محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826334018
آیا ایران موشک سان برن در اختیار دارد؟ + تصاویر
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
آیا ایران موشک "سان برن" در اختیار دارد؟ + تصاویر
موشک سانبرن روسیه قدرتمندترین موشک ضدکشتی جهان است؛ هماکنون ۴ کشور جزو دارندگان این موشک محسوب میشوند و برخی رسانهها نام ایران را نیز جزو دارندگان آن ثبت کردهاند.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، در جنگهای امروزی، توان موشکی از اهمیت فراوانی برخوردار است و هر کشوری که دارای توان موشکی بالایی باشد، قدرت نظامی برتریبخشی در اختیار دارد.
جمهوری اسلامی ایران هماکنون با در اختیار داشتن، سامانههای موشکی پدافندی و موشکهای کوتاهبرد، میانبرد و برد بلند و البته موشکهای ضدکشتی و بالستیک، در زمره کشورهای پیشتاز و دارای قدرت بالا، در عرصه توان موشکی قرار دارد.
یکی از سرشناسترین موشکهای بالستیک و ضدکشتی ایران، "خلیج فارس" است؛ موشک بالستیک سوخت جامد "خلیج فارس"، موشکی است که با بردی در حدود 300کیلومتر، کلاهک انفجاری 650 کیلویی را حمل میکند.
موشک خلیج فارس
میان مجموعه موشکهای موجود در جهان، چندین موشک جزو سرشناسترین موشکها محسوب میشوند. سان برن (SUN BURN)، بهعنوان یکی از موشکهای مطرح، در این زمینه شناخته میشود.
** سان برن را بهتر بشناسید
این موشک، از جمله موشکهای بسیار قدرتمند جهان است که توسط شوروی سابق و بهمنظور مقابله با قدرت راداری ناوهای آمریکایی ساخته شده است. ناتو این موشک را "اساس-ان-22 سانبرن" مینامد اما روسیه بهعنوان کشور سازنده، این موشک را "موسکیت" نامگذاری کرده است.
طبق اطلاعات منتشره، هماکنون فقط 4 کشور روسیه، هند، چین و ایران دارای این موشک هستند. برخی منابع خبری نیز، ویتنام را کشور پنجمی میدانند که به این موشک مجهز است.
سان برن یک موشک ضدکشتی است که میتواند یک کلاهک 750 پوندی را در حدود 100 مایل حمل و به هدف اصابت کند؛ این موشک قابلیت شلیک از زیردریایی، ساحل و ناوهای جنگی را داشته و مدلی از آن نیز هواپایه شده و امکان شلیک از جنگندهها را داراست.
موشکهای هواپایه سانبرن در ابتدای شلیک، توسط سیستم خلبان خودکار هدایت میشوند ولی در عین حال، این امکان هم وجود دارد که در صورت لزوم، مسیر حرکت موشک توسط خلبان جنگنده تصحیح شود. در مرحله نهایی نیز، رادار موشک فعال شده و تا اصابت آن به هدف، رادار موشک، آن را هدایت میکند.
مقابله با این موشک بسیار سخت است و اکثر سپرهای موشکی جهان بهعلت سرعت زیاد، ارتفاع پروازی کم، خاصیت پنهانکاری، سیستم هدایت ماورای دید، امکان هدایت با ماهواره و...، امکان مقابله با آن را ندارند.
موشک سانبرن آماده نصب روی جنگنده سوخو27
طول این موشک 9 متر و وزن آن 450کیلوگرم است و سرعتی معادل 3 ماخ داشته و برد نهایی آن 250 کیلومتر اعلام شده است. این موشک با استفاده از رادار کنترل و هدایت میشود و امکان فعالکردن کنترل ماهوارهای روی آن نیز وجود دارد.
طبق اطلاعات منتشر شده درباره این موشک ضدکشتی، سرعت سان برن 1500 مایل در ساعت است.
سرعت این موشک با در اختیار داشتن یک پیشران اصلی و چهار بوستر یا همان پیشران کمکی، بهشکل قابل ملاحظهای افزایش یافته است. سان برن از سوخت جامد برای حرکت استفاده میکند.
اهداف سانبرن فرصت چندانی برای فرار از آن ندارند؛ علتش آن هم سرعت بسیار بالای موشک است، بهطور مثال، ناوی که در فاصله 10 کیلومتری از محل استقرار این موشک است، از زمان شلیک موشک، فقط 10 ثانیه فرصت دارد که سامانههای الکترونیکی ضدموشکی و آتشبارهای خود را فعال کند و قطعاً فرصت 10ثانیهای برای فعال کردن سپر دفاع موشکی (غالب ناوهای غولپیکر و کشتیهای جنگی دارای سپر دفاع موشکی هستند)، فرصت بسیار کمی است.
موشک سانبرن 1020 متر در هر ثانیه، سرعت دارد که در حوزه موشکهای ضدکشتی، سرعتی بسیار خوب محسوب میشود.
** رقبای سانبرن
اگزوسه (ساخت فرانسه) و هارپون (ساخت آمریکا)، رقبای اصلی سانبرن هستند اما با این وجود، سانبرن بهعلت ویژگیهای مهم بهخصوص سرعت بسیار بالا (معادل 1020 متر در هر ثانیه)، شناختهشدهتر و قدرتمندترین موشک ضدکشتی جهان شمرده میشود.
ایران، قبل از وقوع انقلاب اسلامی سفارش خرید چندین فروند از موشک هارپون را به آمریکا داد و تعداد محدود ولی نامعلومی از این موشک را دریافت کرد و پس از وقوع انقلاب اسلامی و در جریان یک عملیات دریایی در جنگ تحمیلی، این موشکها را استفاده کرد.
موشک هارپون در حال شلیک از عرشه ناو
سرعت هارپون، 240 متر در هر ثانیه اعلام شده که این سرعت، تقریباً یکچهارم سرعتی است که موشک سانبرن روسیه دارد.
موشک اگزوسه نیز، یک موشک ضدکشتی است که رسانههای جهان، ایران را یکی از دارندگان این موشک مینامند. برد عملیاتی این موشک حداکثر 70 کیلومتر عنوان شده است.
** سان برن و ایران
پایگاه معتبر اگزمینر (Examiner) در اواخر سال 2012 با انتشار گزارشی به بررسی توان نظامی ایران در دریا و مقایسه آن با توان نظامی آمریکا در خلیج فارس، پرداخت و ایران را یکی از دارندگان رسمی موشک "سان برن" معرفی کرد.
در مقاله منتشره این سایت آمده بود: تمامی ناوهای هواپیمابر آمریکا نسبت به موشکهای ضدکشتی آسیبپذیر هستند. بهعلاوه، هزینه این ناوهای هواپیمابر بسیار گران است، بهطوری که اگر بخواهیم سامانههای ضدموشکی در این ناوها مستقر کنیم، میلیاردها دلار در بسیاری از موارد هزینه خواهد داشت. اما موشک ضدکشتی مافوق صوت ایران در مقایسه با این ناوها بسیار ارزانتر و خطرناکتر است، با هزینه یک موشک ضدناو SunBurn ایران مقایسه کنید، تهدیدی را که نیروی دریایی آمریکا با آن مواجه خواهد شد مشاهده میکنید. این موشک یک امتیاز غیرمتقارن دارد که آمریکا هنوز سعی میکند از آن سر دربیاورد".
** ماجرای سفر دریابان شمخانی به روسیه
دریابان علی شمخانی وزیر دفاع وقت ایران در سال 2001 به روسیه سفر و با مقامات این کشور دیدار و از نزدیک درباره مسائل مختلف گفتوگو کرده بود.
یکی از مهمترین دیدارهای شمخانی، دیدار با وزیر دفاع وقت این کشور بود.
اندکی پس از انجام این سفر، رسانهها از امضای یک توافق میان ایران و روسیه خبر دادند که براساس آن، ایران سفارش ساخت تعدادی از موشکهای سانبرن را به روسیه داده بود؛ تاکنون، هیچ اطلاعاتی درباره تعداد موشکهای سفارش دادهشده، منتشر نشده است.
در گزارش منتشره در آن زمان، دریابان شمخانی با حضور در محل آزمایش یک فروند موشک سانبرن، از نزدیک در جریان نحوه شلیک و قدرت انفجاری آن قرار گرفته و سپس خواستار خرید تعدادی از این موشکها شده است.
اگرچه با گذشت 13 سال از آن سفر، هنوز هیچ مقام رسمی در ایران این توافق را تأیید نکرده اما در 8 فوریه سال 2012 میلادی وبسایت استندآپ آمریکا (STAND UP AMERICA) با انتشار تصویری، نوشت که این موشک سانبرن روسیه است که ایران، آن را در اختیار داشته از آن استفاده میکند.
وبسایت استندآپ امریکا، توسط یک ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا اداره میشود و از سال 2005 آغاز به کار کرده و بهعلت گستردگی فعالیتش، یک سازمان چندرسانهای محسوب میشود.
در تصویر منتشر شده در این سایت، موشکی در حال شلیک از روی یک قایق تندرو است، ولی مشخص نیست که این عکس کجا گرفته شده است.
تصویر منتشرشده در سایت استندآپ آمریکا
اگرچه ایران دارای موشکهای ضدکشتی مختلفی از جمله خلیج فارس و کروزهایی همچون قادر، نصر، نور، ظفر، کوثر و حتی موشک حوت (HOOT) است اما تاکنون در هیچ رزمایشی از سان برن استفاده نکرده و هیچ مقامی درباره در اختیار داشتن یا نداشتن چنین موشکی صحبت نکرده است اما رونمایی از قدرتمندترین موشک ضدکشتی جهان توسط ایران، برای هر کشور متجاوزی بسیار "هراسآور" خواهد بود چرا که این موشک بهعلت سرعت بسیار زیاد، رادارگریز بودن، حرکت در ارتفاع پایین و قدرت انفجاری بسیار بالا و چندین و چند مؤلفه دیگر، جزو موشکهایی محسوب میشود که ردگیری و یا ایجاد انحراف در مسیر آن، تقریباً غیرممکن است.
منبع: تسنيم
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
آیا ایران موشک «سان برن» دارد؟
آیا ایران موشک سان برن دارد موشک سانبرن روسیه قدرتمندترین موشک ضدکشتی جهان است هماکنون چهار کشور جزو دارندگان این موشک محسوب میشوند و نام ایران نیز جزو دارندگان آن ثبت شده است در جنگ های امروزی توان موشکی از اهمیت فراوانی برخوردار است و هر کشوری که دارای توان موشکی بالاییايران حق داشتن برنامه هستهاي صلحآميز را دارد
ايران حق داشتن برنامه هستهاي صلحآميز را دارد رييسجمهور روسيه از نقش آمريكا در رسيدن به توافق هستهاي درباره برنامه هستهاي ايران تعريف و تمجيد كرد و افزود كه اميدوار است تصميم اين كشور براي گسترش فهرست سياه تحريمهاي آمريكا عليه ايران پيشرفت به سمت يك توافق جامع را تضعيف نكندآيا وزارت بهداشت اختيار تمام بودجه سلامت را در دست دارد؟
آيا وزارت بهداشت اختيار تمام بودجه سلامت را در دست دارد رسول خضري عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو فارس با اعلام مطلب فوق اظهار داشت متأسفانه 70 درصد بودجه سلامت دست وزارت بهداشت نيست و به وزارتخانههاي ديگر داده ميشود مثلاً در بحث بيمهها پول براي خريد خدمت دست وزارتصاویر:آیا بابانوئل حقیقت دارد؟
تصاویر آیا بابانوئل حقیقت دارد در قرون وسطی درخت کاج لقب درخت زندگی یافت زیراهمواره سرسبز است دردوران باستان درسراسر اروپا جشنهای رومی ها اقوام ژرمن یا اقوام سلت نویددهنده آغاز فصل زمستان بودند سپس با ظهور مسیحیت به مناسبت میلاد حضرت عیسی مسیح ع در شب 24 دسامبر اینایران از روسیه انتظار دارد تا به تعهد خود در مورد سیستم های موشکی اس 300 عمل کند
ایران از روسیه انتظار دارد تا به تعهد خود در مورد سیستم های موشکی اس 300 عمل کند سنایی گفت در جریان سفر اخیر سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه به ایران او این موضوع را با وی مطرح کرده و اشاره کرد که مسکو در این زمینه نظر مساعدی نشان داده است سنایی گفت ما امیدواریم که این تسلیحاتتوصیه زوج آمریکایی به شهروندان غربی: گول رسانه ها را نخورید و به ایران بروید + تصاویر
توصیه زوج آمریکایی به شهروندان غربی گول رسانه ها را نخورید و به ایران بروید تصاویر 55 توصیه زوج آمریکایی که سال 2012 به ایران سفر کرده بودند به شهروندان غربی گول رسانه ها را نخورید و به ایران بروید در تمام سفر احساس امنیت می کردیم حتی وقتی که تنهایی و بدون راهنما در بازارهمجري برنامه منشور ايران سيماي انگليسي شبكه سحر: سيماي انگليسي و شبكه سحر، پتانسيل بسيار خوبي در زيرساخت ها و ن
مجري برنامه منشور ايران سيماي انگليسي شبكه سحر سيماي انگليسي و شبكه سحر پتانسيل بسيار خوبي در زيرساخت ها و نيروي انساني دارند مجري سيماي انگليسي شبكه سحر بر وجود ظرفيت بالاي شبكه سحر و سيماي انگليسي آن بر گسترش كمي و كيفي ساختار و برنامه ها تأكيد كرد حميد شرفي كه از سال 80 همكخوابهاي غيرقابل تعبير آمريكا براي برنامه موشكي ايران
خوابهاي غيرقابل تعبير آمريكا براي برنامه موشكي ايران تاكنون هيچ قاعده معاهدهاي و عرفي در حقوق بين الملل به وجود نيامده كه حق ذاتي دولتها در زمينه توليد و توسعه دانش و فناوري موشكي را محدود يا سلب نمايد نكته مهم اين است كه حتي در پرتو محورهاي كلاني نظير اعتمادسازي و شفاف سازيآيا عربستان حق دارد از ايران بترسد؟
آيا عربستان حق دارد از ايران بترسد عباس طريم سه شنبه 3 دي 1392كارشناسان در گفتوگو با ايران تشريح كردند جاي خالي حقوق «برند» در ايران
كارشناسان در گفتوگو با ايران تشريح كردند جاي خالي حقوق برند در ايران فرناز قلعه دار برند يا همان نشان تجاري يك نام يا طرح است كه براي شناسايي كالا يا خدمات فروشنده از آن استفاده ميشود طبق تعريف انجمن بازاريابي امريكا اين نشان تجاري باعث متمايز شدن كالا با ساير كالاها يا خايران حق داشتن برنامه صلح آميز هسته اي را دارد/جهان نبايد درخواست هايي تبعيض آميز مطرح كند
ايران حق داشتن برنامه صلح آميز هسته اي را دارد جهان نبايد درخواست هايي تبعيض آميز مطرح كند ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه بر حق ايران در گسترش برنامه صلح آميز هسته اي تاكيد خواستار عدم تبعيض در اين باره شد به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري نووستي ربررسي آلودگي برنج وارداتي توسط كارشناسان ايراني در هندوستان
بررسي آلودگي برنج وارداتي توسط كارشناسان ايراني در هندوستان رئيس كميسيون كشاورزي آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي از اعزام گروه كارشناسي ارزياب آلودگي برنجهاي وارداتي به كشور هندوستان در آينده نزديك خبر داد عباس رجايي در گفتوگو با ايرنا افزود در پي نگرانيهاي مردم و مسئولاايران مقام چهارم تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را در اختيار دارد
ايران مقام چهارم تعداد زندانيان به نسبت جمعيت را در اختيار دارد دهمين سالگرد زلزله بم با بررسي وضعيت امروز اين شهر در بسياري از روزنامهها همراه شده است در آستانه سالگرد نهم دي نيز سخنان آملي لاريجاني در مورد عوامل فتنه و بعضي اخبار در اين باره مورد توجه روزنامهها قرار گرفته اس-
گوناگون
پربازدیدترینها