واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیرعلمی ششمین کنگره حوادث و بلایا مطرح کرد
کنگره بزرگترین اتفاق علمی منطقه در حوزه "حوادث و بلایا" است
این کنگره بزرگترین اتفاق علمی منطقه در حوزه حوادث و بلایا است. ایران جزء کشورهای پیشرو دراین زمینه میباشد مرکز مدیریت حوادث وزارت بهداشت قادر شده در برنامههایی مانند آمادگی بیمارستانی توسعه شدیدی ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار بهداست و درمان باشگاه خبرنگاران؛ حمیدرضا خانکه هدف از برگزاری ششمین کنگره سلامت در حوادث و بلایا را جمعآوری دانش بومی تولید شده در این حوزه و اشتراک تجارب داخلی با عوامل دخیل در خدمات سلامتی و تجارب بین المللی و همچنین نمایش توان داخلی در عرصه های بین المللی دانست.
وی ادامه داد: ایران هم تجارب خوبی در این زمینه دارد و صاحب دانش است و جزء کشورهای پیشرو میباشد. ایران یک کشور به شدت حادثه خیز است اما خوشبختانه از زمان برگزاری این کنگره ها روز به روز توانسته ایم دانش ملی بیشتری را تولید کنیم و به توانمندی های زیادی نائل شویم. با برگزاری چنین کنگرههایی، مرکز مدیریت حوادث وزارت بهداشت قادر شده در برنامه هایی مانند آمادگی بیمارستانی توسعه شدیدی ایجاد کند.
دکتر خانکه گفت: مهمانان خارجی برای استفاده از توان علمی ایران به عنوان قطب علمی حضور خواهند یافت و با برگزاری چنین کنگرههایی می توانیم شبکه های بین المللی را به منظور تبادل اطلاعات ایجاد کنیم.
دبیر علمی کنگره در ادامه گفت: این کنگره به همت بسیج جامعه پزشکی برگزار می شود. بسیج جامعه پزشکی از ابتدا نیز متولی و آغازگر این طرح از سال 1382 بوده است و به یکی از بزرگترین معضلات ملی پرداخته و در چارچوب این کنگره و سازمان مدیریت بحران، توانسته توسعه علمی شدیدی را در حوزه سلامت کشور ایجاد کند.
وی افزود:حدود 1000 مقاله به دست ما رسیده که تعداد 100 مورد آن انتخاب شده اما هنوز مقاله برتر انتخاب نشده است. ضمنا برای سخنرانها و مقاله های برتر جوایزی نیز در نظر گرفته ایم.
حمیدرضا خانکه درخصوص مدعوین اظهار کرد: این کنگره به ریاست وزیر بهداشت برگزار می شود. معاونین وزراء وزارت بهداشت و نمایندگانی از سازمان ملل و از سازمان های داخلی مانند هلال احمر و "مدیریت بحران" نیز دعوت شده اند.
دبیر کنگره تصریح کرد: مهمانان خارجی می توانند از تجارب ارزنده ایران به عنوان قطب علمی استفاده کنند و تجارب آنها نیز برای ما قابل استفاده خواهد بود. به نوعی با برگزاری چنین کنگره هایی می توانیم شبکه های بین المللی ایجاد کنیم که دانش و توانمندی های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.
وی گفت:این کنگره بزرگترین اتفاق علمی منطقه در حوزه حوادث و بلایا است. ایران هم تجارب خوبی در این زمینه دارد و صاحب دانش است و جزء کشورهای پیشرو می باشد. در این کنگره حدود 12 پنل و 8 کمیته داریم که از تاریخ 16 تا 18 ماه جاری پنلها و سخنرانیهای متعدد همزمان در سالن ها برگزار میشود و سلایق گروههای مختلف را پوشش می دهد.
حمیدرضا خانکه اظهار کرد: ایران یک کشور به شدت حادثه خیز است اما خوشبختانه از زمان برگزاری این کنگرهها روز به روز توانسته ایم دانش ملی بیشتری را تولید کنیم و به توانمندی های زیادی نائل شویم. با برگزاری چنین کنگرههایی، مرکز مدیریت حوادث وزارت بهداشت قادر شده در برنامه هایی مانند آمادگی بیمارستانی توسعه شدیدی ایجاد کند.
دبیر کنگره در خاتمه گفت: در حوزههای دیگر نیز ما توانسته ایم همواره برای کشورهای دیگر حتی برای بسیاری از کشورهای اروپایی پیشرو و هدایت کننده باشیم و تجارب خوبی ارائه دهیم.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]