تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854633116




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توسعه اردبیل در گرو تغییر نگرش فرهنگی/ بی اعتمادی سرمایه گذار به تعهدات ادارات


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > شمال > اردبیل
توسعه اردبیل در گرو تغییر نگرش فرهنگی/ بی اعتمادی سرمایه گذار به تعهدات ادارات
اردبیل – خبرگزاری مهر: اردبیل در حالی توانسته به اشتراکات شاخص با برخی کلان شهرهای کشور دست یابد که به عقیده شهردار مرکز استان، توسعه آن و تبدیل به کلانشهر در سایه تغییر نگرش فرهنگی نسبت به سرمایه گذار، جلب مشارکت بخش خصوصی و اعتماد سازی ممکن خواهد بود.



به گزارش خبرنگار مهر، مشارکت بخش خصوصی و ورود سرمایه گذار به حوزه های مختلف به ویژه حوزه عمرانی در حالی این روزها از تریبون های مختلف طرح می شود که به نظر می رسد به دلایلی فضا برای این حضور این بخش مهیا نیست. نیاز به حضور سرمایه گذاران در بحث توسعه شهری از جمله مطالباتی است که به عقیده کارشناسان از جمله راه حل های معقول دستیابی به شاخصه های توسعه یافتگی است. اما اینکه پای سرمایه گذار تا مرز عقد قرارداد کشیده شده و در نهایت به فرجام نرسد، مبحثی است که باید بطور کارشناسی بررسی شود. در خصوص چند و چون تحقق این مهم و نیز برخی از مشکلات شهری با صدیف بدری شهردار اردبیل به گفتگو نشستیم. جناب شهردار با توجه به محدودیت های اعتبارات دولتی و ضرورت جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در پیشبرد پروژه ها، مهمترین مانع تحقق مشارکت بخش خصوصی در توسعه شهر اردبیل چیست؟ به جرات می توان گفت بیشتر از محدودیت های اعتباری محدودیت فرهنگی به عنوان مانعی برای افزایش تعاملات تاثیرگذار است. بطوریکه این مهم موجب شده سرمایه گذار اعتمادی به دستگاه های دولتی و پایبندی دستگاه ها به تعهدات خود نداشته باشد. به عنوان مثال وقتی در اجرای پروژه کاغذ بازی و روند طولانی مدت اداری به سنگ اندازی برخی دستگاه ها اضافه می شود، سرمایه گذار از همکاری خود انصراف می دهد. در حالی که مشابه آن در شهرهای بزرگ دیگر اتفاق نیفتاده و ما شاهد سبقت قابل توجه شهرهایی با ابعاد شهر اردبیل در توسعه یافتگی هستیم.

راهکار شما برای رفع این مشکل چیست؟ یکی از پیشنهادات مجموعه شهرداری ایجاد اتاق فکری متشکل از نمایندگان تمامی دستگاه ها است تا به عنوان مثال بررسی یک پرونده به جای دو ماه در مدت زمان یک هفته به فرجام برسد. این راهکار در حال حاضر در کارگروه ها تاحدودی اجرا می شود. به نظر شما چرا خروجی مطلوبی نداشته است؟ یکی از دلایل عمده آن دید محدود و جز نگری کارشناسی است. بطوریکه نمایندگان دستگاه ها به جای واقع بینی و در نظر گرفتن جوانب طرح با طرح ایرادات جزئی سرمایه گذار را فراری می دهند. در حال حاضر اهم پروژه های مشارکتی شهرداری با بخش خصوصی چیست؟ شهرداری اردبیل بیش از 420 میلیارد تومان پروژه مشارکتی دارد که بر خلاف برخی شهرها که در رقم تعهدی بودجه ذکر می شود، در بودجه سال جاری شهرداری اردبیل قید نشده است. مهمترین پروژه های مشارکتی شامل پروژه اتوبوسرانی با مشارکت شرکت سبلان سبز با 10 درصد پیشرفت فیزیکی، تجاری مسکونی راه قدیم شورابیل با مشارکت مسکن آذربایجان با 20 درصد پیشرفت فیزیکی، مجتمع تیراژه با مشارکت تیرتژه گشتر، برج های دوقلوی اردبیل با 10 درصد پیشرفت فیزیکی و بهسازی حمام وکیل که بهره برداری از آن برای سوم خرداد سال آینده پیش بینی شده است. در حال حاضر از ظرفیت زمین های شهرداری به صورت کامل استفاده شده و به غیر از زمینی در مجاورت شورابیل و یکی در خلخال زمین بلااستفاده نداریم. همچنین شهرداری در عوارض خود نیز زمینه مشارکت را فراهم کرده که نمونه آن ساختمان جوانان هلال احمر واقع در ایستگاه سرعین است. آیا اعتبارات عمرانی شهرداری برای تکمیل این پروژه ها مطابق با برنامه ها کفاف خواهد کرد؟ اعتبارات عمرانی شهرداری در سال جاری 170 میلیارد تومان بود که بعد از متمم به 180 میلیارد تومان رسید که مطابق با پروژه ها بسته شده است. این رقم به نسبت سال گذشته با 65 درصد رشد همراه بود. بطوریکه اعتبارات عمرانی شهرداری در دو سال گذشته با جهش همراه بوده و اگر پس از این روند نرمالی در پیش گیرد مشکلی نخواهیم داشت.

با این وجود این اعتبار به نسبت سایر شهرها بسیار اندک است. با وجود اینکه اردبیل در شش درجه با کلان شهرهای اهواز، شیراز، رشت، تبریز و ارومیه یکسان شناخته شده است. با این وجود سرانه بودجه هر فرد اردبیلی از اعتبارات 375 هزار تومان و در کنار آن سرانه هر شهروند تبریزی دو میلیون تومان است. علت محدود بودن اعتبارات شهرداری چیست؟ یکی از دلایل عمده پایین بودن درآمد شهرداری است.بطوریکه با توجه به نرخ پایین رفاه و درآمددر اردبیل، شهرداری نمی تواند انتظارات بالایی از مردم داشته باشد. پایین بودن درآمد موجب فقر در توسعه یافتگی و رونق اندک واحدهای تولیدی و در ادامه درآمد پایین شهری می شود.به عنوان مثال ارزش افزوده کارخانه های تبریز از هزینه جاری آن بیشتر است. در حالی که در اردبیل ارزش افزوده واحدهای تولیدی تنها 10 درصد هزینه های جاری را تامین می کند. یکی از انتقادات وارده به شهرداری ضعف در کنترل ترافیک شهری با ایجاد زیرساختهای مناسب از جمله پارکینگ ها است.چرا وعده احداث پنج پارکینگ تاکنون محقق نشده است؟ دلیل آن همان عدم مشارکت سرمایه گذار است. و این ضد فرهنگ رایج که پارکینگ توجیه اقتصادی ندارد.با وجود اینکه شهرداری برای هر سرمایه گذاری که پارکینگ احداث کند، 10 درصد زیر بنای رایگان اعطا خواهد کرد، سرمایه گذار راغب به اجرای طرح نیست. بطوریکه از پنج پروژه پارکینگ تنها عملیات اجرایی احداث پارکینگ درخشان با ظرفیت 150 خودرو آغاز به کار کرده است. شما در اظهارات قبلی خود تاکید داشته اید که ترافیک در سالهای آینده به بحران مدیریتی اردبیل تبدیل خواهد شد. برای مقابله با این بحران برنامه ای دارید؟ از جمله برنامه های شهرداری علاوه بر خرید تضمینی پارکینگ مبنا قرار دادن طرح جامع حمل و نقل و ترافیک است.این طرح تا پایان امسال به اتمام رسیده و راهکارهای مدیریت ترافیک شهر اردبیل را با توجه به نیازها و امکانات ارائه خواهد داد. به عنوان مثال راه اندازی منوریل، مترو، BRT، محدودیتهای ترافیکی، تردد زوج فردی خودروها و همچنین برنامه های فرهنگی مدیریت ترافیک طرح خواهد شد. آیا نوسازی ناوگان حمل و نقل در این برنامه ها با هدف کنترل آلودگی هوا پیش بینی شده است؟

با وجود اینکه عمر ناوگان حمل و نقل اردبیل چهار سال و پایین است، این طرح به تمامی ابعاد توجه دارد. با این وجود در تشدید آلودگی هوا توسط ناوگان حمل و نقل شهری انتقاداتی از سوی محیط زیستی ها وارد است. شهرداری در سه سال گذشته 32 دستگاه اتوبوس را خریداری و وارد ناوگان حمل و نقل کرده است.خریدی که به دلیل عدم پرداخت یارانه دولتی به صورت آزاد و با هدف توسعه رفاه مردم انجام شد.در بحث مینی بوسهای فرسوده نیز مدیریت آن با شهرداری نبوده و در این خصوص نهاد مسئول باید پاسخگو باشد. یکی دیگر از دغدغه های مردم مدیریت پسماند شهر اردبیل است. برنامه شهرداری در این خصوص چیست؟ طرح تفکیک پسماند در مبدا و سپس تفکیک در مقصد و تولید کمپوست و دفن ضایعات با سرمایه گذار توافق شده و به مدت 15 سال توسط وی اجرا خواهد شد. شهروندان می توانند در قالب این طرح در 12 محل تعبیه شده در سطح شهر زباله های خشک خود را تحویل دهند و یا در درب منزل به خریداران زباله سیار به فروش رسانند. این طرح از چه تاریخی اجرا خواهدشد؟ آغاز به کار آن برای دهه فجر امسال پیش بینی شده است.


۱۳۹۲/۱۱/۹ - ۱۲:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن