واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل كميته امداد امام خميني كردستانخانه زكات در كردستان راهاندازي ميشود
مديركل كميته امداد امام خميني كردستان با اشاره به جايگاه زكات در اين استان، خواستار احداث و راهاندازي خانه زكات در كردستان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس از مريوان، قنبر موسينژاد پيش از ظهر امروز در همايش شكرانه اداي زكات و تجليل از عاملين و موديان زكات مريوان كه با حضور رئيس شوراي زكات استان در مريوان برگزار شد، اظهار كرد: برگزاري چنين مراسماتي در راستاي تجليل از مردماني است كه در راستاي انجام دستورات دين جزو برترينها هستند.
وي افزود: هرچند انجام وظايف ديني از واجبات است اما سبقت گرفتن در احيا و ترويج فرائض الهي توفيق الهي است كه نصيب اين عزيزان شده است.
مديركل كميته امداد امام خميني كردستان افزود: در حال حاضر در بيش از 700 روستا و 20 شهر استان كردستان زكات جمعآوري ميشود و با مديريت صحيح شوراي زكات زير نظر معتمدين مردم و هيئت امناي مساجد با نظارت دبيرخانه شوراي زكات هزينه خواهد شد.
وي افزود: تمام عاملين و موديان زكات در شهرها و روستاهاي استان به صورت كامل با سياستگذاريهاي شوراي زكات همراه است و با ترويج و احياي فريضه زكات مسير رفع مشكلات محرومين با اجراي پروژههاي عامالمنفعه در استان هموار ميشود.
اجراي 700 پروژه محرميتزدايي
وي از اجراي بيش از 700 پروژه محروميتزدايي از ابتداي فعاليت شوراي زكات استان كردستان تا كنون در شهرستانهاي مختلف استان خبر داد و گفت: پروژههاي افتتاحي دهه مبارك فجر سال گذشته در استان با محوريت زكات بود.
وي با بيان اينكه دستگاه آبادگر روستايي انتخاب شده است، افزود: 50 دستگاه در اين حوزه مشخص شده كه كميته امداد نيز جزو اين دستگاهها است.
به گفته وي، جايگاه شهرستان مريوان در اين راستا با توجه به رتبه اين شهرستان در زمينه جمعآوري زكات ويژه ديده شده است.
موسينژاد خواستار احداث و راهاندازي خانه زكات در استان با اولويت شهرستان مريوان شد و بيان كرد: اختصاص مكاني به بحث زكات به عنوان نماد دينداري و توجه مردم اين شهرستان به احيا و پرداخت زكات يك ضرورت است كه اميدواريم از سوي نماينده ولي فقيه در استان مورد توجه قرار گيرد.
وي در ادامه از معادلسازي زكات به عنوان زمينه و بستري مناسب براي تشويق و ترغيب بيش از پيش مردم به پرداخت زكات نام برد و گفت: با تلاش شوراي زكات در سال گذشته بيش از 2 ميليارد تومان معادلسازي زكات تحقق يافته است.
وي افزود: تلاش در راستاي تحقق معادلسازي زكات در سالجاري نيز با جديت دنبال ميشود كه اميدواريم شاهد بخشي از تعهدات اين حوزه باشيم.
مديركل كميته امداد استان كردستان خاطرنشان كرد: اميدواريم با تلاش مسئولين اجرايي و نگاه ويژه آنان بتوانيم مبلغ بيشتري از معادلسازي زكات را تحقق ساخته و با اين كار ضمن تشويق فعالين اين عرصه، بسترهاي توسعه و محروميتزدايي را فراهم كنيم.
وي با اشاره به كسب رتبه نخست مريوان در سطح استان و كشور در زمينه جمعآوري زكات، بيان داشت: شهرستانهاي سنندج و سقز نيز به ترتيب رتبههاي دوم و سوم استان در زمينه پرداخت زكات را دارند.
موسينژاد كسب رتبههاي برتر در زمينه پرداخت زكات در سطح استان و كشور را ناشي از حضور و هدايتگريهاي جامعه روحانيون دانست و گفت: انجام وظايف ديني از سوي متمكنين و خيرين در كنار تلاش اعضاي شوراي زكات از ديگر عوامل كسب اين جايگاه است.
حمايت امداد از 54 هزار خانوار نيازمند
وي با تاكيد بر اولويت قراردادن محرومين در بحث هزينهكرد زكات، افزود: بيش از 54 هزار خانوار نيازمند به دليل محروميتهاي اقتصادي زيرپوشش امداد قرار دارند.
به گفته وي، بيش از 33 هزار خانوار از مددجويان زيرپوشش امداد را زنان سرپرست خانوار و 6 هزار و 500 نفر را ايتام زير 15 سال تشكيل ميدهند.
وي تصريح كرد: بدون شك از مشاركت و كمكهاي افراد خير و متمكن جامعه نباشد اعتبارات دولتي به تنهايي نميتواند پاسخگوي نيازهاي جامعه هدف كميته امداد در استان باشد.
وي اضافه كرد: در اولويت قرار گرفتن محرومين و نيازمندان در بحث هزينهكرد زكات در كنار اجراي پروژههاي عامالمنفعه ميتواند بستر رفع مشكلات و توانمندسازي مددجويان زيرپوشش اين نهاد را فراهم سازد.
وي در پايان از تلاش رسانههاي گروهي استان به ويژه رسانه ملي و خبرگزاري فارس استان در راستاي ترويج فرهنگ زكات تقدير كرد.
انتهاي پيام/79002
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]