واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پارك تلار قائمشهر فاقد امكانات گردشگري است/ شناسايي 87 اثر تاريخي
قائمشهر - خبرگزاري مهر: فرماندار قائمشهر گفت: پارك تلار داراي جاذبه هاي گردشگري فراوان بوده ولي فاقد امكانات گردشگري است.
به گزارش خبرنگار مهر، علي پيرفلك ظهر پنجشنبه در جلسه گردشگري و ميراث فرهنگي شهرستان افزود: در حال حاضر اين پارك با امكانات موجود مي تواند پاسخگوي 50 درصد گردشگران باشد.
وي اظهار داشت: در سالجاري 70 هزار نفر از اين پارك براي تفريح و تفرج استفاده كرده اند و نياز است تا امكانات گردشگري در آن توسعه يابد.
وي عنوان كرد: قائمشهر از ظرفيتهاي بسيار خوب در حوزه هاي اجتماعي، سياسي و فرهنگي برخوردار است و به عنوان يك شهر ترانزيتي و عبوري است.
پيرفلك يادآورشد: عليرغم ظرفيت هاي بسيار خوب و موقعيت بسيار عالي خوب، گردشگر نداريم و در اين شهر يك فاصله منطقي و نزديك با جنگل زيباي شمال و ساحل زيباي خزر وجود دارد.
فرماندار قائمشهر يادآور شد: اين فاصله خوب و قابل قبول، بهترين ظرفيت و فرصت را براي سرمايه گذاري در حوزه گردشگري ايجاد مي كند.
وي با اشاره به وجود 104 روستاي زيبا و امامزاده هاي متعداد در شهرستان گفت: پتانسيل هاي خوبي براي جذب گردشگر و توريسم در شهرستان وجود دارد.
پيرفلك افزود: نمايشگاه بين المللي انحصاري مازندران در قائمشهر قرار دارد و پارك تلار نيز چشم اندازي زيادي براي گردشگران دارد.
پارك موزه افتتاح شود
رئيس شوراي شهر قائمشهر نيز گفت: افتتاح پروژه موزه در شهر از جمله دغدغه هاست كه لازم است در اين زمينه برنامه ريزي شود.
حامد ابراهيمي افزود: اين پروژه از طرحهاي اساسي و مهم است كه بايد با جذب اعتبارات دولتي، پروسه افتتاح را تكميل كنيم.
شناسايي 87 اثر تاريخي
ايزدي كارشناس ميراث فرهنگي نيز گفت: در قائمشهر 87 اثر قابل ثبت شناسايي شده است كه 44 پرونده تشكيل شده است.
وي اظهار داشت: برآورد هزينه براي احداث موزه 500 ميليون تومان بود كه به دليل راني و تورم، پروسه زماني پروژه طولاني شد و نتوانستيم به نتيجه برسيم.
وي گفت: تاكنون استحكام بندي بنا، گچبري و تنديس ها را درست كرديم كه ادامه پروژه در سال 91 و 92 محقق نشد.
ايزدي گفت: كاوش باستان شناسي از تپه طالقاني نيز انجام شد و در بخش گردكوه مشكل مالكيتي پيدا كرد و كار ناتمام ماند.
وي افزود: 75 هزار هكتار حريم است كه بخشي خريداري و آزاد شده است.
ولي معاون سرمايه گذراي و طرحهاي سازمان ميراث فرهنگي مازندران نيز گفت: در حوزه شهرستان قائمشهر در مقايسه با شهرهاي ديگر هزينه هاي زيادي صورت گرفته است.
ولي بيان داشت: آسفالت و زيرسازي پارك تلار، احداث سرويس هاي بهداشتي و ... با 1.5 ميليارد تومان از جمله اقدامات است.
صدور 55 موافق اصولي در قائمشهر
وي بيان داشت: در پارك سراجكلا نيز 700 ميليون تومان هزينه شد و 55 واحد مجوز موافقت اصولي واحدهاي اقامتي در قائمشهر صادر شده است.
ولي يادآورشد: 30 پروژه در حال احداث در اين شهرستان وجود دارد كه 20 پروژه نيز به بانكها معرفي شده است تا 20 ميليارد تومان وام دريافت كنند و 13 طرح بهره برداري شده است.
قائمشهر گذرگاه گردشگر است
سيف الله فرزانه مديركل ميراث فرهنگي مازندران نيز در اين جلسه گفت: قائمشهر گذرگاه گردشگر است و در واقع بجاي ارزآوري، ارزبري مي شود.
وي عنوان كرد: قائمشهر بايد به حق خود برسد و ما آمادگي داريم در زمينه پروژه هاي گردشگري تفاهمنامه امضاء كنيم.
وي افزود: در پارك جنگلي تلار زيرساختها از سوي ميراث فرهنگي انجام شده است ولي يكي از اعتراضات به شرح خدمات منابع طبيعي است كه بسيار ضعيف است.
فرزانه گفت: بايد شرح خدمات منابع طبيعي را تقويت كنيم تا سرمايه گذار با انگيزه فعاليت كند.
كد خبر: 2202951
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۵ - ۱۵:۳۲
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]