تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  ghhhhhh
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860289785




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برف سنگین ساکنان شمال تهران را با مشکل مواجه کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

برف سنگین ساکنان شمال تهران را با مشکل مواجه کرده است تهران بزرگ- ایرنا - بارش رحمت الهی برف سنگین که از دو روز گذشته درتهران آغازشده و همچنان ادامه دارد سبب بروز مشکلات متعددی برای شهروندان تهرانی به ویژه ساکنان شمال تهران شده است.


مشاهدات خبرنگار ایرنا از معابر شمال تهران حاکی از آن است که بسیاری از محورهای شریانی درجه سه و از آن جمله کوچه و پس کوچه ها درگیر برف سنگین بوده و همچنان مسدود است.
گزارش های هواشناسی دما تهران را هفت درجه سانتیگراد زیر صفر نشان می دهد و این سرمای بی سابقه بر دغدغه های نی تهرانی بیشتر افزوده است.
چرا که شهروندان تهرانی با وجود استشمام هوای آلوده پایتخت سالها است که با هوای پاک و سرمای زیاد نامانوس شده اند.
با وجود آنکه شهرداری تهران از دو شب گذشته تاکنون مشغول فعالیت برای بازگشایی معابر تهران است، اما هنوز امکان بازگشایی معابر درجه سه میسر نشده است.
بنابر اظهارات مسوولان شهری، تمام توان و تلاش شهرداری برای بازگشایی معابر اصلی شهر تهران است.
از آنجایی که بسیاری از کوچه پس کوچه های مناطق شمالی تهران دارای شیب های تند و معابر کم عرض است؛ بارش برف سنگین تهران، مشکلات متعددی را برای تردد عابران پیاده ساکن در مناطق شمال تهران و رانندگان با سرخوردگی خودروها در کوچه ها بوجود آورده است .
هرچند مدارس تهران تعطیل است و کودکان در حاشیه امن تری در آسیب دیدگی روزهای برفی قرار دارند، اما با مسدود بودن خیابان های فرعی با برف سنگین، امکان تردد برای شهروندان نیز میسر نیست.
علاوه براین با سنگین شدن شاخ و برگ درختان پوشیده از برف و قندیل هایی که از پل ها و شیروبی و پشت بام خانه ها بر حاشیه پیاده روها آویزان شده بر نگرانی شهروندانی که مجبورند در این روز برفی بدون خودرو شخصی در سطح پیاده روها و حاشیه خیابان و از زیر شاخ های بدون برگ درختان عبور کنند، افزوده است.
وضعیت پیاده روها و پل ها و جوی ها هم نامناسب است که بر میزان آسیب دیدگی احتمالی عابران پیاده اضافه کرده است.
شهرداری از صبح امروز مشغول کندن قندیل ها آویزان در حاشیه خیابان هاو اقدامات برفروبی معابر اصلی است.
عده ای از شهروندان ساکن شمال تهران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا از شهردار تهران خواستند برای بازگشایی معابر درجه سه نیز اقدامی عاجل کند.
البته شلوغی اتوبوس ها و تاخیر اعزام آنها به ایستگاه ها را که به گفته ˈپیمان سنندجی ˈمدیرعامل اتوبوسرانی علتی جز ترافیک و کندی حرکت خودروها در روزهای برفی ندارد را نباید از یاد برد که همه تهرانی ها را در این روزهای پر برف درگیر کرده است.
مترو هم که در دو روز گذشته شلوغ تر از روهای عادی است و جای سوزن انداختن در آن وجود نداردو اگر زرنگ باشی قادری جایی برای خود در گوشه ای از واگنی می یابی! البته اگر لای در نمانی و جان سالم از کیف قاپ ها به در ببری!.
یافتن تاکسی هم در روزهای برفی هم که همچون همیشه گوهر نایابی شده است و با وجود آنکه ˈمیثم مظفرˈ مدیرعامل تاکسیرانی روز گذشته خبر از تزریق 500 تاکسی ون در خطوط پر ازدحام داد اما بجز تاکسی های دربست خبری از تاکسی نیست .
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در این باره گفت: کارگران خدمات شهری نیمه شب سه شنبه مشغول برف روبی و شن پاشی در معابر تهران هستند.
سید جعفر تشکری هاشمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:علاوه بر بزرگراه ها و خیابان ها، کوچه ها و پیاده روها نیز به منظور تأمین ایمنی و سهولت تردد عابران پیاده ایمن سازی شده و از قندیل های مرتفع یخ در شمال شهر نیز رفع خطر شده است.
وی تاکید کرد: هیچ یک از خطوط اتوبوسرانی و بویژه هفت خط تندرو ˈبی .آر. تی ˈ متوقف نشده و در این روزهای برفی همچنان خدمات ارایه داده است.
معاون شهردار از شهروندان برای استفاده بیشتر از حمل و نقل عمومی در روزهای برفی قدردانی کرد.
وی از عموم شهروندان خواست تا از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند و پیش از استفاده از خودرو شخصی از وسیله نقلیه خود بازدید کنند.
شهرداران چهار منطقه شمالی تهران نیز همگی در پاسخ به پیگیری های خبرنگار ایرنا اعلام کردند: فعالیت در بازگشایی معابر و برف روبی بوسیله ماشین آلات سبک و سنگین برف روبی همچنان ادامه دارد.
آنان گفتند: در سایت های ویژه برف روبی که در همه محلات بویژه شمال تهران قرار داده شده است مخازن شن و نمک مخصوص برف روبی وجود دارد که شهروندان می توانند برای بازگشایی مسیرهای ترددی خود مقابل خانه هایشان از آنها استفاده کنند.
آنان همچنین اعلام کردند: شهروندان در صورت بروز مشکل می توانند مشکلات خود را به سامانه مردمی 137 اطلاع دهند.
تهرام564/ 9136
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




16/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن