واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:
روحانیت نقش ارزنده ای در تحقق حماسه ششم بهمن ایفا کرد خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام موسوی با تاکید بر این که روحانیت نقش ارزنده ای در تحقق حماسه ششم بهمن ایفا کرد، ادامه داد: اگر روحانیان نبودند مردم کم تر تشویق می شدند که روحانیت نقش والایی در این حماسه داشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام سید محمد موسوی، رییس سیاسی ایدئولوژیک شهربانی آمل در سال 60، امروز در مراسم خاطره گویی حماسه ششم بهمن که در آمل برگزار شد، با گرامی داشت یاد شهدای حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل، گفت: در واقعه ششم بهمن از قبل ما از گوشه و کنار اطلاع داشتیم افرادی در جنگل حضور دارند و در جاده هراز حمله هایی انجام می دادند.
وی با اشاره به این که آن ها با استراتژی خاص خود خواستند به شهر بیایند و خود را موفق می دانستند، بیان داشت: در شب واقعه نیز صدای تیراندازی در شهر شنیده می شد.
حجت الاسلام موسوی با بیان این که من خودم مسلح بودم که تا نقطه ای از شهر آمدیم و به ما حمله شد که کمین کردیم و با جامعه روحانیت شهرستان تماس گرفتم که با حجت الاسلام فتحی گفت و گو کردم تا از وضعیت شهر اطلاع پیدا کنم.
روحانی حاضر در حماسه اسلامی ششم بهمن سال 60 آمل ، ادامه داد: بسیجیان پایگاه شهید صدر در تمرین بودند و با افراد جنگلی برخورد کردند و گفتند ما سربداران جنگل هستیم و به کمک شما احتیاج داریم که بسیجیان ما به زبان محلی همدیگر را متفرق کرده و فهمیدند این افراد از نیروهای خودی نیستند.
وی با بیان این که فرمانده سپاه وقت آمل به من نیروهایی داد که در محل خود مستقر شدیم و دستور بر این بود درگیری مسلحانه نشود، گفت: با تعدادی از برادران روحانی تماس گرفتم که گفتند سلاح نداریم و من گفتم شما را مسلح می کنم که از طریق شهربانی سلاح در اختیار آن ها قرار دادم.
حجت الاسلام موسوی با بیان این که نیروها را با رمز یاحسین(ع) در چند منطقه مستقر کردم، بیان داشت: بعد از سی دقیقه یکی از نیروهای ما تیر خورد و درخواست آمبولانس دادیم که امکان آمدن وجود نداشت و در لحظه آخر شهید حسینی در بقل من یاحسین(ع) را گفت و به درجه رفیع شهادت رسید.
رییس سیاسی ایدئولوژیک شهربانی آمل در سال 60 با تاکید بر این که روحانیت نقش ارزنده ای در تحقق حماسه ششم بهمن ایفا کرد، ادامه داد: اگر روحانیان نبودند مردم کم تر تشویق می شدند که روحانیت نقش والایی در این حماسه داشت.
وی با بیان این که روحانیان شهرستان آمل برای کمک رسانی به جبهه ها نیز نقش فعالی داشتند، گفت: با بلندگو درخواست کمک می کردیم و مردم هر چیزی داشتند برای رزمندگان می آوردند و با چشم خود دیدم خانم سائلی آمد و مقداری برنج برای شام شب خود گرفت و بقیه محتویات کیسه اش را به ما داد که در آن جا گریه کردم و گفتم به حضرت زهرا(س) قسم می خورم ما در این انقلاب پیروز می شویم که نیت قلبی خوبی بین مردم وجود داشت.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به این که مردم آمل در حماسه ششم بهمن با عشق و علاقه ای وافر به تعالیم والای دینی و انقلاب به صحنه آمدند، بیان داشت: رهبران جنگلی ها برای آنان تحلیل هایی سرابی داشتند و به آن ها قول دادند اگر شما به آمل رفتید مردم با شما کنار آمده و منتظرتان هستند.
رییس سیاسی ایدئولوژیک شهربانی آمل در سال 60 با بیان این که آن ها آمل را بهترین شهر برای تحقق اهداف خود می دیدند، خاطرنشان کرد: آمل شریان ورود از تهران و مرکز شمال است که می خواستند از این طریق جاده هراز و فیروزکوه را در اختیار بگیرند.
وی با تاکید بر این که آمل مرکز تشیع علوی و مهد عالمان بزرگی چون آیت الله حسن زاده آملی و جوادی آملی بوده که در همه عرصه ها این شهر حماسه آفرین است، بیان داشت: فرماندهان به مردم اجازه درگیری ندادند ولی همین مردم در قالب اقشار مختلف برای سنگرسازی اقدام می کردند که شیعه این کار را انجام می دهد.
حجت الاسلام موسوی با بیان این که مردم ما همیشه مقاوم و استوار بوده و دشمنان هیچ گاه نمی توانند به اهداف شوم خود برسند، گفت: افراد جنگلی در بازجویی ها خودشان باور نمی کردند که مردم ما از چنین روحیه فداکاری و مقاومت برخوردار هستند که آنان به درستی مردم ما را نشناختند./950/پ202/ب
۱۳۹۲/۱۱/۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]