تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):على پيشواى مؤمنان و ثروت پيشواى منافقان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868647933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازیابی هویت تاریخی اولین رسالت جوانان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بازیابی هویت تاریخی اولین رسالت جوانان است گرگان- ایرنا -استاندار گلستان با اشاره به دهه مبارک فجر و تلاش جوانان در دوران پیروزی انقلاب اسلامی گفت: بازیابی هویت تاریخی اولین رسالت جوانان است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر ˈحسن صادقلوˈ روز دوشنبه در نشستی با جوانان و اعضای سازمان های مردم نهاد استان در گرگان، اظهار کرد: اگر بازیابی این تاریخچه انجام نشود، جوانان به هویت اصیل مستمر انقلاب اسلامی وصل نمی شوند.
وی با بیان اینکه در این بازیابی تاریخی باید بدانیم جوانان آن دوره چه کردند و چه اقداماتی داشتند، اضافه کرد: جوانان که تضعیف می شوند بدلیل این عدم اتصال است و این مساله بیگانگی از هویت تاریخی می باشد.
استاندار گلستان با اشاره به اینکه در ایام دهه فجر قرار داشته و بیشتر فجرآفرینان را جوانان تشکیل می دادند، افزود: اینکه امام راحل این ایام را دهه فجر نامگذاری کردند یک تشریفات و نامگذاری صرف نبود، بلکه امام (ره) با توجه به سوره والفجر در قرآن این ایام را دهه فجر نامیدند.
وی با بیان اینکه این سوره از سوره های تابناک قرآن کریم است، گفت: محتوی این سوره به قوم عاد و ثمود و قلعه های نفوذ ناپذیر آنان اشاره دارد که درسایه استقامت ملت، راهبری خردمندانه هود پیامبر این قلعه های شکست ناپذیر، شکست پذیر شدند.
دکتر صادقلو اضافه کرد: امام صادق (ع) در خصوص این سوره می گوید که این سوره در مورد امام حسین (ع) است که با پایین ترین امکانات و نداشتن آهن و لشکر، بزرگترین شکست ناپذیر را تبدیل به شکست کرد و با انسان های آهنین شکست پذیری باطل را ایجاد کرد و این فلسفه فجر است.
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه بازگشت به هویت تاریخی یک نکته اساسی است، افزود: خواسته های مطرح شده از سوی جوانان حق است هرچند شرط و شروطی دارد و آن اینکه احساس کنیم دو طرف در حل مشکلات سهیم هستند به عبارتی تاثیر و به نتیجه رساندن این مسائل یکطرفه انجام نمی شود و باید جوانان، مدیران و شورای راهبردی در این خصوص فعال باشند.
وی با بیان اینکه توسعه در استان ما پیش از نیاز به سخت افزار نیازمند توسعه نرم افزارانه است، اظهار کرد: باید در رفع مشکلا تشریک مساعی و تعامل باشد.
صادقلو اضافه کرد: استاندار در حوزه جوانان فقط فعالیت ها را در حوزه رسمی ایجاد نخواهد کرد و خود جوانان و حوزه مردمی نیز وارد می شوند.
به گفته وی، ما در حوزه جوانان یک حوزه رسمی و اجرایی و یک حوزه مردمی خواهیم داشت که بخش مدیریت استان شبکه اجرایی بوده و نقش نظارتی خواهد داشت.
وی اضافه کرد: اما برخی اطلاعات را از شبکه مردمی، رابط ها و حوزه مردمی کسب می کنیم و آنها ایده و حرف جوانان را مطرح خواهند کرد و مجموع این عوامل در قالب شورایی با عنوان شورای رهبردی جوانان که بنیانگذاری می شود، فعالیت می کنند.
استاندار گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحث حزب در کشور نیز گفت: باید این مساله آسیب شناسی شود، اما مساله حزب، رسانه ها، مطبوعات و برخی مسائل دیگر از دغدغه ها بوده و پیگیری می شود.
دکتر صادقلو همچنین با اشاره به برخی مشکلات و کمبودها که از سوی نمایندگان تشکل ها مطرح شد، گفت: این مسائل جمع بندی شده و به شیوه شورایی پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه جوانان هم نوا باشند و جلسات بسیاری با حضور این قشر برگزار می شود، اظهار کرد: ملت منتظر مطالبات است و باید در جهت ادای مطالبات اصلی مردم و جوانان که همانا شغل، رونق تولید وتوسعه است، حرکت کنیم.
استاندار گلستان در خصوص گزارش صد روزه خود نیز اظهار کرد: انتظار می رود این گزارش نقد و تحلیل شود.
وی با اشاره به اینکه دغدغه اساسی اشتغال جوانان و فراهم کردن شغل دانش بنیان پایدار است، گفت: ما استخدام نمی توانیم بکنیم و باید شغل با همت همه ایجاد شود و راهی جز این نداریم.
صادقلو با بیان اینکه ایجاد کارخانه و واحدهای تولیدی نیز ضروری است، افزود: این اقدامات زمان بر بوده و حداقل پنج سال بطول می انجامد و باید درکوتاه مدت هم برای ایجاد اشتغال تلاش شود.
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه باید مراکز رشد و اشتغال دانش بنیان تقویت شود، اضافه کرد: در این خصوص آمارهایی از فارغ التحصیلان آی تی، معماری، عمران، برق و مکانیک استان مطرح می شود که نشان دهنده لزوم تلاش برای ایجاد اشتغال می باشد.
وی با بیان اینکه شاید آمار قاطع نباشد، اما باید بدانیم که ناهنجاری بیکاری درجوانان تحصیل کرده داریم و باید اقدامی شود،افزود: پیگیری تقویت مراکز رشد، ایجاد پارک علم و فناوری در این راستا است.
دکتر صادقلو در خصوص تقویت حرفه های دانش بنیان نیز به طرح آموزش حرفه جوانان تحصیلکرده استان اشاره کرد و گفت: جوانان دراین طرح شرکت کنند، تاآموزش های حرفه ای به آنان ارائه شود.
به گفته وی در این طرح یکسال حق بیمه پرداخت شده و نیز بستر سازی بدنه ای در صنوف مختلف و ای سی تی شده و گواهینامه با اعتبار داخلی و خارجی به آنان ارائه خواهد شد.
رابط و مشاور جوانان استاندار گلستان نیز سخنانی در خصوص وظایف متقابل دولت و جوانان و بحث تکریم وتوجه به این قشر بیان کرد.
ˈسیاوش بسطامیˈ همچنین بر استفاده از ظرفیت جوانان اقوام مختلف، داشتن سعه صدر در برخورد قضایی با تشکل های دانشجویی و مردم نهاد، پرهیز از نگاه سیاسی به تشکل ها، رعایت حقوق اقوام مختلف و تسهیل ارتباط جوانان با مراکز علمی جهان تاکید کرد.
وی اضافه کرد: شناخت و درک درست و عمیق از چگونگی و چرایی از انقلاب اسلامی، تعهد به آرمان های شهیدان و امام راحل، هم افزایی روحیه امید و همگرایی در جوانان، داشتن شرح صدر سیاسی و بالابردن تحمل ها، بازوی مشورتی بودن جوانان برای استانداری و حفظ استقلال تشکل ها و سمن ها، از دیگر مسائل مهم است.
بسطامی در ادامه بر تشکیل کارگروه و توجه به موضوعاتی همچون اشتغال جوانان، اوقات فراغت، توسعه مشارکت های اجتماعی، توسعه علمی، تشکیل شورای عالی جوانان و حمایت معنوی استانداری از تشکل های دانشجویی و سازمان های مردم نهاد نیز تاکید کرد.
درابتدای این همایش چند تن از مسوولان تشکل های مردم نهاد استان در خصوص نقش جوانان و مسائل در ارتباط با تشکل های غیردولتی، گردشگری، ورزش جوانان، مشکلات روزنامه نگاران، نقش بانوان در عرصه های مختلف، مشکلات شهرهای مختلف استان، تشکل های سیاسی و اجتماعی و فضای کسب و کار مطالبی بیان کردند.
این نشست با حضور استاندار گلستان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، مدیر کل امور اجتماعی و نمایندگان تشکل ها و اقشار مختلف جوانان از شهرستان های مختلف استان در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.
601
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




14/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن