تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860286255




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایین بودن سطح ایمنی جایگاه‌های CNG است/ هزینه 2هزار میلیارد تومان برای خرید کمپرسورها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی خبر داد:
پایین بودن سطح ایمنی "جایگاه‌های CNG" است/ هزینه 2هزار میلیارد تومان برای خرید کمپرسورها
دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی با بیان اینکه وضعیت ایمنی جایگاه‌های سی.ان.جی در پایین ترین سطح قرار گرفته است و اگر شورای اقتصاد اقدامی برای افزایش کارمزد این جایگاه‌داران انجام ندهد، اتفاق‌هایی همانند خیابان جمهوری رقم خواهد خورد.


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، ابراهیمی مقدم اظهار داشت: از انتهای آذر ماه سال 89 با شروع هدفمندسازی یارانه موضوع افزایش کارمزد جایگاهها مطرح بوده است.متاسفانه تا به امروز بلاتکلیف است.

دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی در مورد تبعات افزایش نیافتن کارمزد جایگاه داران سی.ان.جی گفت: وزارت نفت سال‌های گذشته از بودجه داخلی خود بالغ بر دو هزار میلیارد تومان برای خرید کمپرسور هزینه کرده است که این رقم در حال حاضر شش هزار میلیارد تومان می شود.در صورتی که کارمزد جایگاه داران سی.ان.جی افزایش نیابد جایگاه داران توان تامین و نگهداری از این کمپرسورها را ندارند در نتیجه عمر این کمپرسورها کاهش خواهد یافت.

ابراهیمی مقدم تاکید کرد: متاسفانه بیش از 90درصد عمر کمپرسورها کاهش یافته این در حالی است که دولت در این زمینه سرمایه گذاری کرده است باید نسبت به افزایش قیمت کارمزدها اقدام کند.

وی افزود: به دلیل وضعیت اقتصادی جایگاه داران وضعیت ایمنی جایگاه‌های سی.ان.جی در پایین ترین سطح قرار گرفته است و اگر شورای اقتصاد اقدامی برای افزایش کارمزد این جایگاه‌داران انجام ندهد جایگاه‌های سی.ان.جی می توانند اتفاق‌هایی مانند خیابان جمهوری را رقم بزنند.

ابراهیمی با اشاره به این‌که سازمان ملی استاندارد ایران 60 جایگاه سی.ان.جی را به صورت پایلوت برای استانداردسنجی انتخاب کرد گفت: هیچ کدام از این جایگاه‌ها استاندارد شناخته نشدند و هیچ شرکت بازرگانی حاضر به صدور گواهی نامه برای آن‌ها نشد.

دبیر انجمن صنفی جایگاه داران سی.ان.جی با اشاره به برنامه وزیر نفت برای افزایش 20 تا 30 درصدی سهم سی.ان.جی در سبد سوخت کشور گفت: با وجود آن که آقای زنگنه الزامات این کار را فراهم کرد و نامه‌ای به نوبخت معاون برنامه ریزی رییس جمهور برای افزایش کارمزد جایگاه‌های سی.ان.جی ارسال کرد. اما پس از چهار ماه تاکنون این موضوع درشورای اقتصاد مطرح نشده است.

وی از رییس جمهور تقاضا کرد که برای حفظ جان مردم در جایگاه‌های سی.ان.جی شخصا به این موضوع ورود کند و افزایش کارمزد جایگاه داران سی.ان.جی را در شورای اقتصاد مطرح کند.
ابراهیمی همچنین از شورای اقتصاد به دلیل ارائه نکردن برنامه‌ای برای جذب سرمایه‌گذاری در صنعت سی.ان.جی و ساخت جایگاه‌ها انتقاد کرد.
 
به گفته دبیر انجمن صنفی جایگاه داران سی.ان.جی در حال حاضر 3.6 میلیون خودروی دو گانه سوز در کشور وجود دارد که 3.1 میلیون دستگاه آن به صورت رسمی و 400 دستگاه نیز به صورت غیر رسمی گازسوز شده‌اند.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن