واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
حمایت تلویحی فرزند حداد عادل از سیاستهای هسته ای کشور
فرید الدین حداد عادل در ادامه تاکید کرد : فعال و پر انرژی بودن ، موقعیت ممتاز دستگاه دیپلماسی کشور است ، اما ما این را هم نباید فراموش کنیم که در مقابله با طرف غربی در توافق ژنو امتیازات خیلی زیادی دادیم به امید اینکه بتوانیم در آینده فشارهای بین المللی را بر کشورمان کم کنیم .
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،فریدالدین حداد عادل ، فرزند غلامعلی حداد عادل در گفت و گو با ایران خبر درباره اتفاقات رخ داده در کشور از زمان اجرای توافقنامه ژنو تا کنون گفت : میدانی که اکنون در آن قرار داریم ، محل دو آزمون بزرگ ، هم برای غرب و هم برای دولت یازدهم است ، غربی ها باید در این آزمون نشان دهند که چگونه می توانند به تعهداتشان به صورت منصفانه در جامعه بین المللی عمل کنند بی آنکه به استقلال کشور ها زیر سوال ببرند ، عمل کنند .
وی همچنین درباره آزمون دولت یازدهم در توافق ژنو گفت : این دولت هم باید نشان دهد که در مقابل طرف خارجی چگونه می تواند امتیازهای اقتصادی و بین المللی به دست بیاورد .
امروز جامعه در حالت انتظار امیدوارانه به سر می برد
عضو شورای سیاستگذاری چند رسانه اصولگرا با بیان اینکه اکنون جامعه در حالت انتظاری به سر می برد گفت : این انتظار ، امیدوارانه است و در نتیجه ما در جامعه رویکرد آرامش و امید را در بین اقشار مختلف مردم می بینیم ، اما باید منتظر باشیم تا طرفین ماجرا آزمون خود را پس بدهند.
باید صبر خود را بیشتر کنیم
حداد عادل با بیان اینکه برای دستیابی به توافقات مهم بین المللی ، دوره های کوتاه مدت ، نمی توانند انتظار تحلیل گر سیاسی را بر آورده کنند ، گفت : به همین خاطر باید صبر خود را بیشتر کنیم تا هم توانمندی دولت را بسنجیم و هم انعطاف طرف غربی را بررسی کنیم .
فعال و پر انرژی بودن ، موقعیت ممتاز دستگاه دیپلماسی کشور است
فرید الدین حداد عادل در ادامه تاکید کرد : فعال و پر انرژی بودن ، موقعیت ممتاز دستگاه دیپلماسی کشور است ، اما ما این را هم نباید فراموش کنیم که در مقابله با طرف غربی در توافق ژنو امتیازات خیلی زیادی دادیم به امید اینکه بتوانیم در آینده فشارهای بین المللی را بر کشورمان کم کنیم .
وی با اشاره به دیدگاههای متناقضی که در قبال این امتیازها وجود دارد ، گفت : این امید به آینده از طرف بعضی ها ارزش و اعتبار این امتیاز دادن را ندارد ، ولی دولت معتقد است با دادن این امتیازها می تواند ، ثبات و آرامش را به فضای سیاسی کشور و رویکرد بین المللی بازگرداند.
نباید انتظار داشته باشیم ادبیات آمریکا در مواجهه با رسانه ها با مثل لحنشان در مذاکره با ایران باشد
حداد عادل در ادامه با تاکید بر اینکه باید منتظر مطالبات بعدی طرف غربی در این توافقنامه بود ، درباره اظهارات متناقض مقامات آمریکایی در مواجهه با توافقنامه گفت : در جریان مذاکرات یک ، رویکرد واقعا مذاکره ای وجود دارد و یک سری موضع گیری هایی که خوراک رسانه ای داخلی دارند ، بخشی از این صحبتها مربوط به استفاده داخلی طرفین مذاکره کننده است، ما نباید انتظار داشته باشیم که ادبیات آمریکایی ها در رقابتها و مناسبات داخلیشان مثل ادبیاتشان در مواجهه با طرف مذاکره کننده ایرانی باشد .
ادبیات تند کری تامین کننده نظر تندروهای داخلی و صهیونیستها بود
وی به ویژه درباره موضع گیری وزیر خارجه آمریکا در داووس گفت : از دشمنی آمریکا چیزی کم نشده است تنها مدل مواجهه آنها با ما تغییر کرده است ، ادبیات تند کری در داووس بیشتر تامین کننده نظر تندروهای داخلی و البته صهیونیستها و از همه مهمتر برای تضعیف اثر حضور روحانی در داووس بود.
برای تمام حرفهایی که کری زد جواب هست
حداد عادل در ادامه گفت : به طور طبیعی هم برای همه حرفهای کری ، جواب وجود دارد و هم اینکه اگر واقعا کری حرفهایی را که زد ، باور دارد ، اصلا چرا با ما به مذاکره رو آورده اند ، لذا باید بعضی حرفها را برای جنبه های دیگر باقی گذاشت و بعد هم اینکه کمتر از 6 ماه دیگر این مباحث و موضوعات به صورت آشکاری خود را نشان می دهد .
همه مقامات مذهبی و سیاسی صهیونیست از توافقنامه اظهار ناراحتی کردند
وی درباره موضعگیری مخالفان داخلی روند مذاکرات که معتقدند برعکس آنچه که صهیونیستها اعلام می کنند ، در واقع اسراییل با این مذاکرات موافق است ، گفت : من در بین موضع گیری های صهیونیستها ،تنها ، از زبان یک مقام سابق اسراییل شنیدم که گفت : ما در واقع از این توافق خرسند هستیم ، اما به روی خودمان نمی آوریم ، در حالیکه همه مقامات دولتی و مذهبی صهیونیست ، از این توافقنامه اظهار ناراحتی کردند و نه تنها صهیونیستها که همه مقامات عربی ، خصوصا حاکمان عرب ضد سوری هم از این ماجرا ابراز نارضایتی کردند.
معلوم نیست اسراییلی ها همان اندازه که روز اول مخالف توافق ژنو بودند ، الان هم مخالف باشند
حداد عادل در پایان تصریح کرد : مخالفت صهیونیستها با این معاهده به این معنا نیست که هرکس در داخل کشور هم با این معاهده مخالف باشد ، اسراییلی است و البته به این معنی هم نیست که اسراییلی ها همان اندازه که در ابتدا مخالف معاهده بودند ، الان هم مخالف هستند، همچنین به این معنا هم نمی تواند باشد که حالا اگر اسراییلی ها با این توافقنامه مخالفند ، یعنی اجرای آن به نفع ماست .
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]