تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817822945




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده از تحلیل گفتمان در علم اصول و فلسفه، مدیریت اسلامی را دگرگون خواهد کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



استاد جامعةالمصطفی:
استفاده از تحلیل گفتمان در علم اصول و فلسفه، مدیریت اسلامی را دگرگون خواهد کرد خبرگزاری رسا ـ استاد جامعةالمصطفی در نشست علمی کاربرد روش‌های کیفی و کمی تحقیق در مدیریت اسلامی با بیان این‌که استفاده از تحلیل گفتمان در علم اصول و فلسفه، مدیریت اسلامی را دگرگون خواهد کرد، گفت: تحلیل گفتمان روش‌های اثبات مسائل را دنبال می‌کند.



به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمدمحسن سعیدی، استاد جامعةالمصطفی العالمیه در نشست علمی کاربرد روش‌های کیفی و کمی تحقیق در مدیریت اسلامی که پیش از ظهر امروز در سالن اندیشه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، به بیان کاربرد روش های کیفی و کمی تحقیق در مدیریت اسلامی پرداخت و گفت: روش تحقیق کمی دارای محدودیت‌های عمده‌ای است که شامل مواردی همچون عدم نقش فعال چارچوب نظری در هدایت تحقیق، دشواری کشف روابط علی، عدم امکان تعمیم و عدم امکان تکرارپذیری می‌شود.
وی افزود: نتیجه‌گیری جمعی از تمرکز بر فرد، قصور در شناخت جهان اجتماعی، ندیده‌گرفتن طبیعت جهان اجتماعی، اصالت روش در تحقیق کمی و ناموجه‌بودن تبعیت از علوم طبیعی از دیگر محدودیت‌های عمده‌ای است که در روش تحقیق کمی به وجود می آید.
این استاد جامعةالمصطفی با بیان این‌که روش‌های تحقیق کیفی نیز دارای مبانی نظری است، اظهار داشت: این موارد شامل پدیدارشناسی، کنش متقابل نمادین، تفهم، هرمونوتیک و طبیعت‌گرایی می‌شود.
حجت‌الاسلام سعیدی با اشاره به تفاوت‌های مبنایی روش تحقیق کمی و کیفی خاطرنشان کرد: این تفاوت‌ها در پیش‌فرض‌ها و هدف دیده می‌شود که در بحث پیش‌فرض‌ها در روش تحقیق کمی چند مورد وجود دارد که در روش تحقیق کمی متفاوت است.
وی تصریح کرد: در روش تحقیق کمی حقایق اجتماعی دارای واقعیتی عینی هستند، اصالت روش وجود دارد، می‌توان متغیرها را شناسایی و روابط بین آنها را اندازه‌گیری کرد و اصالت دیدگاه خارج از تحقیق است ولی در روش تحقیق کیفی واقعیت شناخته‌شده اجتماعی است، اصالت سوژه وجود دارد، متغیرها پیچیده و در هم تنیده‌اند و اندازه‌گیری آنها مشکل است و اصالت دیگاه داخل تحقیق است.
این استاد جامعةالمصطفی با اشاره به تفاوت‌های مبنایی روش تحقیق کمی با کیفی در هدف، بیان داشت: در روش تحقیق کمی تعمیم‌یابی، پیش‌بینی و تبیین علی وجود دارد ولی در روش تحقیق کیفی مفهوم‌سازی، تفسیر و فهم دیدگاه کنش‌گران به چشم می خورد.
وی با بیان این‌که نیاز است استفاده از روش کیفی در تحقیقات مدیریت اسلامی ارزیابی شود، افزود: استقراء مشتمل بر قیاس و تخمین است و کیفی بودن، تحقیق را از استقراء‌بودن خارج نمی‌کند.
حجت‌الاسلام سعیدی قانون بنیادی در تحقیقات اسلامی، فرق میان تجربه و استقراء، روش تحقیق در مدیریت اسلامی، ظهور روش‌های تلفیقی؛ پایان نبرد پارادایم‌ها و امکان دستیابی به تعمیم در تحقیقات اسلامی را از دیگر موارد مورد ارزیابی در استفاده از روش تحقیق کیفی در تحقیقات مدیریت اسلامی برشمرد.
وی چیستی تحلیل گفتمان، پیشینه تحلیل گفتمان، مبانی روش شناختی تحلیل گفتمان، رویکردهای عمده به تحلیل گفتمان، تحلیل گفتمان و دانش مدیریت، نقد مبانی تحلیل گفتمان، ارزیابی کاربرد تحلیل گفتمان در تحقیقات مدیریت اسلامی، دیدگاه موافق و مثبت، کاربست تحلیل گفتمان در تحقیقات اسلامی و دیدگاه سلبی و مخالف را برخی از موارد ارزیابی کاربرد تحلیل گفتمان در تحقیقات مدیریت اسلامی دانست.
این استاد جامعةالمصطفی با بیان این‌که تحلیل گفتمان چیز بیگانه‌ای نیست و در قواعد فقهی و اصولی استفاده می‌شود، گفت: اگر از قواعد تحلیل گفتمان در علم اصول و فلسفه استفاده کنیم، شاهد تغییرات بسیار خوبی در مدیریت اسلامی خواهیم بود.
وی در پایان با اشاره به این‌که تحلیل گفتمان قائل بر این است که آیات قرآن از سطح گفت‌و گو باید خارج شده و تدریس و تحلیل شود، ابراز داشت: به نوعی باید گفت تحلیل گفتمان روش‌های اثبات مسائل را دنبال می‌کند./907/پ202/ع



۱۳۹۲/۱۱/۶






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن