واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: سردار كاظمي اعلام كرد خنثيسازي 26 مورد عمليات هواپيماربائي توسط سپاه
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه از خنثيسازي 26 مورد عمليات هواپيماربايي توسط سپاه تا سال 89 خبر داد.
سردار محمدحسن كاظمي جانشين فرماندهي حفاظت سپاه روز گذشته در نشست خبري به منظور گراميداشت سالروز تشكيل سپاه حفاظت هواپيمايي برگزار شد، اظهار داشت: بعد از پيروزي انقلاب، دشمن توطئههاي زيادي براي نظام مقدس اسلامي ايجاد كرد كه مهمترين آنها بحث ترور شخصيتها، بمبگذاريها و جنگ تحميلي بود.
وي افزود: اين فرايند تا سال 62 ادامه داشت و در اين سال دشمنان ترفند جديدي را براي به شكست كشاندن انقلاب در عرصه بينالمللي آغاز كردند. آنها اين كار را با ربودن يك فروند هواپيماي ايراني در سال 62 شروع كردند. دشمنان اين هواپيما را بعد از ربايش به كويت و بعد به فرانسه بردند.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه تاكيد كرد: آنها در سال 63، چهار بار ديگر اين اقدام را براي ضربه زدن به نظام مقدس جمهوري اسلامي در عرصه بينالمللي انجام دادند كه بازتاب بسيار زيادي در رسانهها براي شكست اقتدار نظام اسلامي داشت.
كاظمي ادامه داد: در اين زمان و در سال 63 امام خميني (ره) فرمانده وقت سپاه را احضار و شفاها دستور دادند كه پاسداران بايد از ناوگان هوايي ايران حفاظت كنند. در همان سال بسياري از پاسداران كه در جبههها مشغول دفاع از كشور بودند جمعآوري و امنيت پرواز خطوط غيرنظامي را به عهده گرفتند.
وي افزود: دشمنان در آن سال 5 هواپيماربايي موفق داشتند كه هواپيماها به سرزمين اشغالي و اروپا برده شد. اما از زمان حضور پاسداران در هواپيماها تا سال 89 بيست و شش مورد اقدام به هواپيماربايي داشتيم كه توسط سپاه خنثي شد و ديگر بعد از آن مورد موفقي نبود.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه خاطرنشان كرد: امام (ره) در سال 67 مجددا تاكيد كردند كه حفاظت از هواپيماها وظيفه سپاه است، همچنين مقام معظم رهبري نيز بر ادامه خدمات سپاه در عرصه حفاظت هواپيمايي تاكيد كردند.
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه ادامه داد: به دليل تهديدهايي كه داشتيم بيشترين برنامهريزي براي هواپيماربايي در ايران بود اما در 30 سال گذشته حتي يك مورد هواپيماربايي موفق هم صورت نگرفت.
كاظمي اظهار داشت: اگر امنيت پروازي ما تائيديه نداشته باشد پروازهاي بينالمللي ما به خارج دچار مشكل ميشود و ممكن است آنها را لغو كنند لذا ما داراي رتبه بالايي در بحث امنيت پرواز هستيم.
وي با بيان اينكه در حوزه حفاظت هواپيمايي صاحب سبك و تجربه شدهايم، اظهار داشت: ما در اين حوزه از آموزشهاي بسيار خوبي برخورداريم و درخواستهايي از كشورهاي دوست، همسايه و اسلامي از ما شده تا اين تجربيات را در اختيارشان بگذاريم كه سازوكارش فراهم شده و در صورتي كه شرايط فراهم شود اين تجربيات قابل انتقال است.
كاظمي با بيان اينكه آخرين مورد هواپيماربايي در ايران در سال 89 صورت گرفته، گفت: شايد در كل نزديك به 130 مورد تلاش براي هواپيماربايي صورت گرفته باشد كه در نطفه خفه شده است كه بخش عمده مقابله با آنها در زمين بوده و افراد دستگير شدهاند و تنها 26 مورد موجب اقدامات مقابلهاي شده است.
وي افزود: از هنرهاي پاسداران حفاظت هواپيمايي اين است كه با وجود دست به سلاح شدن مهاجمان حتي يك مسافر هم زخمي نشده است، اين در حالي است كه برخي از مهاجمان سلاح و نارنجك به همراه داشتهاند.
* تشريح حوزههاي حفاظت سپاه
جانشين فرماندهي حفاظت سپاه ادامه داد: همچنين بعداز ترور دانشمندان هستهاي حفاظت از اين شخصيتها نيز به سپاه واگذار شد كه شاهديم پس از اين فرمان ترور موفقي صورت نگرفت و اگر موردي صورت گرفته سپاه در آنجا حضور نداشته است.
كاظمي در ادامه سخنانش با اشاره به اقدامات تروريستي كشميري در اوايل انقلاب اظهار داشت: اين فرد با نفوذش در عرصه سياسي باعث شهادت شهيدان رجايي و باهنر شد. اما بمبي كه در رياست جمهوري منفجر شد قرار بود پيش از آن در جلسهاي با حضور امام (ره) در جماران منفجر شود كه پايمردي يكي از پاسداران حفاظت جماران براي بررسي كيف كشميري موجب جلوگيري از يك فاجعه بزرگ شد لذا سپاه ميتواند جلوي اين خطرات را بگيرد.
وي در خصوص شهداي حفاظت سپاه اظهار داشت: حفاظت سپاه حدود 360 شهيد را تقديم انقلاب كرده كه 60 شهيد در حوزه حفاظت هواپيمايي و 300 شهيد هم در حوزه سپاه انصارالمهدي بودهاند. اين شهدا اكثرا در جبههها و در خارج از ماموريتشان به شهادت رسيدند و برخي هم در هواپيماهايي كه سقوط كردند، شهيد شدند.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]