تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869100149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیران استراتژیک هفته آینده به تهران می آیند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
کنفرانس بین المللی مدیران استراتژیک
مدیران استراتژیک هفته آینده به تهران می آیند کنفرانس بین المللی مدیران استراتژیک با مجوز معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و با حضور بیش از 1300 نفر از مدیران ارشد سازمان ها و فعالان حوزه استراتژی و نیز مهمانی از کشور های امریکا، استرالیا، هلند و دانمارک 13 و 14 بهمن ماه در مرکز همایش های رازی تهران برگزار می شود.




به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دبیرخانه کنفرانس دائمی مدیران استراتژیک، دکتر سعید خزایی، دبیر علمی این کنفرانس هدف از برپایی کنفرانس بین المللی مدیران استراتژیک را گسترش تفکر و برنامه ریزی استراتژیک در سازمان های ایرانی برشمرد و گفت: از آنجایی که سازمان های ایرانی برای حضور موفق در عرصه های جهانی، علاوه بر تدوین استراتژی های داخلی نیازمند تدوین استراتژی در عرصه بین الملل نیز هستند در این کنفرانس از چهره های نظریه پرداز و استراتژیست های مطرح جهانی همچون پروفسور رون مایر رئیس مرکز استراتژیک هلند و دکتر پل هانتر، عضو ارشد انجمن بین المللی مدیریت استراتژیک امریکا و استرالیا که درگیر تدوین استراتژی سازمان های معظم بین المللی هستند، دعوت به عمل آمده تا موضوعات مطرح شده به شکل ملموس تری به مدیران ارایه شود و آنان بتوانند با تجارب جهانی بیشتر آشنا شوند. وی افزود: در این کنفرانس همچنین مباحثی از قبیل تولد دوباره سازمان های ایرانی در وضعیت کنونی و مدیریت استراتژیک در سازمان های دولتی و غیر انتفاعی، سازمان های هلدینگ، موسسات پولی و اعتباری و موسسات حوزه انرژی مورد بحث و تبادل نظر کارشناسان و صاحبنظران قرار خواهد گرفت. دکتر خزایی تصریح کرد: یکی از اهداف برپایی این کنفرانس، توانمند سازی کسب وکار شرکت های ایرانی با هدف به کارگیری ظرفیت های آنها در کلاس های جهانی است که به این منظور همزمان با برپایی این کنفرانس، کارگاه هایی با هدف تدوین شیوه های استراتژیک از جمله آینده نگاری یا برنامه ریزی این شرکت ها بر پایه سناریو بر پا می شود. وی افزود: برای آنکه استراتژی های تدوین شده از سوی یک سازمان اثر بخش باشد، می بایست بر پایه اصول و مقتضیات جامعه تدوین شده باشد و از آنجا که این نیازها در جامعه به شدت رو به تغییر و تحول است، توجه به سناریو های آینده نگاری اقدامی  در خور برای تدوین چشم اندازهای هر سازمان است. دبیر علمی کنفرانس بین المللی مدیران استراتژیک اظهار کرد: همزمان با برپایی این کنفرانس از اولین جایزه ملی مدیریت استراتژیک نیز رو نمایی می شود. کنفرانس بین المللی مدیران استراتژیک با همکاری انجمن مدیریت ایران، انجمن بین المللی مدیران استراتژیک، سازمان EUROCERT اروپا، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و موسسه پیشبرد مدیریت استراتژیک معاصر برگزار می شود. علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت کنفرانس به نشانی www.strategicmanagers.ir مراجعه کنند.


سه شنبه 08 بهمن 1392 15:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن