تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در مسجد سهله دو ركعت نماز بخواند، خداوند، دو سال بر عمر او مى‏افزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871369748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرطان دومين عامل مرگ و مير در کردستان/ 200 ماده شیمایی عامل تشدید کننده سرطان است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > غرب > کردستان قادري:
سرطان دومين عامل مرگ و مير در کردستان/ 200 ماده شیمایی عامل تشدید کننده سرطان است
سنندج - خبرگزاری مهر: فوق تخصص بیماری های سرطانی گفت: متاسفانه در حال حاضر سرطان دومین عامل مرگ و میر در کردستان را به خود اختصاص داده است.



به گزارش خبرنگار مهر، بایزید قادری بعد از ظهر شنبه در نشست خبری كه به مناسبت هفته مبارزه با سرطان برگزار شد، اظهار داشت: شناسایی سرطان و باور وجود بيماري سرطان مهم ترین راه حل مبارزه با سرطان است. وی با اشاره به این مطلب که از تقابل بین عامل محیطی و ژنتیکی سرطان شکل می گیرد، افزود: در مباحث محیطی می توان با آگاهی از عوامل بروز سرطان، غربالگری های به موقع و آگاهی کافی در خصوص انواع سرطان ها  ابتلا شدن را به حداق رساند. فوق تخصص بیماری های سرطانی در استان کردستان بیان کرد: رژیم های غذایی، حذف مواد مضر و باور به این مطلب که سرطان همیشه در کمین است می تواند زمینه های کاهش بیماری را به حداقل برساند. قادری یادآور شد: متاسفانه در حال حاضر سرطان سینه در بانوان و سرطان معده در مردان بالاترین آمار را به خود اختصاص داده است و به همين دليل لازم است كه اطلاع رساني لازم در اين راستا صورت گرفته و مردم با بيماري سرطان به شكل بهتري آشنا شوند. وی با اشاره به این مطلب که غربالگری میزان رشد بیماری را به حداقل می رساند، ادامه داد: در افرادی که عامل ژنیک سرطان وجود ندارد می توان با غربالگری به راحتی از سلامت خود آگاه شد یا افرادی که عامل ژنتیک در بیماری آنها نقش دارد از تشخیص به موقع بیماری بهره مند شوند تا بتوان نسبت به درمان آن اقدامات لازم را انجام داد. فوق تخصص بیماری های سرطانی در استان کردستان گفت: متاسفانه در حال حاضر از هر سه مرگ زود هنگام یکی به علت کشیدن سیگار است و همگی اینها به دلیل عدم باور سرطان و آگاهی درست در این خصوص است. قادری با اشاره به اينكه بايد اطلاع رساني لازم در اين بخش صورت گيرد و مردم از بيماري سرطان اطلاعات كامل داشته باشند، اظهار داشت: هدف اصلی در بحث اطاع رسانی و غربالگری های به موقع شناسایی 100 بیمار به ازاری 100 هزار جمعیت است. وی افزود: می توان با باور سرطان و داشتن اطاعات کافی بیماری سرطان را با کمترین هزینه و عوارض از پای درآورد و نسبت به درمان آن اقدامات لازم را انجام داد. فوق تخصص بیماری های سرطانی در استان کردستان بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر 200 ماده شیمایی عامل تشدیده کننده سرطان در محیط وجود دارد و بايد اقشار مختلف مردم اطلاعات لازم را در اين خصوص داشته باشند. قادری با اشاره به این مطلب که حذف بسیاری از مواد مضر و رژیم های غذایی مناسب می تواند در حذف این مواد شیمایی موثر باشد، یادآور شد: در مجموع حذف این مواد شیمیایی غیر ممکن است چرا که بسیاری از محصولات کشاورزی، دامی و دارویی آغشته به این مواد شیمایی هستند. وی ادامه داد: استفاده از گوشت ماهی، سبزیجات، میوه های تازه و عدم مصرف سیگار، مشروبات الکلی و جلوگیری از چاقی زیاد می تواند راه کار مناسبی برای مبارزه با این بیماری باشد.


۱۳۹۲/۱۱/۵ - ۱۸:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن