واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماينده مردم آستارا در مجلس:حماسه 8 و 9 دي درسي براي كودتاگران مخملي شد
نماينده مردم آستارا در مجلس شوراي اسلامي گفت: حماسه 8 دي مردم گيلان و 9 دي در كشور درسي براي كودتاگران مخملي و فتنهگران شد و نشان داد كه ملت عاشق نظام و ولايت است.

صفر نعيميرز امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در آستارا با اشاره به حماسه 8 دي سال 88 مردم گيلان اظهار كرد: در 8 دي مردم بابصيرت و هوشيار سرزمين گيل، آستارا و تالش و ترك به صورت خودجوش با حركت عظيم خود توانستند ولايتمداري و وفاداري به نظام و ولايت فقيه را به رخ فتنهگران و جهانيان بكشند.
وي افزود: مردم گيلان ولايتمدار و عاشق نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران هستند و در همه حال سعي كردهاند ارادت قلبي خود را به اهل بيت (ع) و ولايت فقيه نشان دهند.
به گفته عضو كميسيون امنيت ملي مجلس و سياست خارجي مجلس، مردم خونگرم گيلان و ولايتمدار و با بصيرت و عاشق نظام مقدس توانستند در 8 دي 88 عليه فتنهگران كه با هدف نابودي اسلام و انقلاب فعاليت ميكردند و درصدد اجراي كودتاي مخملي در كشور بودند يك روز زودتر از سراسر كشور به صحنه اعتراض روند و با انسجام و وحدت به جهانيان عشق خود به ولايت فقيه را نشان دادند.
وي حماسه 8 دي را در تاريخ سرزمين گيلان ماندگار خواند و تصريح كرد: بايد با گراميداشت روز حماسه 8 دي حقايق فتنه بزرگ را براي آيندگان روشن ميكند و اين درسي براي كودتاگران مخملي و فتنهگران شد و نشان داد كه ملت ايران عاشق نظام و ولايت فقيه هستند.
نعيميرز خاطرنشان كرد: از زمان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس تا به امروز مردم ولايتمدار ايران با صبر و استقامت خود بر تمام توطئههاي دشمنان پيروز شدند.
وي يادآور شد: امسال نيز ملت ولايتمدار و وفادار به نظام و ولايت فقيه با حضور حداكثري و پر شور در راهپيماييهاي 22 بهمن، 13 آبان و 9 دي وفاداري خود به نظام و ولايت فقيه را نشان دهند.
نماينده مردم آستارا در مجلس، عظمت و بزرگي ملت ايران و نظام اسلامي را به بركت ائمه معصومين(ع) و ولايت فقيه و خون شهدا دانست.
به گزارش فارس، تجمع به يادماندني گراميداشت حماسه 8 و 9 دي، امسال ساعت 10 صبح روز 8 دي همزمان با مردم گيلان و نيز در 9 دي همراه با ملت ايران در مسجد رسولالله (ص) آستارا برگزار ميشود.
انتهاي پيام/84001/ق30
جمعه 6 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]