محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832286778
افزایش سن ازدواج و بروز پدیده ی تجرد قطعی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
افزایش سن ازدواج و بروز پدیده ی تجرد قطعی تهران-ایرنا-افزایش سن ازدواج در کشور و در ادامه ی آن بروز پدیده ی «تجرد قطعی»، یکی از مسایل اجتماعی است که می تواند ضمن اختلال در کارکرد خانواده، نرخ رشد جمعیت در کشور را منفی کند.
ازدواج از جمله مراحل مهم در زندگی بشر است که مبتنی بر نیازهای فیزیولوژیکی و روحی انسان ها است. خانواده یکی از نهادهای اجتماعی در سطح خرد جامعه است. از این رو در صورت هرگونه تغییر و تحول در جامعه، شاهد تغییراتی در نهاد خانواده هستیم؛ افزایش سن ازدواج و بالا رفتن نرخ تجرد در جامعه، در زمره ی این تحولات قرار می گیرد که بسیاری از صاحبنظران آن را در نتیجه ی تغییرات کلان در جامعه می دانند.
افزایش سن ازدواج در جامعه، یکی از پدیده های اجتماعی است که در دنیای معاصر به دنبال تغییر در نهادهای مختلف و تغییر در برخی از کارکردهای خانواده بوجود آمده است. اما افزایش سن ازدواج در جامعه کم کم به معضلی به نام تجرد قطعی منجر می شود که عبارت است از وضعیتی که پسر یا دختر، رده های سنی خاصی را پشت سر می گذارند و امکان ازدواج را از دست می دهند.
تجرد ممکن است به دو صورت در جامعه اتفاق بیفتد؛ نخست این معضل می تواند ناخواسته یا تحمیلی باشد و دوم اینکه به صورت خودخواسته یا اختیاری صورت گیرد.
«حاتم حسینی» جمعیت شناس و عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا، درباره ی تعریف شاخص تجرد، گفت: نرخ تجرد که با شاخص تجرد قطعی نشان داده می شود عبارت است از افرادی که ازدواج نکرده اند و فرض بر این است که هرگز ازدواج نمی کنند؛ این شاخص نقطه ی مقابل فراگیری ازدواج است.
بر اساس تجزیه و تحلیلی که از سرشماری سال 1390 صورت گرفت، نرخ تجرد در ایران نسبت به سرشماری دوره ی پیش از آن در سال 1385، دو درصد افزایش پیدا کرده است. هر چند ممکن است که این نرخ کم و مساله ای به ظاهر جدی نباشد، ولی در سال های گذشته به دلیل کاسته شدن از فشارهای فرهنگی برای ازدواج، احتمال مساله ی تجرد اختیاری وجود دارد.
حسینی با تاکید بر افزایش سن ازدواج در کشور، اظهار داشت: آنچه که امروز در جامعه شاهد آن هستیم افزایش سن ازدواج در ایران است که می تواند نگران کننده باشد.
*** دلایل
سن ازدواج و تشکیل خانواده از عوامل مختلفی تاثیر می پذیرد. از مهمترین دلایل آن می توان به شرایط اقتصادی، تغییر سبک زندگی و اقتضائات دنیای جدید اشاره کرد.
در زمان حاضر بخش زیادی از جوانان کشور به دلیل مشکلات اقتصادی، ناتوانی در تامین هزینه های ازدواج و تامین مسکن نمی توانند به راحتی ازدواج کنند.
«غلامعباس توسلی» جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا، ضمن اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی و همچنین اشتغال جوانان، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی و مشکلات ناشی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاه، امکان تشکیل خانواده برای این افراد سخت شده است.
حاتم حسینی هم در این زمینه، ضمن تاکید بر مشکلات فارغ التحصیلان کشور در دستیابی به شغل مناسب، گفت: با توجه به مشکلات بازار کار در جامعه و توانایی ضعیف جوانان در تامین هزینه های زندگی، این افراد ترجیح می دهند که ازدواج و تشکیل خانواده را در اولویت زندگی خود قرار ندهند.
اما تنها مشکلات اقتصادی نمی تواند دلیلی بر ازدواج نکردن جوانان باشد؛ زیرا اگر تنها مشکلات اقتصادی مانع از تشکیل خانواده باشد، به صورت منطقی پدیده ی تجرد گرایی در خانواده های مرفه نباید وجود داشته باشد؛ اما واقعیت این گونه نیست.
«ویلیام گود» از جامعه شناسان آمریکایی در نظریه ی نوگرایی (مدرنیزاسیون) خود، دگرگونی های بوجود آمده در خانواده را نتیجه ی اجتناب ناپذیر دگرگونی های ساختاری جامعه و دگرگونی های عقیدتی (ایدیولوژیکی) می داند.
به عقیده ی وی زمانی که دگرگونی های ساختاری و عقیدتی در سطح کلان رخ می دهد، سازمان های سطوح خرد بخصوص خانواده نیز بالاجبار باید خود را با این دگرگونی های سطح کلان انطباق دهند.
با توجه به این که کشور ما در حال گذار از یک جامعه ی سنتی به مدرن است، از این رو تغییرات زیادی در سطوح مختلف زندگی در حال شکل گیری است. علم آموزی و رسیدن به مراحل بالای علمی یکی از لازمه های زندگی در دنیای جدید است. خانواده های ایرانی نیز با علم به اینکه، پیشرفت فرزندانشان وابسته به سواد آموزی است، فرزندان خود را تشویق به این امر می کنند. از نظر بسیاری از صاحبنظران این عامل خود می تواند باعث شود که جوانان تا پایان دوره ی کارشناسی یا کارشناسی ارشد، همچنان از لحاظ اقتصادی وابسته به خانواده باشند و انگیزه ای برای تشکیل زندگی نداشته باشند.
حاتم حسینی با اشاره به علاقه ی خانواده های ایرانی برای سواد آموزی، گفت: به نظر می رسد که مهمترین و اصلی ترین دلیل افزایش سن ازدواج، ادامه تحصیل جوانان در دانشگاه های کشور باشد.
وی با تاکید بر علم آموزی و تحصیل می تواند سطح آگاهی های اجتماعی را در جامعه افزایش دهد، گفت: سواد و علم آموزی در ذات خود، خوب و باعث رشد آگاهی افراد جامعه می شود ولی این رویه خود موجب افزایش سن ازدواج و در نهایت کاهش نرخ جمعیت در کشور می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان در ادامه با اشاره به فرهنگ جهانی و تاثیر پذیری فرهنگ ملی از آن، اظهار داشت: تاثیراتی که فرهنگ ملی از جهانی شدن می پذیرد سبب گسترش فردگرایی و تغییر تمایلات در افراد است که این مساله خود موجب کاهش نفوذ نیروهای سنتی در جامعه می شود.
غلامعباس توسلی جامعه شناس و استاد دانشگاه نیز در ادامه ی گفت و گوی خود با ایرنا، ضمن اشاره به تغییر نگرش جوانان در اهداف کلی زندگی، گفت: هدف اصلی جوانان امروز ادامه ی تحصیل است نه تشکیل خانواده.
استقلال اقتصادی زنان یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر افزایش سن ازدواج و در ادامه تجرد قطعی است. در شرایط کنونی که زنان و دختران با توجه به نیاز جامعه ، مشاغل مختلفی را در جامعه اداره می کنند و از لحاظ اقتصادی در استقلال کامل بسر می برند، این امر موجب می شود که مسیر زندگی و انتخاب مشاغل عالی، آنها را از ازدواج دور یا از اولویت اصلی خارج کند.
عوامل موثر دیگری نیز وجود دارند که در افزایش سن ازدواج و تجرد نقش بازی می کنند. یکی از این عوامل نهادینه و عادی شدن روابط آزاد و بدون ضابطه دوستی بین دختران و پسران است که خود می تواند نوعی بی اعتمادی در افراد ایجاد کند.
توسلی در ادامه با اشاره به تغییر فضای اجتماعی جامعه از نظر روابط دختر و پسر، گفت: با توجه به اینکه فرهنگ رابطه ی دختر و پسر در جامعه رواج پیدا کرده است طبیعی است که میل به ازدواج هم کمتر شود.
از دیگر عوامل موثر بر افزایش سن ازدواج در جامعه، می توان به تاثیر منفی فیلم ها و سریال هایی اشاره کرد که بیشتر از راه شبکه های ماهواره ای پخش می شوند. در این فیلم ها پیام های غیر اخلاقی و ضد خانواده مانند مشکلات زندگی زناشویی، لذت های تجرد، منفی نشان دادن چهره و نقش شوهر و مسخره کردن مستقیم و غیر مستقیم ارزش های دینی و اخلاقی به مخاطبان عرضه می شود.
حاتم حسینی عضو هیات علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان در ادامه ی گفت و گو با ایرنا به تاثیر رسانه ها به ویژه شبکه های ماهواره ای در افزایش سن ازدواج اشاره کرد و گفت: بین تماشای کانال های ماهواره ای و افزایش سن ازدواج رابطه ی خاصی وجود دارد؛ زیرا تماشای برخی از این شبکه ها سبب کاهش تمایل افراد به ازدواج می شود؛ چرا که این رسانه ها الگوهای خاصی از زندگی مانند تجرد گرایی و یک سری از انحراف های اخلاقی را تبلیغ می کنند.
«امان الله قرایی مقدم» صاحبنظر در مسایل خانواده هم در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا با اشاره به نقش رسانه در ترویج زندگی مجردی، گفت: تجرد گرایی پدیده ی جدید و قرن بیست و یکمی است که زیر تاثیر فرهنگ و رسانه های غربی شکل گرفته است.
این مدرس دانشگاه در ادامه ضمن اشاره به تضعیف قداست خانواده در جامعه، گفت: پشت کردن به سنت و باور هایی که پیش از این در جامعه ی ما درباره ی خانواده، وجود داشته است یکی از دلایل اصلی توجه نکردن جوانان به مقوله ی ازدواج و تشکیل خانواده است.
*** پیامدها
زندگی مجردی و استمرار تجرد در هر جامعه ای پیامدهای منفی زیادی ممکن است بر جای گذارد. نخستین و شاید مهم ترین پیامد افزایش سن ازدواج در جامعه، کاهش نرخ رشد جمعیت است.
حاتم حسینی با اشاره به پیامدها و آسیب های افزایش سن ازدواج، گفت: نخستین و مهمترین پیامد این پدیده در جامعه کاهش نرخ جمعیت و زاد ولد است؛ زیرا که دوره ی فرزندآوری در زنان از سن 15 تا 49 سالگی است و در صورت افزایش سن ازدواج، شرایط برای تعدد باروری در افراد فراهم نمی شود.
وی افزود: اگر سن ازدواج در جامعه بالا رود، نرخ رشد جمعیت کاهش پیدا می کند، گفت: با توجه به سن یاد شده برای باروری زنان، در صورت افزایش سن ازدواج، فرصت کمی برای تولید مثل وجود دارد و امروزه این پدیده به پاشنه ی آشیلی برای جمعیت کشورمان تبدیل شده است.
بروز آسیب های اجتماعی و افزایش فساد اخلاقی و روابط نامشروع می تواند یکی دیگر از پیامدهای افزایش تجرد گرایی در جامعه باشد.
قرایی مقدم در ادامه ی گفت و گو با ایرنا ضمن اشاره به بعضی از ذهنیت های منفی جامعه درباره ی دختران مجرد، اظهار کرد: بیشترین ضرر این مساله برای دختران است که با بالا رفتن سن آنها، نگاه جامعه نیز نسبت به دختران تغییر کند.
وی افزود: برخی از پسرهای ایرانی به محض شنیدن واژه ی دختر با زندگی مجردی از وی ذهنیت بدی پیدا کرده و این پدیده برای دختران یک نوع سم محسوب می شود.
توسلی در این ارتباط با اشاره به رواج بسیاری از ناهنجاری ها در جامعه، گفت: بسیاری از بزه های صورت گرفته در جامعه نتیجه ی تجرد جوانان است.
نهادینه شدن فرهنگ مجردی و کم رونق شدن زندگی خانوادگی از دیگر پیامد های بالا رفتن سن ازدواج و تجرد گرایی است.
قرایی مقدم در این زمینه گفت: افزایش سن ازدواج و رواج تجرد گرایی سبب می شود اقتدار خانواده از بین برود و این رویه ممکن است در آینده برای نسل های دیگر ادامه داشته باشد.
*** کلام آخر
پدیده افزایش سن ازدواج و در ادامه آن بروز تجرد قطعی یکی از مسایل اجتماعی در کشور است که باعث اختلال در کارکرد طبیعی نهاد خانواده می شود و به دنبال این امر، به طور طبیعی نابسامانی هایی در سطح جامعه بوجود می آید.
تشویق جوانان به تشکیل خانواده و زدودن این تفکر که هدف ازدواج تنها برطرف کردن نیاز های جنسی در افراد نیست می تواند راه حل مناسبی برای جلوگیری از رواج تجردگرایی باشد.
هر چند امروزه بسیاری از رسانه ها در جهان، میل جنسی را تنها عامل اصلی گرایش زن و مرد به یکدیگر معرفی می کنند؛ ولی در مقابل این تفکر، آموزه های دینی ما تاکید فروانی بر تشکیل خانواده دارند؛ چنانکه در قرآن آمده است: «هُوَ الَّذِی خَلَقَکُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَهٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِیَسْکُنَ إِلَیْهَا»( اوست خدایی که همه شما را از یک تن بیافرید و از او نیز جفتش را مقرر داشت تا با او انس و الفت گیرد). بنابراین قرآن عامل اصلی علاقه ی زن و مرد به یکدیگر را آرامش و سکونی معرفی می کند که در پرتو ازدواج به آن دست می یابد.
برای مبارزه با شیوع تفکر زندگی مجردی و ترویج ازدواج جوانان، رسانه ها نقش مهمی دارند. حاتم حسینی در ادامه ی گفت و گو با ایرنا، از رسانه به عنوان یکی از ابزارهای مهمی یاد کرد که می توان از طریق آن فرهنگ ازدواج را در جامعه گسترش داد.
فراهم کردن شرایط برای ازدواج جوانان به وسیله ی دولت نیز یکی دیگر از راه های جلوگیری از افزایش سن ازدواج در کشور می باشد.
حسینی از کارشناسان جمعیت شناسی کشور با اشاره به راهکارهای مختلف در جامعه برای جلوگیری از افزایش سن ازدواج، گفت: دولت اگر بتواند راهکارهایی برای تسهیل ازدواج جوانان فراهم کند و برای قشر جوان امنیت شغلی ایجاد کند این افراد از آینده خود اطمینان پیدا کرده و به طرف ازدواج گرایش پیدا می کنند.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهش**2052**2054
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
جدیدترین آمارها از تجرد قطعی زنان و مردان
جدیدترین آمارها از تجرد قطعی زنان و مردانتاریخ انتشار دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۱ ۱۷ بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۰ آستانه تجرد قطعی مردان کشور در سال ۱۳۹۰ در گروه سنی ۴۴-۴۰ و در زنان ۴۹-۴۵ قرار دارد در اغلب استانهای کشور آستانه سن تجرد قطعی مردان در سن ۳۹-۳۵ و ۴۴-۴۰ و برافارس گزارش میدهد بررسی تاثیر روابط پیش از ازدواج و فرهنگ غرب در میزان افزایش طلاق
فارس گزارش میدهدبررسی تاثیر روابط پیش از ازدواج و فرهنگ غرب در میزان افزایش طلاقتهاجم فرهنگی و سبک زندگی غربی در جای جای زندگی آدمی رد پای خود را گذاشته است و نقش موثری در طلاق ایفا میکند و آزادی در روابط زنان و مردان یکی از مصادیق تهاجم فرهنگی است خبرگزاری فارس زهرا زنگنهتضادهای فرهنگی از دلایل افزایش پدیده طلاق
سهشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۱۴ معاون سیاسی امنیتی استاندار لرستان گفت نگاه جامع و چندبعدی به مسأله طلاق و اصولاً هر پدیده اجتماعی برای حل معضل اولین گام است سید سعید شاهرخی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان با بیان اینکه طلاق همانند سایر پدیداستاد اخلاق حوزه علمیه مشهد: افزایش سن ازدواج باعث سختگیری جوانان میشود
استاد اخلاق حوزه علمیه مشهد افزایش سن ازدواج باعث سختگیری جوانان میشوداستاد اخلاق حوزه علمیه مشهد گفت افزایش سن ازدواج جوانان سبب سختگیری آنان شده و این امر به اختلال در عفاف جامعه میانجامد در ازدواج باید دقت داشت نه وسواس به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد حجتالاسلاموالمسلدلایل بروز مشکل در پرداخت تسهیلات ازدواج
دلایل بروز مشکل در پرداخت تسهیلات ازدواج قائم مقام بانک مرکزی با تشریح دلایل بروز مشکل در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج گفت صف متقاضیان وام ازدواج طولانی و منابع محدود است بنابراین به دنبال اتخاذ تدابیری برای رفع مشکل پرداخت وام ازدواج هستیم آفتاب اکبر کمیجانی در گفتوگوافزایش قیمت CNG قطعی شد
افزایش قیمت CNG قطعی شد پس از بنزین افزایش قیمت CNG برای سال 1393 قطعی شده است و در این بین سناریوهای افزایش قیمت هر مترمکعب CNG به 500 تا 700 تومان در دولت در حال بررسی است به گزارش خبرنگار مهر همزمان با تدوین و رونمایی از سناریوهای افزایش قیمت بنزین برای سال 1393 از راهروهایافزایش میانگین سن ازدواج در ابهر
چهارشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۳۱ رئیس ثبتاحوال ابهر گفت طی یک سال گذشته میانگین سن ازدواج در ابهر افزایش یافته است حکمت محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه زنجان با اعلام این خبر اظهار کرد میانگین سن ازدواج شهرستان ابهر در سال جاری برای مردان 28مدیرکل ثبت احوال استان همدان اعلام کرد افزایش 11 درصدی نرخ ازدواج در استان همدان
مدیرکل ثبت احوال استان همدان اعلام کردافزایش 11 درصدی نرخ ازدواج در استان همدانمدیرکل ثبت احوال استان همدان گفت نرخ ازدواج در استان همدان در 9 ماه ابتدای سال جاری 12 7 در هزار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است به گزارش خبرگزاری فارس از همدان عبدالله مبررسی مشکل تجرد قطعی دختران از سوی دولت
بررسی مشکل تجرد قطعی دختران از سوی دولت معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده گفت افزایش آمار دختران تحصیلکرده تجرد قطعی و بالا رفتن سن ازدواج دختران در حوزه خاص زنان در حال پیگیری است و حل بسیاری از موارد پیشرو در گرو حل مسائل در فضای عمومی کشور است به گزارش فارس شهیندختمدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس: برنامه افزایش باروری به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد/۲ سال حداکثر
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس برنامه افزایش باروری به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد ۲ سال حداکثر زمان باروری اول بعد از ازدواجمدیر کل دفتر سلامت جمعیت خانواده و مدارس گفت افزایش فاصله بین بارداریها به بیش از 5 سال موجب کاهش فرصتهای باروری سالم برای مادر و کودک میگسترش خانههای مجردی با افزایش سن ازدواج
یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۱ ۱۵ یک روانشناس بالارفتن سن ازدواج و حس استقلالطلبی در جوانان و نوجوان را مهمترین عامل روی آوردن آنها به خانههای مجردی دانست دکتر فرهاد محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه حس استقلالطلبی را یکی از مهمترین ویژگیهایافزايش فاصله ميان ثروتمندان و فقرا بزرگترين خطر در جهان است/احتمال بروز یک بحران مالی دیگر
مجمع جهانی اقتصاد گزارش داد افزايش فاصله ميان ثروتمندان و فقرا بزرگترين خطر در جهان است احتمال بروز یک بحران مالی دیگر مجمع جهانی اقتصاد اعلام کرد فاصله فزاینده میان شهروندان ثروتمند و فقیر بزرگترین خطری است که جهان را طی سال کنونی تهدید میکند به گزارش گروه اقتصادی باشگافزایش بهای CNG قطعی شد
افزایش بهای CNG قطعی شد پس از بنزین افزایش قیمت CNG برای سال 1393 قطعی شده است و در این بین سناریوهای افزایش قیمت هر مترمکعب CNG به 500 تا 700 تومان در دولت در حال بررسی است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز همزمان با تدوین و رونمایی از سناریوهای افزایش قیمت بنزین برای سال 1393بالا رفتن سن ازدواج تشکیل زندگی مجردی را افزایش میدهد
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۴۳ کارشناس امور جوانان و دفتر اعتیاد اداره کل بهزیستی استان همدان نسبت به افزایش سن ازدواج هشدار داد و گفت بالا رفتن سن ازدواج تشکیل زندگی مجردی را افزایش میدهد فاطمه خضریان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه همدان با تاکیدلایل بروز مشکل در پرداخت تسهیلات ازدواج/ در حال بررسی تدابیری هستیم
جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰ ۳۲ قائم مقام بانک مرکزی با تشریح دلایل بروز مشکل در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج گفت صف متقاضیان وام ازدواج طولانی و منابع محدود است بنابراین به دنبال اتخاذ تدابیری برای رفع مشکل پرداخت وام ازدواج هستیم اکبر کمیجانی در گفتوگو با خبرنگار بانک خبرگزاسن تجرد قطعی در کشور چقدر است ؟
سن تجرد قطعی در کشور چقدر است بر اساس نتایج سرشماری سال 90 آستانه تجرد قطعی مردان کشور در سال 1390 در گروه سنی 44-40 و در زنان 49-45 قرار دارد در اغلب استانهای کشور آستانه سن تجرد قطعی مردان در سن 39-35 و 44-40 و برای زنان در سن 44-40 و 49-45 سال است سهم زنان 15-19 سال ازدوافزایش مدت سربازی به 24 ماه قطعی نیست
افزایش مدت سربازی به 24 ماه قطعی نیست تاکنون بین 4 تا 5 میلیون نفر برای تعویض کارتهای نظام وظیفه قدیمی خود اقدام کرده اند هزینه تعویض کارتهای پایان خدمت را بین 25 تا 26 هزار تومان است طبق قانون باید حقوق سربازان افزایش یابد اما این امر بستگی به بودجه و توان مالی دولت دارد آ-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها