واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آیت الله حسینی بوشهری:امام خمینی (ره) دنیای غرب و شرق را به شگفتی واداشت قم – ایرنا – مدیر حوزه های علمیه کشور گفت: امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران جهان غرب و شرق را به حیرت و شگفتی واداشت.

به گزارش ایرنا، آیت الله ˈسید هاشم حسینی بوشهریˈ روز پنجشنبه در گردهمایی طلاب جدید استان قم اظهار کرد: امام خمینی (ره) با دست خالی پا در میدان مبارزه گذاشت و قشرهای مختلف جامعه نیز هوشمندانه با ایشان همراهی کردند.
وی خاطرنشان کرد: علامه امینی (ره)، امام خمینی (ره) را ذخیره الهی برای شیعه و ایشان را موجب سربلندی و افتخار شیعیان می دانست.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تاکید کرد: امام راحل (ره) به خدا، ملت، هدف و راهش باور داشت.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) از روحانیت و تربیت شده حوزه علمیه قم بود، اظهار کرد: روحانیت نه تنها در انقلاب بلکه در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز پیشقدم بود، از این رو باید همچنان در امور گوناگون پیشقدم باشد.
حسینی بوشهری از طلاب جوان این گردهمایی که به تازگی دوران طلبگی خود را آغاز کرده اند، خواست نکات و خواسته های خود را به مسوولان حوزه اعلام کنند.
امام جمعه موقت قم با توصیه به خودسازی گفت: روی ˈخودسازیˈ سرمایه گذاری کنید چون با عالِم زمانه شدن هم بدون خودسازی نمی توانید روی جامعه تاثیر بگذارید.
وی افزود: همچنین عیب ها و آسیب های خود را شناخته و برای اصلاح آن اقدام کنید چون اگر در آغاز راه به این امر رسیدگی نکنید تبدیل به یک دمل چرکی می شود که هم برای شما و هم برای جامعه آسیب زاست.
در ادامه این مراسم همچنین استاد اخلاق حوزه علمیه قم با بیان اینکه شما طلاب افتخار امام زمان (عج) هستید، گفت: به همین علت هم باید سرمشق و الگوی دیگران باشید.
آیت الله ˈمحی الدین حائری شیرازی افزود: باید تمام کارهایتان برای خدا باشد و بین خود و پروردگارتان دفتر حساب داشته باشید وگرنه در عین حالیکه مدرک می گیرد دستتان تهی است.
استاد برجسته حوزه علمیه قم ˈمدرک گراییˈ را امری نادرست برشمرد و با توصیه به تقوا و پرهیز از گناه گفت: شرک را باید از زندگی خود بیرون کنید و گرنه او شما را از دین بیرون می کند.
این گردهمایی با شرکت یک هزار و 200 طلبه تازه ورود به مدارس های علمیه استان قم از سوی معاونت های آموزش و تهذیب حوزه علمیه برگزار شد. ک/2
7406/ 553 /
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
17/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]