واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اختصاص 390 میلیارد ریال از آب بهای مشترکان شهری به آبرسانی روستایی تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اختصاص 390 میلیارد ریال از منابع دریافتی آب بهای مشترکان شهری به آبرسانی مناطق روستایی موافقت کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی روز پنجشنبه در جریان بررسی بخش هزینه ای تبصره 9 لایحه بودجه کل کشور کردند که منابع دریافتی از محل اخذ عوارض 100 ریالی از مشترکین آب بر اساس شاخص کمبود آب سالم بین استان های کشور در مقاطع سه ماهه از طریق شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور توزیع می شود.
بر اساس بند ˈهˈ این تبصره این منابع پس از مبادله موافقتنامه بین معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری استانداری ها و شرکت های آب و فاضلاب روستایی استانها هزینه می شود.
نمایندگان در جریان بررسی بخش های هزینه ای تبصره 9 که به بررسی سقف معافیت های مالیاتی اختصاص داشت، مقرر کردند حقوق مازاد بر سالیانه 120 میلیون ریال تا سقف هفت برابر به نرخ 10 درصد و مازاد بر آن با نرخ 20 درصد برای بخش خصوصی و دولتی و سایر دستگاه های اجرایی موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 5 قانون محاسبات عمومی اعمال شود.
بر اساس بند ˈزˈ این تبصره عین وجوه دریافتی از محل عوارض 30 ریالی از مشترکین برق شهری صرفا بابت حمایت از توسعه و نگهداری شبکه های روستایی و تولید برق تجدید پذیر و پاک هزینه می شود.
یادآور می شود؛ دریافت عوارض از محل آب بها و بهای برق مشترکین شهری در سال جاری (1392) هم اعمال می شود.
نمایندگان همچنین با تصویب بند ح این تبصره به وزارت کشور(سازمان شهرداری ها و دهیاری ها) اجازه دادند در سال 1393 ، 20 درصد از وجوه تبصره (2) ماده (39) قانون مالیات بر ارزش افزوده که در اختیار آن وزارتخانه قرار می گیرد را برای کمک و تأمین ماشین آلات خدماتی و عمرانی شهر های زیر پنجاه هزار نفر و دهیاری ها هزینه نماید.
بر اساس بند الحاقی این تبصره 100 درصد از منابع دریافتی از طریق ردیف 530129 - اختصاص یک واحد درصد از مالیات بر ارزش افزوده به بخش سلامت-
بند الحاقی – در اختیار سازمان بیمه سلامت ایرانیان قرار می گیرد تا نسبت به پوشش کامل درمان افراد ساکن در روستاها و شهرهای 20 هزار نفر جمعیت و پائین تر و جامعه عشایری در چارچوب نظام ارجاع اقدام نماید.
بر این اساس پس از تحقق هدف فوق سازمان مذکور این منابع را صرف تامین تجهیزات بیمارستانی با اولویت بیمارستان های مناطق توسعه نیافته، مصارف هیات امنای ارزی و ارتقاء سطح بیمه بیماران صعب العلاج و افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی خارج از روستاها و شهرهای بالای بیست هزار نفر قرار خواهد داد.
نمایندگان مجلس در ادامه بررسی این تبصره با پیشنهاد الحاقی محمد قسیم عثمانی به انتهای این تبصره موافقت کردند که بر اساس این تبصره مدت دوره آموزشی بهورزان در سقف دو سال به عنوان سنوات خدمتی آنان منظور می گردد.
سیام(3)**2021**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
17/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]