تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بزرگ ترين مصيبت ها، نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804436607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هفته وحدت؛ حریفی قدر در مقابل استراتژی اختلاف بیانداز، حکومت کن غرب


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یادداشت/ محمدحسن قدیری ابیانه
هفته وحدت؛ حریفی قدر در مقابل استراتژی "اختلاف بیانداز، حکومت کن" غرب
ترویج جوک‌های توهین‌آمیز نسبت به قومیت‌ها نبخشی از سیاست "اختلاف بیانداز، حکومت کن" است، "امام خمینی" (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی که بر این توطئه اشراف داشتند بحث وحدت بین شیعه و سنی را مطرح کردند.
به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، "محمدحسن قدیری‌ابیانه" کارشناس عالی علوم دفاعی استراتژیک طی یادداشتی به بررسی اهمیت وحدت مسلمین با توجه به سیر تحولات منطقه پرداخت.   
 





متن یادداشت به شرح زیر است:   

یکی از استراتژی‌های استعمار، "اختلاف بیانداز، حکومت کن" است و در همین راستا به خصوص انگلیس براساس این سیاست در همه کشورهای تحت سلطه به اختلاف‌اندازی پرداخته و  برای این که زمینه برای تداوم سلطه فراهم شود در این راستا تلاش گسترده‌ای به عمل اورده است.
 
تا قبل از جنگ جهانی دوم، انگلیس مستعمرات زیادی را در سراسر دنیا داشت و ایران هم که مستعمره رسمی نبود اما عملا تحت نفوذ این کشور اداره می‌شد .

"اختلاف بیانداز حکومت کن" ابعاد مختلفی داشت؛ از دامن زدن به اختلافات مذهبی تا ایجاد مذاهب جعلی و به راه انداختن جنگ و تجزیه کشورها بخشی از این سیاست بوده است.   
 
بهاییت، قادیانیت، وهابیت، مذاهب ساخته دست استعمار است، هر چند در ایران و پاکستان وهابیت و قادیانیت نتوانست جایی برای خود پیدا کند اما در عربستان توانستند وهابیت و آل سعود را به حکومت برسانند تا از این طریق به اختلافات دامن بزنند.   
 
جهان اسلام با توجه به گستردگی سرزمینی، برخورداری از نظام مهم استراتژیک، منابع غنی طبیعی از جمله نفت و گاز، جمعیت زیاد مسلمان که همگی به خدای واحد، قرآن و پیامبری حضرت محمد(ص)معتقدند، این خطر را در نزد استعمار برجسته کرد که روزی جهان اسلام به قطب بزرگ بین‌المللی تبدیل خواهد شد در نتیجه برای جلوگیری از آن توطئه‌های فراوانی تدارک دیدند.
 
یکی از این توطئه‌ها، کوچاندن صهیونیست‌ها به فلسطین و تشکیل رژیم غاصب صهیونیستی بود که این سرزمین را به پادگانی نظامی علیه حاکمیت جهان اسلام تبدیل کردند همچنین با "شعار نیل تا فرات" به عنوان سرزمین موعود صهیونیست‌ها که نماد آن را در  پرچم این رژیم با دو نوار آبی می‌بینیم که بخش‌هایی از 14 کشور را در برمی‌گیرد که  مکه و مدینه را نیز شامل می‌شود.  
 
دامن‌زدن به اختلافات شیعه و سنی همچنین قومیت گرایی و از همه مهم‌تر اینکه اعراب، ایرانی‌ها و ترک‌ها خود را نژاد برتر بدانند و نگاه نژادی و تحقیر‌آمیز نسبت به سایر قومیت‌ها داشته باشند  بخشی از سیاست استعمار است.
 
ترویج جوک‌های توهین‌آمیز نسبت به قومیت‌ها نیز بخشی از این سیاست "اختلاف بیانداز، حکومت کن"  است که در هر جایی انگلیس توانسته آن را رواج داده به طور مثال اسکاتلندی‌ها که خواستار استقلال از انگلستان بودند را به عنوان خسیس معرفی کرده و در فیلم‌ها و لطیفه‌ها  انگلیسی‌ها را به سمبل خونسردی و متانت معرفی می‌کنند.   
 
یکی از راهکارهای دامن زدن به اختلاف شیعه و سنی ترویج رفتارها و سنت‌های توهین‌آمیز بین شیعه و سنی بود که تاکنون متاسفانه بخشی از شیعیان و بخشی از اهل سنت گرفتار این توطئه انگلیسی صهیونیستی شده‌اند.   با پیروزی انقلاب اسلامی و با بروز خطر شکل گیری قطب بزرگ اسلامی در جهان، حکام عربستان سعودی که از برگزاری انتخابات در ایران و حاکمیت مردم‌سالاری دینی به وحشت افتاده و حکومت دیکتاتوری و خود‌کامه خود را از سوی ملتش در خطر می‌دید تلاش کرد انقلاب اسلامی را انقلاب شیعی و ضد اهل سنت معرفی کند همچنین هم بر غیرعرب بودن ایرانیان تاکید کرد و هم بر شیعه بودن و در این راستا صدها میلیارد دلار هزینه نمود.   
عربستان سعودی با حمایت سازمان سازمان های جاسوسی آمریکا، انگلیس و اسرائیل و گرفتن فتواهای عجیب از علمای درباری خود‌فروخته به اختلاف اندازی پرداختند. بعد از حاکمیت شیعیان در عراق آن‌ها نمی‌توانستند ادعا کنند که عرب نیستند اما روی شیعه بودن آن‌ها مانور دادند پس از آن با انقلاب مصر که اخوان‌المسلمین حاکم شدند دیگر نمی‌توانستند ادعا کنند که آن‌ها عرب و اهل سنت نیستند اما با این وجود چون کشورهای خودکامه‌ای مثل عربستان از برگزاری هرگونه انتخابات در جهان اسلام احساس وحشت می‌کردند از کودتا و توطئه علیه اخوان‌المسلمین دریغ نکرده و آنها را تروریست و خارج از دین نامیدند.   
 
"امام خمینی" (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی که بر این توطئه اشراف داشتند بحث وحدت بین شیعه و سنی را مطرح کرده و در این راستا تلاش بسیاری کردند حتی اجازه دادند شیعیان در مکه به اهل سنت اقتدا کرده و از مهر نیز استفاده نکنند.   
 
امروزه بزرگترین حامی حماس که عرب و سنی هستند ایران شیعه است در حالی که آل سعود با رژیم صهیونیستی علیه آن‌ها توطئه می‌چینند.   
 
مقام معظم رهبری نیز سیاست وحدت را در پیش گرفته و اهانت بر سه خلیفه و عایشه را جایز نشماردند و در سخنرانی‌های خویش با احترام از آن‌ها سخن گفتند.   
 
متاسفانه برخی افراد که در زمین دشمن بازی می‌کنند تلاش کردند با یکسری اهانت‌ها به اختلافات دامن بزنند که تمامی این اهانت‌ها مورد سواستفاده صهیونیست و دست نشانده‌اش قرار گرفت تا متدینین اهل سنت را علیه شیعه بشورانند و در همین راستا تلفات سنگینی نصیب شیعه و سنی شده است.   
 
سیاست وحدت بین شیعه و سنی براساس مشترکات به معنی جذب شدن یکی و حذف دیگری نیست بلکه باید با وجود اختلاف و مشترکات برای وحدت و همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری در سطح جهانی برای دفاع از کیان اسلام برنامه‌ریزی شود.   
 
هفته وحدت یکی مظاهر این تلاش است که باید گرامی داشته شده و توطئه‌های دشمنان اسلام خنثی شود قطعا برخی از اهانت‌هایی که در جهان تشیع هر چند محدود علیه اهل سنت و باورهای آنان صورت می‌گیرد دست پخت انگلیس است.   
 
هم چنین اهانت‌هایی که از طرف اهل سنت علیه شیعیان صورت می‌گیرد بر همین منوال از طرف استکبار خط‌ دهی شده است بنابراین وحدت رمز پیروزی و رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی و شکل‌گیری قطب بزرگ اسلامی در جهان می‌باشد.   

انتهای پیام/





تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۲ - ۰۳:۳۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن