تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از حرام دورى كند، خداوند به جاى آن عبادتى كه او را شاد كند نصيبش مى‏گردا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830996978




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سلامت اداری کشور مطلوب نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

سلامت اداری کشور مطلوب نیست تهران - ایرنا - سایت «الف» روز یکشنبه در یادداشتی با عنوان « سلامت اداری کشور مطلوب نیست » به وضعیت ساختار اداری کشورمان و مشکلات و مفاسد مشهود و پنهان درون آن از دیدگاه نویسنده پرداخته است .


در این مطلب آمده است: سال گذشته حدود120 هزار پرونده در دیوان عدالت اداری مطرح شده است.
چندی پیش رئیس دیوان عدالت اداری کشور ضمن بیان این مطلب و با تاکید برمبارزه با فساد در بخش‎های مختلف گفت: سلامت اداری کشور در حد مطلوب نیست.
وی اظهار داشت: البته این بدان معنا نیست که فساد همه جا را فرا گرفته است، اما باید به این موضوع تأکید داشته باشیم که درنظام اسلامی نباید شاهد حداقل تخلفات نیزبود.
وقتی مردم مشاهده کنند که در ادارات دولتی قانون حاکم است، قطعاً رضایت مندی آنها ارتقا پیدا خواهد کرد و حاصل آن بهبود شرایط عمومی است.
در صورتی که قانون در تمامی بخش ها رعایت شود، به حتم سلامت اداری کشور نیز به سوی کمال حرکت خواهد کرد.
زمانی که مردم شاهد باشند یک دستگاه دولتی در تمام بخش ها به قانون عمل می کند، قطعاً در برابر تصمیمات گرفته شده قانع خواهند شد و در صورتی که مدعی باشند از رای صادره استقبال خواهند کرد.
سلامت نظام اداری معلول عوامل متعددی است که برخی ریشه در ارزش ها و باورهای اعضای سازمانی دارد که اگر اصلاح و تقویت شود بسیاری از معضلات سازمان ها رفع خواهد شد.
برخی از مسائل نیز به داخل سازمان مرتبط است که یا ناشی از ساختارهای نامناسب موجود می باشد یا ناشی از رفتارهای نادرست در ارتباط بین مدیران و کارکنان است.
برای پاسخ به این پرسش که چگونه می توان سلامت اداری یک دستگاه را تضمین کرد و یا این که اصولاً تخلف اداری چه زمانی شکل می گیرد؟
دیدگاه های متفاوتی وجود دارد اما اکثر کارشناسان معتقدند برخی از نابهنجاری ها در نظام اداری کشور وجود دارد که می تواند بستری برای تهدید سلامت و شفافیت سازمانی باشند.
عواملی از قبیل؛ عدم آشنائی کارکنان با وظایفشان، تفاوت ناعادلانه سطح حقوق و دستمزد، عدم آشنائی با مقررات، رسوم اداری غلط، فقدان نظم سازمانی، نداشتن تخصص لازم، فضای نامناسب در سازمان ها، شبکه های گسترده ارتباطی غیررسمی، عدم اطلاع رسانی به موقع، همه و همه می توانند سبب بروز تخلف گردند.
همچنین عدم پاسخ گوئی، مسئولیت پذیری و گزارش دهی دستگاه ها در خصوص عملکردشان از مهمترین عواملی تهدید کننده ی سلامت اداری است.
ارائه یک نظام مطمئن و تعریف شده اداری به شکلی که مدیران موظف باشند تمام اموال اداری و اجرائی را در قالب نظامی مدون، اجراء، تشکیل پرونده و بایگانی کنند و هر لحظه بتوان کلیه اطلاعات را به دست آورد یکی از راهکارهای جلوگیری از بروز تخلف اداری است.
بنابراین پایه هر نظام اداری در کشور باید بر مبنای شغل استوار باشد و نه شاغل تا بدین وسیله حتی المقدور از شخصی سازی، پارتی بازی و اعمال نظرهای شخصی جلوگیری گردد.
نکته دیگری که باید بدان اشاره نمود این است که ناآگاهی ارباب رجوع از آئین نامه ها و مقررات موجود در سازمان ها و ارائه نکردن اطلاعات لازم به مراجعان، احتمال تخلف را افزایش می دهد و اطلاع رسانی و آگاه کردن مردم از مقررات و آئین نامه ها و مشخص کردن مسیر ورود و خروج به سازمان ها و نحوه ارائه خدمات و... باعث جلوگیری از تخلف و افزایش سلامت اداری خواهد شد.
این که امروز رئیس دیوان عدالت اداری کشور با صداقت برعدم سلامت نظام اداری در برخی زمینه ها و بخش ها اشاره می کند اتفاق خوبی است که می تواند نقطه شروعی برای عزم جدی مسئولین در جهت رفع نواقص و مشکلات نظام اداری کشور باشد.
اگر کارگزاران دولتی به وظایفشان آن گونه که در قانون اساسی، شرع مقدس اسلام و سایر قوانین آمده است، عمل کنند بی شک ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه مردم، امنیت روانی جامعه و رضایت مندی نیز افزایش می یابد.
* مهدی یاراحمدی خراسانی
اول**1104
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




13/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن