تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شيعيان ما كسانى‏اند كه در راه ولايت ما بذل و بخشش مى‏كنند، در راه دوستى ما به يكديگر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830475098




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موافقت با فیس‌بوک از بُعد فرهنگی و تربیتی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
موافقت با فیس‌بوک از بُعد فرهنگی و تربیتی




معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: فضای مجازی یک فرصت خوب است و نباید از آن ترسید و با آگاهی دادن به جوانان و خانواده‌ها، می‌توان آن را به رسمیت شناخت. من از لحاظ فرهنگی و تربیتی با فیلترینگ فیسبوک مخالفم.





خبرگزاری ایسنا: معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه فضای مجازی یک حقیقت بزرگ است، گفت: فضای مجازی بخش عظیمی از زندگی ما را فرا گرفته و باید آن را به رسمیت بشناسیم. دولت یازدهم نیز به این مسئله نگاه مثبت دارد و نباید از دنیای مجازی بترسیم، بلکه از این پدیده خوب باید به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.

محمود گلزاری در نشست خبری خود در وزارت ورزش و جوانان با تشریح برنامه‌های معاونت ساماندهی امور جوانان به موضوعاتی همچون وام ازدواج، مراکز مشاوره، آسیب‌های اجتماعی جوانان، فیلترینگ فیسبوک، فاصله گرفتن جوانان از فرهنگ دینی، اعتیاد جوانان و ... اشاره کرد.

گلزاری با ابراز مخالفت نسبت به فیلترینگ فیسبوک، گفت: فیلترینگ فضای مجازی را از دو منظر می‌توان دید؛ یکی بخش قانونی و دیگر بخش تربیتی و اخلاقی است. بخش قانونی سازوکار خود را دارد و در حوزه کاری ما نیست و در مورد آن اظهارنظری نمی‌کنیم. اما همیشه بر این نکته تاکید داشته‌ام که نمی‌توان زمان را به قبل از اینترنت برگردانیم و نباید به این پدیده به چشم یک تهدید نگاه کنیم.

وی با بیان اینکه ممکن است در یک پارک هم آسیب اجتماعی رخ دهد، گفت: این مسئله نمی‌تواند دلیلی برای بستن پارک باشد. فضای مجازی یک فرصت خوب است و نباید از آن ترسید و با آگاهی دادن به جوانان و خانواده‌ها، می‌توان آن را به رسمیت شناخت. من از لحاظ فرهنگی و تربیتی با فیلترینگ فیسبوک مخالفم.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه جوانان در کشور ما به سه دسته تقسیم می‌شوند، گفت: یک اقلیتی از جوانان که تعداد آنها کم نیست، جوانان فرهیخته و نخبگان جامعه هستند که دولت تدبیر و امید نیز به آنها توجه ویژه‌ای دارد؛ دسته‌ای دیگر اقلیتی هستند که دچار آسیب‌های اجتماعی‌اند و دولت در این مسئله نیز بسیار تاکید دارد و به دنبال آن است که آنها را به دسته اول بازگرداند و دسته سوم اکثریت جامعه جوان هستند که باید به مسائل مسکن، اشتغال، ازدواج و ساماندهی تحصیل آنها توجه کرد.

گلزاری افزود: وظیفه رسیدگی به این مسائل، وظیفه کشور،‌ دولت و نظام است. وظیفه ما در وزارت ورزش و جوانان حساس کردن دستگاه‌ها و نزدیک کردن آنها برای رسیدگی به امور جوانان است.

وی با بیان اینکه باید به جای "جوان هراسی"، "جوان باوری" را تقویت کنیم، افزود: در برنامه‌های وزیر ورزش و جوانان و رئیس جمهور نگاه مثبت به جوانان وجود دارد و نگاه جوان‌هراسی که در سال‌های گذشته به وجود آمده بود، جای خود را به جوان باوری می‌دهد و اگر با جوانان با احترام و با صداقت و اعتماد روی آنها حساب کنیم، قطعا می‌تواند افتخار بیافریند. درست است که در کشور کسانی هستند که اگر جوانان بخواهند وارد عرصه شوند و بدون وابستگی فعالیت کنند، آنها ناراحت می‌شوند. اما مهم جذب غالب کشور است که نگاه جوان باوری دارد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به مسئله وام ازدواج، تصریح کرد: مسئله ازدواج فقط وام ازدواج که سقف آن هم خیلی بالا نبوده، نیست؛ بلکه مسئله بزرگی است که نیازمند کار علمی و انگیزشی است و باید روی انگیزه جوانان و تقویت مسائل اقتصادی کار کنیم.

وی با اشاره به اینکه توان اقتصادی شامل چهار بخش می‌شود، افزود: بخش اول کار و شغل ثابت است. به این معنی که فرد سال‌ها در یک حوزه تخصص پیدا کند تا مسئول بار بیاید. بخش دوم درآمدی است که فرد بتواند یک زندگی دو نفره را اداره کند و در بخش سوم به مسئله مسکن به عنوان یک سرپناه دیده می‌شود و در آخر هزینه‌های ازدواج وجود دارد که با برخی مسائل فرهنگی می‌توان هزینه‌های ازدواج را کاهش داد.

گلزاری با بیان اینکه به دلیل مشکلات بودجه‌ای، بانک مرکزی به طور جدی وارد مقوله ازدواج نشده و قولی نداده است، گفت: با وزیر اقتصاد نشستی داشته‌ایم و از ایشان قول همکاری گرفته‌ایم و در همین راستا یک کارگروهی متشکل از وزارت اقتصاد، کار، مسکن و جوانان تشکیل داده شده است تا از طریق این کارگروه، پیگیر مشکلات اشتغال و مسکن جوانان باشیم و تا یک ماه آینده گزارش‌ کاملی از پیگیری‌های خود را در این حوزه اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه رییس‌جمهور توجه ویژه‌ای به ظرفیت صندوق مهر امام رضا (ع) دارد، افزود: صندوق مهر امام رضا (ع) مسئولیتش در دو حوزه اشتغال و ازدواج است و حدود 10 روز پیش رییس‌جمهور با دستوری به هیات تشکیل دهنده صندوق مهر امام رضا (ع)، اعلام کرد تا بهره‌مندی از ظرفیت‌های این صندوق، به رفع دغدغه‌های اشتغال و مسکن توجه ویژه شود و از نامه رییس‌جمهور پیداست که ایشان ظرفیت صندوق مهر امام رضا (ع) را فعال خواهند کرد.

وی با اشاره به 12 کارگروهی که وزیر ورزش و جوانان در برنامه‌های خود به آن اشاره کردند، گفت: خوشبختانه دکتر گودرزی با آنکه سابقه ورزشی داشته‌اند، اما دغدغه‌های جوانان را جدی گرفته‌اند و به طور جدی پیگیر راه‌اندازی این 12 کارگروه هستند و به زودی ساختار و افراد فعال در این حوزه معرفی خواهند شد. در کنار آن شوراهای راهبردی به عنوان اتاق فکر وجود دارد که افراد صاحب نظر در عرصه‌های مختلف در کنار مسئولان اجرایی، به مشورت و اظهارنظر در موضوعات مختلف می‌پردازند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانن با تشریح مراحل تشکیل یک خانواده افزود: ازدواج یک حرکت است و ابتدا باید یک انگیزه‌ای برای ازدواج به وجود بیاید که متاسفانه در تمام دنیا و همچنین ایران این مسئله کمرنگ شده و علت آن هم می‌تواند ترس یا راحت‌طلبی باشد. حال که جوان علاقه‌مند به ازدواج شد، باید یک همسر هم‌کفو خود پیدا کند و در اینجا مسئله آگاهی از ملاک‌های ازدواج مطرح می‌شود. در مرحله بعدی فرد بر اساس ملاک‌های خود باید همسریابی کند که امروزه روش‌های سنتی دیگر جواب نمی‌دهد و مسائل اینترنتی نیز آسیب‌زاست و پس از پیدا کردن همسر، باید به دنبال سازگاری این دو نفر و امکانات ازدواج برویم.

گلزاری با بیان اینکه از 15 مسئله مطرح شده در ازدواج، 12 مسئله فرهنگی است، افزود: دولت باید وارد عمل شود و یک همگرایی بین کارشناسان ایجاد شود تا صحبت‌های ضد و نقیض در خصوص مسئله ازدواج به جوانان ارائه نشود.

وی با اشاره به همکاری وزارت ورزش و جوانان با صداوسیما،‌ افزود: قرار است معاونت ساماندهی امور جوانان 100 برنامه 45 دقیقه‌ای در خصوص ازدواج تولید کند و با رایزنی با یکی از شبکه‌ها، پخش شود.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به تفاهم‌نامه‌هایی میان معاونت فرهنگی وزارت علوم، معاونت آموزشی وزارت علوم، ‌معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد و وزارت بهداشت، گفت: در حال تدوین تفاهم‌نامه‌ای هستیم تا دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج را در دانشگاه‌ها راه‌اندازی کنیم.

گلزاری با اشاره به معایب و محاسن همسرگزینی، تصریح کرد: روش‌های همسریابی اشکال گوناگونی دارد که یکی از آنها روش سنتی است که فامیل‌ها و همسایه‌ها دو جوان را به هم می‌رسانند و حسن این کار این است که خانواده‌ها آگاه و راضی هستند. اما عیب این مسئله، عدم شناخت کافی میان این دو زوج و پررنگ بودن ملاک‌های ظاهری است.

وی افزود: مسئله بعدی همسریابی در فضای مجازی است که یکی از ویژگی‌های این فضای مجازی، هویت‌های مجازی در این محیط است و این مسئله با فرهنگ کشور ما سازگاری ندارد و سایت‌های همسرگزینی هیچ کمکی نمی‌توانند در این زمینه انجام دهند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه راه مناسب برای انتخاب همسر، محل کار و دانشگاه است،‌ افزود: اگر شرایطی همچون آگاهی خانواده‌ها به موقع و عدم وابستگی‌های عاطفی و ... رعایت شود، این مسئله می‌تواند از روش‌های دیگر بهتر باشد.

گلزاری با بیان اینکه بارها ابراز مخالفت خود را با تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ام، گفت: تفکیک جنسیتی روند همسریابی جوانان را دچار مشکل می‌کند و باید با ایجاد فضایی سالم، امکان ارتباط میان جوانان را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به قانون ساماندهی مراکز مشاوره ازدواج، ‌گفت: مراکز مشاوره ازدواج باید در مقوله همسریابی و همسرگزینی اقداماتی انجام دهند که یکسری فعالیت‌ها نیز در گذشته در این خصوص انجام شده، اما به خاطر مشکلاتی که با نظام روانشناسی و بهزیستی به وجود آمد، این مسائل نیمه کاره مانده و امیدواریم این مسائل حل شود و نگاهمان این است که سازمان نظام روانشناسی تنها مرجع صدور پروانه برای مراکز مشاوره است و اگر این مقوله را جدی بگیریم، خیلی ساده حواشی این مسئله حل می‌شود و سازمان نظام روانشناسی در کنار وزارت ورزش و جوانان و بهزیستی می‌تواند به این مسئله رسیدگی کند.

وی با اشاره به اظهارنظر رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های وزارت ورزش و جوانان مبنی بر اینکه خانواده‌ها خانه‌های خود را در اختیار جوانانشان قرار دهند و خود مستاجری کنند، گفت: ایشان شوخی کرده‌اند و این مسئله بیشتر به شوخی شبیه است، چرا که باید برای توان اقتصادی جوانان در مقوله ازدواج، کار اساسی انجام شود و این مسئله متکی به شغل است.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه یکی از مباحثی که وزیر ورزش و جوانان بر آن تاکید دارد، مسئله غنی‌سازی اوقات فراغت با محوریت تقویت نشاط و امید در جوانان است، اظهار کرد: طی جلساتی که با سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان میراث فرهنگی و شهرداری تهران داشته‌ایم یکسری تفاهم‌نامه‌ای را فراهم کرده‌ایم تا یکسری مسائل گردشگری برای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان داشته باشیم و همچنین تشکل‌های جوانان را نیز باید فعال کنیم که متاسفانه در سال‌های اخیر کمرنگ شده است.

گلزاری با اشاره به جزئیات این تفاهم‌نامه‌ها، افزود: با علاقه‌مندی که شهرداری تهران و معاونت فرهنگی این سازمان به ورود به مسائل جوانان دارد، تفاهم‌نامه‌ای امضا شد که می‌توان به مواردی همچون تشکیل شورای راهبردی جوانان شهرداری تهران، تدوین لایحه دوستدار جوان و احداث مراکز کنترل خشم اشاره کرد.

وی با بیان اینکه بعد از اعتیاد و طلاق، خشونت سومین آسیب اجتماعی در کشور است، افزود: اداره کل سلامت شهر تهران با استقبال از این مسئله، قرار است تا در خانه‌های سلامت شهر تهران، مراکز کنترل خشم احداث شود.

گلزاری با تشریح شش برنامه اساسی در معاونت ساماندهی امور جوانان گفت: در رابطه با مسئله ازدواج شش مقوله مطرح است از جمله ازدواج، رفع مشکلات معیشتی که شامل اشتغال و مسکن می‌شود، فعال کردن جوانان در مشارکت‌های اجتماعی از طریق سمن‌ها، اوقات فراغت، هویت جوانان، سلامت و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌توان اشاره کرد.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به لایحه ساماندهی سمن‌ها در مجلس شورای اسلامی، گفت: این لایحه باید کمی تصحیح شود و نباید نگاه امنیتی به سمن‌ها داشته باشیم و باید جوانان را در این مسئله فعال کنیم.

 وی در پاسخ به این سئوال که آیا جوانان از فضای فرهنگی و دینی فاصله گرفته‌اند، افزود: با این مسئله به هیچ وجه موافق نیستم و معتقدم جوانان ضد دین نیستند و اگر نگاه دینی را گسترش دهیم، مشاهده می‌کنیم که جوانان آنقدری هم از دین فاصله نگرفته‌اند. اگر یک قرائت جدید در چارچوب بنیان‌های دینی داشته باشیم، می‌توانیم جوانان را با ایجاد فضای نشاط و شادابی به دین جذب کنیم.

گلزاری با اشاره به اینکه یک مرکز ملی مورد اعتماد برای رصد آسیب‌های اجتماعی نداریم، افزود: افراد مختلفی آمار و اظهارنظرهای مختلفی در خصوص آسیب‌های اجتماعی همچون زنان خیابانی اعلام می‌کنند و نمی‌توان به این آمارها استناد کرد. جامعه ایران یک جامعه خانواده محور است و تحقیقات نشان داده که جوانان اولین اعتمادشان به خانواده است.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به کمبود نیروی انسانی در استان‌ها،‌ افزود: پس از ادغام وزارت ورزش و جوانان،‌ دو معاونت در ذیل حوزه جوانان تشکیل شد که در استان‌ها یک معاون مسئول رسیدگی به این دو حوزه است. با صحبت‌هایی که با دکتر گودرزی داشته‌ایم، ایشان نیز معتقد است که مشکل نیروی انسانی در بخش جوانان به شدت احساس می‌شود و ایشان تمام سعی خود را می‌کند که این مسئله حل شود. در حال حاضر ایشان با صدور حکم ریاست ستادهای ساماندهی امور جوانان در استان‌ها به استانداران، درصدد آن است تا به تقویت ستادهای ساماندهی در استان‌ها بپردازد و دولت قول تقویت نیروی انسانی را داده است.

وی با اشاره به قانون شفاف‌سازی وظایف دستگاه‌ها، گفت: این لایحه در معاونت ریاست جمهوری در حال بررسی است و ما مرتبا پیگیر آن هستیم.






تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن