واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
وزیر بهداشت: بهبود شاخص های درمانی سیستان و بلوچستان در اولویت است زاهدان - ایرنا - وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهبود شاخص های درمانی، تربیت نیروی بومی، ایجاد رشته های مورد نیاز و بالا بردن تعداد مراکز خدماتی از اولویت های این وزارتخانه در استان سیستان و بلوچستان است.
دکتر ˈحسن قاضی زاده هاشمیˈ در نشستی با اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: از آنجا که سیستان و بلوچستان از استان های کم برخوردار کشور است، توجه ویژه ای به ساکنان استان بویژه محرومان در حوزه بهداشت و درمان در این دوره خواهد شد.
به گزارش روز سه شنبه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، وی ادامه داد: خدمات زیادی در حوزه بهداشت و درمان انجام شده اما هنوز نیازمندیهای زیادی وجود دارد که رفع آن مستلزم نگاه ویژه است.
وی با اشاره به کسری شش هزار میلیاردی بودجه بهداشت و درمان کشور، گفت: با وجود این کمبود و در مقابل انتظارات به جای مردم سیستان و بلوچستان از وزارت بهداشت و درمان، تلاش می کنیم که در دوره جدید کار خاصی برای مردم استان انجام شود لذا نگاه ویژه ای به منطقه خواهیم داشت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ابراز امیدواری کرد: با اقداماتی که انجام خواهیم داد برخی از محرومیت های حوزه بهداشت و درمان را برطرف خواهیم کرد.
در این نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این دانشگاه از سال 1365 تاسیس و هم اکنون یک شعبه بین المللی در چابهار و مراکز عالی سلامت در شهرستان خاش را نیز راه اندازی کرده است.
دکتر ˈمنصور شکیباˈ اظهار داشت: هم اکنون 40 نفر دانشیار دانشگاه، هفت رشته تخصصی، یک رشته فلوشیپ و دو رشته تخصصی دندانپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعال است و به دنبال جذب دانشجو در مقطع پ . اچ . دی و گسترش دیگر رشته ها و تنوع رشته های تکمیلی هستیم.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات حوزه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان ماندگار نبودن پزشکان است که با جذب نیروهای بومی در رشته های مورد نیاز امیدواریم این مشکل برطرف شود.
وی با اشاره به اهمیت موضوع تحقیق و پژوهش در مراکز دانشگاهی، افزود: هم اینک پنج مجله انگلیسی زبان در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان چاپ می شود و در آینده نزدیک پژوهشکده سل مقاوم به درمان نیز مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
شکیبا با بیان اینکه پراکندگی جمعیتی سیستان و بلوچستان در هر کیلومتر مربع 12 نفر است، گفت: هم اکنون از مجموع 700 خانه بهداشت استان 88 درصد آن فعال است و کار خدمات رسانی مشکل است.
وی گفت: کاهش موارد ابتلا به مالاریا و کنترل بیماری وبا و همچنین انجام دو مرحله مایه کوبی فلج اطفال و کاهش مرگ و میر مادران از جمله موفقیت های حوزه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان است.
7312/2729/ 330
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]