تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دعايى كه با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم شروع شود، رد نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826123258




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهروندان عربستان هم یارانه نقدی می گیرند/ 30 درصد قیمت بنزین را مردم می دهند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شهروندان عربستان هم یارانه نقدی می گیرند/ 30 درصد قیمت بنزین را مردم می دهند
مقامات عربستانی بخش قابل توجهی از درآمد نفتی کشور را به پرداخت یارانه و پروژه های زیرساختی اختصاص می‏دهند، با این حال مردم این کشور از عملکرد آن ها رضایت چندانی ندارند.
آفتاب: آرش پورابراهیمی: عربستان سعودی در حالی با خطر کسری بودجه طی سال های پیش رو مواجه است که پروژه های زیرساختی این کشور نیز با استقبال عمومی‏ مواجه نشده اند.

به گزارش خبرآنلاین: مخارج هنگفت دولت عربستان در بخش عمومی و یارانه های پرداختی دولت با انتقاد اقتصاددانان همراه شده است. برای مثال هفته نامه اکونومیست در ویژه نامه مربوط به سال 2014 نوشت که اگر هزینه های دولت عربستان به شیوه فعلی ادامه یابد، روند نزولی مازاد بودجه این کشور نه تنها ادامه خواهد یافت بلکه عربستان طی سه تا چهار سال آینده با کسری بودجه مواجه خواهد شد. اما مقامات عربستانی در مقابل این منطق اقتصادی، توجیه دیگری داشتند که باعث می‏شد در پرداخت یارانه ها تجدیدنظر نکنند. ناآرامی‏های چند سال اخیر در کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا و به خصوص در بحرین باعث شد که مقامات عربستانی نگران برهم خوردن ثبات کشورشان بشوند و برای حفظ امنیت کشور هم که شده، هزینه های بخش عمومی را افزایش بدهند. هفته نامه اکونومیست از سیاست افزایش یارانه ها برای راضی نگه داشتن مردم به عنوان "پاشیدن پول کف خیابان" یاد کرده بود و نوشته بود که سرلوحه دولت های عربی منطقه در سال های اوج اعتراضات مردمی در خاورمیانه این شده بود که " اگر نمی‏توانید وفاداری مردم خود را به‌دست آورید، حداقل برای مدتی آن را اجاره کنید". برآوردهای صندوق بین المللی پول (IMF) نیز نشان می‏دهد یارانه انرژی عربستان در سال 2011 معادل یک پنجم تولید ناخالص داخلی (GDP) این کشور بوده است.  برای مثال مصرف کنندگان عربستانی تنها حدود 30 تا 25 درصد هزینه های واقعی سوخت را می‏ پردازند و بقیه آن توسط دولت و از طریق یارانه پرداخت می‏شود.

اما به رغم چنین هزینه هایی به نظر می ‏رسد که مقامات عربستانی در تحقق اصلی ترین هدفشان از پرداخت یارانه ها یعنی کسب رضایت مردم نیز ناکام مانده اند. گزارش این هفته مجله اکونومیست نشان می ‏دهد که مردم عربستان رضایت چندانی از حکمرانان این کشور ندارند. در گزارش این هفته نامه آمده که اگرچه با پول می‏توان بسیاری از چیزها مانند زندگی لوکس، تاثیرگذاری، امنیت و حتی زمان را خرید اما بسیار ثروتمند بودن لزوما به معنی این نیست که شما هر آنچه می‏خواهید را بدست خواهید آورد و این دقیقا مشکلی است که مقامات عربستانی امروز به آن مواجهند. آن ها طی سه سال اخیر 1 هزار میلیارد دلار نفت فروخته اند و بخش قابل توجهی از آن را در زیرساخت های کشور هزینه کرده اند و با این حال 30 میلیون شهروند عربستانی همچنان از دولت گلایه دارند. یک دیپلمات در ریاض به هفته نامه اکونومیست گفته که "دولت مردم را با پول ساکت نگه می ‏دارد و زمانی که این شیوه به کار نیاید، از زور استفاده می‏ کند". به اعتقاد او بخشی از نارضایتی مردم عربستان به این خاطر است که آن ها گمان می‏کنند نقشی در تصمیم گیری در مورد هزینه هایی که در بخش های زیرساختی می‏ شود ندارند. او می‏ گوید "آنچه مردم در پس پروژه های بزرگ دولتی می‏بینند، ساختمان های خالی و تسهیلات بی استفاده است." به رغم همه هزینه هایی که دولت عربستان انجام می‏دهد، این دیپلمات به هفته نامه اکونومیست گفته که: "مردم اینجا خوشحال نیستند".




تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن