واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
به مناسبت دهه مبارک فجر / 48 پروژه عمرانی توسط شهرداری اهواز به بهره برداری می رسد اهواز-ایرنا- به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر 48 پروژه عمران توسعه ای ازسوی شهرداری اهواز به بهره برداری می رسد.
سید خلف موسوی شهردار اهواز امروز یکشنبه درجمع خبرنگاران بااعلام این خبرافزود: این پروژه ها با صرف 430میلیارد ریال اعتبار اجرا شده اند که شامل احداث و تجهیز سالن های ورزشی،پارک محله ای ،بازارچه محلی ،زیرسازی و اسفالت ، ساخت پل عابر پیاده و پیاده رو،جدول گذاری وفونداسیون،کشتارگاه صنعتی اهواز و... می باشند.
وی همچنین از اجرای 164پروژه عمرانی در کلانشهر اهواز در سالجاری خبردادوگفت: این پروژه ها باصرف یکهزارو 100 میلیارد ریال اجرا شده اند.
موسویˈ تامین و پرداخت بهنگام مطالبات شهرداری توسط دستگاهها را دراجرای طرح های عمران شهری موثر دانست و گفت : مطالبات این شهرداری صرفا ازمحل یک درصد آلایندگی نفت و ارزش افزوده یک هزارمیلیارد تومان بالغ می شود .
وی افزود: این رقم مطالباتی است که باید طبق قانون از محل ارزش افزوده و یک درصد آلایندگی نفت به شهرداری پرداخت شود ولی متاسفانه مجموعه شرکت نفت به بهانه های مختلف از پرداخت آن سرباز می زند.
شهردار اهواز ادامه داد: نفت در این جا شریک سرمایه گذاری و توسعه است ولی فقط ازامکانات و زیرساختها و منابع استفاده می کند اما هزینه ای بابت آن پرداخت نمی کنند .
موسوی بااشاره به اینکه مقررشده است که شرکت نفت مراتب را بررسی و نتیجه آن را اعلام کند , افزود: نفت در محدوده شهر اهواز 201 حلقه چاه نفت دارد که عملیات حفاری وسایر کارهای مربوط به آن را انجام می دهند ولی عوارضی به شهرداری نمی دهند در حالی که بابت هر چاه نفت باید دو میلیارد تومان عوارض به شهرداری بدهند تا ما نیز بتوانیم خدمات توسعه ای وعمرانی مورد نیاز مردم را محقق کنیم.
شهردار اهواز همچنین به تقدیم لایحه بودجه 10 هزار و 219میلیارد ریالی 93 شهرداری اهواز به شورای شهر اشاره کرد و گفت:این مبلغ بودجه شهرداری اهواز نسبت به سال گذشته 50درصد رشد دارد.
وی ادامه داد: ازاین رقم هفت هزارو353 میلیارد ریال بودجه عمرانی پیشنهادی سال 93شهرداری (72 درصد کل بودجه 93 ) است که نسبت به سال گذشته 60 درصد رشد داشته است.
موسوی فعالیت های عمرانی را نیاز اساسی شهراهواز عنوان کرد و افزود: یکی از بخش های بودجه عمرانی برنامه ریزی توسعه شهری است که پنج درصد از کل بودجه عمرانی را به خود اختصاص می دهد وصرف تملک اراضی و طرحهای مطالعاتی می شود.
شهردار اهواز با بیان اینکه بخش دیگر بودجه عمرانی در برنامه هدایت و دفع آب های سطحی داخل شهری صرف می شود عنوان کرد: این بخش دو درصد از بودجه عمرانی را در بر می گیرد که برای لایروبی، لوله گذاری و دفع آب های سطحی استفاده می شود.
موسوی خاطر نشان کرد: بیشترین مصرفی بودجه عمرانی سال 93 شهرداری اهواز در بخش حمل و نقل و بهبود عبور و مرور است که 52 درصد از بودجه عمرانی را به خود اختصاص داده که صرف فعالیتهایی نظیر پیاده روسازی، تقاطع های غیر همسطح، خرید و نصب تجهیزات ترافیکی و احداث جاده ها می شود.
به گفته شهردار اهواز احداث تاسیسات حفاظتی شهر ها شامل احداث ایستگا های آتش نشانی، دیوارهای ساحلی و خرید تجهیزات آتش نشانی چهار درصد از بودجه عمرانی،بهبود محیط شهری 17 درصد، ایجاد اماکن ورزشی، تفریحی و توریستی چهار درصد، ایجاد سایر تاسیسات و تسهیلات شهری سه درصد، برنامه ایجاد تاسیسات درآمد زا هفت درصد و برنامه هزینه های پیش بینی نشده و دیون عمرانی شش درصد از بودجه عمرانی را به خود اختصاص می دهند.
موسوی با اشاره به لزوم افزایش منابع درآمدی شهرداری برای توسعه فعالیتهاوخدمات شهری گفت: به همین منظور 23 لایحه ایجاد منابع درآمد برای شهرداری تعریف کرده ایم که تقدیم شورای شهر شده است و از این تعداد 17لایحه تعریف منابع جدید و بقیه توسعه منابع موجود هستند.
شهردار اهواز به میزان درآمدهای شهرداری در 10 ماهه اول امسال اشاره کرد و ادامه داد: درآمد شهرداری در 10 ماه گذشته بدون احتساب اعتبارات عمرانی معادل 317 میلیارد تومان بود که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد افزایش یافته است.
شهردار اهواز از طرح تعریض پل سوم کیانپارس خبرداد و گفت:این طرح با اعتباری بالغ بر 105 میلیارد ریال در مدت حدود یکسال اجرا می شود وطی آن عرض پل از 12 متر به 30 متر می رسد که از هرطرف 9متر تعریض شده و راست گرد و چپ گرد هم برای آن تعبیه می شود.
موسوی همچنین در بخش دیگری ازاین گفت وگو به معیارهای انتصابات در مجموعه شهرداری و سازمانهای وابسته به آن پرداخت و گفت: به هیچ وجه توصیه و سفارش ولابی گری را نمی پذیرم و تلاش اکید دارم که توجه به قومیت و وابستگی های قومی را درانتخاب مسوولان و مجموعه همکارانم دخیل نکنم.
وی افزود: برای اینکه اعتقاد دارم همه ما خوزستانی هستیم و همه باید درکنار هم برای توسعه و عمران استان تلاش کنیم وخدمات لازم را به مردم این خطه ارایه دهیم،دراین مدت هیچ موردی نبوده که شورای شهر اهواز خارج از وطیفه نظارتی خود گزینه ای را برای تصدی پست به من پیشنهاد کند.
وی انتقال کامل بنکداران از هسته مرکزی شهر،ساخت و سازهای نیمه کاره و رها شده، املاک نیمه مخروبه ،زیبا سازی و آماده سازی شهر برای ورود و پذیرایی واسکان مهمانان نوروزی ،جذب سرمایه ها و جلب نظر سرمایه گذاران را از جمله سایر مسایل مطرح در حوزه شهرداری اهواز نام برد.
643/642
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
13/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]