تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر زبان مؤمن نورى (الهى) است و درخشان و برزبان منافق شيطانى است كه سخن مى گويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826058529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون اداره كل آموزش و پرورش قم خبر دادباسوادي 98 درصد قمي‌ها در سال 92


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اداره كل آموزش و پرورش قم خبر دادباسوادي 98 درصد قمي‌ها در سال 92
معاون اداره كل آموزش و پرورش قم با بيان اينكه تا پايان برنامه پنجم توسعه اولويت سوادآموزي با گروه سني 10 تا 49 سال است گفت: در پايان سال 92 پيش بيني مي‌شود كه حدود 98 درصد با سواد داشته باشيم.


به گزارش خبرگزاري فارس از قم، محمدرضا قاسمي‌نيا پيش از ظهر امروز در ديدار شوراي معاونين اداره كل آموزش و پرورش و معاونين اداره كل نهضت سوادآموزي قم با مدير حوزه‌هاي علميه كه به مناسبت سالروز تشكيل نهضت سوادآموزي به فرمان امام (ره) انجام شد اظهار كرد: امام خميني (ره) هفتم دي ماه 58 نهضت سوادآموزي را براي ريشه كن كردن بي‌سوادي در جامعه تاسيس كردند.

وي با بيان اينكه امام 10 سال زودتر از جامعه جهاني پيام آموزش همگاني را صادر كردند گفت: جامعه جهاني در سال 68 به اين فكر رسيدند و شعار آموزش براي همه را سر دادند.

معاون اداره كل آموزش و پرورش قم افزود: امام (ره) با بي‌سوادي مخالف بودند و به سوادآموزي اهميت مي‌دادند و مي‌فرمودند كه با سوادآموزي است كه استقلال فرهنگي به وجود مي آيد.

قاسمي‌نيا با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب سوادآموزي را يك نهضت فرهنگي و جهادي بزرگ مي‌دانند بيان كرد: رهبري در بند اول سند تحول نظام آموزشي كشور، تاكيد بر ريشه كن كردن بي‌سوادي را اضافه كرده‌اند.

وي با بيان اينكه تا پايان برنامه پنجم توسعه اولويت با گروه سني 10 تا 49 سال است تصريح كرد: در سال 55 در اين گروه سني 54 درصد با سواد بودند اما در پايان سال 92 پيش بيني مي‌شود كه حدود 98 درصد با سواد داشته باشيم.

معاون اداره كل آموزش و پرورش قم افزود: يكي ديگر از كارهايي كه در آن به موفقيت رسيده‌ايم كاهش فاصله سواد آموزي بين زن و مرد است.

وي با اشاره به اينكه در نهضت سواد آموزي كساني را داشته‌ايم كه به حوزه و دانشگاه راه يافته‌اند گفت: در كرسي تدريس حوزه و دانشگاه كساني را داريم كه از نهضت سواد آموزي شروع به تحصيل كرده‌اند.

قاسمي‌نيا بيان كرد: در اين موفقيت‌ها نهضت سواد آموزي تنها نبوده است و تمام ارگان‌ها مانند كميته امداد، صدا و سيما، حوزه علميه، هلال احمر، كميساري عالي پناهندگان و... كمك كرده‌اند.

وي با بيان اينكه تمام بي‌سوادان براي يادگيري و تمام سوادداران براي آموزش دادن بايد به پا خيزند عنوان كرد: در اين راه طرح فرد به فرد را به اجرا گذاشته‌ايم كه طبق آن اگر هركسي يك نفر بي سواد را آموزش دهد مبلغ 540 هزار تومان به عنوان پاداش دريافت مي‌كند.

معاون اداره كل آموزش و پرورش قم با بيان اينكه امسال 500 كلاس و 4700 سواد آموز داريم گفت: علاوه بر معلمين و فرهنگيان 300 نفر بسيجي داوطلب در اين زمينه به نهضت سواد آموزي كمك مي‌كنند.

وي با اشاره به اينكه فعاليت‌هاي نهضت در سه دوره انجام مي‌شود بيان كرد: نخستين دوره به بي‌سواد مطلق در گروه سني 10 تا 49 سال مربوط مي‌شود كه در اين دوره 400 ساعت آموزشي برگزار مي‌شود.

قاسمي‌نيا افزود: علاوه بر فعاليت‌هاي آموزشي، آموزش‌هاي روخواني و روان‌خواني قرآن، كلاس‌هاي احكام و... نيز در اين دوره برگزار مي‌شود.

وي با بيان اينكه دوم دوره تحكيم سواد در راستاي جلوگيري از بازگشت به بي‌سوادي است عنوان كرد: سومين دوره نهضت دوره انتقال نام دارد و براي كساني است كه علاقمند هستند دوره ابتدايي را تمام كنند و امسال 1700 نفر در اين دوره شركت كرده‌اند.

معاون اداره كل آموزش و پرورش قم با اشاره به مشكلات پيش روي فعاليت در اين عرصه گفت: تقاضاي ضعيف توسط بي‌سوادان براي با سواد شدن، همراهي نكردن بعضي از والدين، مهاجر پذير بودن استان و نبودن تشويق‌ براي الزام دانش‌آموزان براي حضور در كلاس بخشي از مشكلات نهضت سواد‌آموزي است.

وي خاطرنشان كرد: نياز مبرم است كه تمام دستگاه‌هاي دولتي و غيردولتي در با سوادي جامعه احساس مسئوليت كنند تا بتوانيم در پايان برنامه پنجم توسعه از استان‌هايي باشيم كه رشد خوبي در اين زمينه داشته‌اند.

انتهاي پيام/2258/ل40

پنجشنبه 5 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن