واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار تهران: سیاست های اقتصادی دولت یازدهم امیدبخش است تهران بزرگ – استاندار تهران گفت: سیاست های اقتصادی دولت امیدبخش و عامل بهبود فضای کسب و کار است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، سید حسین هاشمی روز دوشنبه در حاشیه اولین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی تهران، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، هدف از تشکیل این شورا را از بین بردن بوروکراسی و موانع سرمایه گذاری برای تولیدکنندگان، شنیدن خواسته ها و مشکلات و کمک به آنها اعلام کرد.
رییس شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی ادامه داد: پیگیری مشکلات بخش خصوصی و تولیدکنندگان از طریق دستگاه های اجرایی استان و دستگاه های اجرایی یکی از اولویت های این شورا است.
وی فعال کردن سرمایه گذاران بخش خصوصی را از اهداف تشکیل شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی عنوان کرد.
مقام عالی استان ظرفیت پایتخت را برای جذب سرمایه گذاری خارجی بالا دانست و خواستار استفاده از پتانسیل های تهران در این حوزه شد.
رییس اتاق بازرگانی صنعت معدن و کشاورزی استان نیز در حاشیه این نشست به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه ویژه ای که دولت تدبیر و امید به بخش خصوصی دارد آینده تولید و سرمایه گذاری در کشور روشن است.
یحیی آل اسحاق، تشکیل نخستین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در تهران را به مردم پایتخت تبریک گفت و افزود: بهبود فضای کسب و کار بهبود وضعیت اجتماعی و رضایت مردم از نظام را در پی دارد.
دبیر شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، افزایش تعامل بین بخش خصوصی و دولت را در حل چالش های حوزه تولید پایتخت و در نتیجه اقتصاد کل کشور موثر دانست.
نماینده مجمع نمایندگان استان تهران در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی پایتخت نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا خاطرنشان کرد: تشکیل شورای گفت و گو در تهران برای بهبود فضای کسب و کار را باید به فال نیک گرفت.
حسین طلا، با اشاره به حضور یک ششم جمعیت کشور و حدود نیمی از صنایع مادر کشور در تهران، گفت: باید مشکلات تولیدکنندگان پایتخت با نگاه ملی بررسی شود.
نماینده مردم تهران ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی، خواستار رفع موانع قانونی و دیوانسالاری در راه تولیدکنندگان استان شد.
فرماندار اسبق تهران، وجود قانون منع گسترش صنایع در شعاع 120 کیلومتری تهران را از دیگر چالش هایی دانست که سرمایه گذاران و تولیدکنندگان پایتخت با آن دست به گریبان هستند.
بر اساس ماده 75 قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران، به منظور تبادل نظر دولت و بخش های خصوصی و تعاونی و تسهیل فعالیت های اقتصادی این بخش ها، بررسی و رفع موانع کسب و کار و اتخاذ تصمیم مؤثر برای اقدامات لازم در چهارچوب قوانین و مقررات موجود و ارائه پیشنهادها و راهکارهای اجرائی مناسب به مراجع ذی ربط، شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در هر استان تشکیل می شود.
همچنین ماده 13 قانون بهبود محیط کسب و کار تاکید دارد، در هر یک از استان ها استاندار موظف است با همکاری رؤسای اتاق ها در استان، شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در استان را با ترکیبی متناسب با این شورا و به ریاست خود تشکیل دهد و فرآیند دریافت و بررسی درخواست تشکل ها و فعالان اقتصادی و اتخاذ تصمیم در جهت بهبود محیط کسب و کار در استان را سازماندهی کند.
شوراهای گفت و گو در استان ها موظفند آن دسته از گزارش ها و درخواست های رسیده که ابعاد ملی و فراگیر داشته باشد را جهت بررسی و تصمیم گیری به دبیرخانه شورای گفت وگو ارسال کنند.
اولین شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی تهران، روز دوشنبه با حضور استاندار تهران و معاونین وی، یحیی آل اسحاق رییس اتاق بازرگانی صنعت معدن و کشاورزی استان، حسین طلا و سید حسین نقوی حسینی به نمایندگی از مجمع نمایندگان استان تهران، نمایندگان بخش خصوصی و دستگاه های اجرایی استان در محل استانداری تشکیل شد.
تهرام/9191/ 699
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]