیما اختصاص می‌یابد تا از طریق وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات اقدام شود.  
 
در ادامه "نادر قاضی‌پور" پیشنهاد حذف این تبصره را مصرح کرد که با واکنش شدید نمایندگان مواجه شد.

همچنین "محمود واعظی"  وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مخالف این بند الحاقی در صحن علنی مجلس گفت: ما همه امکاناتمان را در اختیار صدا و سیما قرار داده‌ایم به طوری که نزدیک به ۱۵۰ میلیارد تومان بابت اجاره کانال‌ها از صدا و سیما طلبکار هستیم ولی بازهم به سرویس دهی خود به صدا و سیما ادامه می‌دهیم چرا که معتقدیم این امکانات را باید خدمات همگان قرار گیرد.  
 
وی افزود: حرف ما این است که باید برنامه ریزی که در زمان رای اعتماد به نمایندگان و مردم وعده داده‌ام موظف به اجرای آن هستم.  
 
وزیر ارتباطات تصریح کرد: قرار بود ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای خدمات مناطق محروم و روستایی، عقب افتادگی‌های گذشته و برنامه پنجم برنامه ریزی کنیم که این برنامه ریزی صورت گرفته ولی دولت از ما خواست ۵۰۰ میلیارد تومان را که دولت کمبود داشت بدهیم که در نتیجه رقم ما به ۲۵۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرد.  
 
واعظی ادامه داد: ما با این رقم چگونه می‌توانیم به وعده‌هایی که داده‌ایم عمل کنیم؟
 
وی ادامه داد: در حال حاضر تمام روستا‌ها و دستگاه‌ها از بنده امکانات می‌خواهند و قول‌هایی به مردم داده‌ام که اگر ۳۰۰ میلیارد تومان از بودجه ارتباطات کم شود ما نخواهیم توانست به برنامه‌های پیش بینی شده در برنامه پنجم و وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم عمل کنیم.  
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: من از بزرگواران، خواهران و برادران درخواست دارم آنچه بین شما عهد بسته‌ایم که من وعده دادم در زمان معین عقب افتادگی‌های پهنای باند کشور ICT کشور مخابرات کشور و نسل جدید ۳ و ۴ مناطق روستایی را انجام دهم، خواهش می‌کنم این ۳۰۰ میلیارد تومان را از وزارت ارتباطات کسر نکنید، یعنی با حذف بند الحاقی موافقت کنید.  
 
اما "محمدرضا میرتاج‌الدینی" معاون پارلمانی صدا و سیما ضمن مخالفت با حذف این تبصره الحاقی گفت: موضوع مهم وجود دارد که همه نمایندگان نیز از آن مطلع هستند.  
 
وی افزود: نخست بحث دیجیتالی کردن صدا و سیماست که مرتبا در این رابطه رفت و آمد داشته و صحبت‌هایی نیز انجام داده‌ایم یکی از برنامه‌های اصلی سازمان صدا و سیما به شمار می‌رود.  
 
میرتاج‌الدینی افزود: نکته دوم همین موضوعی است سیگنال رسانی زمینی یا فیبر نوری است که مسائل امنیتی نیز دارد.  
 
وی تصریح کرد: سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در جلساتی که با شورای نظارت در دولت و در کمیسیون تلفیق داشت، به صورت روشن ثابت کرد که ۸۰۰ میلیارد تومان کسری بودجه دارد که این رقم غیر از منابع پیش بینی شده و درآمدهای خود سازمان است.  
 
معاون پارلمانی صدا و سیما اظهار داشت: این ۳۰۰ میلیارد تومانی که به منظور فیبر نوری یا سیگنال رسانی زمینی مدنظر قرر گرفته است، بحث امنیتی هم دارد به طوری که ۲ الی ۳ سال پیش مقامات امنیتی به این نکته توجه دارند که ما علاوه بر سیگنال رسانی ماهواره‌ای سیگنال رسانی زمینی را نیز تکمیل کنیم.  
 
وی خاطرنشان کرد: تهدیداتی که دشمن در این زمینه اعمال می‌کند نکته مهمی است و باید مدنظر قرار گیرد، بنابراین اگر زمانی این تهدیدات با توجه به منازعاتی که ما با آمریکا داریم جدی شود اعلام می‌کنم براساس نظر کار‌شناسان صدا و سیما ۳۵ درصد پوشش داخلی را از دست خواهیم داد.  
 
وی ادامه داد: ما در این بند درخواست کردیم که به توسعه فیبر نوری توجه شود بنابراین اگر وقتی فیبر نوری از مرکز استان به شهرستان‌ها انتقال یابد منجر به توسعه شبکه زیرساختی خواهد شد که این خواسته وزارت ارتباطات نیز هست.  
 
معاون پارلمانی صدا و سیما تاکید کرد: وزارت ارتباطات زحمات زیادی را متقبل شده و توانسته فیبر نوری را به همه استان‌ها و شهرهای بزرگ برساند اما از مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها متوقف شده که ما انتظار داریم مراکز فرستنده‌ها و ایستگاه‌های صدا و سیما نیز از این فیبر بتوانند استفاده کنند.  
 
وی در پایان گفت: ما امیدواریم نمایندگان با حذف این بند الحاقی مخالفت کنند چرا که ما معتقدیم این بند موجب توسعه زیرساختی صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.  
 
در پایان "غلامرضا مصباحی مقدم" به نمایندگی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دفاع قاطع از ابقاء تبصره انجام داد و گفت: همین امسال قانونی را برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تصویب کردیم که خدماتی را ارائه کند و درآمدی را از این محل به دست آورد که مبلغ درآمدی که در زمان تصویب این قانون به ما وعده داده‌اند، ۳۷۰۰ میلیارد تومان بود که البته بعضی‌ها گفتند که ۴۳۰۰ میلیارد تومان باشد ولی وزیر مربوطه گفت‌‌ همان مبلغ ۳۷۰۰ میلیارد تومان و ما هم قبول کردیم.  
 
وی افزود: اینکه می‌گویند ۵۰۰ هزار از این مبلغ را دولت گرفته من نمی‌دانم چه توجیهی داشته است، واقعا دولت براساس چه حکم قانونی از این مبلغ ۵۰۰ هزار بلکه این مجلس است که تعیین می‌کند کدام احکام بودجه‌ای در کدام بخش صرف شود.  
 
وی تصریح کرد: اصل و اساس این است که آنچه را می‌خواهیم تصویب کنیم خارج از وظایف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست، چرا که زیرساخت مخابراتی کشور را می‌خواهد توسعه ببخشد.  
 
نماینده مردم تهران ادامه داد: این بند با این استدلال صورت گرفته است که اگر این اقدام سریع صورت نگیرد تهدیدات جدی به دشمن متوجه ما خواهد شد و این تهدیدات متوجه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و سیگنال رسانی نیز خواهد بود.  
 
رئیس کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات ادامه داد: اگر یک نقطه در یک جایگاه ماهواره‌ای اجاره‌ای در اختیار ایران است و گفته‌اند اجاره را قسطی خواهیم کرد، خاطرتان هست که تحریم‌ها شامل سمت برون مرزی صدا و سیمای محوری اسلامی ایران نیز شد و ماهواره‌های ایران را قطع کردند بنابراین از این نقطه اجاره‌ای استفاده شده و اجاره دهنده تهدید می‌کند که به فکر جای دیگری باشید ما این محل را قطع خواهیم کرد.  
 
مصباحی مقدم تاکید کرد: معنای این حرف این است که اگر زیرساخت‌ها به مراکز مربوط به صدا و سیما نرسد و نتواند زمینه این نیاز را تامین کند، آیا تهدیدی که قبلا وجود داشت مجددا وجود نخواهد داشت.  
 
وی تاکید کرد: اگر خدای نکرده جنگی رخ دهد که البته چنین عرضه‌ای را نخواهند داشت ولی تهدید وجود دارد ما در مقابل تهدید باید مقاومت خودمان را نشان دهیم و این نیازمند توسعه زیرساخت‌هاست.  
 
رئیس کمیسیون تلفیق تاکید کرد توسعه زیرساخت‌های صدا و سیما جزو وظایف وزارت ارتباطات و فناروی اطلاعات است.  
 
مصباحی مقدم خطاب به محمود واعظی وزیر ارتباطا و فناوری اطلاعات گفت: با توسعه زیرساخت‌های صدا و سیما جزو وظایف شماست آقای وزیر تعجب می‌کنم چگونه می‌خواهید از این وظیفه شانه خالی کنید.  
 
وی در پایان از نمایندگان درخواست کرد تا با پیشنهاد حذف این بند الحاقی مخالفت کنند.  
 
در پایان پیشنهاد حذف تبصره الحاقی ۶ به رای گذاشته شد که نمایندگان با ۵۴ رای موافق ۱۳۵ رای مخالف و ۷ رای ممتع از مجموع ۲۰۰ آراء حاضر با حذف این تبصره مخالفت کردند تا همچنان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان برای سیگنال رسانی زمینی به ایستگاه‌ها و مراکز رادیویی و تلویزیونی تخصیص داده شود.  
 
البته این تبصره در جلسه علنی فردا به صورت کامل تعیین تکلیف خواهد شاما مهم این است که با حذف آن نمایندگان مخالفت کردند.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن