واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم بيرجند، درميان و خوسف در مجلس:شكوفايي اقتصاد در گرو جذب سرمايهگذار بخش خصوصي است
نماينده مردم شهرستانهاي بيرجند، درميان و خوسف در مجلس شوراي اسلامي گفت: توسعه و شكوفايي اقتصادي استان در گرو جذب سرمايهگذار بخش خصوصي است.

به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، به نقل از روابط عمومي فرمانداري درميان، حجتالاسلام سيد محمد باقر عبادي در شوراي اداري درميان، اظهارداشت: برخي از مسئولان دستگاههاي اجرايي خراسان جنوبي براي سرمايهگذاران فرش قرمز پهن نميكنند و در پارهاي از مواقع با سختگيريهاي بيش از اندازه سبب سرخوردگي و نااميدي سرمايهگذاران ميشوند.
وي با بيان اينكه فرار سرمايهگذار ارمغاني براي استان نخواهد داشت، ادامه داد: شجاعت و درك روح قانون سبب جذب سرمايهگذاران و شكوفايي اقتصاد خراسان جنوبي ميشود.
نماينده مردم بيرجند، درميان و خوسف در مجلس شوراي اسلامي، پژوهش را مهمترين اصل در مديريت راهبردي دانست و افزود: با وجود فعاليتهايي كه در حوزه پژوهش در سطح كلان كشوري و استاني بعمل آمده اما اين مقوله به جايگاه شايستهاي در مديريتها نرسيده است.
عبادي تصريح كرد: دل بستن به طاغوتها نه تنها عزت نميآورد بلكه ذلت و خواري دنيا و آخرت را به همراه دارد.
وي با اشاره به وضع تحريمهاي جديد آمريكا عليه شخصيتهاي حقيقي و حقوقي داخلي و خارجي يادآور شد: آمريكا با وضع اين تحريمها بار ديگر ثابت كرد كه پايبند به هيچ قرارداد و تعهدي نيست.
نماينده مردم بيرجند، درميان و خوسف در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به رفع موانع كارخانه سيمان باقران اظهار داشت: اميدواريم با تمهيدات انديشيده شده اين كارخانه سال آينده به بهرهبرداري برسد.
عبادي، با اعلام رضايت از نحوه گازرساني به شهرستان درميان ادامه داد: مديران شركت گاز استان منتظر تكميل شبكه توزيع گاز در شهر اسديه نباشند و همزمان با آغاز عمليات احداث شبكه اسديه خط انتقال گاز به قهستان را نيز آغاز كرده تا سال آينده مشعل گاز در اين دو شهر به طور همزمان روشن شود.
وي از درميان به عنوان محور وحدت خراسان جنوبي ياد كرد و اذعان داشت: به كوري چشم دشمنان و منافقان وحدت بين شيعه و سني در خراسان جنوبي به ويژه شهرستان مرزي درميان ناگسستني است.
انتهاي پيام/22482/ع
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]