واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: صدیقی: توافق ژنو تاکتیکی برای حفظ مصالح اسلام و کمک به گرفتاران دنیای غرب بود
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اجرایی شدن توافق ژنو در روزهای آینده تاکید کرد که این توافق از موضع بیچارگی و بدبختی نبوده بلکه تاکتیک و آزمون جدیدی بود که برای حفظ مصالح جهان اسلام و کمک به گرفتاران دنیای غرب از موضع عزت و قدرت به کار گرفته شده است.
آفتاب: حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبههای نماز جمعه امروز تهران اظهار کرد: این توافق از موضع بیچارگی،بدبختی، فقر، گرسنگی و تحریم نبوده بلکه ملت ما مؤمن، جنگ آزموده، سختی کشیده و وارثان بلال حبشی و مالک اشترند که در سختیها رشد کرده، از سختیها نهراسیدند و تهدیدها را به فرصت بدل کردند.
وی افزود: این توافق یک تاکتیک و آزمون جدیدی برای حفظ مصالح جهان اسلام و کمک به گرفتاران دنیای غرب از موضع عزت و قدرت بوده است.
صدیقی یادآور شد: توقع عمومی مردم از گروه مذاکره کننده در مراحل اجرایی این است که اطمینان داشته باشند مردم هیچگاه زیربار ظلم و شرایط تحمیلی که به ذلت بیانجامد و مسیر رشد، استقلال و فرهنگ ما را مخدوش کند، نرفتهاند و هیچگاه هم زیربار زور و تحریم نخواهند رفت.
امام جمعه موقت تهران در ادامه از تیم مذاکره کننده هستهای خواست اصول عزت، حکمت و مصلحت و خطوط قرمزی که از ناحیهعالیترین مقام دنیای اسلام ارائه میشود را رعایت کنند.
وی با اشاره به حضور وزیر خارجه کشورمان بر مزار یکی از فرماندهان مقاومت لبنان یادآور شد: کار خداپسندانه و معنوی وزیر خارجه که بر مزار یکی از فرماندهان ارشد و از مفاخر برجسته مقاومت لبنان، مغنیه حضور یافت باعث شد مقامات آمریکایی خرده بگیرند و تعابیر نامربوطی را مطرح کنند.
صدیقی خاطر نشان کرد: مقاومت لبنان و حزبالله نه تنها برای ما و جهان اسلام افتخار است که برای جهان بشریت در شکاندن شاخ استکبار و قلدرهای عالم مثل اعلا و جزء افتخارات برجسته بشر امروز است. حزبالله لبنان به رهبری یک سید از سلاله پاک پیغمبر و دارای مراتب علمی و دینی، خودساختگی و عشق به معنویت و عزت اسلامی، اولین گروهی بود که اسطوره شکستناپذیری اسرائیل را باطل کرد و سرزمینهای اشغالی را از حلقوم آنها بیرون کشید و در جنگ 33 روزه اعجاز مقاومت را به همه جهانیان اثبات کرد.
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: ما به حزبالله لبنان افتخار میکنیم و از آنها حمایت خواهیم کرد زیرا آنها را جزء مؤثرترین سنگرها برای صلح جهانی میدانیم.
وی با اشاره به درگذشت شارون در هفته گذشته، اظهار کرد: این جنایتکار اسرائیلی کسی بود که این همه در صبرا و شتیلا جنایت کرد و در ترور شیخاحمد یاسین، تسلیح مارونیها و کشتار فلسطینیها نقش داشت اما با وجود این همه جنایت و قساوت سران آمریکا و اروپا در مرگش به عزا نشستند و تسلیت گفتند. این واقعا دردی برای جهان اسلام است و وقتش است که ملت اروپا و آمریکا که به حمدالله بیدار شدهاند بیش از اینها توجه کنند که سرانشان چه عناصری را تایید میکنند و با چه گروههایی مقابله میکنند.
صدیقی با اشاره به اولین سفر استانی دولت یازدهم به خوزستان خاطر نشان کرد: بنیانگذار این سنت مرضیه رهبر عزیز انقلاب بود و این کار نوعی احترام به مردم است. ما امیدواریم توفیقات جدیدی در این سفر حاصل شود لکن انتظار میرود این مسائل اجراییتر از شعار باشد. ضمنا در حدی که امکانات دولت و شرایط اقتضا میکند وعده بدهند و برای وعدهها و مصوبات، ضمانت اجرایی وجود داشته باشد که اعتماد مردم به این سفرها بیشتر باشد.
مام جمعه موقت تهران در ادامه خطبههای نماز جمعه این هفته با اشاره به ایام ولادت پیامبر گرامی اسلام و امام جعفر صادق(ع) به عنوان احیاگر حقایق دینی و همچنین هفته وحدت اظهار کرد: اتحاد، همزیستی، صلح، مقابله با جنگ، تفرقه، کینه، عداوت، نفاق، خیانت، ظلم و فساد در ابعاد مختلف ضرورت زندگی همه انسانها است و در مقابل جفا و جنگ خلاف فطرت است.
وی با بیان اینکه آرامش و آسایش و پیشرفتهای بشری معلول فضای امن است، یادآور شد: امنیت در پرتو وحدت و اتحاد تأمین میشود و کانونی خواهد شد که اخلاق و معنویت در آن رشد میکنند و بشر میتواند بر معرفت خود بیفزاید. همچنین ابداعات و اختراعات بشری همه در فضای امن ممکن است.
صدیقی با بیان اینکه در قرآن از «تفرقه» به عنوان عذاب الهی یاد شده است، گفت: ما باید هشدارهای قرآن را جدی بگیریم که اختلاف را در کنار بلایای آسمانی زلزله، طوفان، سیل و ... قرار داده است.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به احادیث و روایاتی در زمینه لزوم پرهیز از تفرقه و اختلاف در بین مسلمانان تاکید کرد: احادیث زیادی در کتب مختلف اهل سنت آمده است که با فضای وهابیت در تکفیر مسلمانان،ایجاد تفرقه و کشتن و ترور به هیچ وجه سازگاری ندارد.
وی ادامه داد: دنیای اسلام با همه عنادی که دنیای استکبار نسبت به آن داشته و تمام سلاحهایش را برای نابودی دین خدا به کار گرفته، جنگهای نظامی، اقتصادی، فرهنگی و جنگ نرم را پشتسر گذاشته به خصوص بعد از آن که اسلام زیر پرچم ولایت فقیه اعلام یک کشور مستقل کرد و در واقع اسلام منشأ پیشرفت قرار گرفت، آنها به هر جنایتی برای براندازی و مخالفت با اسلام،هویت دینی و استقلال ارزشی دست زدند ولی در همه جبهههای مغلوب بودند.
صدیقی با بیان اینکه ایجاد تفرقه بین مسلمین تنها جبههای است که استکبار در آن توفیق یافته است، افزود: آنها حسود، خبیث، انحصارطلب هستند و نمیخواهند امت اسلامی پیش برود لذا اقدام به ایجاد فرقههای جدید، تسلیح آنها، به جان هم انداختن مسلمانان و پایمال کردن خون مسلمانان به دست خودشان کردند.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه استکبار با ارزشهای اسلامی، عفاف و پاکدامنی، نظام خانواده و هرآنچه خدا تشریح کرده مخالف است، گفت: آنها دین را بر نمیتابند زیرا دین ضد استکبار، ظلم، خیانت و فساد است و اگر غلبه پیدا کند جایی برای زورگو و مستکبر باقی نمیماند.
وی تکیه بر مشترکات را راه تضمین وحدت جهانی برای مسلمانان خواند و افزود: همه مسلمانان خدای واحد، پیامبر اسلام، قرآن، قبله واحد و احترام به اهل بیت(ع) را قبول دارند ما در کنار اینها میتوانیم مشترکات فراوانی داشته باشیم و آنها را برجسته کنیم تا نقاط اختلاف تحتالشعاع قرار گیرد.
صدیقی با بیان اینکه مسلمانان یک دشمن مشترک دارند، تاکید کرد: استکبار نه سنی میخواهد و نه شیعه. مگر انقلاب مصر فقط انقلاب شیعه بود؟ اینها با اصل اسلام مخالف هستند. آیا وقت آن نیست که عبرت بگیریم دست به دست هم دهیم و آخرین ضربهها را به آمریکای قلدر وارد کنیم؟ ظرفیت عظیم جهان اسلام قدرتساز است و ما نباید از این موهبت الهی غفلت کنیم.
امام جمعه موقت تهران وحدت حول یک محور را آخرین رمز وحدت دانست و تاکید کرد: امام خمینی(ره) انقلاب کرد و تنها مدافع شیعه نبود، امام(ره)، امام ایرانیان هم نبود امام همه بود. امروز هم رهبر عزیز انقلاب شرح صدر و ظرفیت تحمل مخالفتها در داخل کشور را دارد که ظرفیتی بالاتر از این قابل تصور نیست. اگر همه مسلمانان زیر پرچم جهان شمول دارای وسعت نظر و تفکر الهی قرار گیرند و از یک مرکز الهام بگیرند و خود را به این ظرفیت عظیم متصل کنند، انشاءالله این جریان به ظهور حضرت مهدی(عج) متصل خواهد شد.
حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی در خطبههای اول نماز جمعه این هفته تهران نیز با بیان اینکه خداوند قدرت، علم و جمال خود را یکجا در وجود پیامبر اسلام به نمایش گذاشته، خاطر نشان کرد: پیغمبر در تمام شوون زندگی مجرای نور و مظهر صفات و زیباییهای خداوند منان است.
وی با بیان اینکه پیغمبر رسالتی جهانی بر عهده داشته است، یادآور شد: مثل پیامبر مثل کسی است که جمعیت بیماری را مشاهده میکند و اقدام به تأسیس یک مرکز درمانی میکند. گروهی به آن مراجعه میکنند و درمان میشوند و گروهی مراجعه نمیکنند و حتی با آن مقابله میکنند اما وجود این دارو و درمان چه برای کسانی که مراجعه میکنند و چه برای کسانی که مراجعه نمیکنند، رحمت است.
به گزارش ایسنا، صدیقی در ادامه با اشاره به ویژگیهایی که در قرآن برای حضرت محمد(ص) ذکر شده، تصریح کرد: یکی از این ویژگیها خودی بودن و مردمی بودن پیامبر(ص) است. زیرا سلاطین، کودتاچیها، زورگویان و قلدرها از مردم نیستند بلکه درندههایی هستند که خود را به مردم تحمیل میکنند. ویژگی دیگر این است که پیامبر به سرنوشت مردم حساس است و مشتاق است عزت، اقتدار، معنویت و اخلاق را ببیند و ظلمات را از زندگی مردم بزداید.
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]