واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
تمهیدات لازم برای توزیع سبد کالا در جزیره کیش صورت گرفته است کیش- ایرنا- بخشدار کیش گفت: تمهیدات لازم برای آغاز توزیع سبد کالای دولت به مشمولان در جزیره کیش صورت گرفته است.

محمد حسین حسن بیگی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دو فروشگاه در غرب کیش (مناطق عرب ها و نوبنیاد) و یک فروشگاه در شرق این جزیره (شهرک صدف) به همین منظور درنظر گرفته شده اند.
بخشدار کیش با اشاره به این که این بخش در تقسیمات کشوری از توابع شهرستان بندرلنگه است، گفت: بنا بر اطلاعات دریافتی، توزیع سبد کالای دولت در مرکز شهرستان نیز آغاز نشده است و از این حیث، مشمولان این طرح در جزیره کیش نباید نگران باشند.
به گفته حسن بیگی، خانواده های تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، شاغلان و بازنشستگان دستگاه های دولتی، کارگران مشمول قانون کار تامین اجتماعی، برخی اصناف و حرفه ها مانند خبرنگاران، هنرمندان، طلاب و دانشجویان متاهل به تایید وزارتخانه های ذیصلاح تحت شمول دریافت سبدکالای دولت قرار دارند.
بخشدار کیش گفت: زمان آغاز فرایند توزیع سبد کالای دولت در جزیره کیش از طریق رسانه ها اعلام خواهد شد و از این رو، نیازی به مراجعه حضوری مردم به فروشگاه ها در این ارتباط نیست.
وی تاکید کرد: با توجه به معرفی سه فروشگاه از جزیره کیش برای مشارکت در این فرایند، پس از برقراری ارتباط این فروشگاه ها با سامانه ملی اجرای این طرح، نشانی دقیق این فروشگاه ها اعلام خواهد شد.
حسن بیگی تصریح کرد: پس از مشخص شدن نهایی و ابلاغ دستور العمل مربوطه، مشمولان طرح می توانند با همراه داشتن کارت های یارانه نقدی و کارت شناسایی ملی به این فروشگاه ها مراجعه و سبد کالای خود را دریافت کنند.
بنا بر اعلام منابع رسمی، سبد کالای دولت شامل پنج قلم کالای اساسی شامل یک کیسه برنج 10 کیلوگرمی، دو بطری 810 گرمی روغن مایع، دو بسته پنیر بسته بندی 400 گرمی، 24 عدد تخم مرغ (یک شانه) و دو عدد مرغ معادل چهار کیلوگرم است.
ˈبهمن حاج علیˈ مدیر اجرایی سبد کالای دولت روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا توصیه کرد که مردم قبل از مراجعه به مراکز توزیع سبد کالا از طریق ارسال پیامک به سامانه های 5000499 و نیز 700799 از ذینفع بودن در این طرح اطمینان حاصل کنند. ک/3
2026
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]