تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1848473241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئيس جمهور تونس اختلافهاي سياسي در كشورش را طبيعي دانست


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: رئيس جمهور تونس اختلافهاي سياسي در كشورش را طبيعي دانست
تهران / واحد مركزي خبر / سياسي 1392/10/05
00:37:01.24
رئيس جمهور تونس با بيان اينكه هنوز برخي از وعده هاي انقلاب تونس عملي نشده است، وجود اختلافهاي سياسي در كشورش را به علت اينكه كشوري دمكراتيك است طبيعي دانست.
محمد المنصف المرزوقي در گفتگو با شبكه تلويزيوني «القدس» درباره وعده هاي محقق نشده انقلاب تونس گفت: به صراحت بايد بگويم كه آنچه در انقلاب تونس محقق نشده است مجازات فاسدان است. اجراي عدالت در دوره انتقالي بسيار دير شده است. فاسدان همچنان در آسودگي و رفاه به سر مي برند. كسانيكه در حق مردم دچار خطا و اشتباه شده اند، نه فقط مجازات نشده اند بلكه از مردم نيز عذرخواهي نكرده اند.
در زمينه اقتصادي نيز ما اميدوار بوديم كه چرخ اقتصادي كشور به سرعت به گردش در آيد و ما بتوانيم ريشه فقر را در مناطق محروم بزداييم، امري كه تاكنون محقق نشده است. همچنين ما به مردم وعده داده بوديم ظرف كمتر از يك سال قانون اساسي تدوين كنيم كه اين امر نيز تحقق نيافته است. البته، من از ابتدا اعلام كردم به تحقق رساندن اين امر ناممكن است و اين امر نيازمند چند سال زمان است. خواسته ها و نيازهايي كه تحقق نيافته است سبب شده است كه احيانا مردم اين سوال را مطرح كنند كه چرا به چنين انقلابي روي آورده اند. البته، نبايد فراموش كرد خواسته هاي زيادي محقق شده است. مردم نمي دانند اعتبارهاي زيادي به مناطق فقير اختصاص يافته است، به گونه اي كه اموال و اعتبارهاي اختصاص يافته به چنين مناطقي سه تا ده برابر اعتبارهايي بوده است كه در زمان رژيم سابق به اين مناطق اختصاص مي يافت. توجه سياسي به اين مناطق نيز كه در گذشته به لحاظ سياسي ناديده انگاشته مي شد نيز بيسابقه است. چرخ اقتصادي كه در سال دو هزار و يازده متوقف شد اكنون به چرخش در آمده است. ميزان رشد كشور در مقايسه با ديگر كشورها نيز مسئله حائز اهميت است.
رئيس جمهور تونس گفت: درباره تونس مهم ترين مسئله اين است كه در مقايسه با تجربه هاي موجود در ديگر كشورهاي عربي نهادهاي قانوني همچنان حاكم است. همان طور كه در ديگر كشورهاي عربي صورت مي گيرد، تونس كشوري است كه در آن جنگ داخلي روي نداده است و فروپاشي دولت صورت نگرفته است. در تونس گفتمان ملي حتي يك لحظه هم متوقف نشده است. چنين نبوده است كه گفتمان ملي در كشور وجود نداشته باشد، دولت سرنگون شده باشد، كودتا روي داده باشد و جنگ داخلي كشور را فراگرفته باشد. مهم ترين دستاورد و مسئله تحقق يافته اين است كه وحدت ملي، گفتمان ملي، انسجام دولت و امنيت كشور با وجود همه دشواريها حفظ شده است. اكنون نيز آنچه ما براي تحقق آن شبانه روز تلاش مي كنيم به سرانجام رساندن مرحله انتقالي موجود در كشور است. احتمال دارد قانون اساسي تا پيش از برگزاري مراسم انقلاب تدوين و پس از آن انتخابات برگزار شود. اقتصاد تونس براي حركت به جلو به صورت جهشي نيازمند ثبات است. كشور مرحله انتقالي دشواري را سپري كرده است و فعاليت در كشور در برابر دشواريها متوقف نخواهد شد.
وي درباره اختلاف ها در تونس بين احزاب و گروه هاي سياسي گفت: تونسي ها بايد معناي دمكراسي را بدانند و آن اين است كه بحران سياسي و اختلافها در آن پايان نيابد و اين طبيعي است. چنين اختلافهايي را ما در كشورهاي اروپايي مانند آلمان نيز شاهديم. بنابراين، اختلافهاي سياسي در همه كشورهاي دمكراتيك وجود دارد. تفاوت بين ديكتاتوري و دمكراسي اين است كه در كشورهاي دمكراتيك اختلافهاي سياسي واضح و علني است و مشكلات در پاي ميز مذاكره مطرح است، اما در كشورهاي ديكتاتوري اختلافها پنهاني است. از اين رو، وضع تونس استثنائي، منفي و خارج از چارچوب عادي نيست. تونس اكنون كشوري دمكراتيك است و در هر كشور دمكراتيك نيز اختلاف هاي سياسي وجود دارد؛ در غير اين صورت آن كشور كشور دمكراتيك نيست. بنابراين، اختلاف هاي سياسي اصلي سياسي به شمار مي رود. سياست به معناي اختلاف ها و تفاوت ديدگاه هاي ايدئولوژي و فكري است و ما نيز در فضاي طبيعي به سر مي بريم و بايد بدانيم كه اين رويه ادامه خواهد داشت و در انتخابات آينده نيز اختلاف هاي سياسي ادامه خواهد داشت و اين از مستلزمات دمكراسي است.
مرزوقي درباره نقش نهاد رياست جمهوري تونس در حل اختلافهاي سياسي گفت: اين نهاد در گفتمان ملي نقش اساسي ايفا مي كند. من روز اول به منظور جلوگيري از اين اشتباه وارد نهاد رياست جمهوري شدم، اشتباهي كه رژيم هاي ديكتاتوري در آن قرار مي گيرند و آن اين است كه حكومتي وجود داشته باشد و سپس در برابر آن مخالفان و شكافي بين آنها وجود داشته باشد. من اولين روز با مخالفان ديدار كردم. سپس، در اولين ماه به دور از هرگونه فضاسازي رسانه اي با مخالفان ديدار كردم. بنابراين، نهاد رياست جمهوري با همه گروه ها و حتي آنهايي كه با رياست جمهوري مخالفند ديدار و گفتگو كرده است. الگوي موجود در تونس با الگوهاي موجود در بسياري از كشورها متفاوت است. گفتگوي ملي در تونس از سال ها پيش و حتي در زمان ديكتاتوري نيز وجود داشت.
وي درباره آينده سياسي كشورش افزود: من درباره آينده دمكراسي در تونس نگران نيستم. ملت تونس ملتي نسبتا متمدن است. در هر انقلابي تلاش هاي معكوس و ضد آن انقلاب نيز وجود دارد و ما در تونس تلاش مي كنيم با چنين تلاش هايي همزيستي داشته باشيم و البته مواظبت مي كنيم كه مبادا چنين تلاشهايي خطري براي دمكراسي باشد. اكنون در تونس تلاشها براي اجراي انقلاب معكوس وجود دارد. از نظر آنها نبايد به نظام برآمده از انتخابات اهميت داد.
00:59:53.10

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن