تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819520821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مواد مخدر صنعتی مرز اعتیاد و جرم را بسیار کم کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مواد مخدر صنعتی مرز اعتیاد و جرم را بسیار کم کرده است آبادان- ایرنا- متخصص اعصاب و روان بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان گفت: مواد مخدر صنعتی مرز اعتیاد و جرم را بسیار کم کرده است.


ˈ رضا شیرالی محمدپور ˈ روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: بیماری هایی مانند افسردگی و استرس از علل روانشناختی روی آوردن به مواد مخدر می باشند.
وی اظهار داشت: مواد مخدر صنعتی مانند شیشه انرژی کاذب به فرد مصرف کننده می دهند به طوریکه فرد احساس می کند راه درمان افسردگی خود را کشف کرده است.
این متخصص اعصاب و روان افزود: ادامه مصرف شیشه نه تنها افسردگی و استرس فرد را درمان نمی کند بلکه باعث تشدید این علائم می شود.
وی در خصوص عوارض مصرف مواد مخدر صنعتی مانند شیشه گفت: جنون، دور شدن از واقعیت، توهم، هذیان، پرخاشگری، قتل، افسردگی و استرس از عوارض مصرف این مواد می باشند.
شیرالی محمدپور مواد مخدر صنعتی مانند شیشه را بسیار خطرناک تر از مواد مخدر سنتی دانست و افزود: یکی از دلایل اصلی تمایل افراد مصرف کننده به مواد مخدر صنعتی، عدم تغییر محسوس ظاهر است.
وی اظهار کرد: مصرف کننده مواد مخدر سنتی به راحتی از روی ظاهر، قابل تشخیص هستند اما مصرف کننده مخدرهای صنعتی از نظر ظاهری تفاوت آشکاری با یک فرد سالم ندارد.
متخصص اعصاب و روان بیمارستان آیت الله طالقانی آبادان افزود: ترک اعتیاد مانند بسیاری از درمان های روانپزشکی یک درمان عاجل و کوتاه مدت نیست.
وی تصریح کرد: نخستین گام در ترک اعتیاد مراجعه به روانپزشک یا روانشناس آموزش دیده در زمینه اعتیاد است.
شیرالی محمدپور افزود: درمان های روانشناختی علاوه بر درمان جایگزینی، برای ترک اعتیاد فرد مصرف کننده لازم است.
وی گفت: فرد مصرف کننده و خانواده وی باید تحت درمان های روانشناختی قرار گیرند.
شیرالی محمد پور نیاز فرد مصرف کننده و خانواده وی به حمایت اجتماعی را یادآور شد و افزود: از نظر پزشکی فرد معتاد بیمار است اما متاسفانه مواد مخدر صنعتی مانند شیشه مرز اعتیاد و جرم را بسیار کم کرده است.ک/3
7279/7102
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن