تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834303121
بانکی که از 400 میلیارد سود، فقط 50 میلیارد را به سپردهگذاران داد!
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
بانکی که از 400 میلیارد سود، فقط 50 میلیارد را به سپردهگذاران داد!
اینکه مطالبات معوق از ۴۰ هزار میلیارد تومان به ۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده که این معوقات حدود ۲. ۵ برابر مالیات کشور است و در این چند ماه اخیر حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان اضافه شده است نشان دهنده عدم وجود نظارت است
به گزارش جام نیوز به نقل از رجانیوز ، برنامه ثریا در ادامه پیگیریهای خود بار دیگر به سراغ بانکها رفت در حالی که بار پیشی که به این موضوع پرداخت با نمایش آمار تکان دهندهای از عملکرد نظام بانکی به انتقاد از روند فعلی و گذشته پرداخت آماری که تشبه نظام بانکی به پادشاه لختی را نشان میداد که جز کودکی جرات بیان آن را نداشت. در این برنامه نیز ضمن مروری اجمالی به موضوعات برنامه قبل و با حضور آقایان دکتر تهرانی فر معاون نظارت بانک مرکزی و دکتر صمصامی عضو هئیت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی به نقد و بررسی نظام بانکی کشور پرداختند.
مقصودی، مجری کارشناس برنامه ثریا در سوال ابتدایی خود اعلام کرد: در نظر سنجی برنامه قبلی بیش از ۹۰ درصد مردم از عملکرد بانکها ناراضی بودند. حال با این وصف آیا بانک مرکزی این توانایی را دارد که بتواند رصد کند که آیا منابع به سمت تولید میرود یا خیر؟ آیا بانکها در ازای عملکرد خود تشویق یا تنبیه میشود؟
مصوبه شورای پول و اعتبار حالت توصیه دارد!
تهرانی فر، معاون نظارت بانک مرکزی در پاسخ گفت: در گذشته ما بانکهای دولتی را داشتیم و طبق مصوبه شورای پول و اعتبار سیاستهای پولی و بانکی ابلاغ میگردید و بانکها دولتی مجبور بودند از این سیاستها پیروی کنند؛ اما الان تنها مصوبه شورای پول و اعتبار حالت توصیه دارد، لذا در اجرا وضعیت از آن چیزی که توصیه میشود متفاوت است. البته باید اذعان داشت که همه بانکها مانند هم نیستند و این گونه نیست که وارد دلالی شوند به عنوان مثال بانک صنعت و معدن تمام اعتباراتش وارد تولید میشود و یا بانک مسکن تمام تسهیلاتش وارد مسکن میشود، حتی بانک خصوصی هم عملکرد بدی ندارد لذا همه بانکها این جور نیستند که وارد دلالی شوند سوال باید این باشد که آیا بانکها مقصر بودند و یا کسانی که وام گرفتهاند آن را بردهاند در دلالی و سوداگری؟
مقصودی در اشکال به این اظهار نظر گفت: این انحراف توسط تسهیلات گیرنده نیز به دلیل عدم وجود همان نظارت است.
تهرانی فر در پاسخ بیان داشت: حتی آن پروژههای هم که بررسی شده نیز باز هم درست عمل نکرده است.
بانک مرکزی در ابزار نظارتی لازم را ندارد
دکتر صمصامی در خصوص عدم نظارت بانک مرکزی اظهار داشت: بانک مرکزی طبق قانون پولی و بانکی، یکی از وظایفش نظارت بر بانک هاست و این نظارت تنها شامل بانکهای دولتی نیست و همه بانکهایی که بانک مرکزی مجوز آنها را صادر میکند را شامل میشود. لذا سوال این است که با این وجود چرا بانک مرکزی نمیتواند بانکها را کنترل کند؟ چرا این کار را نمیکند دلایل متفاوتی دارد؛ یکی اینکه بانکها از وظایف اصلیشان فاصله گرفتهاند و نکته دیگر اینکه در بانک مرکزی ابزار نظارتی لازم را ندارد و بسیار ضعیف است لذا این دو در کنار هم کار بانک مرکزی را بسیار سخت میکند.
مصویهای که به آن عمل نمیشود چه معنی میدهد!
تهران فر، معاون نظارت بانک مرکزی در پاسخ به انتقادهای صورت گرفته از عدم وجود نظارت بر بانکها اعلام کرد: نظارت بانک مرکزی خوب است و از ابزار کافی هم برخوردار هستیم و در برخی موارد هم که وارد عمل شدهایم به نتایج خوبی نیز دست پیدا کردهایم. در مصالح پولی کشور فرض بر آن است که در یک نهاد مرجع کشور یعنی پول و اعتبار تعیین میشود. اما سوال این است که وقتی که توصیه میشود که میزان مشخصی به بخشهای مختلف هدایت شود آنگاه دیگر انحراف معنایی ندارد.
مجری کارشناس برنامه، در پاسخ به این ادعا اظهار داشت: توصیهای که بانکها عمل نمیکنند چه معنایی میدهد؟ اگر بانکها به این توصیه عمل نمیکنند پس لازم نیست توصیه بکنیم. این خلق اعتباری که توسط بانکها انجام میشود، از مردم و حاکمیت است و این حاکمیت است که باید بگوید که این اعتبارات در کجا هزینه شود و این حاکمیت است که باید آنرا کانال کشی کرده که این اعتبار به سمت تولید برود.
معاون نظارت بانک مرکزی در ادامه اظهار داشت: متاسفانه برداشت اشتباهی از ضریب فزاینده پولی وجود دارد. این ضریب فزاینده به این گونه است که با یک گردش پول در نظام بانکی، پولی وام داده میشود، دوباره برمی گردد و سپرده میشود و این پول صاحب دارد.
مقصودی در پاسخ اظهار داشت در این حوزه مسئله اصلی این است که تشخیص این مسئله مهم است که بانک باید این اعتبار خلق شده را در کجا خرج کند و این حق حاکمیتی که بانکها داده شده است را تنها با توصیه نمیتوانیم حراست کنیم و این حق بدون بازخواست باعث میشود که بانکها به این توصیهها عمل نکنند.
معوقات بانکی ۲. ۵ برابر مالیات کل کشور است
دکتر صمصامی در ادامه برنامه گفت: اگر معنای نظارت این وضعی است که الان وجود دارد و با این وجود این نظارت این اتفاقات رخ میدهد این موضوع در اقتصاد و نظام بانکی ما، جای بسیار تاسف است.
وی تاکید کرد: اینکه مطالبات معوق از ۴۰ هزار میلیارد تومان به ۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده که این معوقات حدود ۲. ۵ برابر مالیات کشور است و در این چند ماه اخیر حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان اضافه شده است نشان دهنده عدم و جود نظارت است. در حال حاضر مانده تسهیلات در حوزه خدمات حدود ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است و سوال این است که این پول به کجا رفته است؟ نظارت یعنی اینکه باید بدانیم این پول کجا رفته است؟
هیچ نظارتی به تسهیلات بانکی نمیشود
صمصامی ادامه داد: این انحراف تسهیلات از اهداف اعطایی، که اکثر صاحبنظران هم قبول دارند، این اختلاسهایی که رخ میدهد این سوال را ایجاد میکند که اگر نظارت وجود دارد چرا اینها رخ داده است؟ با وجود نظارت این معنا ندارد!
استاد دانشگاه شهید بهشتی در ادامه خطاب به بینندگان برنامه اظهار داشت: بینندگان میتوانند در اینترنت عبارت «مشاوره وام بانکی» را جستجو کنند شماره تماسهایی نشان داده خواهد شد که اگر تماس بگیرند، به عنوان مثال گفته میشود؛ اگرتسهیلات اقساطی میخواهید سود آن ۲۸ درصد و ۱۰ درصد نیز کارمزد است! در روزنامهها نیز این موارد فراوان است. این مثال این سوال را ایجاد میکند که اگر گرفتن تسهیلات در نظام بانکی ما شفاف است پس کارهای این چنینی چه معنایی میدهد؟ در روزنامهها قبلا تحت عنوان خرید وام بانکی بود الان تحت عنوان مشاوره وام بانکی است که نشان دهنده عدم نظارت بر نظام بانکی است. اگر بانک مرکزی تصور میکند نظارت میکند و این مشکلات نیز وجود دارد و خود نداند که این مشکلات وجود دارد، در جهل مرکب است.
مشکل تعریف ما در نظارت است
در ادامه تهرانی فر اظهار داشت: بنده مشکل بزرگ را در این میبینم که ما واقعا از نظارت تعریف درستی نداریم. هر دستگاه نظارتی یک وظیفهای دارد و اینگه بگوییم چون نظارت هست پس هیچ مشکل یا فسادی نیست درست نیست. همچنین نمیشود گفت که چون بانک مرکزی وجود دارد فسادی درکار نیست.
وی همچنین با اشاره به نظارت بازرسان و بانک مرکزی بر بانکها اعلام کرد: بانکها خودشان سیستم بازرسی و بازرس دارند و بانک مرکزی نیز نظارت عالیه دارد اما این ادعا که دکتر نادران هم گفتند هر فسادی در کشور وجود دارد، یک سر آن در نظام بانکی بوده نیز درست است و این فساد به کامل حذف نشده است.
برابری سود سپردهها با میانگین نرخ تورم!
معاون نظارت بانک مرکزی در ادامه تاکید کرد: برای از بین بردن فساد باید انگیزه وجودی آنرا از بین ببریم به عنوان مثال در قاچاق انگیزه اصلی فساد، وجود تفاوت قیمت در داخل و خارج کشور است و باید این انگیزه از بین برود.
تهرانی فر در ادامه با اشاره به تکالیف قانونی در مورد سود بانکی در کشور گفت: در این قانون به این نتیجه رسیدند که نرخ سود بانکی در اینجایی که هست فایدهای ندارد و باید تغییر کند؛ لذا نرخ سود سپردههای یک ساله قرار شد میانگین نرخ تورم امسال و سال آینده باشد. در همان آنجا گفتهاند اگر قرار است نرخ سود سپردهها را بر اساس میانگین در نظر بگیریم باید نرخ تسهیلات را نیز باید بر این اساس در نظر گرفته شود و با اضافه کردن میزان مورد نیاز جاری بانکها و نیز ذخیره قانونی، نرخ سود سپردهها حدود ۴۰ درصد در میآید.
وی ادامه داد: در کشور ما به دلیل نرخ تورم بالا حالا هر کسی بتواند از هر طریقی بتواند وام بگیرد و این ما به تفاوت زیاد باشد بیشترسود میکند این از سوی وام گیرندگان اما از سوی دیگر ما بر بانکها فشار میآوریم که سودشان زیاد است. در کشورهای دیگر تبلیغات بر عکس ایران است که همه به دنبال گرفتن وام نیستند بلکه به دنبال دادن وام هستند اگر این نرخ بهره درست شود آن مشکلات نیز درست میشود.
صمصامی در ادامه در پاسخ به نظرات تهرانی فر تاکید کرد: ما در مورد سود بانکی بزرگترین اشتباه را مرتکب شدهایم و فلسفه سود را فراموش کردهایم چرا که سود نباید به عنوان متغیر جدای از اقتصاد تحلیل شود.
استاد دانشگاه شهید بهشتی ادامه ممکن است سوال شود ما چرا میخواهیم سود را افزایش دهیم؟ نظام بانکی بخشی از نظام مالی است این نظام برای آن است که منابع از کسانی که آنها را در دست دارند در اختیار کسانی قرار گیرد که به آن نیاز دارند.
افزایش نرخ سود تفاوتی در حجم پول ندارد!
وی همچنین این پرسش را مطرح کرد که: کدام تولیدی در کشور وجود دارد که این مقدار سودی که اظهار شد دارد که بخواهد این وامها را پس بدهد؟
این استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: چرا میخواهیم نرخ سود را بالاببریم؟ آیا به این دلیل که پول بیاید در بانکها سپرده شود؟ اما اکنون کل پول در نظام بانکی است و تفاوتی نمیکند! عملا بالا بردن نرخ سود تفاوتی در میزان حجم پول در نظام بانکی ایجاد نمیکند بلکه این کار تنها هزینه پول و سرمایه گذاری را بالا برده و در نتیجه کسی که این پول را گرفته آنرا به سوداگری میبرد و باعث میشود که بازارهای دیگر را به هم بزند و قیمت ارز و طلا را بالا ببرد و دوباره قیمتها بالا میرود و ضربه سنگین به تولید وارد میکند.
سرپرست سابق وزارت اقتصاد با قاطعیت اعلام کرد: افزایش نرخ سود بانکی پیامدی جز تحریک سایر بازارهای غیر تولیدی ما و رکود تولید و بیکاری ندارد اگر در قانون هست باید قانون اصلاح شود افزایش نرخ سود بانکی اصلا به سود تولید کننده نیست.
تهرانی فر، معاون نظارت بانکی مرکزی در ادامه در مورد سود بانکی بر این نکته تاکید کرد که: ما یک سود قطعی داریم و با وجود آن مهم نیست که نرخهای سود سپردهها و تسهیلات چقدر است چرا که این عدد از میزان مابه التفاوت آنها حساب میشود. حساب رسها باید حسابهای بانکها بررسی کنند و بانک مرکزی نیز باید بررسی کند و سود قطعی آنها را استخراج کند و لذا این مهم است که در انتهای سال هر چه سود قطعی است باید با یک مکانیزمی میان سهامداران و سپرده گذاران تقسیم شود.
انتقال ۳۵۰ میلیارد از ۴۰۰ میلیارد سود به حساب سرمایه خود بانکی
در پاسخ به این اظهار نظر مجری کارشناس برنامه در نقل قولی از دکتر توکلی نماینده مجلس و عضو شورای پول و اعتبار اظهار داشت: طبق اظهار اقای دکتر توکلی بانکی وجود داشته است که از حدود ۴۰۰ میلیارد تومان سود خود حدود ۳۵۰ میلیارد تومان آنرا به حساب سرمایه خود منتقل کرده است و یا یک موسسه مالی و اعتباری وجود دارد که بعد از ۱۳ بار تلاش برای کلاهبرداری از بانک مرکزی باز هم مجوز بانک گرفته است که نشان میدهد این نظارتها و محاسبات نیز در عمل درست نیست.
مقصودی ادامه داد: بانک مرکزی باید ابزارهای خود استفاده کند مثلا اگر بانکها از سیاستهای بانک مرکزی تبعیت نمیکنند میزان سپرده قانون بانکها را زیاد میکرد و یا تبلیغات آنها را ممنوع میکرد و یا مالیاتشان را افزایش میداد.
سهم بانکها از سود نهایی فقط ۲. ۵% است نه بیشتر!
تهرانی فر در واکنش به نقل قول مجری کارشناس برنامه از عضو شواری پول و اعتبار اظهار داشت: بنده در این مورد خاص اطلاعی ندارم اما محاسبات سود قطعی را باید حسابرسان بانکها به صورت دقیق انجام دهند حتی اگر حسابرس نیز نداشته باشند بانک مرکزی به صورت دقیق محاسبه میکند و در این وسط یک ۲. ۵ درصد سهم بانک است که برمی دارد باقی آنرا باید به سهام داران و سپرده گذاران واگذار کند.
مقصودی در ادامه برنامه این پرسش را مطرح کرد که یکی از مشکلاتی که ایجاد شده این است که بانکها خودشان بنگاه داری میکنند و وارد برج سازی و ساخت و ساز شدهاند و منابع خود را از طریق شرکتهای زیرمجموعه خود وارد این بخشها کردهاند؟ آیا این را قبول دارید و آیا این کار قانونی است یا خیر؟
معاون بانک مرکزی در پاسخ به این سوال در مورد شرکت داری بانکها گفت: ما در قانون دو عقد مشارکت حقوقی و عقد سرمایه گذاری مستقیم را داریم که بانک در اولی مشارکت میکند و در دومی خود اقدام به ایجاد پروژه تولیدی و ساختمانی و... میکند، لذا قانون اجازه این امر به بانکها داده شده است اما در این بخش نیز شورای پول و اعتبار یک سری حد و حدودی گذاشته است.
تهرانی فر ادامه داد: بانکها یک سرمایه پایه دارند و میتوانند تا سقف۴۰ درصدش به صورت سهام داشته باشند. یکی از دلایلی که بانکها سهام میخرند دسترسی به پول نقد است که سریع بتوانند نقد کنند و مطالبات را پرداخت کنند. علاوه بر این بانکها میتوانند شرکت داری نیز انجام بدهند و میتوانند بخش اعظم سهام انها را داشته باشند مثلا صرافی و یا شرکتهای زیر ساختی مانند کارهای امنیتنی که برای خودشان تاسیس میکنند.
بانکها فقط در سود شریک میشوند نه در ضرر!
صمصامی در واکنش به اظهار نظرهای تهرانی فر اعلام کرد: نکتهای که ایشان در مورد شرکت داری گفتند درست است، اما سوال این است که آیا بانکها به همین نسبتی که این در بخشها مانند زمین و ساختمان سرمایه گذاری میکنند در سایر بخشها نیز این گونه عمل میکنند؟ یا پول را به بخشهایی که سود اورتر است میبرند؟!
این استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی تهران در ادامه اظهار داشت: بانکها دو کار اصلی انجام میدهند. یکی جذب منابع است که سپرده گیری میکنند. اما در هیچ جایی در قانون عملیات بانکی بدون ربا وجود ندارد که مشخص کرده باشد که بانکها در ازای این سپردهها باید سودی را به سپرده گذاران بدهند. بحث اعطای سود مصوبه شورای پول و اعتبار است و برای انکه مشکلی نخورند به ظاهر میگویند «نرخ علی الحساب» که این میزان یک حداقل نرخ قطعی است که یا بانکها کمتر و یا ببیشتر از آن سود میکنند.
وی ادامه داد: بانکها ممکن است بیشتر از حد مشخص شده سود کنند که ممکن است این میزان اضافه سود را به سپرده گذار بدهند اما سوال این است که اگر ضرر کنند چه میشود؟ آیا باز هم بانک ضرر میدهد؟ جواب این است که خیر! زیرا بانک همیشه این حداقل سود را به سپرده گذاران میدهد و این بدان معناست که قانون بانکداری بدون ربا عملا اجرا نمیشود.
صمصامی با اشاره به قراردادهایی که در بانکها با مشتریان منعقد میشود گفت: اگر قراردادهایی که در بانکها انجام میشود را ببینیم مشخص میشود که طبق مصوبه شورای پول و اعتبار سود مشخص میشود؛ اما در مورد تخصیص منابع بانکها، در قانون میگوید که بانکها باید از عقود اسلامی استفاده کنند. بانکها در عمل در مقابل مشتری به عنوان وام گیرنده یک قرار داد جلوی آن میگذارند که یک صورت قرار داد است که این صورت منطبق با قانون بانکداری بودن رباست.
وی با اشاره به مثالهایی از عقود واقعی در قانون بانکداری بدون ربا گفت: به عنوان مثال فروش اقساطی یکی از عقود اسلامی است که در آن مال جا به جا میشود و در آن حرفی از پول نیست و تنها حرف از کالاست. در مورد مشارکت نیز اموال بانک و مشتری به صورت مشاع در میآید و اصلا قرار نیست که پولی جابه جا شود.
صمصامی در مورد آنچه در عمل رخ میدهد تاکید کرد: اما در عمل در واقع ان چیزی که رخ میدهد این است که بانک به مشتری وکالت میدهد که مشتری از طرف بانک این کالا را بخرد اما در عمل بسیاری از مواقع مشتری به دنبال گرفتن آن پول است نه آن مال و آن مال نیز تامین نمیشود.
وی همچنین اظهار داشت: در مشارکت اصلا بنا نیست سود مشخص شود اما چون الان آن چیزی که به عنوان مشارکت شناخته میشود نرخ سود بالایی دارد همه بانکها به سمت این عقد رفتهاند اما عملا مشارکت نیست.
بانکداری ما از بانکداری ربوی غربی هم بدتر است
سرپرست سابق وزارت اقتصاد تاکید کرد: عملا با این روش اصل قانون بانکداری بدون ربا را کنار گذاشته شده و دور زده شده است و به سمت آن بانکداری معمول رفتهایم و لذا این بانک ما هیچ تفاوتی با بانک داری ربوی غربی ندارد حتی از آن نیز بدتر است چرا که به عنوان مثال نسبت تسهیلات به سپرده در آنجا ۸۰ درصد است اما در کشور ما بالای ۱۰۰ درصد است!
صمصامی با اشاره به دوره گزار بانکداری از قبل از انقلاب به بعد از آن و نقش امام در این برهه اظهار داشت: امام در ابتدا که هنوز قانون بانکداری بدون ربا تصویب نشده بود اصلا در مورد ربا صحبت نکرده بودند تا اینکه این قانون تصویب شد و بعد ایشان در این مورد صحبت کردند اما بعد از اینکه این قانون تصویب شد ما برای اجرا آنرا به همین بانکهای ربوی دادیم و عملا طراحی جدیدی نکردهایم.
وی در ادامه گفت: ما گفتهایم که بانک فروش اقساطی انجام دهد اما بانک برای این کار طراحی نشده است و بانک برای مشارکت طراحی نشده است چرا که این کار تخصصی است و نیاز به زیرساختهایی دارد که بانکها آنها را ندارند.
صمصامی در پایان تاکید کرد: در شرایط موجود باید یک اصلاح اساسی در نظام بانکی ما باید صورت گیرد و نقشه عملیاتی آن نیز اساخراج شده است ما در این بخش چارهای نداریم که بانکهای اطلاعاتی و شفافیت اطلاعاتی را ایجاد کنیم.
بیشتر حجم معوقات در کجاست!؟
تهرانی فر در انتها در مورد حجم بالای مطالبات معوق بانکها اظهار داشت: در مورد مطالبات معوق ما باید گفت که کشور با رکود همراه با تورم مواجه است و نباید توقع داشته باشیم که با این رکود انباشت مطالبات معوق را نداشته باشیم.
مقصودی در واکنش به این ادعا اظهار داشت: طبق گزارش مجلس حجم زیادی از مطالبات معوق از بخشهای غیر تولیدی هست و برخی مشاهدات نیز این امر را اثبات میکند.
تهرانی فر در پاسخ گفت: تجربه بنده این است که بخش زیادی از مطالبات معوق در بخشهای تولیدی مانند صنعت و کشاورزی است و خلاف نظر شماست. ما چون در بخش صنعت رکود داریم و یا در بخش کشاورزی نیز چندسالی خشکسالی داشتهایم و لذا طبیعی است که معوق داشته باشیم.
لازم به ذکر است که برنامه ثریا چهارشنبه شبها از شبکه یک سیما حدود ساعت ۲۳ به روی آنتن میرود و تارنمای این برنامه به آدرس sorayatv. ir میباشد که میتوان فیلم کامل برنامه، مستندات و گزارشهای برنامه در آن قابل مشاهده و دانلوود میباشد.
۱۳۹۲/۱۰/۲۸ - ۱۵:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]
صفحات پیشنهادی
مسئول سازمان بسيج سازندگي سپاه استان زنجان خبر داداعطاي 50 ميليارد ريال تسهيلات بانكي به بسيجيان زنجاني
مسئول سازمان بسيج سازندگي سپاه استان زنجان خبر داداعطاي 50 ميليارد ريال تسهيلات بانكي به بسيجيان زنجاني مسئول سازمان بسيج سازندگي سپاه انصارالمهدي عج استان زنجان گفت از ابتداي سال جاري تا كنون50 ميليارد ريال تسهيلات بانكي به بسيجيان زنجاني اختصاص يافته است فرهاد امندي امروز دعابدینی: من از مسئولان درخواست یک میلیارد تومان کردم/ محجوب به دلیل ضمانت بانکی از خرید داماش منصرف شد
عابدینی من از مسئولان درخواست یک میلیارد تومان کردم محجوب به دلیل ضمانت بانکی از خرید داماش منصرف شد مدیرعامل باشگاه داماش گیلان درباره جلسهاش با مسئولان گیلان گفت من در این جلسه به مسئولان پیشنهاد دادم که یک میلیارد به باشگاه داماش بدهند تا ما هزینههای باشگاه را پرداخت کنیممشكل جوانان با 400 ميليارد تومان اعتبار حل نمي شود/ پژوهشهاي جوانان كاربردي نيست
مشكل جوانان با 400 ميليارد تومان اعتبار حل نمي شود پژوهشهاي جوانان كاربردي نيست معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه پژوهشها و تحقيقات وزارت ورزش و جوانان نگاه كاربردي نداشته و بيشتر نگاه پژوهش ها نگاه كارمندي و اداري است گفت با 300-400 ميليارد تومانمعاون توسعه، منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان: 400 ميليارد تومان اعتبار مشكلات جوانان را مرتفع نميكند
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان 400 ميليارد تومان اعتبار مشكلات جوانان را مرتفع نميكند مناف هاشمي درنشست تخصصي پژوهش و برنامه ريزي درحوزه جوانان گفت با300 400 ميليارد تومان اعتبار مشكلات جوانان حل نمي شود فقط ما ميتوانيم با اين بودجه مشكلات را مطرح كنيم به۲۰ میلیارد تراکنش بانکی تا پایان امسال در شبکههای برخط بانکی مدیریت مي شود
تاریخ انتشار سه شنبه ۱۷ دی ۱۳۹۲ ساعت ۰۹ ۳۰400 ميليارد ريال ارزش افزوده در فولاد مباركه اصفهان
400 ميليارد ريال ارزش افزوده در فولاد مباركه اصفهان اصفهان واحد مركزي خبر اقتصادي 400 ميليارد ريال ارزش افزوده در فولاد مباركه اصفهان حاصل شد رييس گروه فني ناحيه فولاد سازي و ريخته گري مداوم فولاد مباركه اصفهان امروزگفت اين ميزان ارزش افزوده با رسيدن بازده وزني توليد فولاد خنیاز 400 میلیارد تومان برای تکمیل طرح آبرسانی از سد تالوار به همدان
همدان نیاز 400 میلیارد تومان برای تکمیل طرح آبرسانی از سد تالوار به همدان مدیر عامل شرکت آب منطقه ای همدان از نیاز 400 میلیارد تومانی اعتبارات برای به پایان رساندن طرح انتقال اب از سد تالوار به همدان خبر داد مرتضی عزالدین در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت برای ا400 ميليارد تومان اوراق وقفي و مشاركت منتشر ميشود
400 ميليارد تومان اوراق وقفي و مشاركت منتشر ميشود گروه اجتماعي سخنگوي سازمان اوقاف و امور خيريه گفت با برگزاري نشستهاي مختلف با مسئولان و مديران كشوري تصميم گرفته شده با تصويب مجلس شوراي اسلامي 100 ميليارد تومان اوراق وقفي و 300 ميليارد تومان اوراق مشاركتي وقفي در بين مردم تمديركل جهاد كشاورزي استان بوشهر خبر دادپرداخت 250 ميليارد ريال تسهيلات بانكي در بخش كشاورزي استان بوشهر
مديركل جهاد كشاورزي استان بوشهر خبر دادپرداخت 250 ميليارد ريال تسهيلات بانكي در بخش كشاورزي استان بوشهر مديركل جهاد كشاورزي استان بوشهر از پرداخت 250 ميليارد ريال تسهيلات با نرخ 4 درصد از محل اعتبارات صندوق توسعه كشاورزي در بوشهر خبر داد به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر نوذر منفدستيابي به 400 ميليارد ريال ارزش افزوده در ريختهگري مداوم فولاد مباركه اصفهان
دستيابي به 400 ميليارد ريال ارزش افزوده در ريختهگري مداوم فولاد مباركه اصفهان اصفهان- محسن راعي خبرنگار ابتكار- رئيس گروه فني ناحيه فولادسازي و ريختهگري مداوم شركت فولاد مباركه اصفهان گفت با تلاش كارشناسان و كاركنان ناحيه فولادسازي و ريختهگري مداوم فولاد مباركه و با اجراي پردولت براي اتمام پروژههاي عمراني كشور نيازمند 400 هزار ميليارد تومان اعتبار است
دولت براي اتمام پروژههاي عمراني كشور نيازمند 400 هزار ميليارد تومان اعتبار است معاون پارلماني رئيسجمهور گفت دولت براي اتمام تمام پروژههاي عمراني موجود در كشور نيازمند 400 هزار ميليارد تومان اعتبار است بنابراين دولت با موافقت و نظر مجلس در تخصيص اعتبارات به پروژههاي عمراني غبازداشت بدهکار چند هزار میلیاردی سیستم بانکی
بازداشت بدهکار چند هزار میلیاردی سیستم بانکی اسماعیل جلیلی گفت همین آقای دهشادکعبی نزدیک به چند هزار میلیارد معوقه بانکی دارد این معوقه بانکی سهم کیست پول کیست و چرا تا به حال رسیدگی نشده است حالا که بازداشت شده است آیا شرایط برای محکوم کردنش آماده است آیا اگر همه بدهی هابازداشت متهم پرونده 4000000000000 ميلياردتوماني
بازداشت متهم پرونده 4000000000000 ميلياردتوماني روز گذشته بازداشت مديرعامل شركت توليدكننده ورمي كمپوست روي سايت رسمي فرمانداري ملارد قرار گرفت و روزنه اميد را در دل مالباختگان اين شركت زنده كرد روز گذشته بازداشت مديرعامل شركت توليدكننده ورمي كمپوست روي سايت رسمي فرمانداري-
گوناگون
پربازدیدترینها