تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802980212




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نيويورک تايمز: اوباما در تلاش براي جلوگيری از تصويب تحريم‌های جديد عليه ايران است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
نيويورک تايمز: اوباما در تلاش براي جلوگيری از تصويب تحريم‌های جديد عليه ايران است
نیویورک تایمز نوشت: در حالی که آمریکا و ایران در آستانه آغاز مرحله حساس گفتگوهای هسته ای هستند، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا اقدامی احتیاطی را به منظور جلوگیری از تصویب طرح تحریم‌های جدید و سختگیرانه در پیش گرفته است که می‌تواند تلاش های دیپلماتیک وی را برهم بزند.


به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، روزنامه آمریکایی "نیویورک تایمز" در مقاله ای به قلم "مارک لاندلر" و "جاناتان ویسمن" نوشت: حامیان این طرح که هدف از آن به صفر رساندن صادرات نفت ایران است حمایت 59 سناتور آمریکایی را به دست آورده‌اند و به آستانه حمایت دو سوم اکثریت سناتورها نزدیک شده اند که می‌تواند تهدید اوباما را برای وتوی این طرح رد کند.


اکثریت قاطع جمهوری خواهان از این طرح حمایت کرده اند و تاکنون 16 سناتور دموکرات نیز با پشت کردن به رئیس جمهور آمریکا از این طرح حمایت کرده‌اند از این رو حامیان این طرح امیدوارند، حمایت بیشتری را کسب کنند.


این مشاجره سایه‌ای طولانی را برای گفتگوهای هسته‌ای انداخته است که مقامات دولت آمریکا می‌گویند این مرحله از گفتگوها بسیار دشوارتر از مرحله دستیابی به توافقنامه موقت شش ماهه است.


مقامات ایرانی تهدید کرده اند اگر آمریکا تحریم های جدیدی را در خلال مذاکرات اجرا کند، میز گفتگوها را ترک می کنند.


کاخ سفید نیز با بیانیه ای شدید الحن اعلام کرده است حمایت از تحریم های جدید عملا حرکت به سوی جنگ است و همچنین از نمایندگانی که از این طرح حمایت کرده اند خواست تا علنا به موضع خود درخصوص حمایت از اقدام نظامی علیه ایران اذعان کنند.


"بنجامین رودز" معاون مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: بدیهی است اگر شما گزینه دیپلماتیک را کنار گذارید، با انتخابی دشوار مواجه خواهید بود. 


با این حال سناتورهای دو حزب اصلی آمریکا با عصبانیت این استدلال را رد کرده و می‌گویند فشارهای کنگره برای اعمال تحریم ها باعث حضور ایران در پای میز مذاکره شده است و غرب باید طیف تحریم های خود را به عنوان یک سیاست تضمینی دیپلماتیک بیشتر کند تا این سیاست در صورت شکست گفتگوها، به کار گرفته شود.


پشت پرده این موضع گیری ها مجموعه ای از محاسبات سیاسی در آستانه انتخابات میان دوره ای سنای آمریکا نهفته است. گروههای حامی اسرائیل نظیر کمیته امور عمومی آمریکا - اسرائیل (آیپک) ، کنگره را برای افزایش فشارها علیه ایران تحت فشار قرار داده است.


مشاوران کنگره آمریکا اعلام کردند امضای توافقنامه موقت می تواند هر دو راه را کوتاه کند. در حالی که برخی سناتورها احتمالا با فرصت دادن به دیپلماسی موافقند، عده ای دیگر از شروط توافقنامه شش ماهه راضی نیستند. 


اوباما و مقامات بلندپایه دیگر آمریکا بارها با نمایندگان آمریکایی برای دفاع از تلاش های دیپلماتیک خود و تلاش برای متوقف کردن تلاش های عجولانه برای اعمال تحریم ها علیه ایران ملاقات کرده اند. آنها به ارزیابی های اطلاعاتی استناد می کنند که اعمال تحریم می‌تواند مذاکرات را تضعیف کند. آنها همچنین این استدلال را مطرح می کنند که اگر گفتگوها به نتیجه نرسد، کنگره همواره می تواند به سرعت تحریم ها را علیه ایران وضع کند.


در همین حال اوباما نیز روز دوشنبه بعد از ملاقات با ماریانو راخوی نخست وزیر اسپانیا گفت: صلح و دیپلماسی گزینه ترجیحی من است و به همین دلیل من پیامی را به کنگره مخابره کردم مبنی بر اینکه اکنون زمان مناسبی برای اعمال تحریم های جدید نیست. اکنون زمان آن است تا به دیپلمات ها و کارشناسان فنی فرصت دهیم تا کارهایشان را به انجام رسانند.


بخش اعظم این تلاش ها به هری رید رهبر اکثریت سنای آمریکا بستگی دارد که تاکنون در برابر فشارها برای به رای گذاشتن این طرح مقاومت کرده است.


رید در حال برقراری تعادل بین حمایت قوی از اسرائیل و ائتلافی قوی با کاخ سفید است. 


مشاوران کنگره می گویند رید تا قبل از سخنرانی سالانه رئیس جمهور در بیست و هشتم ژانویه این طرح را برای رای گیری به صحن کنگره نمی آورد.


آنها می گویند دموکرات ها اهمیت و دقت اولین وتوی اوباما را درخصوص طرح ایران و اینکه این وتو، وتویی تاریخی خواهد بود درک می کنند اما دموکرات ها اعلام کردند آرامش کنونی تنها چند هفته و نه چند ماه ادامه می یابد.


دموکرات های برجسته نظیر مایکل بنت سناتور اهل کلورادو و رئیس کمیته تبلیغات دموکرات ها در سنا به تازگی حمایت خود را از این طرح اعلام کرده است.


مشاوران کنگره می گویند تعداد کافی از دموکرات های سنا از این طرح به منظور دفع وتوی رئیس جمهور حمایت می کنند و سنا نیز احتمالا با رای اکثریت این طرح را تصویب می کند و وتوی رئیس جمهور نیز نمی تواند مانع آن شود.


سناتور کارل لوین رئیس کمیته خدمات مسلح سنای آمریکا و یکی از مخالفان سرسخت این طرح اعلام کرد امضای این توافقنامه موضع وی را تقویت کرده است.


وی گفت:این توافقنامه باید شرایط را برای کسانی که می خواهند فرصت دستیابی به توافقنامه جامع را تضعیف کنند دشوارتر کند.


در حالی که بحث و گفتگوها شدت گرفته است برخی دموکرات ها همزمان با افزایش مباحثات، برخی دموکرات ها به بیانیه هفته گذشته یکی از مقامات شورای امنیت ملی آمریکا اشاره کرده است مبنی بر اینکه اگر اعضای خاصی از کنگره آمریکا اقدام نظامی آمریکا را خواستار باشند، باید در مقابل عموم مردم آمریکا بایستند و به این مسئله اذعان کنند.


سناتور بنجامین کاردین دموکرات اهل ایالت مریلند و حامی سرسخت طرح افزایش تحریم های ایران از اعمال فشار کاخ سفید به ویژه استفاده از جمله "حرکت به سوی جنگ" انتقاد کرد و گفت: من فکر می کنم آنها باید برای استفاده از این جمله متاسف باشند. نقش بد این ماجرا را ایران دارد.


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن