واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > تهران شیبانی خبر داد:
تشکیل کمیته علمی همایش ملی 15 خرداد/ بررسی ابعاد مختلف قیام 15 خرداد توسط اندیشمندان
پیشوا - خبرگزاری مهر: چهارمین همایش ملی بررسی قیام 15 خرداد سال 1342 ورامین توسط کمیته علمی دانشجویی دبیرخانه دائمی قیام 15 خرداد ورامین متشکل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه علمی کاربردی مرکز ورامین و دانشگاه پیام نور واحد ورامین- قرچک برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر امروز حسینعلی شیبانی در نشست کمیته علمی همایش ملی 15 خرداد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا اظهار داشت: جوانان باید با شهدای انقلاب اسلامی از ۱۵ خرداد ۴۲ تا دفاع مقدس آشنا گردند و نیز باید توطئه های دشمنان را شناخته و راههای مقابله با آنها را در جنگ نرم بدانند و این وظیفه خطیر از اهم وظایف مسئولین به ویژه سکان داران تعلیم و تربیت نوجوانان و جوانان پاک سرشت می باشد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا افزود: 15 خرداد اسطوره قدرت ستمشاهی را در هم شکست و افسانه ها و افسونها را باطل کرد و اولین و مهم ترین فصل خونین مبارزه با رژیم ستمشاهی در عاشورای 15 خرداد رقم خورد و در این روز هر چند ظاهراً با سرکوب خونین به نفع شاه تمام شد، اما در حقیقت ماهیت رژیم ستمشاهی را بیش از پیش برای همگان آشکار کرد و نقطه آغازی برای طوفان عظیم انقلاب اسلامی شد.
وی ادامه داد: شهدای 15 خرداد شاگردان مکتب سیدالشهدا(ع) هستند، چراکه عزادار سیدالشهدا(ع) بودند، آنها در راه سیدالشهدا(ع) و دفاع از اسلام ناب محمدی(ص) از جان خود گذشتند و نشان دادند که به راستی پیرو اسلام و ولایت هستند.
شیبانی اضافه کرد: این ایستادگی و رشادت شهدا و قیام کنندگان 15 خرداد 42 فقط برای دفاع از ولایت و مرجعیت دینی و اسلامی بود و شهدای 15 خرداد با این اعتقادات، کفن پوشیدند و به استقبال شهادت رفتند و نتیجه این حرکت معنوی آنها، امروز نمایان است.
این مسئول عنوان کرد: در سال 42 مردم این منطقه ولایتمداری عملی خود را به نمایش گذاشتند و با تمام وجود برای دفاع از ولایت و مرجعیت حرکت کردند، حرکت 15 خرداد یک حرکت عادی نبود، امام عزیز (ره) 15 خرداد را مبدأ نهضت اسلامی معرفی کردند، اگر چه در قم، تهران و تعدادی از شهرهای دیگر تحرکاتی رخ داد اما آنچه در این منطقه رخ داد، متفاوت بود و توانست برگی زرین در تاریخ ورامین، پیشوا و محمدآباد عربها و باقرآباد ورق بزند.
وی یادآور شد: مردم این منطقه در 15 خرداد 1342، دستگیری امام(ره) را تاب نیاورده و از خفقان و شکنجه های رژیم شاهنشاهی نترسیدند و قیام کردند و با پای پیاده و در گرمای طاقت فرسای این فصل به سوی تهران حرکت کردند و در پل باقرآباد توسط سفاکان رژیم پهلوی به خاک و خون کشیده شدند
وی بیان داشت: شخصیت های کشوری و لشگری و صاحبنظران سیاسی در طول چند سال گذشته با سفر به ورامین از نقش مردم این دیار در طول دوران مبارزات ملت ایران برای سرنگونی رژیم پهلوی به نیکی یاد کرده و قیام 15 خرداد 1342 مردم این دیار را نقطه آغازین حرکت بیداری امت اسلامی معرفی کردند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین بر بازگویی واقعه ۱۵ خرداد، برای نسل جوان تاکید کرد و افزود: این قیام تاریخی، در زوایا و ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، دینی و اجتماعی قابل بررسی است.
وی متذکر شد: چهارمین همایش ملی بررسی قیام 15 خرداد سال 1342 ورامین توسط کمیته علمی دانشجویی دبیرخانه دائمی قیام 15 خرداد ورامین متشکل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه علمی کاربردی مرکز ورامین و دانشگاه پیام نور واحد ورامین- قرچک برگزار خواهد شد.
این مسئول در پایان اظهار داشت : سعی بر این است در حاشیه سومین همایش ملی 15 خرداد 1342، نمایشگاه کتابی با محوریت انقلاب اسلامی و امام خمینی(ره) برپا شود.
۱۳۹۲/۱۱/۹ - ۱۸:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]