پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848409700
سه نگاه به سبد کالا
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
بررسی روزنامه های ایران/سه شنبه 15 بهمن 1392 سه نگاه به سبد کالا تهران-ایرنا-طبق روال روزهای گذشته، امروز نیز «سبد کالا» یکی از موضوع های مورد بحث در یادداشت ها و مطالب تحلیلی روزنامه ها بود که می توان آنها را در سه دسته ی عمده تقسیم بندی کرد.
این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز سه شنبه پانزدهم بهمن ماه 1392 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.
***سه نگاه به سبد کالا
گزارش ها و یادداشت های روزنامه های امروز درباره ی سبد کالا را می توان به سه دسته ی عمده تقسیم کرد؛ دسته ی نخست مطالبی بودند که با نگاهی صد در صد انتقادی، به این طرح نگریستند و آن را اقدامی اشتباه و ناکام از سوی دولت دانستند.
دسته ی دوم اما شامل مطالبی می شود که جهت اصلی آنها نقد رفتار و عملکرد برخی از منتقدان این طرح بود؛ به طوری که این انتقادها را سیاسی دانستند.
اما دسته ی سوم یادداشت هایی است که رویکردی بینابین داشتند؛ به گونه ای که هم از رویکرد کلان اقتصادی دولت حمایت کردند و در عین حال نسبت به این طرح و بویژه نحوه ی اجرای آن انتقادهایی را وارد دانستند.
روزنامه ی «کیهان» با انتخاب عنوان «یک سبد کالا با هزار و یک حاشیه» برای گزارش نخست خود، به طور کامل رویکردی انتقادی نسبت به این طرح داشت و آن را آزمون ناموفق دولت تدبیر دانست.
در بخشی از گزارش کیهان آمده است: دولت یازدهم با هدف کمک به اقشار محروم چندی پیش تصمیم به توزیع سبد کالایی گرفت، اما ابهامات و سؤالات حاشیه ای این طرح آن قدر فراوان بود که هر چه به زمان توزیع نخستین سبد نزدیکتر می شدیم بر دامنه این ابهامات افزوده می شد. از ماجرای پیامک های واقعی و تقلبی گرفته تا تشخیص واجدین شرایط دریافت سبد و تبعیض آشکار میان کارگران و کارمندان و... خلاصه اشکالات سبد کالایی زمانی شکل عینی به خود گرفت که از روز 13 بهمن ماه فروشگاه های زنجیره ای در سراسر کشور اقدام به توزیع نخستین سبد کردند.
کیهان در ادامه نوشت: از صبح همان روز صف های طویل در برابر این فروشگاه ها آن هم در سرمای شدید زمستان شکل گرفت و هرچه زمان هم گذشت بر تعداد متقاضیان افزوده شد. کمبود مکان های توزیع، بی کیفیتی برخی کالاهای سبد، اطلاع رسانی ضعیف و تبعیض آشکار میان حقوق بگیران دولتی و غیردولتی، کارمند و کارگر، بازنشسته و شاغل، عدم حفظ کرامت شهروندان و... همگی از جمله مشکلات طرح سبد کالا بود که با شروع کار نمایان شد.
در همین حال روزنامه ی «اطلاعات» در یادداشتی با عنوان « حمایت مشروط و سبد کالایی!» نسبت به انتقادهای بی رویه درباره ی طرح سبدکالای دولت انتقاد کرد و نوشت: این روزها طرح ارائه سبد کالا به مردم اجرا شد و در اجرا با مشکلاتی مواجه گردید. همان خط سیاسی که تا دیروز از طریق رسانه ملی به دولت اعتراض می کرد که چرا به وعده خود برای اجرای این طرح در آغاز بهمن ماه عمل نکرده است، مردم در انتظارند و دولت خلف وعده می کند، حالا مشکلات اجرایی این طرح را به صورت دولت می کوبد و در ذیل همان شعار «حمایت مشروط» دولت را مورد سئوال و نقد قرار می دهد.
اطلاعات در ادامه نوشت: اگر ایرادی به دولت وارد باشد، این است که در مدت کوتاه مجال نیافت تا مزایای توزیع کالا به جای پول را تشریح کند. سه ماه بعد از وعده رئیس جمهوری در گزارش 100 روزه خود به مردم، از دیروز توزیع چند قلم کالای معیشتی در قالب ارائه سبد کالایی آغاز شد. اگرچه اجرای این طرح نیازمند تدارک و همراهی همه رسانه ها و پشتیبانی بهتر دستگاه های اجرایی در سطح مطلوب بود، اما شتاب زدگی در اجرا برای برخی موضوع روز شده است تا بار دیگر به میدان تسویه حساب سیاسی با دولت بیایند و البته با شعار «حمایت مشروط» دولت جدید را به نقد منفی بکشانند. این افراد به پرسش «چرا چشم مردم باید به انتظار دریافت این سبد باشد»، پاسخ نمی دهند. این را نمی گویند که از چه زمانی و در دوره کدام دولت و هواداران آن در مجلس، معیشت مردم به دریافت چنین سبدهایی وابسته شد!؟ به جای نقد گذشته، ایرادهای توزیع سبد کالایی را چنان بزرگ می کنند تا جامعه فراموش کند که چرا باید معیشت بخشی از مردم، وابسته به دریافت سبد کالایی باشد.
از سوی دیگر روزنامه ی «شرق» در سرمقاله ی خود با عنوان «در چاله نیفتید» و به قلم «بایزید مردوخی» در عین حال که روند تصمیم گیری های اقتصادی دولت یازدهم را امیدوارانه خواند، از طرح سبد کالا انتقاد کرد و به دولت نسبت به آنچه افتادن در ورطه ی تصمیم های عجولانه خواند، هشدار داد.
در بخشی از یادداشت روزنامه ی شرق آمده است: توجه به زبان اقتصاد و اهمیت احیای بدنه کارشناسی، برای دولت دارای اهمیت است و این، حلقه مفقوده سال های گذشته دستگاه اجرایی بود. با این حال اجرای طرح موسوم به «سبد کالا» سبب شده تا برخی ناهماهنگی ها در اجرا و از قلم افتادن بخش هایی از هموطنان که باید در فهرست گروه هدف این طرح قرار می گرفتند از یک سو و بزرگ نمایی کاستی های اجرایی این طرح از سوی مخالفان سیاسی دولت - که در مقابل عجایب و غرایب اقدامات دولت گذشته، رویه سکوت یا تمجید پیشه می کردند- از سویی دیگر، لزوم پرهیز از افتادن به ورطه تصمیمات عجولانه را گوشزد می کند.
***فصل جدید در روابط ایران و اروپا
تعدد سفر هیات های دیپلماتیک و اقتصادی به ایران در روزهای گذشته و پیش رو، باعث شد تا موضوع سرمایه گذاری خارجی و الزام های آن مورد توجه روزنامه های امروز قرار بگیرد.
آغاز فصل جدید در روابط تجاری ایران با کشورهای جهان و ضرورت توجه بیشتر به سرمایه گذاری خارجی هدفمند در کشور و پرهیز از اشتباه های گذشته، بن مایه ی اصلی یادداشت های روزنامه ها در این ارتباط بود.
روزنامه ی «دنیای اقتصاد» در گزارش نخست خود با عنوان «آغاز مسابقه برای سرمایه گذاری در ایران؛ نخستین خارجی ها از فرانسه آمدند» از تعدد سفر سرمایه گذاران خارجی به ایران گفت و نوشت: هیات های تجاری و دیپلماتیک اروپایی برای به دست آوردن بازار تجاری ایران وارد رقابتی شدید با یکدیگر برسر ایران شده اند. دیروز، نمایندگان بیش از 100 شرکت فرانسوی برای دیداری سه روزه به ایران آمدند تا با مسوولان سیاسی و تجاری ایران ملاقات و مذاکره کنند. این سفر بزرگ ترین نشانه آمادگی غرب برای از سرگیری سرمایه گذاری در ایران در یک دهه گذشته است. همزمان خبرگزاری ها از سفر قریب الوقوع یک هیات تجاری آلمانی به ایران خبر دادند. همچنین قرار است یک هیات هلندی نیز به زودی وارد ایران شود.
این روزنامه در سرمقاله ی خود با عنوان «امیدهای سفر هیات اروپایی به تهران» سفر هیات فرانسوی به ایران را آغاز عصر تازه ای از روابط تجاری کشورمان با دنیا دانست و نوشت: بازگشت شرکت های فرانسوی به ایران را که سرآغاز گشایش و گسترش مبادلات اقتصادی و تکنولوژیک با کشورهای پیشرفته است، به فال نیک می گیریم. البته انتظار می رود که نهادهای دولتی و شرکت های داخلی با درس گرفتن از تجارب پیشین، چارچوب همکاری های خود را به گونه ای تعریف کنند که دربرگیرنده منافع بیشتری برای کشورمان و انتقال فناوری های نوین به ایران باشد. همچنین با ایجاد تنوع بیشتر در شرکای تجاری خارجی، باید به گونه ای عمل کنیم که فضای کمتری به بدخواهان بین المللی برای اعمال فشار سیاسی از طریق اعمال محدودیت های تجاری و اقتصادی بر کشورمان داده شود.
در مطلبی همپیوند روزنامه ی «مردمسالاری» نیز در ذیل گزارش خود درباره ی دیدار وزیران امور خارجه برخی از کشورها با «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ی کشورمان نوشت: باید بپذیریم که مذاکرات تیم هسته ای کشورمان نه تنها در داخل بلکه در خارج از کشور نیز نتیجه داده است. اگر چه عده ای افراطی قصد دارند چنین القا کنند که این مذاکرات نتیجه خوبی نداشته است، اما لازم است این افراد بدانند که در وهله اول نتیجه مذاکرات به سرعت در سبد خانواده ها نمایان نمی شود و در وهله دوم باید نتایج آنرا در ابعاد سیاست خارجی مشاهده و بررسی کرد. در این رابطه شاهد بودیم که برگزاری اجلاس کنفرانس امنیتی مونیخ به تریبونی برای ایران تبدیل شد. به نوعی که وزرای خارجه و مسوولان کشورهای حاضر در این اجلاس با وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت وگو کردند. در این رابطه محمد جواد ظریف با لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه آخرین تحولات روابط دوجانبه میان تهران - پاریس و امکانات بالقوه همکاری ها ی اقتصادی و فنی دو کشور را بررسی کردند. ظریف در این دیدار ضمن مرور آخرین تحولات روابط دو جانبه ایران و فرانسه و امکانات بالقوه همکاری ها ی اقتصادی و فنی دو کشور، فضای ایجاد شده پس از توافق ها ی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای 1+5 را فرصتی استثنایی برای منافع دو کشور و بهره برداری از ظرفیت ها ی موجود توصیف کرد. وزیر خارجه فرانسه نیز در این دیدار با مهم قلمداد کردن توافق ها ی طرفین در مسایل هسته ای اظهار امیدواری کرد دو طرف بتوانند با برداشتن گام ها ی موثر فضای اعتماد متقابل را بیش از پیش مهیا کنند.
*دولت یازدهم و احزاب
امروز قرار است «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور با نمایندگان احزاب برای بررسی مسایل احزاب نشست مشترکی را برگزار کند. این موضوع باعث شد تا یادداشت هایی درباره ی رابطه ی احزاب در دولت یازدهم و الزام های ارتقای فعالیت های حزبی در برخی از روزنامه ها منتشر شود.
«لبخند دوباره احزاب و وزارت کشور» عنوان یادداشت روزنامه ی «آرمان» به قلم «احمد حکیمی پور» دبیرکل حزب اراده ی ملت بود که در آن با اشاره به جلسه مشترک وزیر کشور و فعالان حزبی، آن را نشانگر رویکرد مثبت دولت تدبیرو امید به تعامل و همدلی با تشکل های سیاسی و احزاب دانست و نوشت: در 8 سال گذشته مشکلات بسیاری در رابطه با فعالیت احزاب و تشکل های سیاسی با دولت گذشته شکل گرفت و فعالان حزبی با مشکلات فراوانی در این زمینه روبه رو بودند. این نشست ها شروع خوبی برای همکاری میان دولت و احزاب خواهد بود که ورود جدی تر احزاب در حوزه هایی که قانون اساسی برای آن ها مشخص کرده است را فراهم می کند. پیش گرفتن اینگونه رویکردها باعث جلب اعتماد احزاب و فعالان آن ها خواهد شد و زمینه را برای همدلی دولت و تشکل ها فراهم خواهد کرد.
«فاطمه راکعی» دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش و نماینده ی مردم تهران در مجلس ششم نیز یادداشتی را با عنوان « نشست امروز وزارت کشور و چند دستور کار» در روزنامه ی «اعتماد» نوشت که در آن ضمن استقبال از رویکرد دولت یازدهم نسبت به احزاب به ضرورت احیای خانه ی احزاب و حل مسایل حقوقی آن و نیز وضعیت یارانه ی احزاب اشاره کرد و نوشت: یکی از مسائلی که قرار است در نشست امروز در مورد آن صحبت شود موضوع خانه احزاب است. من به عنوان یکی از اعضای شورای مرکزی خانه احزاب امیدوارم در این جلسه به یک نتیجه اصولی برسیم. بسیار مهم است که مجمع عمومی خانه احزاب سریعا تشکیل شود و برخوردی که در سال های گذشته با این خانه که خانه صنفی و مدافع مسائل احزاب است به نحو درستی جبران شود. امیدواریم مدارک و اسنادی که مسوولان وزارت کشور در دولت سابق از این خانه برده اند سریع تر بازگردانده شود تا بتوانیم هر چه سریع تر با استفاده از این اسناد و مدارک مجمع را تشکیل دهیم.
***بحران برفی در مازندران
بارش سنگین برف در بخش هایی از کشور از جمله استان مازندران مشکلاتی را در این مناطق ایجاد کرده است. این موضوع امروز دستمایه گزارش ها و یادداشت های برخی از روزنامه های کشور بود که بیشتر آنها نسبت به مدیریت وضعیت کنونی انتقادهایی را مطرح کردند.
«بارش سفید، وضعیت قرمز؛ بحران در مازندران» گزارش نخست روزنامه ی «قانون» است که در آن به تشریح وضعیت دشوار استان مازندران پس از بارش های روزهای گذشته پرداخته شده است.
در بخشی از این گزارش آمده است: بارش برف سنگین و کم سابقه در شمال کشور برخی شهرهای استان مازندران را با وضع وخیم و بحرانی مواجه کرد. گزارش های رسیده از شهرهای استان مازندران حکایت از آن دارد که بارش برف سنگین یک و نیم متری در برخی مناطق، آب و برق را از مدار خارج کرده و اکنون شهروندان با شرایطی سخت برای مقابله با سرما مواجه هستند. بخش وسیعی از شهروندان تنکابن و رامسر در غربی ترین مناطق استان مازندران طی 48 ساعت گذشته از داشتن آب و برق محروم شده و به دلیل تعطیلی فروشگاه ها و نانوایی ها در تامین نیازهای غذایی با مشکل مواجه شده اند.
«در کجای دنیا برف بحران می شود؟» عنوان یادداشت اول روزنامه ی «تهران امروز» به قلم «محمد دامادی» نماینده ی ساری در مجلس شورای اسلامی بود که با اشاره به وضعیت ویژه استان مازندران به دلیل بارش برف، به طرح انتقادهایی از نحوه ی مدیریت بحران در وضعیت کنونی پرداخت و نوشت: بارش سنگین برف در مازندران، مدیران را زمینگیر کرد در حالی که حتی اگر نگاه مان این باشد که این برف خیلی سنگین تر از سایر دفعات بوده باز هم ضعف های مدیریتی قابل توجیه نیست زیرا این اولین بار نیست که در مازندران برف می بارد و آخرین دفعه هم نخواهد بود. در کشورهای سردسیر دنیا نه به اندازه مازندران که چند ده برابر این میزان بارش برف و باران گزارش می شود، اما نه برقی به این شکل قطع می شود، نه فشار گاز افت می کند، نه مغازه ها گرانفروشی می کنند و نه آب شرب دور از دسترس می شود که علت همه این موارد برنامه ریزی و مدیریت صحیح است و این همان چیزی است که نه تنها در استان مازندران بلکه در کشور در زمان وقوع بحران نداریم.
***نگاه دولت یازدهم به مقوله ی امنیت
سخنان روز گذشته ی «حسن روحانی» رییس جمهوری در جمع مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات و تاکید وی بر ضرورت وجود آرامش و امنیت در جامعه در روزنامه های امروز بازتاب گسترده ای پیدا کرد.
افزون بر این روزنامه ی اعتماد نیز گفت و گوی اختصاصی با «علی یونسی» وزیر پیشین اطلاعات و مشاور ویژه ی رییس جمهوری در امور اقلیت ها انجام داده است که بیش از پیش نگاه امنیتی دولت تدبیر و امید را بازگو می کند.
در گزارش روزنامه ی اعتماد درباره ی این گفت و گو آمده است: وزیر اطلاعات نشد اما این روزها گویا از تمام تجربیات امنیتی و لینک های اطلاعاتی اش استفاده می کند تا بتواند اقدامات نسبتا خوبی در مورد مشکلات انجام دهد.کلیمی هایی که دیگر می توانند شنبه ها به مدرسه و اداره نروند تا مندایی هایی که حتی برای مناسک شان، امکانات می گیرند. می گوید گزارش های ناصحیحی که به قم می رسید، سبب ایجاد بدبینی هایی شده بود که او و تشکیلاتش در ماه های گذشته تاحدودی موفق به تغییر نظر علما در مورد بسیاری از موارد شدند. یا برخوردهای سلیقه یی از سوی برخی نهادهای امنیتی صورت می گرفت که با همکاری آقای علوی، وزیر اطلاعات، مسیر تندروها بسته شده است.
اعتماد در ادامه نوشت: گفت وگو با دستیار ویژه رییس جمهور در امور اقلیت ها، شامل سه محور است: نخست تشریح و دادن تصویری از اینکه حقوق اقلیت های مذهبی به طور مصداقی در چه شرایطی است و چه مشکلاتی دارند و تندروهای خواهان این برخوردها، قرار است چگونه کنترل شوند. در محور دوم، به بررسی دلایل برخورد امنیتی با اقوام و اقلیت های مذهبی و سیاسی پرداخته ایم. از نگاه نگران مراجع قم تا برخوردهای امنیتی که یونسی معتقد است بعضا حتی نه از سوی قوه قضاییه بلکه از سوی ضابطین امنیتی صورت می گرفت و با حضور آقای علوی، محدود شده است و افراد خاطی به حاشیه رانده شده اند. بخش سوم گفت وگو هم در مورد تجربیات یونسی، وزیر اطلاعاتی است که روزگاری در وزارت اطلاعات توانست برخورد مناسبی با افراد خاطی داشته باشد. او در این بخش به روایت از نهادهای امنیتی موازی می پردازد و اینکه مرز رقابت دو نهاد امنیتی سپاه ووزارت، در چه جاهایی می تواند به نفع امنیت ملی کشور باشد و کجا دست اندازی در مسیر وزارت اطلاعات محسوب می شود. انتقال ماموریت ها و افراد از وزارت به نهاد دیگر با تغییر وزیر، موضوعی است که یونسی خود تجربه اش را داشته و امروز تشریح می کند چطور می توان مانع شد تا برخوردهای امنیتی از زیرمجموعه وزارت به نهادهای دیگر شیفت نشود.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
مشروح اولین نشست خبری وزیر دادگستری از حساسیت دولت برای بدهی زنجانی و سبد کالا تا نگاه غیرسیاسی به منشور حقوق
مشروح اولین نشست خبری وزیر دادگستریاز حساسیت دولت برای بدهی زنجانی و سبد کالا تا نگاه غیرسیاسی به منشور حقوق شهروندی و نظارت درون سازمانیوزیر دادگستری در اولین نشست خبری خود از حساسیت دولت برای بازگشت بدهی زنجانی به خزانه تأسف از نحوه ارائه سبد کالا نگاه غیرسیاسی به منشور حقوقعضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با فارس: سبد کالا به بسیاری از کارگران فصلی و بیکاران نرسید/ طرح دولت اش
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفتوگو با فارس سبد کالا به بسیاری از کارگران فصلی و بیکاران نرسید طرح دولت اشکال داردعضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت در کشور حدود ۳ میلیون کارگر فصلی و بیکار داریم که علیرغم وضعیت بد اقتصادی به آنها سبد تعلق نگرفته است بنابراین دولت باید براحذف ۸۷ درصد بازنشستگان تامین اجتماعی از سبد کالا
حذف ۸۷ درصد بازنشستگان تامین اجتماعی از سبد کالاتاریخ انتشار يکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۳ ۵۳ گذاشتن شرط حقوق ۵۰۰ هزار تومانی برای بازنشستگان تامین اجتماعی باعث شده تا فقط ۱۳ درصد این افراد یعنی در حدود ۲۶۰ هزار مستمری بگیر از جامعه دو میلیون نفری آنان مشمول دریافت سبد کالا شوندتهدید برخی وزرای اقتصادی مرتبط با توزیع سبد کالا به استعفا
تهدید برخی وزرای اقتصادی مرتبط با توزیع سبد کالا به استعفا نماینده مردم بیجار گفت دامنه اعتراضات به نحوه توزیع سبد کالا به درون دولت هم کشیده شده و حتی شنیده شده برخی وزرای مرتبط با توزیع سبد کالا تهدید به استعفا کردهاند به گزارش سرویس گیشه جام سید محمد بیاتیان نماینده مردم بگلایههای مردم از بیعدالتی در اختصاص سبد کالا
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۰۱ امروز توزیع سبد کالایی آغاز شد و همزمان با آغاز توزیع گلایهها بهویژه در بین کارگران و سرپرستانی که مشمول دریافت سبد نشدهاند شدت گرفت به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا موضوع سبد کالایی اولین بار توسط رییس جمهور در حین ارایه گزارش 1012 فروشگاه در ورامین سبد کالا توزیع می نمایند
12 فروشگاه در ورامین سبد کالا توزیع می نمایند ورامین – ایرنا – رئیس اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان ورامین گفت 12 فروشگاه و مرکز تجاری در شهرستان ورامین نسبت به توزیع سبد کالای دولت اقدام می نمایند حسن میرزایی روز یکشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا گفت بر اساس مصوبه دولت و پیشهروندان برای دریافت سبد کالا در فروشگاه ها ازدحام نکنند
شهروندان برای دریافت سبد کالا در فروشگاه ها ازدحام نکنند همدان-ایرنا-معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت معدن و تجارت استان همدان گفت مواد غذایی کافی در فروشگاه های این استان وجود دارد بنابراین شهروندان برای دریافت سبد کالا در فروشگاه ها ازدحام نکنند مصطفی اسدی روز یکشنبه در گفبیش از هزار تن مرغ برای سبد کالا شهروندان همدانی تامین شد
بیش از هزار تن مرغ برای سبد کالا شهروندان همدانی تامین شد همدان-ایرنا-مدیر کل پشتیبانی امور دام همدان گفت یک هزارو 380 تن مرغ منجمد تولید داخلی برای سبد کالا شهروندان این استان تامین شده است ماشا الله محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود براساس جمعیت جامعه هدفسبد کالا برخی وزرا را تا مرز استعفا برد
سبد کالا برخی وزرا را تا مرز استعفا برد عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس از اختلاف بین وزرا در نحوه و فرایند توزیع سبد کالا خبر داد و گفت شنیده های غیر رسمی حاکی از آن است که برخی از وزرا تا مرز استعفا هم پیش رفتند به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از خانه متشکیل صفهای طولانی در مقابل فروشگاههای عرضه سبد کالایی/ بازنشستگانی که به فروشگاهها رفتند و سبد کالا نگرفتن
تشکیل صفهای طولانی در مقابل فروشگاههای عرضه سبد کالایی بازنشستگانی که به فروشگاهها رفتند و سبد کالا نگرفتند با وجود آغاز کمتر از یک ساعت از توزیع سبد کالایی در کشور فروشگاه های منتخب عرضه کننده این سبد کالا با استقبال گسترده مردم مواجه شدند به نحوی که صفهای طولانی در مقابلگزارش تصویری - توزیع سبد کالا در تهران
توزیع سبد کالا در تهران عکس روحاله وحدتی - ایسنا یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۱۴مدیرکل استاندارد تهران در گفتوگو با فارس: نمیدانیم چه نوع برنجی در سبد کالاست/ نمایندهای در سفر مجلس به هند
مدیرکل استاندارد تهران در گفتوگو با فارس نمیدانیم چه نوع برنجی در سبد کالاست نمایندهای در سفر مجلس به هند نداشتیممدیرکل سازمان استاندارد تهران در مورد سلامت برنجهای هندی عرضه شده در سبد کالا گفت ما نمیدانیم در سبد کالا از چه نوع برنجی استفاده شده ولی با توجه به اینکه دولتمعاونت مطبوعاتی اعلام کرد فقط خبرنگاران سرپرست خانوار «سبد کالا» میگیرند
معاونت مطبوعاتی اعلام کردفقط خبرنگاران سرپرست خانوار سبد کالا میگیرنداسامی حدود ۲۰ هزار نفر از ثبتنام کنندگان سامانه سمان توسط معاونت مطبوعاتی ارشاد به وزارت صنعت معدن و تجارت برای اعطای سبد کالا به این قشر ارسال شده است اما ضوابط اعطای آن به افراد توسط وزارت صنایع مشخص میندیمی در گفتوگو با فارس: نحوه توزیع سبد کالا موجب نارضایتی مردم شده/ در حوزههای انتخابیه شاهد اعتراضات گسترد
ندیمی در گفتوگو با فارس نحوه توزیع سبد کالا موجب نارضایتی مردم شده در حوزههای انتخابیه شاهد اعتراضات گسترده هستیمعضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از نحوه توزیع سبد کالا در کشور گفت مردم از نحوه توزیع سبد کالا راضی نیستند و این نارضایتی را در حوزههای انتخابیه به نمایندگان مقادری: برخی گروههای مستحق مشمول دریافت سبد کالا نشدهاند
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۲۱ یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به انتقادات نمایندگان از گروههای تحت پوشش سبد کالا و روشن نبودن منابع مالی پرداخت آن به مردم گفت که دولت هنوز توضیحاتی درباره این سوالات و ابهامات ارائه نکرده است جعفر قادری در گفت و گو با خبرنگار پارلمانیاز معیار اختصاص سبد کالا تا ضعف متولیان شناسایی کارگران!
یکشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴ ۲۴ در حالی که بیش از چند ساعت از آغاز توزیع سبد کالای دولت نمیگذرد وجود صفها در برابر ساختمان وزارت صنعت معدن و تجارت برخی از اعتراضات را نسبت به نحوه توزیع سبد کالای حمایتی دولت به دنبال داشته است به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال ایسنا دولت یازدهم چنتوزیع سبد کالا در تهران + تصاویر
توزیع سبد کالا در تهران تصاویر توزیع سبد کالا صبح امروز یکشنبه با حضور مردم تهران در حال انجام است توزیع سبد کالا صبح امروز یکشنبه با حضور مردم تهران فارس یکشنبه 13 بهمن 1392-