واضح آرشیو وب فارسی:مهر: هدف از ثبت اختراع دريافت تسهيلات نباشد/ 2100 اختراع تائيده دريافت كردند
بوشهر - خبرگزاري مهر: معاون فرهنگي بنياد ملي نخبگان گفت: هدف از ثبت اختراع دريافت تسهيلات نباشد.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد حسن حسيني پنجشنبهشب در آئين اختتاميه جشنواره منطقهاي نوآوري و شكوفايي اختراعات خليج فارس در بوشهر اظهار داشت: در اين جشنواره تلاش دهشا ستا تا اختراعاتي كه ميتوان تبديل به محصول تجاري شوند، شناسايي و انتخاب شوند.
وي مهمترين هدف از برگزاري اين جشنوارهها را تلاش براي تبديل اين اختراعات به محصول تجاري عنوان كرد و بيان داشت: اختراعات نخبگان بايد نيازهاي كشور را رفع كند و محصولاتي باشند كه به صوت كاربردي درآيند.
معاون فرهنگي بنياد ملي نخبگان همچنين خواستار تلاش مخترعان براي تبديل اين اختراعات به محصول تجاري شد و افزود: هدف مخترعان نبايد تنها دريافت تسهيلات باشد و مخترعين بايد با نگاه به آينده براي تجاري سازي محصول خود تلاش كنند.
2100 اختراع تائيده دريافت كردند
وي از پرداخت تسهيلات متناسب با اختراعات خبر داد و بيان داشت: بنياد ملي نخبگان تاكنون 13 هزار نفر از نفرات برتر كنكورهاي سراسري، مخترعان و ساير نخبگان حمايت كرده است.
حسيني با اشاره به دريافت تاييديه سطح 3 بنياد ملي نخبگان توسط دو هزار و 100 اختراع، اضافه كرد: طرحها و اختراعات بايد به سمت كاربرديشدن بروند و قابل عرضه در بازار باشند.
رونمايي از 146 اختراع در اين نمايشگاه
رئيس بنياد نخبگان استان بوشهر با اشاره به حضور بيش از 160 مخترع و نوآور در اين جشنواره اظهار داشت: مخترعين و نوآوران استانهاي بوشهر، خوزستان، فارس، كهكلويه و بوير احمد و هرمزگان در اين جشنواره حضور دارند كه از 160 نفر 146 اختراع در اين جشنواره حضور يافتند.
رحيم قاسميه نهادينه ساختن فرهنگ تجاري سازي و كسب ثروت از دانش و هدف راهبردي تبديل ايده به محصول را از مهمترين اهداف برگزاري اين نمايشگاه عنوان كرد و ادامه داد: اين جشنواره بخشهايي از توانمندي جوانان ايراني را در راستاي رسيدن به خودكفايي كشور در ابعاد مختلف و بهويژه در بخش علمي را به نمايش ميگذارد.
وي با اشاره به حضور 25 نفر در كميته داوري اين جشنواره، افزود: نتايج داوريها و بررسي نهايي كميته داوران تا دو هفته ديگر اعلام ميشود و نتايج قابل رويت خواهد بود.
رئيس بنياد نخبگان استان بوشهر در ارتباط با مخترعين و مبتكرين اين جشنواره نيز گفت: استانهاي فارس، خوزستان و بوشهر بيشترين تعداد شركت كنند در اين جشنواره را دارد و 20 نفر از مبتكران خانم هستند و 20 نفر از مبتكران نيز داراي مدرك دكتري هستند.
ارتباط مخترعين با هم و تشويق براي حضور جوانان در عرصههاي علمي
رئيس بنياد نخبگان استان خوزستان نيز در اين آئين به اهميت برگزاري چنين جشنوارههايي اشاره كرد و اظهار داشت: ارتباط مخترعين و مبتكرين با هم و استفاده از ايدهها و نظرات هم در رشد علمي و ثبت اختراعات جديد كمك خواهد كرد.
محمدعلي فيروزي تشويق افراد مختلف براي حركت در اين مسير علمي را از ديگر مزاياي برگزاري اين جشنوارهها اعلام كرد و بيان داشت: برگزاري منطقهاي اين جشنوارهها فرصت مناسبي براي استانها براي ارائه اختراعات است.
علي مرادي رئيس بنياد نخبگان استان كهگيلويه و بوير احمد نيز اين جشنواره را فرصتي مناسب براي بروز خلاقيت و ايدههاي جديد مخترعان و مبتكران دانست و گفت: توليد ثروت از علم كه همواره مورد تاكيد مقام معظم رهبري است از ديگر دستاوردهاي اين جشنواره است.
كد خبر: 2199357
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۹ - ۱۱:۵۶
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]