واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: بايد آگاهي هاي لازم به مردم دراستفاده درست ازفضاي مجازي داده شود
![](http://www.ettelaat.com/new/newdata/2013/12/12-25/22-01-04.jpg)
سرويس سياسي – اجتماعي: معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بيان اين كه نمي توان به زمان و جهان قبل از اينترنت بازگشت،تاكيد كرد: با فيلترينگ برخي سايت ها و شبكههاي اجتماعي مخالفم.
به گزارش خبرنگارمادكتر محمود گلزاري در نشستي با خبرنگاران درباره ديدگاهش درباره فيلترينگ برخي سايتها و شبكه هاي اجتماعي، گفت: اين موضوع دو بخش دارد، يكي موضوع قانوني و ديگري اجتماعي و تربيتي است.
در حوزه قانون شوراي عالي فضاي مجازي اقدام به فيلترينگ ميكند و تصميم مي گيرد چه سايتي فيلتر شود يا نشود، اما سئوال من آن است كه آيا مي توان به زمان و جهان قبل از اينترنت بازگشت؟ بايد به پديده دنياي مجازي به جاي تهديد به عنوان يك فرصت نگاه كرد، بايد به جوانان و خانواده ها نحوه استفاده از فضاي مجازي را آموزش دهيم. ما مي توانيم از اين فضا در همه ابعاد زندگي استفاده كنيم.
وي با بيان اين كه بايد فضاي مجازي را به رسميت شناخت و در عين حال آگاهي هاي لازم را به مردم براي استفاده درست داد، افزود: ممكن است در يك پارك هم آسيب اجتماعي رخ دهد، اين مساله نميتواند دليلي براي بستن پارك باشد. فضاي مجازي يك فرصت خوب است و نبايد از آن ترسيد و با آگاهي دادن به جوانان و خانوادهها، ميتوان آن را به رسميت شناخت. من از لحاظ فرهنگي و تربيتي با فيلترينگ فيسبوك مخالفم.
گلزاري درباره گرايش جوانان به خانه هاي مجردي گفت: ما در اين حوزه فعاليت كرده ايم .اين خانه ها در دنيا روبه توسعه است، اما معتقدم در ايران مي توان آن را سامان داد تا خارج از چارچوب فرهنگي و اخلاقي مردم نباشد. اين موضوع خيلي هم نگران كننده نيست.
وي يادآور شد: در خارج از كشور خانه هاي مجردي افزايش يافته است، اما تحقيقات نشان ميدهد كه هم خانه بودن دختر و پسر دوامش كمتر از ازدواج هاي سنتي است. من معتقدم با نگاه مثبت ميتوان ظهور و بروز اين خانه ها را در مسير درست قرار داد و نبايد اين موضوع را هم يك آسيب اجتماعي تلقي كرد.
معاون وزارت ورزش و جوانان به اهميت موضوع جوانان در كشور اشاره كرد و گفت: جوانان موتور حركت تحولات سياسي و اجتماعي هستند.آسيب هاي جوانان ما چندان عمق ندارند و اگر با صداقت و محبت با آنان برخورد شود، مشكلات خود را حل مي كنند.
گلزاري تاكيد كرد: اكثريت جوانان اين روزها دغدغه مسائل معيشتي و مسكن در بخش ازدواج دارند كه وظيفه ما سر و سامان دادن به اين مشكلات و حتي تحصيلاتشان است. وظيفه ما اين است كه به اين موضوعات حساس باشيم. دوره جوانشناسي كنار رفته است و بايد جوانباوري را جايگزين جوانهراسي كنيم.
گلزاري درباره سايتهاي همسريابي و مجوز مراكز مشاوره همگفت: نظر من در مورد بنگاههاي همسريابي به هيچ عنوان مثبت نيست، اما در حال انجام اقداماتي هستيم تا ضمن ساماندهي مراكز مشاوره اي ازدواج، اين مراكز فعاليت هاي مربوط به همسريابي و همسرگزيني را در شكل و فرم مناسب و درست انجام دهند.
معاون ساماندهي امور جوانان درباره ساماندهي مجوز مراكز مشاوره افزود: به دليل مشكلاتي كه بين وزارتخانه، سازمان نظام روانشناسي و بهزيستي به وجود آمده ، روند صدور مجوز متوقف شده است، در تعامل با سازمان نظام روانشناسي براي حل اين مشكلات هستيم و معتقديم كه يگانه مرجع تخصصي دادن پروانه به مراكز مشاوره سازمان نظام روانشناسي است و بايد اين مشكل به زودي حل شود.
گلزاري در ادامه گفت: در تفاهمنامه اي كه به زودي با شهرداري تهران به امضا مي رسد، قرار است شوراي راهبردي جوانان تهران تشكيل شود. همچنين لايحه دوستدار شهر جوان از سوي معاونت ساماندهي و شهرداري تنظيم و براي تصويب به شوراي شهر تهران ارسال مي شود. راهاندازي كلينينكهاي كنترل خشم هم از ديگر فعاليتهاي مشترك ميان ما و شهرداري است؛ چراكه معتقديم بعد از اعتياد و طلاق، خشونت سومين آسيب كشور است.
وي درباره اين كه برخي مسئولان وزارتخانه معتقدند براي افزايش انگيزه جوانان، پدر و مادرها مي توانند خانه هاي خود را به آنها دهند و خود اجاره نشين شوند، تاكيد كرد: شايد آنها شوخي كرده اند.
انگيزه هاي جوانان در بحث ازدواج فراتر از اين موضوع ها است. ما شش برنامه اصلي در حوزه جوانان تعريف كرده ايم كه شامل رفع مشكلات معيشتي، اشتغال و مسكن براي ازدواج، فعال كردن جوانان در تشكل هاي مردمي، اوقات فراغت، هويت ايراني- اسلامي، سلامت و كاهش آسيب هاي اجتماعي با محوريت اعتياد ـ طلاق و خشم است.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]