تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868154143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آثار تاریخی سوریه قبل و بعد از فاجعه +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آثار تاریخی سوریه قبل و بعد از فاجعه +عکس




روزنامه گاردین در گزارشی هولناک، به چگونگی تخریب آثار تاریخی سوریه قبل و بعد از آغاز جنگ داخلی در این کشور پرداخته است.





خبرگزاری ایسنا: روزنامه گاردین در گزارشی هولناک، به چگونگی تخریب آثار تاریخی سوریه قبل و بعد از آغاز جنگ داخلی در این کشور پرداخته است.

 در روزهایی که تعداد کشته‌شدگان جنگ داخلی در سوریه به رقم 130 هزار نفر رسیده و هر به روز بر تعداد میلیون‌ها آواره از این کشور افزوده می‌شود، آثار تاریخی سوریه نیز در شرایط بسیار بدی قرار گرفته‌اند.






سوریه یکی از غنی‌ترین کشورهای جهان از نظر دارا بودن آثار تاریخی ارزشمند محسوب می‌شود و شش محوطه تاریخی آن شامل شهر تاریخی «حلب»، شهر تاریخی «آلپپو»، بخش تاریخی «دمشق» و «بصرا»، شهر تاریخی «پالمیرا»، مجموعه قلعه‌های «شجاعان» و «صلاح‌الدین» و مجموعه دهکده‌های تاریخی شمال سوریه در فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو قرار دارند که همگی آنها طی نزدیک به سه سال جنگ داخلی در این کشور به شدت صدمه دیده و در آخرین اجلاس کمیته سالانه سازمان یونسکو در کامبوج در فهرست میراث جهانی در خطر این سازمان قرار گرفتند.

روزنامه گاردین تصاویری را از چند اثر تاریخی سوریه قبل و بعد از جنگ ویرانگر منتشر کرده است.

یکی از این آثار که در شهر تاریخی آلپیو قرار دارد، یک خیابان سنگی است که می‌توان آن را یکی از قدیمی‌ترین بازارهای جهان دانست که از حدود 18 ماه قبل به میدان نبرد بین ارتش سوریه و تروریست‌ها تبدیل شده و طی این زمان صدمات زیادی به آن وارد شده است.






صدها مایل آن طرف‌تر، در شهر تاریخی حمص در غرب سوریه یکی از مهمترین قلعه‌های قرون وسطی به نام قلعه شجاعان واقع شده که طی ماه‌های اخیر بارها از زمین و هوا مورد حمله قرار گرفته و صدمات زیاد به آن وارد شده است.

در ماه آوریل 2013 نیز مناره مسجد جامع شهر حلب متعلق به قرن یازدهم میلادی و سلسله بنی‌امیه که یکی از زیباترین مساجد جهان اسلام به شمار می‌رفت، منفجر شد و صدها نسخه‌ خطی قرآن آن نیز غارت شد.

در سپتامبر 2012 نیز با تشدید درگیری‌ها در این شهر مغازه‌های چوبی بازار حلب که آن نیز در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده، در آتش سوخت، حدود 700 مغازه بطور کامل تخریب شد.






سوریه هزاران محوطه تاریخی شامل دهکده‌های باستانی با قدمتی حدود 5 هزار سال و آثار از تمدن روم باستان شامل آمفی‌تئاتر، قصر و ویلای رومی و آثار تاریخی از تمدن اسلامی شامل مساجد زیبا و همچنین ‌ کلیساهای زیبا را در خود جای که بیشتر آنها در شرایط ناگواری قرار داردند.

طی نزدیک به سه سالی که جنگ داخلی در سوریه در جریان است، بیشتر محوطه‌های تاریخی و موزه‌های سوریه به حال خود رها شده‌اند و براساس تصاویر ماهواره‌ای، کاوش‌های غیرمجاز برای کشف آثار تاریخی ارزشمند در آن‌ها به طور شبانه‌روزی توسط مردم محلی و همچنین گروه‌های مسلح با هدف فروش آن‌ها برای بدست آوردن پول یا اسلحه ادامه دارد که در این میان بیشترین حجم کاوش در محوطه‌های تاریخی در شهر تاریخی صحرایی «پالمیرا» و محوطه تاریخی «ابلا» بر جای مانده از عصر برنز صورت می‌گیرد.

البته این امر اعتراض شدید سازمان یونسکو را برانگیخته و این سازمان برای حفظ میراث فرهنگی سوریه از آغاز درگیری‌های خونین در این کشور دست به تدابیر گوناگونی زده که از آنجمله می‌توان به تهیه کاتالوگی از آثار تاریخی سوریه اشاره کرد تا بدینوسیله کشف آنها توسط پلیس بین‌الملل (اینترپل) امکانپذیر بوده و و از فروش آنها در حراجی‌ها جلوگیری شود.












تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن