واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديركل كميته امداد كردستان: پرداخت زكات يك وظيفه و تكليف شرعي است
در سالهاي اخير كردستان يكي از استانهاي موفق در امر جمعآوري زكات بوده است./ اگر همه مردم به تكليف شرعي خود در پرداخت زكات عمل كنند، هيچ فقيري در جامعه باقي نخواهد ماند. مديركل كميته امداد كردستان: پرداخت زكات يك وظيفه و تكليف شرعي است
ايلنا: مديركل كميته امداد امام خميني كردستان گفت: پرداخت زكات يك تكليف و وظيفهاي شرعي بوده و همه افراد با توجه به دستورات دين اسلام و آيات قرآن بايد زكات مالشان را پرداخت كنند.
به گزارش خبرنگار ايلنا در سنندج، قنبر موسينژاد چهارشنبه شب در در جمع كاركنان حوزه توسعه مشاركتهاي مردمي كميته امداد استان كردستان در سنندج با بيان اينكه پرداخت زكات موجب رشد جامعه ميشود، تصريح كرد: در سالهاي اخير كردستان يكي از استانهاي موفق در امر جمعآوري زكات بوده است.
وي افزود: كسب رتبههاي برتر در زمينه پرداخت زكات در سطح كشور ناشي از تلاش شبانه روزي همكاران و هدايتگريهاي جامعه روحانيون استان بوده است.
موسينژاد با بيان اينكه اين ميزان زكات جمعآوري شده تنها درصد از كل زكاتي است كه بايد از سوي مردم پرداخت شود، گفت: اگر همه مردم به تكليف شرعي خود در پرداخت زكات عمل كنند، هيچ فقيري در جامعه باقي نخواهد ماند.
مديركل كميته امداد امام خميني كردستان، نقش روحانيون در تشويق و ترغيب مردم به پرداخت زكات را چشمگير دانست و گفت: جامعه روحانيون استان بايد با بيان تاثيرات پرداخت زكات به مردم بستر گسترش اين فريضه الهي را در جامعه مهيا كنند.
وي اضافه كرد: امركردن به پرداخت زكات بدون شك امر به معروفي است كه بايد براي احياي آن در جامعه تلاش كرد.
موسينژاد در ادامه سخنانش با اشاره به جمعآوري ۱۲۲ ميليارد ريال زكات در استان، از تحقق ۱۵۴ درصدي اهداف در اين حوزه خبر داد.
وي با اشاره به جمعآوري ۵۲ ميليارد ريال زكات مالالتجاره و ۳۰ ميليارد ريال زكات غلات گفت: ۱۸ ميليارد ريال زكات فطريه و ۱۷ ميليارد ريال ساير اموال مشمول زكات در استان جمعآوري شده است كه با جمعآوري اين ميزان زكات در مجموع ۱۵۴ درصد زكات پيشبيني شده در استان محقق شده است.
مديركل كميته امداد امام خميني كردستان افزود: هدفگذاري امسال در زمينه جمعآوري زكات در استان جمعآوري ۱۰۰ ميليارد ريال بود كه خوشبختانه با تلاش همكاران و فعالان اين عرصه بيش از ۱۲۲ ميليارد ريال زكات جمعآوري و مديريت شده است.
موسينژاد بيان كرد: اين ميزان زكات در بيش از ۷۰۰ روستا و ۲۰ شهر جمعآوري و با مديريت صحيح شوراي زكات زير نظر معتمدين مردم و هيئت امناي مساجد هزينه شده است.
وي از اجراي ۷۰۰ پروژه محروميتزدايي از ابتداي فعاليت شوراي زكات استان كردستان خبر داد و گفت: در حال حاضر نيز بيش از ۲۵۰ پروژه از محل هزينهكرد زكات در استان در حال اجرا و يا به مرحله اتمام رسيده است.
وي از حوزه مشاركتهاي مردمي كميته امداد به عنوان پل ارتباطي بين مردم، خيرين و جامعه زيرپوشش اين نهاد نام برد و افزود: توسعه مشاركتهاي مردمي به منظور ارائه خدمات هرچه بيشتر به مردم مهمترين رسالت اين حوزه است.
مديركل كميته امداد امام خميني كردستان ياداور شد: برنامهريزي و شفافسازي در مورد عملكرد به منظور افزايش اعتماد جامعه و توسعه مشاركتهاي مردمي از جمله مسائلي است كه بايد از سوي فعالين اين حوزه مورد توجه قرار گيرد.
موسينژاد اطلاعرساني در زمينه اقدامات انجام شده از طريق مختلف را ضروري خواند و گفت: بسياري از مخاطبان كميته امداد از فعاليتهاي ارزشمند اين نهاد بياطلاع هستند لذا بايد از طريق رسانههاي ديداري، شنيداري و گفتاري اين خدمات را اطلاعرساني كرد.
مديركل كميته امداد امام خميني كردستان در ادامه به نقش نيروي انساني در پيشبرد اهداف هر سازمان و نهادي اشاره كرد و افزود: اهداف سازمان در گرو اهداف منابع انساني و اهداف منابع انساني در گرو اهداف سازمان است.
به گفته موسينژاد، تنها با وجود نيروهاي متعهد، توانمند، متخصص و دلسوز تحقق اهداف در هر سازمان و يا دستگاهي امكانپذير خواهد بود.
وي، كار در كميته امداد امام خميني را توفيقي الهي دانست و گفت: كار در امداد يك افتخار است كه نصيب هر كس نميشود.
به گفته مديركل كميته امداد امام خميني كردستان، خدمت صادقانه و تلاش در راستاي رفع مشكلات و دغدغههاي نيازمندان به عنوان جامعه هدف اين نهاد شكرانه نعمتي است كه خداوند در اختيار ما گذاشته است.
موسينژاد در پايان سخنانش خاطرنشان كرد: تكريم ارباب رجوع و تلاش در راستاي توانمندسازي آنان با حفظ كرامت انساني از مهمترين اولويتها در اين نهاد است.
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]