تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868276264




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفرهای استانی خلق‌الساعه و شعاری نباشد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سفرهای استانی خلق‌الساعه و شعاری نباشد




مسئول دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت باید در سفرهای استانی با شیوه کارشناسی عمل کند و از انجام سفرهای استانی با شیوه خلق‌الساعه و شعاری و انجام این سفرها در فاصله زمانی کوتاه‌مدت بپرهیزد.





خبرگزاری ایسنا: مسئول دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دولت باید در سفرهای استانی با شیوه کارشناسی عمل کند و از انجام سفرهای استانی با شیوه خلق‌الساعه و شعاری و انجام این سفرها در فاصله زمانی کوتاه‌مدت بپرهیزد.

محمد هاشمی اظهار کرد: دولت باید در سفرهای استانی مثل دوره ‌آقایان هاشمی و خاتمی از روش‌های کارشناسی استفاده کند و با در نظر گرفتن امکانات و بودجه و توان موجود مصوبه بدهد، یعنی قولی ندهد که غیرعملی باشد چون این موضوع موجب بی‌اعتمادی بین مردم و مسئولان می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه "باید از انجام سفرهای استانی در فاصله‌های زمانی کوتاه‌مدت پرهیز شود"، گفت: طبیعی است که هیأت وزیران مسئولیت‌های بسیاری دارد و اینکه اعضا مثلاً دو هفته یکبار درگیر سفرهای استانی شوند، هزینه‌های زیادی به بار می‌آورد.

مسئول دفتر رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه "باید کاستی و نواقص سفرهای استانی در دولت قبل، برطرف شود"، توضیح داد: اشکال سفرهای استانی در دولت گذشته این بود تصمیمات بر اساس بررسی‌های کارشناسی و برنامه‌ریزی شده نبود بلکه عده‌ای در یک استان،‌ شهرستان یا روستا جمع می‌شدند،‌ خواسته‌ای را مطرح می‌کردند و همانجا بدون آنکه منابع مالی کار مشخص شود تا حمایت‌های لازم اختصاص یابد،‌ مصوبه‌ای مطرح و مبلغی از هزینه سفر به کار تخصیص داده می‌شد؛ بنابراین کارهای برنامه‌ریزی شده نیز تحت‌الشعاع قرار می‌گرفت.

این عضو پیشین مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه "سفرهای استانی در دولت گذشته حرکتی بدون برنامه بود"، خاطرنشان کرد: سفرهای استانی بدون پشتوانه کارشناسی و اعتباری انجام می‌شد، بنابراین در مرحله قول باقی می‌ماند و مقادیر زیادی پول بدون آنکه نتیجه مطلوبی داشته باشد، هزینه می‌شد و وقتی مردم می‌دیدند دولت به قول خود عمل نمی‌کند، اعتماد و رابطه بین آنها با دولت نیز آسیب می‌دید؛ پس در مجموع آثار منفی این نوع سفرهای استانی بیشتر بود و اگر دولت جدید هم بخواهد به این شیوه عمل می‌کند، به نتیجه بهتری نخواهد رسید.

هاشمی خاطرنشان کرد: در دولت‌های آقایان هاشمی و خاتمی برای انجام سفرهای استانی ابتدا گروه‌هایی به استانِ هدف فرستاده می‌شدند تا نیازها و تقاضاهای آن استان بررسی شود. پس از آن در تهران طرح‌ها و برنامه‌های استان هدف با برنامه پنج ساله و لایحه بودجه تطبیق داده می‌شد و با در نظر گرفتن اینکه چه اعتباری برای استان منظور شده است، برای رفع کاستی‌ها برنامه‌ریزی می‌شد. بدین ترتیب به دور از جنبه شعاری، برنامه‌ای تهیه و در شورای اداری مرکز استان، تصمیمات رییس‌جمهور و تیم همراه در حضور استاندار اعلام می‌شد که این تصمیمات معمولاً امکان عملی و اعتبار لازم را برای اجرایی شدن داشتند. این روش می‌توانست رابطه بهتری بین مردم و دولت ایجاد کند و سفرهای استانی را مفیدتر سازد اما اینکه سفرها بدون برنامه و خلق‌الساعه انجام شوند، به طور طبیعی نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه "به طور طبیعی وقتی مسئولی با اعلام قبلی به شهرستان یا استانی می‌رود، عده‌ای به استقبال او می‌آیند"، اظهار کرد: گاهی شاهدیم مراسم استقبال، سازمان‌یافته است یعنی مدارس‌،‌ دانشگاه‌ها و ادارات را تعطیل می‌کنند و در هشت ساله گذشته گاهی شاهد بودیم که در سفرهای استانی با دستور و نه به طور داوطلبانه، مدارس و ادارات تعطیل می‌شد و حتی از شهرها و استان‌های مجاور افرادی برای حضور در مراسم استقبال آورده می‌شدند که این کار جنبه تبلیغاتی داشت و هزینه‌های زیادی را به مردم تحمیل می‌کرد. به نظر من برگزاری این نوع مراسم استقبال، مفید نیست.

هاشمی در پایان تاکید کرد: ضرورتی ندارد وقتی یک مقام یا رییس‌جمهور به استانی می‌رود، آن استان را برای یک یا دو روز تعطیل کنیم و چنین کاری در هیچ جای دنیا متداول نیست.







تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن