محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1841995025
قاچاق ؛دمل چرکینی که به سرطان تبدیل می شود
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
قاچاق ؛دمل چرکینی که به سرطان تبدیل می شود گرگان -ایرنا -اگر در اوایل انقلاب ، جنگ تحمیلی ، و بطور کلی در سه دهه گذشته قاچاق کالا دمل چرکینی بر پیکر اقتصاد کشور بود اینک این دمل در حال تبدیل شدن به یک غده سرطانی است .
بگزارش ایرنا - از هزار توی ˈقاچاقˈ اکنون بمثابه ، جعبه سیاهی تعبیر می شود که بلحاظ پیچیدگی ،وسعت ، ویژه خواری ، درگیر شدن منافع عده زیادی با آن ، هنوز رمز گشایی نشده است .
هنوز به سوالات اساسی بیشماری در مورد قاچاق پاسخ داده نشده است اینکه براستی چرا پدیده قاچاق کالا از سه دهه گذشته تا کنون در کشور حل نشده است ؟ چرا قاچاق نه تنها متوقف شده بلکه روند آن سیر صعودی داشته است ؟ آیا دولت نمی تواند از شر این بیماری مزمن خلاص شود ؟ تاثیرات قاچاق بر اقتصاد کشورچیست ؟ چرا دولت نتواسته در مقابله با قاچاق کالا موفق باشد ؟ آیا افراد ،گروهها در درون دولت و یا بیرون از آن وجود دارند که منافع ملی را کنار گذاشته و طرح مبارزه با قاچاق کالا را عقیم گذارند ؟آیا اساسا عزمی در دولت برای جلوگیری از قاچاق کالا وجود دارد ؟بالاخره آینده قاچاق چه خواهد بود ؟
همه این سوالات نمایانگر این واقعیت تلخ است که قاچاق کالا هنوز و همچنان ادامه دارد و مسولان مربوطه هر کاری که در گذشته انجام داده اند نه تنها نتوانسته جلو ی آن را بگیرد بلکه اکنون قاچاق خود جزیی از وصله نا چسب اقتصاد زیر زمینی ایران شده است .
مردم ما همانند سایر ملل جهان دارای نقاط ضعف و قوت و خصوصیات خاصی هستند ولی در بک مورد که همه روی آن اتفاق نظر دارند این است که اگر پای منافع ملی در میان باشد و برای حل مشکلی بسیج شویم یقینا ان مشکل حل می شود نمونه بارز آن را می توان در جنگ تحمیلی و انرژی هسته ای مشاهده کرد اما معلوم نیست چرا در مورد قاچاق کالا چنین حمیت و یکپارچگی بچشم نمی خورد و به همین دلیل گشایشی نیز در این مورد حاصل نشده و نمی شود .
صورت مسئله قاچاق خیلی روشن و شفاف است اینکه بیش از سه دهه است روزانه دهها و صدها تن انواع کالا در مقیاس حجیم و گسترده به ارزش میلیونها و میلیاردها دلار بطور غیر قانونی از کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و از طریق دریا وارد آبهای سرزمینی و سواحل ما می شود و از آنجا به سایر نقاط کشور حمل می گردد البته مرزهای غربی و بعضا شرقی کشور هم در رابطه با قاچاق کالا فعال می باشند ولی در مقایسه با مرزهای دریایی جنوب رقم ناچیزی را تشکیل می دهند .
البته باید در نظر داشت مقوله قاچاق فقط از طریق آبهای آزاد و قایق و لنج صورت نمی گیرد ، در خیلی از موارد کالاها ی قاچاق در فرودگاهها و بنادر رسمی با جعل و سند سازی در نوع ، حجم ،تاریخ ، و ارزش کالا و از طریق تبانی عوامل داخلی در بدنه دستگاههای مربوطه بطور رسمی ، قانونی و بقولی ˈ پاک ˈ وارد کشور می شود .
بیکاری ، عدم سرمایه گذاری در بخش های زیر بنایی ، نبود راهبرد دراز مدت برنامه ریزی اقتصادی ، سود آوری بالای کالای قاچاق در مقابل ریسک پایین آن، پرداخت یارانه به برخی از کالاها در داخل کشور ، بالا بودن تعرفه های گمرکی ، کیفیت پایین کالاهای تولید داخل ، بورکراسی و ساختار اداری ناکارآمد،و محرومیت ساکنان نقاط مرزی از انگیزه های اصلی روی آوردن خیل زیادی از مردم بسوی قاچاق است .
روزانه دهها فروند لنج و قایق های تندرو کوچک و بزرگ کالا های مورد مصرف مردم کشورمان را از پارچه و نساجی و مواد غذایی گرفته تا خودرو و لوازم خانگی و لباس از بندرگاه های کشورهای عربی توسط تجار عربی ایرانی بارگیری کرده و آنرا در سواحل ایران به دلالان و قاچاقچیان طرف ایرانی تحویل می دهند البته زمان و سرعت حرکت ،نحوه حرکت و پیاده شدن در سواحل و تحویل روندی بسیار سری ، پیچیده و در عین حال مرموزانه و هوشمندانه است .
بارها مشاهده شده که ماموران نیروهای انتظامی در گشت زنیهای 24 ساعته خود در ساحل و دریا با امکاناتی که در اختیار داشته اند به مقابله با قاچاقچیان بر خاسته و حجم عظیمی از کالاهای قاچاق را توقیف و ضبط کرده و عوامل آنها را دستگیر کرده اند ولی با این وجود قاچاقچیان هیچ وقت از پای باز ننشسته و با توجه به سود های بادآورده ای که نصیبشان می کند تمام خطرها اعم از جانی و مالی را بجان خریده و به این کار خود ادامه می دهند .
این روندی است که از بعد از انقلاب تاکنون در سواحل و جزایر جنوبی کشورمان ساری و جاری بوده و همچنان ادامه دارد و گویا پایانی بر آن متصور نیست .
اغراق نیست اگر بگوییم ایران بهشت قاچاقچیان کالا و مرکز دامپینگ کالاهای بنجل در منطقه خاور میانه است وقتی کالا و جنسی بطور قاچاق وارد کشور می شود نه کارت تضمین( گارانتی ) دارد و نه خدمات و پشتیباتی پس از فروش و اصلا معلوم نیست در کجا ساخته شده است و فاجعه از همین جا آغاز می شود .
سود جویان و تولید کنندگان خارجی وقتی می بینند شرایط مهیا است اجناس و کالاهای معیوب ، تاریخ مصرف گذشته ، و مسئله دار خود را چه در عرصه الکترونیک ، لوازم برقی ، خانگی و حتی غذایی از طریق قاچاق به بازارهای ایران سرازیر می کنند و از آنجا که نظارتی وجود ندارد بازار ایران کمک بزرگی به اقتصاد رو به رشد آنها می کند و کارخانجات آنها را سر پا نگه می دارد بطوریکه نه تنها ضرر و زیانی را متحمل نمی شوند بلکه سودهای کلانی نصیبشان می کند .
براستی این روند تا کی باید ادامه یابد ؟ آیا سایر کشورها هم اجازه می دهند بازارهای داخلی شان به همین راحتی جولانگاه کالاهای بنجل و بی کیفیت خارجی باشد یا قوانین سختگیرانه ای را در این مورد به اجرا می گذارند ؟ آیا سایر کشورها هم به همین صورت با دنیا تعامل اقتصادی دارند ؟ ، متاسفانه ما با ادامه این بی برنامگی ها سکوی پرش اقتصادی سایر کشورها شده ایم .
در این حال سوال اساسی این است که میزان ارزش کالای قاچاق شده به ایران چقدر است ؟ رقمها نجومی است بطوریکه سردار ابویی رئیس سابق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز معتقد است میزان قاچاق کالا طی سالهای 88-89 20 میلیارد دلار بوده که این رقم در سالهای 91-90 به حدود 10 میلیارد دلار کاهش یافته است البته برخی آمار نیز آنرا بین 13 تا 17میلیارد دلار در سال برآورد می کنند .
وی درباره مافیای قاچاق می گوید : دانه درشت های قاچاق را به اسم و مشخصات نمی توان شناسایی کرد؛ اما همان هایی که صاحبان سرمایه و کالای قاچاق هستند، اصلی ها هستند. ضمن آنکه مدیریت قاچاق در تهران است و دانه درشت های قاچاق در پایتخت نشسته اند و از اینجا روند قاچاق کالا به ایران را هدایت می کنند. البته برخی از این افراد در امارات هستند که از این کشور مسیر و روند قاچاق کالا به ایران را در دست گرفته اند.
وی افزود: افرادی هم که دستگیر می شوند حاضر به اعتراف و معرفی صاحبان اصلی قاچاق کالا نیستند هرچند که دانه درشت های قاچاق از نفوذ و رانت بالایی نیز برخوردار هستند و علاوه بر این، در بخش های مختلف کالایی نیز دارای مافیا هستند، مثلا در حوزه لوازم آرایشی و بهداشتی یک گروه به امر قاچاق مشغول هستند و در سایر حوزه های کالایی نیز به همین منوال است.
سردار ابویی گفت: بالای 95 درصد قاچاقچیانی که دستگیر می شوند افراد اصلی و دانه درشت های این بخش نیستند. در مواردی نیز که بزرگان قاچاق دستگیر می شوند با استفاده از رانت و نفوذی که دارند از دست قانون فرار می کنند.
نکته مهم در مورد کالاهای قاچاق این است که همه می دانند عمده آنها از مرزهای جنوبی و آبی از کشورهای امارات و عمان پس از چند دست گشتن با قیمت های بالا وارد کشور می شوند اکنون سوال این است که آیا خود دولت نمی تواند با سازو کارهایی که می توان طراحی های مختلفی را برای آن کرد یک منطقه هاب مثلا در سواحل جنوبی کشورمان ایجاد کنند و کالاها را با قیمت بسیار ارزان تر وارد کشور کند و در اختیار مردم قرار دهد .
واقعا سوال اساسی این است که کالاهای قاچاق با این حجم گسترده چگونه با وجود پاسگاههای بیشمار آبی خاکی و ارد جزایر و سواحل شده و از آنجا با وجود ایستگاه های پست ایست و بازرسی وارد سرزمین اصلی می شود و سپس توسط شبکه های توزیع قاچاق در سراسر کشور پخش می شود ، البته قاچاقچیان با توجه به تجربه طولانی مدت خود ظاهرا برای این مشکلات نیز راه حل هایی یافته اند .
کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس طی سه دهه گذشته با سود های کلان و باد آورده حاصل از تجارت با ایران خودشان را به عنوان مناطق آزاد و مرکز دپو ، جابجایی و ترانزیت کالادر منطقه معرفی کردند و از قبل آن نبض بازار 75 میلیونی ایران را با قاچاق کالا در دست گرفتند .
عمق فاجعه زمانی مشخص می شود که شما سواحل جنوبی ایران را با سواحل کشورهایی نظیر امارات و عمان از نظر عمران و آبادانی مقایسه کنید سواحل آنها سه یا چهار دهه پیش مخروبه ای بیش نبود ولی اکنون به مدد بازار گسترده ایران به مرکز صنایع جور با جور و همچنین تجارت جهانی تبدیل شده است و سواحل ما با بی برنامگی هایی که همچنان ادامه دارد همچنان بی رونق در انتظار قایق های کالاهای قاچاق از آن سوی آبها بسر می برند .
عکسهایی که در کتابهای اسماعیل رایین مورخ تاریخ جنوب کشور د رمورد کشورهای خلیج فارس 40 با 50 سال پیش چاپ شده نمایانگر وضعیت اقتصادی اجتماعی کشورهای جنوبی خلیج فارس در آن دوران است ، عکسها همگی خود سخن می گویند و نشان می دهند که در آن دوران آنها چگونه بصورت بدوی زندگی می کردند ، کارشان فقط صید ماهی و مروارید بود ولی اکنون با وجود محدودیتهای طبیعی و اقلیمی به مدد برنامه ریزیهای منسجم و واقع بینانه و عمل گرایانه به مراکز تجاری ، بانکی ، تفریحی ،گردشگری و صنعتی خاور میانه و حتی آسیا تبدیل شده اند .
همچنانکه گفته شد راه حل مشکل قاچاق بسیار ساده است به این صورت که دولت از طریق خود یا تجار ایرانی مناطق هاب تجاری در جزایر و سواحل خلیج فارس ایجاد کند سپس برای کالاها ثبت سفارش دهد یعنی بجای اینکه ما کالا را بطور قاچاق از طریق کشورهای خلیج فارس دریافت کنیم خودمان اقدام به ورود کالا با قیمت ارزان و کیفیتی بهتر نماییم در آن صورت قاچاق کالا به صفر می رسد چرا چون دیگر کالایی برای قاچاق کردن وجود ندارد اساسا انگیزه ای برای این کار وجود نخواهد داشت ، دولت از قبل این کار می تواند مالیات نیز از این کالاها اخذ کند .نکته مهم این است که اگر ما اقدامی نکنیم دیگران اینکار عمل را از ما می گیرند چنانکه گرفته اند .
البته ساز و کار خشکاندن ریشه قاچاق نیاز به یک برنامه جامع دارد که کارشناسان باید برای آن برنامه ریزی و طرح مدونی را تهیه و ارایه نمایند .
واقعا کدام طرح و برنامه بهتر است ؟ آیا ما اجازه دهیم همچنان تجار و بازرگانان کشورهای خلیج فارس کالا های بنجل و بی کیفیت را از چهار گوشه جهان به کشورشان وارد و بعد روی آنها سود هنگفتی کشیده و سپس آنرا به کشور ما آنهم بطور قاچاق صادر کنند یا اینکه ما خودمان ابتکار عمل را بدست بگیریم کالا سفارش بدهیم و آنرا با کیفیتی بمراتب بهتر و ارزانتر در بازار داخلی مان و یا حتی خارجی بفروش برسانیم ؟ .
شهرزاد نصیری دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در مقاله ای موارد زیر را به عنوان پیامدهای اقتصادی ناشی از قاچاق کالا و ارز بر شمرده است :
ـ شکل گیری اقتصاد زیر زمینی و فرار مالیاتی
ـ کاهش درآمدهای دولت و افزایش کسری بودجه
ـ کاهش سطح تولید ناخالص ملی
ـ کاهش اشتغال
ـ هدر رفتن منابع ارزی کشور
ـ توزیع ناعادلانه درآمد و افزایش فاصله طبقاتی
ـ کاهش رفاه مصرف کنندگان
ـ عدم عضویت ایران در سازمان ها و مجامع تجاری بین المللی و منطقه ای به دلیل بالا بودن حقوق و عوارض ورودی بالا
وی می افزاید : پدیده قاچاق منجر به شکل گیری اقتصاد زیر زمینی یا اقتصاد سیاه می شود و از آنجا که چنین فعالیتهایی در بازار غیر رسمی انجام می شود در حسابهای ملی ثبت نمی گردد ، لذا تولید یا درآمد ناخالص ملی به دلیل فقدان آمار و اطلاعات لازم کمتر از مقدار واقعی آن بر آورد می گردد . و از آنجا که در اقصاد زیر زمینی فرار مالیاتی افزایش می یابد در مجموع درآمدهای دولت کاهش می یابد .
کاهش درآمدهای دولت از محل عوارض گمرکی و کاهش منابع ارزی حاصل از صادرات رسمی نیز از پیامدهای قاچاق کالا می باشد .
نصیری ادامه می دهد : لذا پدیده قاچاق کالا سبب می شود درآمد دولت به سه طریق کاهش یابد :
۱) گسترش اقتصاد زیر زمینی و فرار مالیاتی
۲) کاهش تعرفه ها و عوارض گمرکی
۳) کاهش درآمدهای ارز ی .
لذا منابع هنگفتی از درآمد دولت که می بایست صرف حمایت از تولید کنندگان داخلی و سرمایه گذاری مولد در کشور شود به جیب قاچاقچیان می رود .
نصیری مقاله خود را چنین ادامه می دهد : از آنجا که با کاهش درآمد دولت کسری بودجه نیز افزایش می یابد لذا سرمایه گذاری در فعالیتهای عمرانی و زیر بنایی نیز کاهش یافته وبا کاهش منابع درآمدی لازم جهت سرمایه گذاری مولد وکاهش سرمایه گذاری تو سعه و پژوهش به منظور ارتقای کیفیت کالاهای داخلی کمتر از پیش می شود و اشتغال نیز کاهش می یابد .
اکثر کالاهایی که به صورت قاچاق وارد کشور می شوند رفاه مصرف کنندگان را کاهش می دهند واردات کالا به صورت قاچاق سبب می شود کالاها با کیفیت پایین تر و تقریباً به دلیل عدم کنترل استانداردهای کیفیت محصولات ، بهداشت وسلامت مصرف کنندگان دچار مشکل شود . همچنین به دلیل احتمال جلوگیری وکشف کالاهای قاچاق توسط ماموران عمدتاً کالاهای ارزان و بدون کیفیت و تقریباً یکبار مصرف وارد کشور شود .
یکی از تاثیرات منفی قاچاق عادت دادن مردم به زندگی دلالی ، خرید و فروش ، سوداگری ، چتر بازی ، بده بستان است که در آن تولید هیچ جایگاهی ندارد و همه دنبال سوداگری کالاهایی هستند که از خارج قاچاق می شود و هنر آنها فقط این است که در صدی سود روی آن می کشند و تا به دست مصرف کننده برسد قیمت ها چند برابر شده
است .
بهر حال مسولان و برنامه ریزان اقتصادی کشور باید از حوادث و تحولات کشورهای اطراف درس بگیرند ویکی از این درسها ان است که برای سواحل و جزایر جنوبی کشور که ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه تجاری ،گردشگری و اقتصادی دارند برنامه ریزی کنند و از مزیت هایی که بطور خدادادی در اختیار ما گذاشته شده بنحو مطلوب استفاده کنند .
واقعیت دنیای امروز رقابت شدید بین کشورها در عرصه اقتصادی و تجاری است هر کشوری که ابتکار عمل و برنامه داشته باشد می تواند جایی در این رقابت برای خود تعریف و پیدا کند وگرنه باید منتظر باشد تا دیگران برای او تصمیم بگیرند .
تمام
گزارش : طاهرپور
579
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
ضرورت مشاركت مردمي در راه اندازي درمانگاه سرطان در اردبيل
ضرورت مشاركت مردمي در راه اندازي درمانگاه سرطان در اردبيل اردبيل – خبرگزاري مهر مدير عامل موسسه خيريه ريحانه اردبيل خواستار مشاركت مردم در راه اندازي درمانگاه تخصصي درمان سرطان استان شد به گزارش خبرنگار مهر علي سرابيان عصر چهارشنبه در جلسه بررسي روند اجرايي اين پروژه تصريح كردضررهای سیگار فراتر از سرطان ریه است
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۰ ۴۲ یک جراح عمومی در آمریکا هشدار داد سیگار کشیدن از آنچه که تاکنون تصور میشد مضرات بسیار بیشتر و خطرناکتری برای سلامت انسان به همراه دارد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا گزارش این جراح عمومی در همین زمینه به مناسبت پنجاهمین سالکرمهای ضدتیرگی پوست، سرطانزا هستند
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۹ ۵۷ بسیاری از زنان که چهره و پوستی تیره دارند برای روشن کردن پوست صورت خود به استفاده از کرمهای ضدتیرگی پوست روی میآورند که به گفته پزشکان این کرمها سرطانزا هستند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به گفته کارشناسان سلامت در حال حشناسنامهدار کردن قاچاقچیان براساس سوابق و جرم
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۹ ۵۹ رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی ناجا از شناسنامهدار کردن قاچاقچیان خبر داد و گفت تمامی مجرمان بر اساس سوابق و نوع جرم دارای شناسنامه میشوند سردار زمانیان در گفتوگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا با اعلام خبرنرم افزار تبديل صوت به متن + دانلود
ويژه آيفون نرم افزار تبديل صوت به متن دانلود نرم افزار Voice Dictation قادر خواهد بود صحبت های شما را به متن تبدیل کند به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران نرم افزار Voice Dictation قادر خواهد بود صحبت های شما را به متن تبدیل کند با استفاده از این برنامه وقتی صحبت مغلات سبوسدار از بروز سرطانهای دستگاه گوارش جلوگیری میکند
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱ ۴۶ یک متخصص تغذیه گفت مصرف غلات سبوسدار در رژیم غذایی از بروز سرطانهای دستگاه گوارش پیشگیری میکند به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه یزد دکتر آزاده نجارزاده اظهار کرد ما در حال حاضر در حال گذار تغذیهای هستیم به عبارت دیتبدیل شدن واقعی زن جوان به پیرزنی زشت ! +تصاویر
تبدیل شدن واقعی زن جوان به پیرزنی زشت تصاویر به زن 35 ساله بر اثر مصرف بیش از حد الکل از پای درآمد مصرف بیش از حد بر جسم او تاثیر گذاشته و او را تبدیل به پیرزن نموده است به زن 35 ساله بر اثر مصرف بیش از حد الکل از پای درآمد مصرف بیش از حد بر جسم او تاثیر گذاشته و او را تبدیلدریاچه صخره که جانوران زنده را تبدیل به مجسمه میکند!! + تصاویر
دریاچه صخره که جانوران زنده را تبدیل به مجسمه میکند تصاویر دریاچه نترون در تانزانیا به دلیل داشتن میزان بسیار زیاد اسید و نمک به دریاچه صخره در جهان معروف شده است این مواد علاوه بر اینکه موجب مسمومیت و مرگ موجوداتی میشود که روی به این دریاچه میآورد بلکه آنها را همچون" نباید اجازه داد جمهوری آفریقای مرکزی به سومالی دیگری تبدیل شود"
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۵ ۵۶ معاون رئیس اتحادیه اروپا اعلام کرد جمهوری آفریقای مرکزی را باید از تبدیل شدن به یک سومالی دیگر حفظ کرد که این اقدام نیازمند نیروهای حافظ صلح در این کشور است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز خشونتهای اخیر در جمهوریچمران: ساختمان شیشهای وزارت نیرو نمونهی مغایر معماری اسلامی در دولت/ سالاری: تهران به کارگاه ساختمان سازی تب
نشست کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر برای تحقق هویت بخشی به تهران چمران ساختمان شیشهای وزارت نیرو نمونهی مغایر معماری اسلامی در دولت سالاری تهران به کارگاه ساختمان سازی تبدیل شده است اعضای کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در نشستی با نخبگان و اساتید حوزه ی شهرگرسنگی سلولی به درمان سرطان کمک میکند
یکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۶ یک متخصص آسیب شناسی گفت گرسنه ماندن سلولها و بهرهمندی از فواید گرسنگی سلولی میتواند باعث تقویت سلولهای سالم از طریق از بین بردن و سوختن سموم انباشته شده در سلولها شود دکتر حسن اکبری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا - منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران باموفقیت ایران در درمان سرطان کبد کودکان
موفقیت ایران در درمان سرطان کبد کودکانتاریخ انتشار يکشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۳ ۲۶ پزشکان بیمارستان فوق تخصصی محک موفق به درمان سرطان کبد در کودکان به کمک سلولهای بنیادی شدند به گزارش مهر پزشکان بیمارستان محک که ویژه درمان سرطان کودکان است اعلام کردند موفق به درمان سرطان کبد یا هتبدیل شدن زن جوان به پیرزنی زشت
تبدیل شدن زن جوان به پیرزنی زشت زن 35 ساله بر اثر مصرف بیش از حد الکل از پای درآمد به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از عرش نیوز زن 35 ساله بر اثر مصرف بیش از حد الکل از پای درآمد مصرف بیش از حد بر جسم او تاثیر گذاشته و او را تبدیل به پیرزن نموده است این تصاویر نشانکودک سرطانی و معلم فداکار در دفتر وزیر/هزینه درمان ماهان تامین شد + فیلم
کودک سرطانی و معلم فداکار در دفتر وزیر هزینه درمان ماهان تامین شد فیلم ماهان کودک سرطانی که معلمش برای همدردی با او موهای سرش را تراشیده بود امروز با معلم فداکار به دفتر وزیر آموزش و پرورش آمد تا این خبر خوش به او برسد که رئیسجمهور کشورمان هزینه درمان ماهان عزیز را تقبل کردکشف البسه و کالای قاچاق از اتوبوس
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴ ۵۹ ماموران پلیس در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس البسه و لوازم بهداشتی قاچاق کشف و ضبط کردند به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ٬ ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی استان قزوین روزگذشته حین گشتزنی در آزادهراه قزوین- زنجانکشف 170 هزار نخ سیگار قاچاق در دشتستان
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴ ۴۵ رییس اداره صنعت معدن و تجارت دشتستان از کشف و ضبط 170 هزار نخ سیگار قاچاق در دشتستان خبر داد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا محمدحسین احمدی در جمع خبرنگاران اظهارکرد اداره صنعت معدن و تجارت دشتستان همواره در دفاع از حقوق مصرفکنندگان اهتمام جدی داشته اانهدام باند قاچاق انسان در ماکو
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۴ ۳۳ فرمانده هنگ مرزی گفت سرکرده باند قاچاق انسان و متجاوزان مرزی در ماکو دستگیر شد سرهنگ عبدالعلی پور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجانغربی در این باره اظهارکرد ماموران روزگذشته یکی از سرکردهها و دو عضو باند قاچاقچیان ان-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها